Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Stojace lampy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Štýl
Farba
Béžová
(4)
Biela
(12)
Bronzová
(3)
Čierna
(20)
Hnedá
(5)
Materiál
Drevo
(8)
Hliník
(2)
Kov
(33)
Oceľ
(3)
Plast
(6)
Miestnosť
Do kuchyne
(8)
Do detskej izby
(22)
Do kúpeľne
(2)
Do spálne
(47)
Do obývacej izby
(50)
Typ svetla
Stolová lampa
(1)
Stojaca lampa
(62)
Do zásuvky
(5)
Podlahové
(1)
Ďalšie vlastnosti
Nastavenie chromatickosti
(9)
Nastavenie farby svetla (RGB)
(9)
Mobilná aplikácia
(9)
Pätica
E14
(4)
E27
(23)
G9
(3)
R7s
(2)
T5
(2)
Zdroj svetla je integrovaný
(22)
Svetelný tok
0 lm
4800 lm
-
Farebná teplota svetla
Teplá biela
(27)
Neutrálna biela
(13)
Studená biela
(11)
Príkon
10 W
230 W
-
Najnovšie objednávky

Stojace lampy sú funkčné a zároveň štýlové zdroje svetla, ktoré môžete využiť v celej domácnosti. Skvele sa hodia do obývacej izby, ale aj do spálne či knižnice. Aká stojaca lampa sa hodí práve vám? Čítajte ďalej a nechajte sa pri výbere inšpirovať.

Pokračovať

Kam ju umiestniť? Vhodná je stojaca lampa do obývačky, spálne aj kuchyne

Premýšľate, či sa hodí stojaca lampa do obývačky, pracovne alebo do detskej izby? Môže slúžiť ako hlavné osvetlenie namiesto klasického lustra, ale aj ako doplnkové svetlo do miestnosti. Kde nájde využitie?

  • Podlahová lampa je ideálnym zdrojom svetla v spálni. Umiestnite ju napríklad hneď k posteli.
  • Dobré svetlo poskytne stojacia lampa aj v detskej izbe. Tu dajte ale pozor, aby ju deti neprevrhli.
  • Stojaca lampa do obývačky poslúži ako doplnok k lustru, bodovkám či inému zdroju hlavného svetla.
  • V kuchyni aj jedálni bude stojacia lampa netradičným a originálnym osvetlením, ktoré nahradí stropné svetlo.
  • Stojace lampy využijete aj vo všetkých ďalších miestnostiach – na chodbe, v pracovni a inde.

Podlahová stojaca lampa – trendy aj retro

Podlahová stojaca lampa často plní rolu dizajnového doplnku interiéru. Okrem typu svetla, ktoré vyžaruje, je teda dôležité aj to, ako vyzerá. Pozrite sa, aké podlahové lampy nájdete v ponuke.

Stojace lampy v retro štýle vás prenesú v čase

Retro a vintage stojace lampy sú jedinečným doplnkom každého interiéru. Budú dominantou miestnosti, preto im nájdite miesto, kde vyniknú. Hoci nesú názov retro, tieto stojanové lampy sa hodia aj do moderných interiérov.

Nádych histórie prinesú rustikálne stojacie lampy

Rustikálne stojacie lampy vrátia interiér do dôb minulých, ktoré boli špecifické svojimi tvarmi a použitými materiálmi. Typické je drevo a kov s akoby narušenou, vekom poznačenou povrchovou úpravou. Stojace lampy pôsobia teplo a využijete ich vo vidiecky zariadených miestnostiach.

Dizajnové stojace lampy sú dominantnými doplnkami

Dizajnové stojace lampy sú určené predovšetkým pre milovníkov moderných nábytkových doplnkov. Stojanová lampa do obývačky či spálne s dôrazom na dizajn sa môže stať dominantným prvkom celej miestnosti alebo vkusným doplnkom dokresľujúcim celkový nádych domácnosti.

Retro lampa stojacia
Retro stojaca lampa

Vitrážová lampa stojaca
Vitrážová lampa

Moderné stojace lampy do obývačky
Moderná stojaca lampa

Moderná stojacia lampa
Lampa s 5 svetlami

i

Pozrite sa na luxusné stojacie lampy, ktoré len tak nezahliadnete

Stojacia lampa je v ponuke aj v modernom, klasickom, vintage či industriálnom štýle, medzi ktorými si vyberiete nespočetné množstvo luxusných kúskov s netradičným zdobením aj nevšednými tvarmi.

Hľadáte špecifické dizajnové stojace lampy? Určite ich nájdete

Ponuka je skutočne široká – stojace lampy sa vyrábajú v nespočetnom množstve dizajnov. Vyberiete si tak podlahové svietidlo, ktoré bude dokonale slúžiť svojmu účelu a splní vaše požiadavky. Typickými kúskami sú oblúková stojacia lampa do obývačky či lampa na čítanie.

Šikovná je podlahová lampa na čítanie

Ak radi čítate, dá sa využiť podlahová lampa aj na čítanie. V takom prípade zvoľte takú, ktorá má okrem hlavného svetla ešte prídavné, často nastaviteľné bodové svetlo, prípadne takú, ktorá má tienidlo ohnuté smerom dole.

Stojaca lampa na čítanie sa dá využiť aj na ručné práce, ako je napríklad pletenie, pri ktorých potrebujete mať jasný a presný zdroj svetla.

Moderná oblúková stojaca lampa s tienidlom

Moderná, ale aj veľmi praktická, je oblúková stojaca lampa do obývačky. Vďaka tomu, že nesie tienidlo na oblúkovej nohe, ju ľahko umiestnite presne nad priestor, kam chcete, aby svietila. Ideálny spoločník nad pohovky a kreslá.

Stojacia lampa na čítanie
Lampa na čítanie s 2 svetlami

Čítacia lampa stojaca
Sklopená stojanová lampa

Oblúková stojaca lampa s tienidlom
Oblúková stojaca lampa

Stojacia lampa zlatá
Lampa s bodovým svetlom

Aká sa vám páči stojaca lampa do obývačky podľa použitého materiálu?

Vaša nová stojaca lampa do obývačky ale aj iných miestností môže byť vyrobená z rôznych druhov materiálov alebo ich kombinácií. Nemusíte sa tak báť, že by ste nenašli kúsok, ktorý by dokonale nesedel do interiéru.

  • Drevené stojacie lampy sú k dispozícii v rôznych štýloch, dokonale ich tak zladíte s ostatným vybavením miestnosti, nech už je akékoľvek. Sú vždy elegantné a pôsobia teplým a prírodným dojmom.
  • Kovové stojacie lampy sa vďaka svojej variabilite hodia do každého interiéru. Využíva sa kov v rôznych farbách a povrchových úpravách a často sa kombinuje aj s ďalšími materiálmi, ako je drevo, textil a sklo.
  • Textilné stojacie lampy majú tienidlo vyrobené z látky. Ako základňa sa používa najčastejšie kov. Tienidlo môže byť plné alebo mať rôznu perforáciu, ktorá potom po rozsvietení vytvára na stene zaujímavé efekty.
  • Sklenené stojacie lampy sú klasikou, ktorú využijete v každej miestnosti. Zo skla je tvorené tienidlo, stojan je potom obvykle z kovu. Svetlo prechádzajúce cez zafarbené sklo vytvára útulný dojem.

Čierna, alebo biela stojaca lampa? Nebude problém si vybrať

Stojaca lampa je k dispozícii v rôznych farbách a vybrať si tak môžete takú, ktorá sa bude hodiť k ostatnému vybaveniu. Kvôli použitému materiálu sa stretnete často s farbou nerezu či lešteného chrómu, ktoré dopĺňajú tienidlá v čiernej, bielej alebo inej farbe. Aj stojan ale môže byť v inej farbe než typicky kovovej.

  • Čierne stojace lampy sú trendy doplnkom. Môžu byť celé v čiernej alebo skombinovanej s ďalšími farbami. Čierne stojanové lampy sadnú dokonale do svetlých interiérov, kde rozbijú jednotvárnosť.
  • Biele stojace lampy pôsobia čisto a v interiéri s bielymi stenami sa takmer stratia. Pokiaľ teda máte farebné doplnky v miestnosti, alebo naopak chcete dosiahnuť čistý dizajn, voľte biele stojanové lampy.
  • Zlaté stojace lampy pôsobia honosným a luxusným dojmom. Využijete ich ako v rustikálnych, tak moderných interiéroch, pretože sa vyrábajú v mnohých rôznych štýloch. Zlaté prvky sa kombinujú so sklom aj čiernou farbou.
  • Hnedé stojace lampy sú v podstate tie, ktoré majú nejakú svoju časť tvorenú drevom, prípadne ide o kov či sklo pripomínajúce hnedú farbu. Tieto stojanové lampy pôsobia teplým a prírodným dojmom.

Stojaca lampa zlatá
Stojanová lampa v zlatej

Tmavosivá lampa stojaca
Tmavosivá lampa

Stojacia lampa hnedá
Hnedá stojanová lampa

Stojaca lampa čierna
Čierna lampa s krištáľmi

Samozrejme, stojanové lampy si môžete vybrať aj v iných farbách a kombináciách.

Stojanové lampy do obývačky podľa napájania

Stojanové lampy do obývačky, či už bežné alebo LED, je možné rozdeliť aj podľa toho, ako riešia napájanie svetla. V ponuke nájdete lampy so sieťovým, ale aj solárnym či batériovým napájaním. Vďaka tomu môžete stojace lampy využiť napríklad aj vonku.

Čo prináša LED stojaca lampa do obývačky?

LED stojaca lampa do obývačky sa môže pochváliť nielen úsporou energie, ale aj množstvom ďalších výhod – má vyššiu účinnosť a tiež oveľa dlhšiu životnosť, ktorú neovplyvňuje časté zapínanie a vypínanie, a je odolná aj voči mechanickému poškodeniu. Stojace lampy LED tiež neprodukujú toľko tepla a svetlo z nich dostanete behom chvíle bez farebného filtra.

LED stojaca lampa – jej svetelný tok a teplota svetla

Svetelný tok je hodnota, ktorá hovorí, ako veľmi žiarovka svieti. Čím je hodnota vyššia, tým vydáva stojaca lampa viac svetla, pri LED žiarovkách navyše s oveľa menšou spotrebou a dlhšou životnosťou. T Teplota svetla potom udáva, aké teplé alebo studené je biele svetlo. Viac sa dozviete v článkoch Čo je teplota svetla a Svetelný tok.

LED lampy stojacie
Dôležitou výhodou LED svetla je jeho energetická úspornosť a ekologická nenáročnosť. V porovnaní s klasickou žiarovkou vychádza LED, a tým aj celá stojaca LED lampa, lepšie z každého uhla pohľadu.

Výhody, ktoré má podlahová stojaca lampa s LED osvetlením

Podlahová stojacia lampa s LED osvetlením prináša ale aj ďalšie výhody okrem všetkých vyššie spomínaných. Tie sa odrážajú najmä na jej vlastnostiach a moderných funkciách, ktoré vám ich používanie spríjemnia.

  • Stmievateľná stojaca lampa zaistí presne toľko svetla, koľko potrebujete.
  • Stojaca lampa na dotykové ovládanie sa dá vypnúť jednoduchým dotykom.
  • Nastavenie chromatičnosti vám umožní voliť rôzne teploty bielej.
  • Nastavenie farby svetla dovolí prepínať farby v odtieňoch RGB.
  • Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie je veľmi pohodlné a môžete ho použiť odkiaľkoľvek.

Skvelou voľbou bude LED stmievateľná stojaca lampa v podstate do všetkých miestnosti, kde potrebujete voliť medzi intímnym svetlom a jasným osvetlením.

Hľadáte spôsob, ako ušetriť? Stavte na lacné stojacie lampy

Lacné stojacie lampy si zaobstaráte už od pár desiatok eur. Za túto cenu získate kvalitný a štýlový zdroj svetla, ktorý urobí veľa parády v akejkoľvek miestnosti. Prezrite ti si tiež, či neprebieha na stojacie lampy výpredaj, a ušetrite ešte viac.

i

Riešite osvetlenie celej domácnosti? Lampy a lampičky je kategóriou práve pre vás. Okrem stojacich v nej nájdete aj stolný, SMART a ďalšie lampy.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Stojaca lampa – smart, LED, stmievateľná, príkon 29 W, svetelný tok 2550 lm, nastaviteľná teplota svetla (2000–6500K), pripojenie cez Bluetooth, mobilná aplikácia v českom, anglickom, nemeckom jazyku, kompatibilná s Philips Hue, k využitiu všetkých funkcií je nutný bridge, materiál kov, rozmery 145,8 × 11,1 × 11,1 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
335,90 €

2.
Stojaca lampa – smart, LED, príkon 19 W, svetelný tok 400 lm, nastaviteľná teplota svetla, diaľkové ovládanie, mobilná aplikácia, kompatibilná s Tuya a Google Home, k využitiu všetkých funkcií je nutný bridge, rozmery 145 × 15 × 15 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
43,90 €

3.
Rabalux 3240 OPHUS Na sklade > 5 ks
Stojaca lampa – LED, stmievateľná, svetelný tok 2750 lm, teplé svetlo (3000 K), materiál kov a sklo, rozmery 180 × 25,5 × 25,5 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
132,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
55 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
3,0
Rabalux 74051 Barto
Dekoratívne osvetlenie – dekoratívna podlahová stojacia LED lampa 19W, vo výške 120cm, LED RGB s ovládaním cez diaľkový ovládač
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: Rbx23_40
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
Rabalux 3240 OPHUS
Stojaca lampa – LED, stmievateľná, svetelný tok 2750 lm, teplé svetlo (3000 K), materiál kov a sklo, rozmery 180 × 25,5 × 25,5 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
132,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: Rbx23_57
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Rabalux – Stojaca lampa E27 / 60W
Stojaca lampa – pre žiarovku E27 (nie je súčasťou), príkon 60 W, teplé svetlo, materiál drevo, rozmery 157 × 23 × 23 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
122,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: RBLXi070
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
Stmievateľná stojacia LED lampa 23 W
Stojaca lampa – LED, stmievateľná,, príkon 23 W, svetelný tok 1620 lm, teplé svetlo, materiál oceľ, rozmery 180 × 25 × 25 cm (V׊×D)
217,19 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SCmisc4797
Philips Hue Gradient Signe stojaca čierna - Stojaca lampa
Varianty
4,5
Philips Hue Gradient Signe stojaca čierna
Stojaca lampa – smart, LED, stmievateľná, príkon 29 W, svetelný tok 2550 lm, nastaviteľná teplota svetla (2000–6500K), pripojenie cez Bluetooth, mobilná aplikácia v českom, anglickom, nemeckom jazyku, kompatibilná s Philips Hue, k využitiu všetkých funkcií je nutný bridge, materiál kov, rozmery 145,8 × 11,1 × 11,1 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
335,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: PHL21038
Philips Hue Gradient Signe stojaca biela - Stojaca lampa
Varianty
4,5
Philips Hue Gradient Signe stojaca biela
Stojaca lampa – smart, LED, stmievateľná, príkon 29 W, svetelný tok 2550 lm, nastaviteľná teplota svetla (2000–6500K), pripojenie cez Bluetooth, mobilná aplikácia v českom, anglickom, nemeckom jazyku, kompatibilná s Philips Hue, k využitiu všetkých funkcií je nutný bridge, materiál kov, rozmery 145,8 × 11,1 × 11,1 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
335,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: PHL21037
5,0
Rabalux – Stojacia lampa 1× E27/25 W/230 V
Stojaca lampa – pre žiarovku E27 (nie je súčasťou), príkon 60 W, materiál kov, rozmery 162 × 28,5 cm (V×D), stupeň krytia IP20
Cenová bomba
96,90 € Ušetríte 28 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RbX21D1593
5,0
Rabalux 4003 Azim
Stojaca lampa – pre žiarovku E27 (nie je súčasťou), materiál kov, rozmery 148 × 110 cm (V׊), stupeň krytia IP20
Super cena
38,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Rbx23_05
2,9
Solight LED smart stojacia lampa Rainbow, WiFi, RGB, CCT, 140 cm
Stojaca lampa – smart, LED, príkon 19 W, svetelný tok 400 lm, nastaviteľná teplota svetla, diaľkové ovládanie, mobilná aplikácia, kompatibilná s Tuya a Google Home, k využitiu všetkých funkcií je nutný bridge, rozmery 145 × 15 × 15 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
43,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Solight22_15
Rabalux - stojacia lampa 2xE27/15W+1xG9/40W/230V biela
Stojaca lampa – pre žiarovky E27 a G9 (nie sú súčasťou), príkon 15 W, materiál kov a sklo, rozmery 174 × 32 cm (V׊), stupeň krytia IP20
Cenová bomba
114,90 € Ušetríte 55 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: RbX21D1096
Rabalux 2310 DRACO
Stojaca lampa – LED, príkon 13 W, svetelný tok 790 lm, materiál kov a plast, rozmery 21 × 60 cm (Š×D), stupeň krytia IP20
Cenová bomba
57,90 € Ušetríte 7 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: Rbx23_45
4,0
Rabalux 5240 DARON
Stojaca lampa – pre žiarovku E27 (nie je súčasťou), príkon 40 W, materiál kov, rozmery 158 × 48 × 20 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
56,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Rbx23_53
Rabalux – stojaca lampa 1× E27/100 W + E14/25 W
Stojaca lampa – pre žiarovku E14 (nie je súčasťou), výška 180 cm, stupeň krytia IP20
32,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RbX21D1393
Rabalux 2197 ARISTEO
Stojaca lampa – pre žiarovku E27 (nie je súčasťou), príkon 40 W, materiál kov, rozmery 171 × 66 × 25 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
67,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Rbx23_55
1,0
Rabalux – Stojacia stmievateľná lampa 1× R7s/230 W + 1× G9/40 W
Stojaca lampa – stmievateľná, so žiarovkami R7s, príkon 230 W, svetelný tok 4800 lm, teplé svetlo (2700 K), materiál kov, výška 178 cm, stupeň krytia IP20
141,38 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: RbX21D572
1,0
Rabalux – Stojacia lampa 2× E27/15 W+1× G9/40 W/230 V Čierna
Stojaca lampa – pre žiarovku G9 (nie je súčasťou), výška 174 cm, stupeň krytia IP20
122,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: RbX21D1178
Rabalux 5239 DARON
Stojaca lampa – pre žiarovku E27 (nie je súčasťou), príkon 40 W, materiál kov, rozmery 158 × 48 × 20 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
42,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Rbx23_52
NEDIS WiFi inteligentné svetlo Mood light WIFILD20RGBW
LED svietidlo – vnútorné, diaľkové ovládanie, stmievateľné, príkon 10W, svetelný tok 180lm, materiál: kov a silikón, max. výška 100.5cm, šírka 15cm, IP20
84,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Nedis23_017
Rabalux 2240 FLINT
Stolová lampa – industriálny štýl, čierna farba, zdroj svetla žiarovka (nie je súčasťou), príkon 25 W, rozmery 44 × 22,5 × 14 cm (V׊×D)
Cenová bomba
33,90 € Ušetríte 9,60 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Rbx23_46
Novinka
19,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHc2422
Minions - Tubez - lampa dekorativní
Dekoratívne osvetlenie
Novinka
12,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHc2415
Rabalux 2241 FLINT
Stolová lampa – industriálny štýl, béžová farba, zdroj svetla žiarovka (nie je súčasťou), príkon 25 W, rozmery 44 × 22,5 × 14 cm (V׊×D)
Cenová bomba
32,90 € Ušetríte 10,60 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Rbx23_47
Rabalux - stojaca lampa 1xE27/100W+E14/25W - Stojaca lampa Varianty
4,5 17×
Rabalux - stojaca lampa 1xE27/100W+E14/25W
Stojaca lampa – pre žiarovky E27 (nie sú súčasťou), príkon 100 W, materiál kov, rozmery 180 × 23 × 23 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
Cenová bomba
23,50 € Ušetríte 5,40 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: DN21DD1653
Rabalux - Stojaca lampa 1xE27/100W+E14/25W - Stojaca lampa Varianty
4,5 17×
Rabalux - Stojaca lampa 1xE27/100W+E14/25W
Stojaca lampa – pre žiarovky E27 (nie sú súčasťou), príkon 100 W, materiál kov, rozmery 180 × 23 × 23 cm (V׊×D), stupeň krytia IP20
Cenová bomba
23,50 € Ušetríte 5,40 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: RbX21D1059

Stojace lampy

Philips HuePhilips Hue Perifo – koľajnicový svetelný systém na mieru Koľajnicový systém osvetlenia Philips Hue Perifo dokáže svetlo úplne prispôsobiť vašim potrebám. Behom pár sekúnd tak zmeníte nielen intenzitu a farbu osvetlenia, ale aj rozmiestnenie svetelných zdrojov bez nutnosti zložitej montáže.
Nechajte sa inšpirovať výberom vhodného osvetlenia do spálne, ktoré celkovo podčiarkne príjemnú atmosféru miesta, kam chodíme odpočívať, relaxovať a snívať. Poradíme vám, aký luster do spálne, aj to, aké svetlo do spálne na čítanie by u vás nemalo chýbať, a zameriame sa...
Teplé svetlo, studené svetlo. Ako sa líšia? Pochopiteľne v teplote chromatickosti, to znamená vo farbe. Od teploty svetla sa odvíjajú niektoré jeho vlastnosti, ako je napríklad vplyv na náš cirkadiánny rytmus. Všetko, čo potrebujete vedieť o teplote svetla, sa dozviete...
článokSvietivosť žiaroviek (svetelný tok): čo vyjadruje a prečo sa ňou riadiť? Svetelný tok sa udáva v lúmenoch a vyjadruje skutočné množstvo svetla, ktoré svetelný zdroj vyžiari. Ide tak o oveľa lepší parameter na porovnanie „výkonu“ žiaroviek, než je ich príkon vo wattoch, čo je zrejmé pri pohľade na porovnávaciu tabuľku klasických a LED...
Žiaroviek je na trhu veľa typov. Líšia sa od seba predovšetkým použitou technológiou a tiež typom pätice, t. j. spôsobom upevnenia žiarovky do svietidla. Na to, aké sú typy pätíc žiaroviek, vám odpovieme v našom článku.
Index podania farieb (CRI) udáva presnosť, s akou svetlo z určitého zdroja zachováva farby povrchov, na ktoré dopadá.
Viac článkov Všetky články

Stojace lampy

V kategórii Stojace lampy máme práve teraz na Alza.sk celkom 62 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné stojace lampy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie stojace lampy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie stojace lampy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii stojace lampy recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií