AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Priemyselné vysávače

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ vysávača
Bezvreckový
(26)
Vreckový
(50)
Ručný (samostatný)
(9)
Ručný
(9)
Bezvreckový s káblom
(15)
Typ povrchu
Všetky druhy podláh
(56)
Koberce
(19)
Tvrdé podlahy
(48)
Mäkké povrchy
(4)
Čalúnenie
(7)
Určenie
Pre alergikov
(9)
Na zvieracie chlpy
(14)
Antibakteriálny
(12)
Typ upratovania
Vysávanie
(19)
Utieranie
(4)
Mokré čistenie
(79)
Suché čistenie
(68)
Typ napájania
Aku
(25)
S káblom
(51)
Typ filtra
Mikrofilter
(11)
HEPA filter
(9)
Umývateľný filter
(5)
EPA filter
(2)
Bavlnený filter
(7)
Príkon
225 W
2400 W
-
Hlučnosť
60 dB
92 dB
-
Objem
0,54 l
45 l
-
Hmotnosť
0,85 kg
16 kg
-
Farba
Čierna
(22)
Červená
(7)
Modrá
(8)
Antikoro
(12)
Oranžová
(3)
Strieborná
(4)
Sivá
(5)
Zelená
(11)
Žltá
(23)
Najnovšie objednávky

Priemyselný vysávač je skvelým pomocníkom v dielňach, priemyselných halách a dokonca aj na stavbách. Na rozdiel od bežného vysávača má oveľa odolnejšiu konštrukciu, vyšší sací výkon a v niektorých prípadoch zvládne vysať aj vodu či bahno. Podľa akých parametrov by ste mali vyberať priemyselné vysávače? Poradíme vám.

Pokračovať

Kedy je vhodné zaobstarať si priemyselný vysávač?

Priemyselný vysávač je pomerne špecifický prístroj, ktorý slúži do priemyslu, nie na bežné vysávanie domácnosti, pretože je na to veľmi veľký, hlučný a „neohrabaný“. Zaobstarať by ste si ho mali najmä v prípade, že pracujete v dielni, priemyselnej hale alebo napríklad na stavbe, pretože s týmto neporiadkom už si klasický vysávač neporadí.

S čím všetkým si výkonné priemyselné vysávače dokážu poradiť?

Výkonné priemyselné vysávače si poradia prakticky s čímkoľvek. Čo všetko s nimi môžete ľahko vysať?

  • Tehlový prach
  • Stavebnú sutinu
  • Drevené hobliny
  • Popol
  • Kovové piliny
  • Štrk
  • Vodu
  • Chemikálie a agresívne kvapaliny

Priemyselný vysávač je vhodný na rôzne typy povrchov

Priemyselný vysávač si vyberajte podľa povrchu, ktorý budete vysávať najčastejšie. Môžete si zaobstarať buď multifunkčného pomocníka, ktorý si poradí so všetkými typmi podláh, alebo špeciálny stavebný vysávač na čistenie kobercov, tvrdých podláh, mäkkých povrchov, čalúnenia, linolea a plávajúcich či drevených podláh.

Ak máte v garáži alebo dielni dlažbu, určite využijete stavebný vysávač do dielne s mopom, ktorý podlahu najprv dokonale vysaje a po nasadení špeciálnej rukoväte ju vytrie do sucha.

2 špeciálne typy – vysávač priemyselný na popol či piliny

Pokiaľ zháňate vysávač priemyselný, ktorý si ľahko poradí s popolom či pilinami, zamerajte sa na vysávače, ktoré sú na to špeciálne určené.

  1. Priemyselné vysávače na popol sa líšia najmä tým, že majú kovovú zbernú nádobu (pre prípad vysatia žeravého popola), sú vyrobené z nehorľavého materiálu a technológia umožňuje bezprašné používanie.
  2. Priemyselné vysávače na piliny sa hodia predovšetkým do drevospracujúceho priemyslu, kde vzniká obrovské množstvo hoblín. Máva hliníkovú rúrku a odolnú zbernú nádobu, aby sa pilinami nič nepoškodilo.

Existujú aj ďalšie typy – priemyselný vysávač na vodu, ručný alebo na čistenie auta

Okrem základných typov nájdete v ponuke aj vodný a ručný priemyselný vysávač alebo pomocníka na čistenie auta:

  • Vodné priemyselné vysávače používajú na čistenie čistú vodu, pričom špinavá voda sa zbiera oddelene – čistenie je preto oveľa účinnejšie, pretože čistá voda neprichádza do kontaktu so špinavou.
  • Ručné priemyselné vysávače sú skvelým a kompaktným variantom, vďaka ktorému sa jednoducho zbavíte drobných nečistôt. Používajú sa na drevo, kov alebo prach a ich prevádzkový čas je niekoľko desiatok minút.
  • Priemyselné vysávače do auta vám pomôžu zbaviť sa nečistôt, ktoré si do vozidla prinesiete z práce alebo z koníčkov. Vďaka bezdrôtovej prevádzke ich môžete používať prakticky kedykoľvek.

i

Venujte pozornosť aj tomu, ako často používate pracovný vysávač. Na krátkodobé použitie stačí jednofázový motor na bežnú  zásuvku 230 V. Naopak, na dlhodobé vysávanie sa používa trojfázový motor, ktorý sa ale pripája do 400 V zásuvky.

Delenie podľa účelu – priemyselný vysávač na vodu, chemikálie alebo suché vysávanie

Pred kúpou si ujasnite, na aký účel si chcete pomocníka zaobstarať. Potrebujete priemyselný vysávač na vodu, chemikálie alebo suché vysávanie?

  • Vysávače priemyselné na suché vysávanie sú vybavené vreckom alebo zbernou nádobou, ktorá si poradí s rôznymi nečistotami – od jemného prachu až po štrk.
  • Vysávače priemyselné na mokro-suché vysávanie si poradia navyše aj s vysávaním bahna alebo znečistenej vody. Niektoré disponujú aj vodným čerpadlom, ktoré vysatú vodu rovno vypúšťajú.
  • Vysávače priemyselné na chemikálie majú veľmi odolnú zbernú nádobu, ktorá je priamo určená na tieto agresívne kvapaliny. To znamená, že na vysatie chemikálií musíte mať len a len vysávač na to určený.

Zbieranie nečistôt a priemyselný vysávač – bezvreckový versus vreckový

Akým spôsobom zbiera nečistoty priemyselný vysávač? Bezvreckový do nádoby, vreckový klasicky do vrecka.

  1. Bezvreckový priemyselný vysávač používa vyberateľnú nádobu, ktorú stačí po vysávaní vymyť – odpadá teda potreba dokupovať vrecká. Tieto typy sa hodia najmä na mokré vysávanie.
  2. Priemyselné vreckové vysávače využívajú vrecká na nečistoty na ďalšiu filtráciu, vďaka čomu sú vysoko účinné. Používa sa papierové alebo textilné vrecko s tým, že textilné je odolnejšie a ponúka lepšiu filtráciu.

Vreckový technický vysávač sa hodí pri vysávaní jemného prachu, ktorý by inak mohol zaniesť filter motora. Naopak bezvreckový priemyselný vysávač je vhodný na hrubé nečistoty alebo na vysávanie vody.

Pokiaľ zvolíte bezvreckový priemyselný vysávač do dielne, dbajte na objem a materiál nádoby

Ak ste sa rozhodli pre bezvreckový priemyselný vysávač do dielne, dbajte na kvalitný materiál nádoby a jej dostatočný objem, ktorý vám zaistí komfortné vysávanie aj väčšieho množstva odpadu.

  • Objem nádoby sa pohybuje v rozpätí 15 až 75 l. To, aký objem zvolíte, záleží na tom, či potrebujete priemyselný vysávač do dielne/na chalupu či na profesionálne využitie.
  • Materiál nádoby môže byť plast, oceľ, kov alebo nerez. Samozrejme záleží, na čo budete profi vysávač priemyselný využívať. Napríklad na vysávanie chemikálií či popola sa určite nehodí plastová nádoba.

Stavebný vysávač priemyselný vyberajte na základe 6 hlavných parametrov

Aby bol stavebný vysávač priemyselný čo najlepším pomocníkom, mali by ste sa pri výbere zamerať na 6 základných parametrov.

  1. Sací výkon udáva, ako kvalitne bude priemyselný vysávač vysávať. Na jemné nečistoty vám postačí výkon medzi 160 až 220 W, na suť, štrk či hrubé nečistoty sa pozerajte na model s výkonom aspoň 250 W.
  2. Príkon udáva spotrebu elektrickej energie. Pohybuje sa od 300 do 2 400 W, avšak na priemyselné vysávače by ste mali počítať aspoň 1 600 W, aby stroj fungoval na profesionálnej úrovni.
  3. Trieda prašnosti sa odvíja od vysávaných nečistôt. Triedy sú značené písmenami L (nízke riziko), M (stredné riziko) a H (vysoké riziko). Na likvidáciu bežného stavebného prachu vám postačí trieda L.
  4. Hlučnosť sa pohybuje v rozmedzí cca 65 (bežný ľudský hovor) až 80 dB (rušná prevádzka). Pri dlhodobom a častom vysávaní teda odporúčame voliť vždy radšej tichší model, s ktorým bude vysávania komfortnejšie.
  5. Podtlak a prietok vzduchu sa odvíja od druhov nečistôt. Na vysatie hrubých nečistôt je potreba silný podtlak cca 200 – 900 mbar, jemné častice si naopak vyžadujú väčší prietok vzduchu od 300 do 8 000 m³/h.
  6. Dĺžka kábla a akčný rádius zvyšujú komfort pri používaní. Čím dlhší si zaobstaráte kábel, tým pohodlnejšie bude používanie – pohybuje sa okolo 6 m. Akčný rádius býva okolo 9 metrov.

i

Vyberáte priemyselný vysávač? Príkon a výkon nie sú to isté

Ste zmätení z toho, aký by mal mať priemyselný vysávač príkon a výkon a čím sa tieto pojmy líšia? Prečítajte si náš článok Príkon vs. sací výkon vysávača. Ako sa vyznať v pojmoch?.

Priemyselný vysávač na stavbu sa nezaobíde bez kvalitného filtra

Priemyselný vysávač na stavbu väčšinou disponuje dvomi filtrami – jeden je umiestnený pred motorom a chráni ho pred poškodením. Druhý je umiestnený na výstupe a stará sa o to, aby sa do ovzdušia dostávalo čo najmenej nečistôt. Niektoré stavebné vysávače disponujú filtračnou patrónou, ktorú možno v prípade zanesenia umyť vodou.

Filtračný stupeň Typ filtra Prostredie Účinnosť
1 Predfiltre Nízke nároky na upratovanie 60 – 90 %
2 Jemné filtre Stredné nároky na upratovanie 40 – 95 %
3 HEPA filtre Vysoké nároky na upratovanie 90 – 99,995 %
4 ULPA filtre Špeciálne priestory 99,9995 – 99,9998 %

Priemyselný vysávač s odklepom filtra umožňuje jednoduché čistenie zaneseného filtra

Priemyselný vysávač s odklepom filtra umožňuje vyčistiť zanesený filter bez toho, aby ste museli rozoberať vysávač.

  • Automatický odklep zaisťuje najjednoduchšiu údržbu, pretože sa sám postará o vyčistenie filtra.
  • Poloautomatický odklep vykonáte tak, že upchá hadicu rúk a podtlakom dôjde k oklepaniu filtra.
  • Mechanický odklep spustíte tlačidlom v hornej časti vysávača – stačí ho stlačiť vždy pri vysypávaní.
  • Bez odklepnutia je údržba filtra náročnejšia. Je bohužiaľ nutné rozobrať vysávač a filter vyčistiť mechanicky.

Ak vás zaujímajú názory zákazníkov, prečítajte si, aké má priemyselný vysávač recenzie.

Akým spôsobom sa napája priemyselný vysávač?

Priemyselný vysávač sa napája dvoma rôznymi spôsobmi: akumulátorom a zo siete. Väčšinou sa stretnete s napájaním zo siete, ak však siahnete po ručnom variante, bude s najväčšou pravdepodobnosťou napájaný z batérie. Akumulátorové nabíjanie je vhodné na príležitostné použitie na malých plochách, pretože výdrž batérie býva pár desiatok minút.

Priemyselné vysávače do dielne ponúkajú aj mnohé doplnkové funkcie

Priemyselné vysávače do dielne sa pýšia ďalšími funkciami, vďaka ktorým dokážu vysávať o dosť efektívnejšie.

  • Indikátor upchatého filtra upozorní na nutnosť výmeny či vyčistenia filtra dielenského vysávača.
  • Reguláciu výkonu stavebného vysávača možno manuálne regulovať podľa potreby.
  • Šampónovanie umožňuje odstrániť všetky nečistoty z tvrdých podláh aj kobercov.
  • Fukar umožní odpad odfúkať z vonkajšieho priestranstva a miest, kde vysávanie nie je možné.
  • Regulácia výkonu predstavuje mechanického tlačidlo, ktorým ľahko regulujete výkon podľa potreby.
  • QuickClick je systém na rýchle a veľmi nenáročné upevnenie akéhokoľvek príslušenstva.
  • Automatické vypnutie vypne vysávač vo chvíli, kedy je zberná nádobka plná.
  • Osvetlenie je na pracovné vysávače veľkou výhodou, obzvlášť keď smeruje na upratovaciu plochu.
  • Plavák sa využíva na mokré vysávanie a kontroluje stav naplnenia nádobky, čím chráni motor.
  • Pracovná zásuvka umožňuje zapojiť viac elektro zariadení s tým, že spoločne s nimi sa zapne vysávač.

Stavebný vysávač a materiál trubice: Kov, plast, nebo nerez?

Stavebný vysávač môže mať trubicu vyrobenú z viacerých materiálov – kovu, plastu alebo nehrdzavejúcej ocele. Pri výbere dbajte najmä na to, čo budete chcieť prevažne vysávať. Ak budete priemyselný vysávač na stavbu používať predovšetkým na horúci popol alebo hrubé nečistoty, nekupujte plastovú trubicu, ale kovovú alebo z nehrdzavejúcej ocele.

Príslušenstvo na profi priemyselné vysávače vám zaistí multifunkčné používanie

Príslušenstvo na profi priemyselné vysávače vám zaistí multifunkčné využitie. V ponuke nájdete ohybné sacie hadice, široké hubice, kefy na čalúnenie, multifunkčné nadstavce, vrecká do vysávača a náhradné filtre.

i

Chcete niečo ušetriť, ale zaujal vás priemyselný vysávač? Bazár je miestom, kde nájdete skvosty. Pokiaľ vás zaujíma aj iný lacný priemyselný vysávač, zoraďte si tovar od najlacnejšieho.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Kärcher WD 3 V-17/4/20 Na sklade > 5 ks
Priemyselný vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie a suché čistenie, umývateľný filter a kartušový filter, príkon 1000 W, hlučnosť 73 dB, plastová zberná nádoba o objeme 17 l, dĺžka kábla 4 m, akčný rádius 6 m, s hadicou, s predlžovacou trubicou, rozmery 47 × 38 × 39,3 cm (V׊×H), hmotnosť 5,5 kg, žltá farba
72,90 €

2.
Bosch AdvancedVac 20 Na sklade > 5 ks
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, bez oklepu, s káblom, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie, mikrofilter, príkon 1200 W, plastová zberná nádoba o objeme 20 l, dĺžka kábla 2,5 m, akčný rádius 4,7 m, fúkanie, hmotnosť 7,6 kg, zelená farba
121,90 €

3.
Kärcher SE 4001 Na sklade > 5 ks
Viacúčelový vysávač – na všetky typy podláh, antibakteriálny, na mokré čistenie a suché čistenie, objem zbernej nádoby 4 l, parkovacia poloha pre podlahovú hubicu a fúkanie, penový filter, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7,5 m, predlžovacia trubica a hadica, filter a filtračné vrecko súčasťou balenia, s káblom, hlučnosť 60 dB, čierna a žltá farba
238,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
101 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,7 51×
Bosch AdvancedVac 20
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, bez oklepu, s káblom, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie, mikrofilter, príkon 1200 W, plastová zberná nádoba o objeme 20 l, dĺžka kábla 2,5 m, akčný rádius 4,7 m, fúkanie, hmotnosť 7,6 kg, zelená farba
121,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOC162b3
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9 38×
Metabo ASR 25 L SC
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, poloautomatický oklep, s káblom, na tvrdé podlahy, drevené podlahy a plávajúce podlahy, na mokré čistenie a suché čistenie, trieda prašnosti L, mikrofilter, príkon 1400 W, plastová zberná nádoba o objeme 25 l, dĺžka kábla 8 m, akčný rádius 11,5 m, hmotnosť 11 kg, čierna farba
295,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BO184d
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,1 43×
Kärcher SE 4001
Viacúčelový vysávač – na všetky typy podláh, antibakteriálny, na mokré čistenie a suché čistenie, objem zbernej nádoby 4 l, parkovacia poloha pre podlahovú hubicu a fúkanie, penový filter, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7,5 m, predlžovacia trubica a hadica, filter a filtračné vrecko súčasťou balenia, s káblom, hlučnosť 60 dB, čierna a žltá farba
238,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KASK007i
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
METABO ASR 35 L ACP
Viacúčelový vysávač – na všetky typy podláh, na vysávanie a mokré čistenie, objem zbernej nádoby 35 l, polyesterový filter, ovládanie na tele, dĺžka kábla 8 m, akčný rádius 11 m, automatický oklep, s káblom, hlučnosť 69 dB, zelená farba
445,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: META0024
4,8 44×
KÄRCHER SE 4002
Viacúčelový vysávač – na koberce, tvrdé podlahy a čalúnenie, na zvieracie chlpy, na vysávanie a mokré čistenie, bezvreckový, vreckový, bezvreckový s káblom a tepovač, objem zbernej nádoby 4 l, penový filter, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7,5 m, akčný rádius 9,5 m, predlžovacia trubica, nádobka na vodu a zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, bez oklepu, s káblom, hlučnosť 60 dB, žltá farba
306,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KASK007j
4,4 31×
BOSCH GAS 15 PS Professional
Priemyselný vysávač – poloautomatický oklep, s káblom, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na mokré čistenie a suché čistenie, mikrofilter, príkon 1100 W, plastová zberná nádoba o objeme 15 l, dĺžka kábla 2,4 m, akčný rádius 5,8 m, fúkanie, s hadicou, rozmery 44 × 36 × 27 cm (V׊×H), hmotnosť 6 kg, čierna a modrá farba
189,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOC162a
4,9 36×
Kärcher WD 3 V-17/4/20
Priemyselný vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie a suché čistenie, umývateľný filter a kartušový filter, príkon 1000 W, hlučnosť 73 dB, plastová zberná nádoba o objeme 17 l, dĺžka kábla 4 m, akčný rádius 6 m, s hadicou, s predlžovacou trubicou, rozmery 47 × 38 × 39,3 cm (V׊×H), hmotnosť 5,5 kg, žltá farba
Super cena
72,90 € Ušetríte 2,92 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KASK012p2
4,3 18×
Bosch UniversalVac 15
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, bez oklepu, s káblom, na mokré čistenie, mikrofilter, príkon 1000 W, plastová zberná nádoba o objeme 15 l, dĺžka kábla 2,5 m, akčný rádius 4,7 m, fúkanie, hmotnosť 6,9 kg, zelená farba
91,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOC162b2
4,3 16×
Hyundai VC 5750
Viacúčelový vysávač – na koberce a čalúnenie, na mokré čistenie a suché čistenie, bezvreckový, vreckový, bezvreckový s káblom a vodný, objem zbernej nádoby 15 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 5 m, hadica súčasťou balenia, s káblom, hlučnosť 80 dB, červená farba
129,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HYUVV001
4,9 20×
Kärcher AD 2
Vysávač na popol príkon 600W, objem zbernej nádoby 14 l, materiál trubice: plast, filter, šírka 34.5cm, výška 33cm, hĺbka 44cm,
116,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KASK010a2
3,5
BOSCH GAS 15
Priemyselný vysávač – 1100W, prietok vzduchu 53l/sec, objem zásobníka 10l, objem nádrže 8l, na suché a mokré vysávače, automatické čistenie filtra, hmotnosť 6kg
157,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOFAC10g3
5,0
Kärcher T 11/1 Classic + 4 roky záruky po registrácii
Priemyselný vysávač – s káblom, na tvrdé podlahy, na vysávanie, príkon 850 W, hlučnosť 61 dB, plastová zberná nádoba o objeme 11 l, dĺžka kábla 7,5 m, rozmery 38,5 × 28,5 × 38,5 cm (V׊×H), hmotnosť 3,9 kg, sivá farba
Cenová bomba
139,90 € Ušetríte 23,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KASK067
4,8 10×
Kärcher WD 6 P S V-30/6/22/T
Priemyselný vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie a suché čistenie, bavlnený filter, príkon 1300 W, kovová zberná nádoba o objeme 30 l, dĺžka kábla 6 m, fúkanie, s hadicou, s predlžovacou trubicou, rozmery 69,3 × 38,2 × 41,8 cm (V׊×H), hmotnosť 9,3 kg, filter súčasťou balenia
202,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KASK012q2
5,0
BOSCH GAS 35 L SFC+
Priemyselný vysávač – 1380W, prietok vzduchu 74l/sec, objem zásobníka 35l, objem nádrže 19.2l, na suché a mokré vysávanie, poloautomatické čistenie filtra, hmotnosť 11,6kg
524,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BOFAC10e6
4,1 12×
BOSCH UniversalVac 18 sada
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na batérie Li-Ion, doba chodu 20 min, plastová zberná nádoba, s predlžovacou trubicou, hmotnosť 1,3 kg, čierna a zelená farba
107,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOCh0173
4,5
ETA Profi 0467 90010
Vreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na vysávanie, bez oklepu, mikrofilter, príkon 890 W, hlučnosť 73 dB, plastová zberná nádoba o obejme 18 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 12 m, akčný rádius 15 m, s teleskopickou trubicou, s hadicou, rozmery 43 × 45,5 × 36 cm (V׊×H), hmotnosť 10,16 kg, oranžová a sivá farba
Zľavnené -10 %
169,90 € 188,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETAVS003
4,8 16×
Kärcher WD 3 V-17/6/20 Car
Priemyselný vysávač – s káblom, na koberce, tvrdé podlahy a čalúnenie, na mokré čistenie a suché čistenie, umývateľný filter, príkon 1000 W, plastová zberná nádoba o objeme 17 l, dĺžka kábla 6 m, sklopná rukoväť, so sacím štetcom, rozmery 49,2 × 32,8 × 34,9 cm (V׊×H), hmotnosť 4,6 kg, filtračné vrecko súčasťou balenia, žltá farba
102,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KASK012p5
4,8
BOSCH GAS 35 M AFC
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, automatický oklep, s káblom, na tvrdé podlahy, na mokré čistenie, trieda prašnosti M, mikrofilter a papierový filter, príkon 1380 W, plastová zberná nádoba o objeme 35 l, dĺžka kábla 3 m, akčný rádius 8 m, rozmery 57,5 × 45 × 51,5 cm (V׊×H), hmotnosť 12,4 kg, filter súčasťou balenia, čierna a zelená farba
732,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BOFAC10e3
4,0
POWERPLUS POWX320
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, bez oklepu, na mokré čistenie, mikrofilter, príkon 800 W, plastová zberná nádoba o objeme 10 l, dĺžka kábla 1,9 m, akčný rádius 3,4 m, hmotnosť 4,5 kg, sivá a žltá farba
68,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PWP025c
3,7
Kärcher WD 5 V-25/5/22
Priemyselný vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie a suché čistenie, bavlnený filter, príkon 1100 W, plastová zberná nádoba o objeme 25 l, dĺžka kábla 5 m, fúkanie, s predlžovacou trubicou, rozmery 65,3 × 38,2 × 41,8 cm (V׊×H), hmotnosť 8,45 kg, filter a filtračné vrecko súčasťou balenia, žltá farba
149,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: KASK012p9
4,0
Kärcher WD 3 S V-17/4/20
Priemyselný vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie a suché čistenie, penový filter, príkon 1000 W, kovová zberná nádoba o objeme 17 l, dĺžka kábla 4 m, s predlžovacou trubicou, rozmery 38,8 × 34 × 52,5 cm (V׊×H), hmotnosť 5,7 kg, filter a filtračné vrecko súčasťou balenia, žltá farba
92,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KASK012p3
3,0
Scheppach HD2P
Kompresor bezolejový, príkon 1200W, prietok 2000l/min, nádrž 5l, napätie 230V, hmotnosť 5.5kg
102,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GARHD2P
5,0
Einhell TE-VC 18/10 Li-Solo Expert AKU
Priemyselný vysávač – aku, na tvrdé podlahy, na mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, penový filter, hlučnosť 72 dB, plastová zberná nádoba o objeme 10 l, ovládanie na tele, s hadicou, rozmery 28 × 50 × 31 cm (V׊×H), hmotnosť 3,05 kg, filter súčasťou balenia, čierna a červená farba
69,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOF172
5,0
Bosch Professional GAS 18V-10L (bez aku a nabíjačky, kartón), 0.601.9C6.302
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, trieda prašnosti L, HEPA filter, príkon 720 W, hlučnosť 79 dB, kovová zberná nádoba o objeme 10 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 4 m, s hadicou, hmotnosť 3,7 kg, modrá farba
147,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOCh08477

Priemyselné vysávače

recenziaTyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7 (RECENZIA) V domácej recenzii sme pre vás vyskúšali tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7. Ten je vhodný na všetky druhy podláh a disponuje nadštandardným množstvom príslušenstva na komplexné upratovanie domácnosti.
Robotické a tyčové vysávače Electrolux vám ušetria veľa práce. Teraz vám navyše pri nákupe vybraných modelov vrátime až 90 €. Čo je pre to potrebné urobiť a ktorých modelov sa akcia týka?
Vyskúšali sme aku tyčový vysávač Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMA 2 v 1 a v našej recenzii vám prinášame skúsenosti, ktoré sme s týmto vysávačom získali počas testovania v bežnej domácnosti. Výrobca avizuje tichú prevádzku, dlhú výdrž a pohodlné upratovanie. Pokiaľ teda...
recenziaRobotický vysávač Eta Fido 1512 90000 (RECENZIA) Vyskúšali sme robotický vysávač Eta Fido 1512 90000, ktorý okrem vysávania disponuje aj funkciou mopovania. Sľubuje tiché upratovanie tvrdých podláh aj kobercov, dokonalé vysatie v rohoch a pozdĺž stien a vďaka svojej nízkej výške 8,2 cm by mal tiež upratať na ťažko...
Vreckový vysávač ETA Avanto sa pýši triedou A v úspore energie, účinnosti vysávania kobercov, tvrdých podláh a vo filtrácii. Pritom jeho cena je veľmi priaznivá. My sme podrobili tento vysávač testovaniu v bežnej domácej prevádzke v priebehu 14 dní, aby sme sa o jeho...
Priemyselný vysávač je nenahraditeľným pomocníkom. Zvládne nielen bežné domáce práce, ale predovšetkým si poradí so špínou v garáži, v dielni aj na chate. Rozliala sa vám tekutina po zemi? Všade sa váľajú kovové piliny? Nezúfajte. Priemyselné vysávače sa nezľaknú...
Viac článkov Všetky články

Priemyselné vysávače

V kategórii Priemyselné vysávače máme práve teraz na Alza.sk celkom 102 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné priemyselné vysávače Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie priemyselné vysávače Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie priemyselné vysávače Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii priemyselné vysávače recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií