Herné figúrky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné od
0,25 rokov
15 rokov
-
Výška hračky
2 cm
33 cm
-
Typ
Akčné
(61)
Soška
(261)
Hracia súprava
(26)
Držiak na ovládač
(11)
Použitie
Na hranie
(105)
Zberateľské
(312)
Vlastnosti
S pohyblivou hlavou
(79)
S pohyblivými končatinami
(86)
Nepohyblivé
(232)
Svietiace
(15)
So zvukom
(4)
Počet figúrok
1 ks
5 ks
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Herné figúrky potešia najmä fanúšikov hier, filmov a seriálov. Zmenšeniny svojich obľúbených postáv, zvierat alebo nadprirodzených bytostí je možné vystaviť alebo sa s nimi pohrať. Herné figúrky sa, okrem iného, skvele hodia ako darček. Chcete sa o nich dozvedieť viac? Pokračujte v čítaní.  

Pokračovať

Ako vyberať herné figúrky?

Herné figúrky by ste mali vyberať podľa niekoľkých parametrov. Najdôležitejším je pochopiteľne samotná hra, z ktorej figúrka pochádza. Pokiaľ kupujete figúrku ako darček, zistite si, ktoré hry má dotyčný rád. Ďalej je dôležitá výška figúrky. Mala by byť menšia, alebo má na seba pútať pozornosť? Berte ohľad aj na špeciálne vlastnosti a funkcie. Disponuje daná herná figúrka pohyblivými časťami? Svieti v tme alebo vydáva zvuk?

Herné figúrky – na hranie aj ako dekorácia

Herné figúrky môžu byť vystavené na poličke, alebo využité na hranie. Niektoré figúrky výrobca priamo určil na jedno alebo druhé, ale vo väčšine prípadov si aj tak môžete vybrať, prípadne figúrku používať na oboje. Herné zberateľské figúrky sú väčšinou autentickejšie, figúrky na hranie mávajú zaoblené hrany, aby nedošlo k poraneniu.

Herné figúrky na hranie

Herné figúrky na hranie sú určené primárne deťom. Sú vyrobené tak, aby poskytovali pohodlný a bezpečný herný zážitok, napríklad môžu mať zaoblené rohy. V rámci umocnenia herného zážitku sú niekedy vybavené pohyblivými časťami alebo zvukovými efektmi. Herné figúrky na hranie sa najčastejšie vyrábajú z plastu.

Zberateľské herné figúrky

Zberateľské herné figúrky majú slúžiť ako dekorácia. Sú určené pre zberateľov, ale vystaviť na poličke si ich môže úplne každý. Veľký dôraz je pri ich výrobe kladený na autentickosť a dlhú životnosť. Zberatelia ocenia detailné spracovanie viac ako pohyblivé časti. Herné zberateľské figúrky sú prevažne z vinylu.

herné figúrky
Baby Yoda akčná herná figúrka na hranie

herné figúrky
Baby Yoda soška na výstavu

Ide iba o primárne určenie produktu. Vaše deti sa pochopiteľne môžu so zberateľskými figúrkami hrať alebo sa naopak vystaviť figúrky na hranie.

Herné figúrky sa môžu zásadne líšiť veľkosťou

Herné figúrky vyberajte aj podľa veľkosti. Premýšľate o figúrke na hranie? Porovnajte ju s ostatnými hračkami, ktoré už vaše dieťa vlastní. Máte záujem o zberateľskú figúrku? Opäť nepodceňujte kontrast s ostatnými dekoráciami a hlavne si vopred uvedomte, kde presne bude herná figúrka vystavená.

Herné figúrky sa vyrábajú z rôznych materiálov

Herné figúrky bývajú robené z rôznych materiálov, najčastejšie z plastu, vinylu a polystonu.

  • Plastové figúrky sú najbežnejšie. Hodia sa pre deti na hranie, ale zároveň môžu byť aj vystavené.
  • Vinylové figúrky sú väčšinou určené skôr na výstavu ako hranie. Vinyl je typický pre figúrky Funko POP!.
  • Polystonové figúrky sú spravidla drahšie figúrky pre zberateľov, ktoré sa vyznačujú detailným spracovaním.

Aké praktické vlastnosti môžu herné figúrky ponúkať?

Niektoré herné figúrky sú obohatené o špeciálne vlastnosti a funkcie.

  • Herné figúrky s pohyblivou hlavou alebo končatinami umocnia detský zážitok z hrania. Figúrka, ktorej pozícia sa dá upraviť, je jednoducho oveľa zábavnejšia a ponúka viac možností.
  • Svietiace herné figúrky sa deťom tiež páčia. Ich pravý potenciál je samozrejme naplnený v tme.
  • Herné figúrky so zvukom po stlačení tlačidla alebo stlačení figúrky hovoria, prípadne vydávajú iný zvuk.

i

Vlastnosti a funkcie danej hernej figúrky zistíte v popise produktu. Pokiaľ máte napríklad záujem iba o figúrky s pohyblivými časťami, môžete si pomocou filtrovania parametrov nechať zobraziť len tieto výrobky a uľahčiť si tak výber.

Funko POP! figúrky: Nezameniteľný vzhľad

Figúrky Funko POP! sú figúrky americkej spoločnosti Funko. Väččinou sú vyrobené z vinylu a vyznačujú sa veľkými hlavami a zdanlivo jednoduchým, napriek tomu však kvalitným spracovaním. Funko POP! herné figúrky zahŕňajú množstvo známych filmov, seriálov a hier, napríklad Fortnite, Pán prsteňov, Naruto a mnoho ďalších.

herné figúrky funko pop pokemon
Funko POP! Pikachu

herné figúrky funko pop harry potter
Funko POP! Harry Potter

herné figúrky funko pop zaklínač
Funko POP! Ciri

Herné figúrky Fortnite: Priamo z lietajúceho autobusu

Herné figúrky Fortnite sú veľmi populárne. Vzhľadom na úspech, ktorý oslavuje samotná hra Fortnite Battle Royale, sa ani nie je čomu diviť. V ponuke nájdete figúrky stvárňujúce rôzne postavy a outfity, ktoré si môžete vystaviť alebo si s nimi užiť množstvo zábavy. Fortnite postavičky budú raz predstavovať kúsok hernej histórie.

Hra Fortnite má v súčasnosti zhruba 80 miliónov aktívnych hráčov každý mesiac.

Herné figúrky Sonic: Pozor, nech vám neutečú

Herné figúrky Sonic nemôžu v tejto kategórii chýbať. Sonic patrí bezpochyby medzi jednu z najznámejších herných sérií vôbec a za dobu svojej existencie si získal množstvo fanúšikov po celom svete. Sonic postavičky urobia radosť deťom, ale aj staršej generácii, pre ktorú je táto hra nostalgiou.

Herné figúrky Five Nights at Freddy' s: Nebojte sa ich

Herné figúrky Five Nights at Freddy' s stvárňujú príšery z tejto preslávenej hororovej jumpscare hry. V ponuke nájdete ako statické sošky, tak akčné figúrky s pohyblivými časťami, a dokonca aj kľúčenky s motívmi strašidelných plyšákov. Bonnie, Chica, Foxy, Freddles a zvyšok už na vás čakajú. V tomto prípade sa ich ale nemusíte báť.

five nights at freddys herné figúrky
Akčná figúrka

five nights at freddys herné figúrky
Soška

five nights at freddys herné figúrky
Kľúčenka

Herné figúrky Star Wars: Zažite vesmírne dobrodružstvá

Herné figúrky Star Wars predstavujú podstatnú časť našej ponuky. A nie je sa čomu diviť, veď Star Wars je filmová séria, ktorej úspech sa dá slovami len ťažko popísať. Nájdete u nás všetky dobre známe tváre z filmového plátna a televíznej obrazovky, či už ako detské hračky, alebo figúrky pre zberateľov.

Herné figúrky Harry Potter: Prenesú vás do Rokfortu

Herné figúrky Harry Potter u vás doma navodia tú správnu čarodejnícku atmosféru. Harry, Ron, Hermiona, Dumbledore, Snape, Hagrid – tí všetci sa už na vás tešia. V ponuke nájdete aj niekoľko herných setov, ktoré okrem figúrok obsahujú aj kulisy. Tie pozdvihnú herný zážitok zase o niečo vyššie.

i

Niektoré herné figúrky Harry Potter majú látkové oblečenie.

Herné figúrky Minecraft: Pochopiteľne hranaté

Herné figúrky Minecraft majú samozrejme svoje miesto v našej ponuke. Minecraft patrí medzi najúspešnejšie herné série všetkých čias a vy si u nás môžete vybrať oficiálnu licencovanú figúrku, ktorá skvele zapadne každej detskej izby, najmä ak je designovaný v štýle tejto hry. Minecraft figúrky sa ale hodí aj na hranie.

Herné figúrky Batman: Komiksový hrdina u vás doma

Herné figúrky Batman rozhodne nemôžu chýbať. Z našej ponuky si vyberie každý milovník tohto maskovaného hrdinu, ktorý bojuje so zločinom v Gotham City. Okrem samotného Batmana ponúkame samozrejme aj postavičky vedľajších postáv, ako sú napríklad jeho zákerní nepriatelia Joker a Riddler.

herná figúrka batman
Figúrka Batman

herná figúrka joker
Figúrka Joker

herná figúrka riddler
Figúrka Riddler

Herné figúrky Pokémon: Ulovte ich všetkých

Herné figúrky Pokémon predstavujú perfektný darček pre nadšencov tohto japonského anime, ktoré si získalo obľubu miliónov detí po celom svete. Dekorácia do izby, hračka, kúsok nostalgie – to všetko sú postavičky Pokémon. Neváhajte a ulovte si svojho Pikachu, Squirtle alebo Bulbasaura.

Herné figúrky Marvel: Z filmového plátna k vám na poličku

Herné figúrky Marvel sú ďalšie zmenšeniny hrdinov a zloduchov, ktorých poznáme z komiksov alebo z filmového plátna, ako je napríklad Hulk, Venom a Kapitán Amerika. Aj v tomto prípade sa väčšinou jedná o oficiálne licencované produkty, ktoré vynikajú autentickosťou, detailným spracovaním a poskytujú určitú záruku kvality.

Marvel postavičky často disponujú pohyblivými časťami.

Herné figúrky The Witcher (Zaklínač): Pre milovníkov hry aj seriálu

Herné figúrky The Witcher (slovensky Zaklínač) vás prenesú do fantastického sveta, dobre známeho z populárnej hry aj seriálu, ktorý sa tento rok dočká už tretej série. Ponúkame hračky aj zberateľské kúsky, ktoré vzhľadom na ich dizajn nebude ťažké zladiť so zvyškom izby. Herné figúrky The Witcher ocení skôr staršia veková skupina.

i

Zaujali vás herné figúrky, ale máte na ich nákup obmedzený rozpočet? Žiadny problém! Máme pre vás lacné herné figúrky, z ktorých si určite vyberiete.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Figúrka – výška 10 cm, materiál plast, svietiaca
14,90 €

2.
Figúrka – akčná, na hranie, motív Star Wars, výška 16 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, so zvukovými efektami, na 3 AAA batérie (je súčasťou balenia), vhodná od 5 rokov, 1 ks v balení
59,90 €

3.
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 6 rokov, rad LEGO® Marvel, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 130 dielikov
13,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
392 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Minecraft – Creeper – svietiaca figúrka - Figúrka Varianty
4,7 44×
Minecraft – Creeper – svietiaca figúrka
Figúrka – výška 10 cm, materiál plast, svietiaca
14,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: GMERCHb777c
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,0
Harry Potter - Harry Potter
Figúrka – figúrka, soška, zberateľská, motív Harry Potter, výška 12 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 12 rokov
31,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn04002
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,0
Hermione – Harry Potter
Figúrka – akčná, na hranie, motív Harry Potter, výška 12 cm, materiál PVC, nepohyblivá, vhodná od 10 rokov
32,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn04003
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Star Wars – Deluxe Vehicle  Low Altitude Assault Transport – LAAT - Figúrky Varianty
4,8
Star Wars – Deluxe Vehicle Low Altitude Assault Transport – LAAT
Figúrky – hrací set, postavičky, na hranie a zberateľské, motív Star Wars, materiál plast, výška 13 cm, s pohyblivými končatinami, vhodné od 8 rokov, 3 ks v balení
47,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc06722
4,9 50×
Star Wars Baby Yoda - Figúrka - Animatronic Force Friend
Figúrka – akčná, na hranie, motív Star Wars, výška 16 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, so zvukovými efektami, na 3 AAA batérie (je súčasťou balenia), vhodná od 5 rokov, 1 ks v balení
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn01143
5,0 14×
Star Wars Baby Yoda figúrka
Figúrka – akčná, na hranie, zberateľská, motív Star Wars, výška 16,5 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 3 rokov, 1 ks v balení
32,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn01141
4,3
Batman s efektmi a akčným pásikom, 30 cm
Figúrka – akčná, zberateľská, motív Batman, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, na 3 AG13 batérie (nie sú súčasťou balenia), vhodná od 4 rokov
37,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAb1787
5,0
Harry Potter, profesor Snape, bábika
Bábika – plastová, poznáte z Harry Potter, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 30 cm, čierna farba vlasov, palička súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov
37,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz06078
4,8 17×
Avengers Titan Hero Deluxe Hulk
Figúrka – akčná, na hranie, motív Avengers, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 4 rokov
24,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15879
Avengers Titan Hero Iron Man - Figúrka Varianty
4,8 12×
Avengers Titan Hero Iron Man
Figúrka – akčná, na hranie, motív Iron Man, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 4 rokov
18,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRApv00375
4,9 11×
Minecraft – Skeleton – svietiaca figúrka
Figúrka – figúrka, soška, zberateľská, výška 13,5 cm, materiál PVC, nepohyblivá, svietiaca
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHc0774
5,0
Harry Potter - Hrad Bradavica
Set figúrok a príslušenstva – akčné postavy, doplnkové predmety, na hranie, motív Harry Potter, materiál plast, výška 16 cm, svietiace, 1 figúrka v balení, na 3 AAA batérie (nie sú súčasťou balenia), vhodné od 5 rokov
96,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAbz21491
4,7
Harry Potter Hermiona módna bábika
Bábika – plastová, poznáte z Harry Potter, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 26 cm, hnedá farba vlasov, palička a oblečenie súčasťou balenia, vhodná pre deti od 4 rokov
22,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15065
3,7
Avengers, figurka Thanos
Figúrka – akčná, na hranie, zberateľská, motív Avengers, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 4 rokov
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz02734
5,0
Harry Potter Figúrka Harry Potter 20 cm
Figúrka – na hranie, motív Harry Potter, výška 20 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 5 rokov
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz21470
4,5
LEGO® Marvel 76260 Black Widow a Captain America na motorkách
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 6 rokov, rad LEGO® Marvel, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 130 dielikov
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76260
5,0
Harry Potter Figúrka Hermiona 20 cm
Figúrka – na hranie, motív Harry Potter, výška 20 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 5 rokov
12,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz21471
4,0
Ron Weasley – Harry Potter
Figúrka – figúrka, soška, zberateľská, motív Harry Potter, výška 12 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 12 rokov
32,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn04004
4,5
Avn Bend And Flex Captain Marvel
Figúrka – akčná, na hranie, motív Avengers, výška 15 cm, materiál plast, vhodná od 8 rokov
Zľavnené -25 %
11,90 € 15,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn01785
5,0
Schleich Harry Potter – Harry Potter™ a Hedviga 42633
Figúrky – na hranie, motív Harry Potter, výška 10 cm, nepohyblivé, 2 figúrky v balení, vhodné od 6 rokov
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc06655
5,0
Schleich Harry Potter – Hermiona Grangerová a Krivonožka 42635
Figúrky – na hranie, motív Harry Potter, výška 10 cm, nepohyblivé, 2 figúrky v balení, vhodné od 6 rokov
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc06657
5,0
Schleich Harry Potter – Hagrid™ a Tesák 42638
Figúrky – na hranie, motív Harry Potter, výška 18 cm, nepohyblivé, 2 figúrky v balení, vhodné od 6 rokov
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc06660
5,0
Schleich Harry Potter – Klofan 13988
Figúrka – figúrka, zvieratká, na hranie, motív Harry Potter, výška 20 cm, s pohyblivými končatinami, vhodná od 6 rokov
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc06652
5,0
Harry Potter Figúrka Luna 20 cm
Figúrka – na hranie, motív Harry Potter, výška 20 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 5 rokov
Zľavnené -16 %
10,90 € 12,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz21473

Herné figúrky

Herné figúrky

V kategórii Herné figúrky máme práve teraz na Alza.sk celkom 392 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné herné figúrky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie herné figúrky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii herné figúrky recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií