AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Príslušenstvo k mobilom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky

Príslušenstvo na mobil tvoria rôzne doplnky, ktoré si podľa potreby môžete k svojmu zariadeniu dokúpiť. Vyberať môžete z pestrej palety praktických, ochranných a funkčných produktov, ktoré zvýšia váš používateľský komfort. Poradíme vám, aké mobilné príslušenstvo sa najviac hodí na konkrétne aktivity. 

Pokračovať

Kupujte iba kompatibilné príslušenstvo na mobil

Príslušenstvo na mobil je veľmi obsiahla skupina tovaru, ktorá ponúka nepreberné množstvo zaujímavých produktov. Vyberať je možné z niekoľkých kategórií od nabíjačiek, cez stabilizátory až po gamepady. Nech už hľadáte čokoľvek, vždy sa pred nákupom uistite, že je dané mobilné príslušenstvo plne kompatibilné s vaším mobilom.

Neoriginálne príslušenstvo na mobil nemusí fungovať

Ceny príslušenstva k mobilu sa pohybujú v radoch až desiatok eur podľa typu a značky mobilného zariadenia. V súčasnej dobe nie je problém objednať si výrazne lacnejšie ázijské doplnky. Avšak neoriginálne doplnky nemusia fungovať správne. Uveďme si typický príklad: neoriginálna nabíjačka nabíja o poznanie pomalšie, alebo vôbec. V najhoršom prípade môže dôjsť ku skratu a následnému zničeniu vášho mobilného zariadenia.

i

Príslušenstvo na mobil AlzaPower

Príslušenstvo k mobilom AlzaPower je výkonné, spoľahlivé a za priaznivú cenu. Objavíte tu všetko od držiakov cez nabíjačky až po káble, power banky či reproduktory. Vždy sa najskôr uistite, či je príslušný produkt kompatibilný s vaším telefónom. Chcete si výhodne zaobstarať príslušenstvo k mobilom? Neriskujte nákupom lacných neoriginálnych ázijských doplnkov.

Praktické príslušenstvo na mobil nielen do práce

Mobil patrí medzi základné pracovné nástroje naprieč profesiami. Adekvátne príslušenstvo na mobil zvýši funkčnosť zariadenia a uľahčí vám vašu prácu. Inteligentné a praktické vychytávky oceníte nielen počas pracovnej doby.

Puzdrá, obaly a kryty

Puzdrá, obaly a kryty majú primárne ochrannú funkciu. Chránia proti mechanickému poškodeniu a tlmia prípadné nárazy. Podstatná je však aj estetická stránka. Vyberať je možné podľa materiálu, farby a dizajnu. Puzdro musí byť kompatibilné s daným typom mobilného zariadenia.

Tvrdené sklá

Ochranné sklá na mobily sú nutným doplnkom pre pracovníkov, ktorí sa pohybujú v náročnom teréne alebo pracovnom prostredí, kde je zvýšené riziko pádu a poškodenia mobilného zariadenia. Tvrdené sklá sú oveľa odolnejšie ako fólie. Zabraňujú rozbitiu displeja alebo jeho poškriabaniu.

Ochranné fólie

Ochranné fólie chránia displej mobilného zariadenia pred mechanickým poškodením, nečistotami a prachom. Sú dostatočnou ochrannou pre bežného používateľa a vyrábajú sa pre takmer všetky typy mobilov.

Majte na pamäti, že vyšší stupeň ochrany vždy zaistia tvrdené sklá, ktoré dokážu ochrániť mobil pred rozbitím po náraze.

Nabíjačky na mobily

Nabíjačky na mobily patria medzi štandardné vybavenie a sú súčasťou balenia mobilných telefónov. Nemusíte ale zostať iba pri štandardných nabíjačkách. Do kancelárie si môžete zaobstarať modernú bezdrôtovú nabíjačku alebo nabíjací stojan. Veľmi praktická je tiež nabíjačka do auta.

  • USB-C je obojstranný typ konektora. Pri zapojení je teda každá strana správna.
  • Micro USB využívajú prevažne staršie telefóny či tablety s operačným systémom Android.
  • Lightning konektory poháňajú niektoré zariadenia značky Apple (iPhone, iPad a ďalšie).
  • Bezdrôtové nabíjačky zaisťujú prenos energie vďaka elektromagnetickej indukcii. Zaobídete sa takmer bez káblov.

Pamäťové karty

Pamäťové karty sú ideálnym riešením, ako efektívne rozšíriť kapacitu pamäte mobilného zariadenia. Fotíte často, alebo sťahujete a aktívne používate rad aplikácií? V takom prípade sa pamäť vášho telefónu veľmi rýchlo naplní. Pamäťová karta vám poskytne úložisko s dostatočne veľkou kapacitou.

  • Micro SDHC karty majú kapacitu 4 až 64 GB a sú vhodné pre bežné používanie.
  • Micro SDXC karty ponúknu 8 až 400 GB. Sú vhodné na bežné aj profesionálne využitie.

i

V ponuke nájdete aj SIM karty alebo NFC vizitky.

OTG flash disky

OTG flash disky (on-the-go) ocenia predovšetkým tí z vás, ktorí potrebujú rýchlo a jednoducho preniesť dáta z mobilu do počítača a naopak. Rýchly prenos dát výrazne uľahčí vašu prácu.

Stylusy

Stylusy sa líšia vyhotovením a použitou technológiou. Pri výbere je nutné dbať na kompatibilitu so zariadením a podľa vašej profesie (účelu použitia) tiež na šírku hrotu. Stylus je ideálna pomôcka pre architektov, dizajnérov, študentov a mnoho ďalších kreatívnych a administratívne zameraných profesií.


Mobilné príslušenstvo do auta a na bicykel

Mobilné príslušenstvo do auta a na bicykel zahŕňa inteligentné a praktické doplnky, ktoré umožnia bezpečnú manipuláciu a ovládanie mobilného zariadenia počas šoférovania.

Držiaky

Držiaky na mobilné telefóny delíme do dvoch hlavných skupín podľa dopravného prostriedku:

  • Držiaky na mobil do auta umiestnite na predné sklo, palubnú dosku alebo napríklad na výduchy klimatizácie vášho automobilu. Zaistia pohodlné ovládanie zariadenia, a navyše budete mať svoj smartfón stále na očiach.
  • Držiaky na mobil na bicykel môžete uchytiť na riadidlá a zaistia bezpečie telefónu počas jazdy, mobilný telefón tak možno ľahko ovládať. Predovšetkým pri zapnutej navigácii oceníte, že svoj telefón máte neustále na dohľad.

Nabíjačky do auta

Nabíjačky do auta zaručia neustály prísun energie do batérie vášho mobilného telefónu. Nabíjačky udržia v priebehu jazdy váš mobil neustále nabitý a vybrané typy navyše podporujú aj rýchlonabíjanie.

Handsfree pre mobilné telefóny

Handsfree pre mobilné telefóny ponúkne bezpečné vybavovanie hovorov počas jazdy. Toto zariadenie stačí spojiť s vašim telefón pomocou Bluetooth. Využitie bezdrôtového handsfree samozrejme nemusí byť iba v aute, hodí sa aj na bežné používanie napríklad v domácnosti či kancelárii.

i

Používate v aute mobil? Príslušenstvo vám môže zachrániť život

Používanie a manipulácia s mobilom v aute je príčinou každej šiestej dopravnej nehody. Zdvíhate pri šoférovaní mobil? Príslušenstvo k mobilu ako handsfree a držiaky vám umožní telefonovať a používať mobil bezpečne a v súlade so zákonom aj počas šoférovania.

Príslušenstvo na mobil na dovolenku

Chcete si navždy uchovať krásne spomienky na dovolenku alebo víkendové rodinné výlety? To správne príslušenstvo na mobil vám umožní odfotiť nezabudnuteľné okamihy z úplne novej perspektívy. Foťte ako profesionáli na súši aj pod vodou. Čo sa vám na cestách bude hodiť?

Vodotesné kryty

Vodotesné a vodoodolné puzdrá na mobil zaručia, že váš telefón zostane po celý čas v suchu a vy si tak budete môcť bezstarostne užiť dovolenku a urobiť skvelé snímky pod vodou.

Power banky

Power banky slúžia na praktické dobitie elektroniky (najmä smartfónov, tabletov či notebookov). Existujú aj takzvané solárne power banky, ktoré čerpajú energiu zo slnka a následne ju presmerujú do vášho zariadenia.

Stabilizátory

Stabilizátory vám umožnia odfotiť dokonalú snímku za každej situácie. Vyberať môžete zo širokej ponuky produktov. Súčasťou ponuky sú aj celosvetovo obľúbené selfie tyče, ktoré disponujú radom šikovných funkcií.

Objektívy

Kamery a objektívy pre mobilné telefóny zachytia všetky vzácne okamihy vo výnimočnej kvalite. S objektívmi je možné fotografovaný predmet priblížiť až niekoľkonásobne. Stačí ho pripevniť na vaše zariadenie.


Kryty na mobily
Vodotesné obaly

Power banka AlzaPower
Powerbanky

Mobil príslušenstvo objektív
Objektívy

Zábavné mobilné príslušenstvo

Mobil je multifunkčné zariadenie. Mobilné príslušenstvo sa už dávno neobmedzuje iba na nabíjačky, obaly a batérie. Mobilný telefón je mocný nástroj, ktorý dokáže zastať funkciu hneď niekoľkých prístrojov naraz. Ak váš mobilný telefón vybavíte vhodným príslušenstvom, stane sa z neho nekonečný zdroj zábavy.

Reproduktory

Prenosné reproduktory k mobilu sú veľmi obľúbeným príslušenstvom. Ich najväčšou výhodou je prenosnosť a skladnosť. Najčastejším a zároveň najpohodlnejším variantom je pripojenie cez Bluetooth. Voľbu reproduktora by ste mali podriadiť najmä požadovanej kvalite zvuku. Tá vychádza z parametrov a počtu reproduktorov a subwoofera.

Gamepady na mobil

Gamepady na mobil sú herné držiaky, ktoré si nesmie nechať ujsť žiadny nadšený hráč. Gamepad na mobil vám umožní vychutnať si zážitok z konzolového hrania pri hre na mobilnom telefóne. Pri výbere zohľadnite typ a model smartfónu a jeho šírku.

Okuliare na virtuálnu realitu k mobilu

Okuliare na virtuálnu realitu k mobilu vás ponoria do prostredí, o ktorých ste si mohli nechať len zdať. Ako to celé funguje? Veľmi ľahko – mobilný telefón zasuniete do okuliarov a je hotovo. Zatiaľ čo v prípade profesionálnych VR okuliarov je vám k dispozícii špeciálny displej, tu túto funkciu obstará priamo váš telefón. Pokiaľ vás láka svet virtuálnej reality, tento typ okuliarov je cenovo oveľa dostupnejší.

Mikrofóny

Mikrofóny už dávno nie sú len výsadou profesionálov. Kvalitný mikrofón, vďaka ktorému môžete nahrávať a streamovať videá, alebo ho využijete pri hraní hier, si teraz môžete zaobstarať aj k vášmu mobilnému telefónu.

Slúchadlá

Slúchadlá patria k štandardnému vybaveniu rovnako ako napríklad nabíjačka. Sú nevyhnutne nutnou pomôckou pre ničím nerušené počúvanie hudby a sledovanie filmov. Veľmi praktickým riešením sú moderné bezdrôtové slúchadlá.


Ďalšie užitočné príslušenstvo na mobil a cool vychytávky

Príslušenstvo na mobil ako káble a batérie patria do kategórie základného príslušenstva, bez ktorého nemôže prístroj fungovať. Súčasná ponuka obsahuje ale aj veľké množstvo šikovných vychytávok, ktoré nie sú síce úplne nevyhnutné, ale dokážu vám výrazne uľahčiť život.

Sterilizátory

Sterilizátory sú moderné zariadenia, ktoré profesionálne a bezpečne vydezinfikujú váš mobilný telefón. Dezinfekcia sa stala bežnou súčasťou našich životov. Časté čistenie a dezinfekcia telefónu bežnými prostriedkami môže viesť k jeho poškodeniu. Sterilizátory chránia vaše zdravie aj mobilné zariadenie.

Máte v mobile citlivé dáta? Nakupujete cez neho a používate internetové bankovníctvo? V takom prípade by ste si mali nainštalovať originálny antivírusový program.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
SIM karta – funguje v sieti O2 s pokrytím 4G viac ako 97% obyvateľov Slovenska, pohodlná obsluha v aplikácii, 7 dní zadarmo, 4 programy
1 €

2.
Nabíjačka do siete – kompatibilný s akýmkoľvek USB-C zariadením, napájací kábel sa predáva zvlášť
24,90 €

3.
Pamäťová karta 128 GB – micro SDXC, rýchlosť čítania až 100 MB/s, Speed Class 10, UHS-I, U1 Speed, Video Speed Class V10, Application Performance A1, adaptér na klasickú SD v balení
12,29 €

Ďalšie najpredávanejšie
50 852 položiek
SP Connect Bike Bundle II iPhone 14 Pro
Držiak na mobil – na bicykel, mechanický, uchytenie na riadidlá, možnosť nastavenia polohy
65,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OGCPca29
4,9 1209×
Apple 20W USB-C napájací adaptér
Nabíjačka do siete – kompatibilný s akýmkoľvek USB-C zariadením, napájací kábel sa predáva zvlášť
24,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RI012i1b48
4,6 456×
SanDisk Ultra Dual Drive Luxe 128 GB
USB kľúč 128 GB – USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), konektor USB-C, rýchlosť čítania až 150 MB/s, softvérové AES-128 šifrovanie, OTG, s pútkom na kľúče, materiál kov, rozmery 8,6 × 12,1 × 44,41 mm (V׊×D)
16,19 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU051b4g3
4,7 1312×
Xbox Wireless Controller Carbon Black
Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, iOS, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, čierna farba
57,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MXO001SC1
4,9 169×
iOttie Easy One Touch 5 Dash & Windshield Mount
Držiak na mobil – do auta, mechanický, uchytenie na palubnú dosku a na sklo, možnosť nastavenia polohy
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD090e4n1a13
4,6 399×
OEM Lightning to USB Cable 2 m (Bulk)
Dátový kábel – pre iPhone, iPad a iPod, napájacia funkcia pri použití nabíjačky
Cenová bomba
9,59 € Ušetríte 8,40 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MK070p8
4,7 1312×
Xbox Wireless Controller Robot White
Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, biela farba
57,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MXO001SC2
4,8 1538×
Kingston Canvas Select Plus micro SDXC 128GB Class 10 UHS-I + SD adaptér
Pamäťová karta 128 GB – micro SDXC, rýchlosť čítania až 100 MB/s, Speed Class 10, UHS-I, U1 Speed, Video Speed Class V10, Application Performance A1, adaptér na klasickú SD v balení
12,29 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU007s8j93d
4,6 683×
AlzaPower Metal 20 000 mAh Fast Charge + PD3.0 čierna
Powerbank – s podporou rýchlonabíjania, 2×USB-A (max 3A), 1×vstup/výstup USB-C (max 3A), 1×vstup MicroUSB, podpora rýchlonabíjania QC 3.0 + PD 3.0, 6-násobná bezpečnostná ochrana, LED indikátor stavu batérie, výkon 18W, Li-Polymer - kapacita 74Wh, nabíja až tri zariadenia zároveň, USB kábel v balení
Super cena
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: APWPB160q
4,6 456×
SanDisk Ultra Dual Drive Luxe 256 GB
USB kľúč 256 GB – USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), konektor USB-A a USB-C, rýchlosť zápisu až 25 MB/s, rýchlosť čítania až 150 MB/s, softvérové AES-128 šifrovanie, OTG, s pútkom na kľúče, materiál kov, rozmery 8,6 × 12,1 × 44,41 mm (V׊×D)
28,60 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU051b4g4
4,8 311×
Kingston Canvas Go! Plus microSDXC 128GB + SD adaptér
Pamäťová karta 128 GB – micro SDXC, rýchlosť čítania až 170 MB/s, rýchlosť zápisu až 90 MB/s, Speed Class 10, UHS-I Speed, Video Speed Class V30, Application Performance A2, nahrávanie videa v 4K, adaptér na klasickú SD v balení
14,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU007s8j94a2
4,6 301×
Apple Nabíjačka MagSafe
Nabíjačka – s MagSafe technológiou, integrovaný USB-C kábel s dĺžkou 1m, výkon až 15W (pri použití originálneho 20W Apple adaptéra)
48,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RI012i1b32
4,8 93×
TREZOR T
Hardvérová peňaženka – šifrovacia, podporuje 500 mien, USB-C, microSD, Password Manager
179,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TREZBIT1d
4,7 1312×
Xbox Wireless Controller Shock Blue
Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, modrá farba
Super cena
59,90 € Ušetríte 2,09 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MXO001SC3
4,6 456×
SanDisk Ultra Dual Drive Luxe 1 TB
USB kľúč 1000 GB – USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), konektor USB-C, rýchlosť zápisu až 20 MB/s, rýchlosť čítania až 150 MB/s, softvérové AES-128 šifrovanie, OTG, s pútkom na kľúče, materiál kov, rozmery 8,6 × 12,1 × 44,41 mm (V׊×D)
99,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU051b4g6
AlzaPower Smart Charger 2.1A čierna - Nabíjačka do siete Varianty
4,8 964×
AlzaPower Smart Charger 2.1A čierna
Nabíjačka do siete – univerzálna, 1× USB 2.1A, ochrana proti skratu, prepätiu, preťaženiu a prehriatiu, 100–240V, Military Standard MIL-HDBK-217
Super cena
7,79 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AEY0150
4,6 456×
SanDisk Ultra Dual Drive Luxe 64 GB
USB kľúč 64 GB – USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), konektor USB-A a USB-C, rýchlosť zápisu až 25 MB/s, rýchlosť čítania až 150 MB/s, OTG, s pútkom na kľúče, materiál kov, rozmery 8,6 × 12,1 × 44,41 mm (V׊×D)
11,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU051b4g2
AlzaPower WF220 Wireless Fast Charger biela - Bezdrôtová nabíjačka Varianty
4,6 618×
AlzaPower WF220 Wireless Fast Charger biela
Bezdrôtová nabíjačka – univerzálna, Smart Charge 5W, 7.5W, 10W, s podporou rýchleho nabíjania, 4Safe – ochrana proti skratu, prepätiu, preťaženiu a prehriatiu, vhodná do puzdra (do 4 mm), certifikácia Qi, LED indikácia nabíjania, detekcia cudzích predmetov FOD, Smart IC - automatická detekcia pripojeného zariadenia a optimálna distribúcia energie, pre všetky zariadenia podporujúce bezdrôtové nabíjanie vrátane Apple iPhone, s káblom USB-A na USB-C v balení
Super cena
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: APWCC106w
4,7 848×
AlzaPower AluCore USB-A to USB-C 3.2 Gen 1 60W 5Gbps 2m čierny
Dátový kábel – SuperSpeed USB 5Gb/s, Sync & Charge až 3A, odolné kovové telo, pozlátené konektory, VelcroStrap+
Super cena
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: APWCB108b
4,8 1538×
Kingston Canvas Select Plus micro SDXC 64GB Class 10 UHS-I + SD adaptér
Pamäťová karta 64 GB – micro SDXC, rýchlosť čítania až 100 MB/s, Speed Class 10, UHS-I, U1 Speed, Video Speed Class V10, Application Performance A1, adaptér na klasickú SD v balení
6,59 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU007s8j93c
4,4 118×
Swissten Black Core 30 000 mAh
Powerbank 30000 mAh – celkový výkon 18 W, 3 výstupy: 2× USB-A, 1× USB-C, max. výstupný prúd 3 A, max. výstupné napätie 5 V, typ rýchlonabíjania Qualcomm Quick Charge 3.0, s displejom, vstup Micro USB, USB-C a Lightning, hmotnosť 530 g
Super cena
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SWISSg6
4,6 291×
SanDisk Ultra Dual GO 256GB USB-C
USB kľúč 256 GB – USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), konektor USB-A a USB-C, rýchlosť zápisu až 150 MB/s, rýchlosť čítania až 150 MB/s, softvérové AES-128 šifrovanie, OTG, s pútkom na kľúče, materiál plast, rozmery 12,1 × 44,4 × 8,6 mm (V׊×D)
26,69 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU051b5d
4,8 1538×
Kingston Canvas Select Plus micro SDXC 256GB Class 10 UHS-I + SD adaptér
Pamäťová karta 256 GB – micro SDXC, rýchlosť čítania až 100 MB/s, rýchlosť zápisu až 85 MB/s, Speed Class 10, UHS-I, U3 Speed, Video Speed Class V30, Application Performance A1, nahrávanie videa v 4K
21,70 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU007s8j93e
4,8 160×
Apple Lightning to USB Cable 1 m
Dátový kábel – pre iPhone, iPad a iPod, napájacia funkcia pri použití nabíjačky
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA904i2a

Príslušenstvo k mobilom

mobilné telefónyXiaomi na MWC 2024 v Barcelone: Spoločnosť ukázala niekoľko zaujímavých noviniek Spoločnosť Xiaomi ukázala nedávno na MWC v Barcelone svoj inovačný potenciál s novým radom vlajkových telefónov Xiaomi 14, tabletov a nositeľných zariadení. V článku sa dozviete o nových produktoch aj o akcii, ktorá produkty sprevádza.
Juhokórejský Samsung predstavil svoje nové želiezka v ohni, čo sa týka strednej triedy. Samsung Galaxy A55 zaujíma populárnu pozíciu v portfóliu značky pre rok 2024 a ponúkne napríklad nový dizajn s hliníkovým rámčekom, 4 nm čipset Samsung Exynos alebo predĺženú...
Hledáte designový vlajkový telefon, který potěší pokročilou fotosestavou, špičkovým výkonem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 a velkým displejem bez rámečků? U nového Asus Zenfone 11 Ultra jste na dobré adrese. Telefon osvěžuje nejvyšší cenovou kategorii portfolia Asus. Při...
mobilSamsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou? Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?
Spoločnosť Nothing sa vytasila so svojím novým telefónom Nothing Phone (2a). Už na prvý pohľad si možno všimnúť úplne prepracovaný dizajn, ktorý pôsobí rovnako odvážne ako tie predchádzajúce. Medzi hlavné prednosti novinky bude podľa všetkého patriť delikátny pomer...
Odolné telefóny sú jedným z dnešných trendov. Niet preto divu, že sa ich ponuka vytrvalo rozširuje. Svoje zastúpenie pritom už dávno nemajú len medzi jednoduchými tlačidlovými modelmi. Špecifikáciou IP67 či IP68 sa pýšia aj špičkové zariadenia Samsung, Apple a ďalšie....
Viac článkov Všetky články

Príslušenstvo k mobilom

Mobilný telefón je nenahraditeľnou položkou vo výbave každého z nás. Už ste si vybrali ten svoj vysnívaný? Prečo ho nevylepšiť ešte užitočným príslušenstvom? Príslušenstvo k mobilom zahŕňa všetko od ochranných puzdier a ochranných fólií cez batérie do mobiluexterné nabíjačky až po selfie držiaky, stylusy, headsety a množstvo ďalšieho. Pred kúpou príslušenstva pre mobil je dôležité si najprv overiť, či je daná položka plne kompatibilná s vašim zariadením.

Ochranná fólia na mobil

Ak sa chcete vyhnúť škrabancom na displeji, siahnite po príslušenstve v podobe ochrannej fólie pre smartphony. Ochranná fólia na mobil udrží displej v perfektnom stave a čiastočne zakrýva už prípadné miniatúrne škrabance. Vyberať môžete aj medzi tvrdenými sklami (gorilla glass), ďalším variantom ochrany displeja, ktorý nesmie chýbať medzi príslušenstvom pre mobily. Podľa stupňa tvrdosti znesú aj najhrubšie zaobchádzanie a zároveň nijako neznižujú funkčnosť zariadenia. Častým príslušenstvom sú obaly na mobily vyrábané v najrôznejších farbách a štýloch, z ktorých si určite každý vyberie. Navrhnuté sú na ochranu celého tela alebo len bočnej či zadnej časti.

Externé nabíjačky

Príslušenstvo k mobilom zahŕňa aj externé batérie, nabíjačky do auta alebo bezdrôtové nabíjačky pre mobily. Tiež radi fotíte dnes toľko obľúbené selfie fotky? Tak pre vás sú určené selfie držiaky so spúšťou priamo v rukoväti, s ktorými môžete zachytávať nezabudnuteľné akčné selfie fotky.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné príslušenstvo k mobilom Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie príslušenstvo k mobilom Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie príslušenstvo k mobilom Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii príslušenstvo k mobilom recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií