Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Robotické vysávače

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Pre alergikov
(99)
Na zvieracie chlpy
(138)
Antibakteriálny
(69)
Typ upratovania
Vysávanie
(162)
Utieranie
(192)
Mokré čistenie
(113)
Suché čistenie
(148)
Spôsob navigácie
Základná
(19)
Laserová
(108)
Kamerová
(23)
Gyroskopická
(67)
VSLAM
(17)
LiDAR
(65)
Funkcie
Automatické dobíjanie
(208)
Senzor proti nárazu
(194)
Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití
(153)
Automatické vysypanie
(72)
Vysávanie viacerých miestností
(162)
Typ povrchu
Všetky druhy podláh
(202)
Koberce
(175)
Tvrdé podlahy
(142)
Mäkké povrchy
(78)
Čalúnenie
(18)
Typ napájania
Aku
(223)
S káblom
(16)
Mechanický
(8)
Typ vysávača
Bezvreckový
(21)
Vreckový
(3)
Robotický
(256)
2 v 1
(39)
3 v 1
(6)
Typ filtra
High Efficiency filter
(23)
Mikrofilter
(7)
HEPA filter
(123)
Umývateľný filter
(72)
EPA filter
(5)
Príkon
10 W
1000 W
-
Hlučnosť
50 dB
78 dB
-
Objem
0 l
4,1 l
-
Hmotnosť
1 kg
12,2 kg
-
Farba
Biela
(95)
Bronzová
(3)
Čierna
(145)
Hnedá
(1)
Metalická
(2)
Modrá
(1)
Rose gold
(1)
Strieborná
(11)
Svetlosivá
(2)
Sivá
(12)
Tmavosivá
(2)
Zlatá
(6)
Najnovšie objednávky

Robotické vysávače sú skvelým, a predovšetkým samostatným pomocníkom do domácnosti, ktorý vám ušetrí hodiny času. Pri výbere dbajte predovšetkým na typ podlahy, členitosť priestoru, typ filtrácie, základné parametre, konektivitu a ďalšie kritériá. Poradíme vám, ako vybrať ten najlepší robotický vysávač priamo pre vás.

Pokračovať

Na čo slúži a na akom princípe funguje robotický vysávač?

Robotický vysávač je skvelým pomocníkom pri pravidelnom upratovaní podlahy, a to aj keď nie ste doma. Hravo zvládne vysať bežný neporiadok – omrvinky, prach, zvieracie chlpy a podobne. V spodnej časti má medzi kolieskami umiestnenú jednu alebo dva veľké rotačné kefy, ktoré zametajú prach a nečistoty priamo do sacieho otvoru.

Aké (ne)výhody prináša robotický vysávač?

Robotický vysávač (inak tiež automatický vysávač) síce úplne nenahradí bežný manuálny vysávač v plnej miere, avšak na bežnú údržbu je úplne ideálnym pomocníkom. Aké (ne)výhody prináša?

  • Funguje samostatne, a to aj keď nie ste doma.
  • Automatický vysávač robot je veľmi tichý.
  • Vraciate sa domov do udržiavaného prostredia.
  • Prináša úľavu menej pohyblivým osobám.
  • Je ideálny najmä pre rodiny s maznáčikmi.
  • Robotické vysávače sú vhodné pre alergikov.
  • Nenahradia bežný manuálny vysávač.
  • Majú menšiu kapacitu zbernej nádoby.
  • Vysávače robotické majú nižší sací výkon.

Robotické vysávače na zvieracie chlpy ocenia všetci majitelia domácich maznáčikov. Títo pomocníci vám totiž umožnia udržiavať váš domov neustále krásne čistý a bez nežiaducich chlpov.

Na aký typ podláh je vhodný robotický vysávač? Na koberce aj tvrdé podlahy

Robotický vysávač funguje najlepšie na podlahách, avšak niektoré robotické vysávače si poradia aj s kobercami s dlhším vlasom.

  • Robotické vysávače na koberce a podlahu sú vhodné na všetky typy tvrdých podláh – linoleum, parkety, plávajúcu podlahu, dlažbu, vinyl alebo drevenú podlahu. Môžete ich využiť aj na koberce s vlasom okolo 1 cm.
  • Robotické vysávače na koberce sú priamo určené na tento typ podláh, a tak si poradia aj s kobercom s dlhším vlasom. Tento parameter však sledujte v produktovom popise, každý typ sa od seba líši.

i

Niektoré vysávače robotické majú problém s čiernou podlahou – vyhodnocujú ju totiž ako priepasť, a tak na podlahu/koberec radšej ani nevojde. Pred tým, než si kúpite robotický vysávač, recenzie vám napovedia, či vybraný typ nečelí týmto problémom.

Na tvrdé podlahy sú vhodní ďalší 2 pomocníci – robotický vysávač s mopom či robotický mop

Pokiaľ máte doma len, alebo prevažne tvrdé podlahy, je pre vás vhodný robotický vysávač s mopom (inak tiež robotický vysávač s vytieraním), alebo priamo robotický mop. Aké sú rozdiely medzi jednotlivými typmi?

  1. Robotický vysávač s mopom je vhodný, pokiaľ u vás doma prevažujú tvrdé podlahy, avšak máte aj koberce. Robotický vysávač teda môže ako vysávať, tak aj vytierať.
  2. Robotické mopy sú určené priamo na vytieranie podláh, a tak sú vhodné, pokiaľ máte všade tvrdé podlahy. V balení nájdete ako utierku na zametanie nečistôt a prachu, tak aj utierku na mokré vytieranie.

Najlepší robotický vysávač sa perfektne orientuje v priestore

Pokiaľ chcete skutočne najlepší robotický vysávač, zohľadnite tiež členitosť priestoru, v ktorom sa bude robot pohybovať. Pokiaľ bude operovať na voľnej ploche bez prekážok, vystačíte si bez navigácie.

  • Automatický vysávač bez navigácie má nárazník, pomocou ktorého deteguje stenu a po náraze sa vydá iným smerom. Nespozná, kde už upratoval, a kde ešte musí upratať. V porovnaní s modelmi vybavenými navigáciou sú tieto automatické vysávače lacnejšie a upratovaním pokryjú okolo 70 % miestnosti.
  • Automatický vysávač s navigáciou si najskôr pomocou senzorov zmapuje miestnosť. Pamätá si, kde už upratoval, a vie, kde upratať zostáva. Nenaráža do prekážok, nepadá zo schodov a upratovaním pokryje až 99 % miestnosti. Ako možno pomôcť tomu, aby sa robot na vysávanie dobre orientoval v priestore?
    • Virtuálne zábrany pomôžu vysávaču s pohybom. Často sa používa magnetická páska, ktorá sa nalepí na podlahu. Ďalšou možnosťou je virtuálna stena, teda infračervený lúč, ktorý vysávač robotický nemôže prekročiť.
    • Prispôsobenie prostredia je tiež veľmi dôležité. Pred kúpou odmerajte výšku priestorov pod nábytkom, aby sa tam vysávač nezasekol. Ďalej je najlepšie, aby medzi kusmi nábytku bola aspoň meter medzera.
    • Rozloženie práce musíte vypozorovať. Prvé spustenie preto buďte doma a sledujte, čo je pre vysávač automatický problém. Podľa toho potom stačí umiestniť zábrany/steny a rozmyslieť si, či nevysáva radšej po častiach.
    • Pohyb býva nastaviteľný, a tak pri pozorovaní zistíte najvhodnejší postup. Ak však ide o vysávanie v kruhoch či pásmach, efektivita je zhruba rovnaká. Najlepšie pokrytie však máva pohyb cik-cak.

Aký typ filtrov by mal mať robotický vysávač?

Robotický vysávač disponuje výstupným filtrom, ktorý rozhoduje o kvalite vypúšťaného vzduchu. Medzi základné filtre na trhu patria tkaninové, avšak odporúčame zvoliť účinnejšie a odolnejšie HEPA alebo AeroForce filtre. Niektoré modely vysávačov majú tú výhodu, že je ich filter umývateľný vodou.

HEPA a EPA filtre sú rozdelené podľa účinnosti na stupnici v rozmedzí 10 (85 % účinnosť) až 13 (99,9 % účinnosť). Pre jedincov trpiacich silnými alergiami či astmou vyberte HEPA filtre 12 a 13.

Ako vybrať robotické vysávače podľa 7 základných parametrov?

Pri výbere sú dôležité aj základné parametre, ktorých by ste si mali všímať. Ako vybrať robotické vysávače?

  1. Výkon predstavuje jeden z najdôležitejších parametrov a udáva, ako kvalitne bude vysávač automatický vysávať. Aby bol výkon čo najvyšší, je dôležité, aby bolo celé telo vysávača čo najkvalitnejšie.
  2. Príkon predstavuje množstvo elektrickej energie, ktoré vysávače automatické spotrebovávajú v prevádzke. To znamená, že čím vyššia bude táto hodnota, tým vyššie budú prevádzkové náklady.
  3. Hlučnosť je pri týchto spotrebičoch veľmi nízka, pretože nemajú taký vysoký sací výkon. Najtichšie vysávače robotické majú okolo 50 dB, tie štandardné potom okolo 60 dB, čo predstavuje hlasnejší hovor.
  4. Rozmery a hmotnosť sa pri jednotlivých typoch príliš nelíši. Vysávač robot má väčšinou tvar kruhu s priemerom 30 – 40 cm a výšku 8 cm, pričom čím je robot na vysávanie väčší, tým väčšiu plochu uprace. Hmotnosť býva 2 – 4 kg.
  5. Kapacita nádoby sa pohybuje medzi 0,3 – 0,8 l. Pokiaľ máte väčší byt alebo napríklad domácich miláčikov, voľte vždy väčšiu nádobu. Robotické vysávače vás väčšinou nejakou formou upozornia na plný zásobník.
  6. Kapacita batérie by mala byť čo najvyššia, pretože to znamená aj jej dlhšiu výdrž. Na jedno nabitie vydrží približne 60 až 360 minút. Dbajte tiež na dobu nabíjania, ktorá sa pohybuje od 1,5 do 6,5 hodín.
  7. Typ ovládania môže byť trojakého typu. V prvom prípade ovládate automatický vysávač priamo na tele, v druhom na ovládanie využívate diaľkový ovládač a v treťom vám postačí nainštalovaná mobilná aplikácia.

Nenahraditeľným miestom na každý vysávač robot je dobíjacia základňa

Každý vysávač robot má svoju dobíjaciu základňu, ktorá je neustále zapojená do elektrickej siete, aby sa v nej mohol spotrebič kedykoľvek dobiť (lacnejšie automatické vysávače môžu zostať na mieste, a tak je potrebné ich do stanice umiestniť). Niektoré modely majú v základni umiestnený aj malý vysávač, ktorý pri dobíjaní vyprázdnia zbernú nádobu.

i

Medzi svetové jednotky na trhu patrí predovšetkým robotický vysávač Roomba iRobot, ktorý si poradí s upratovaním všetkých typov podláh. Pýši sa účinnými filtrami, ktoré odstránia až 99 % baktérií a alergénov, automatickým dobíjaním a umením vyhnúť sa nebezpečným miestam.

Akými typmi kief sú robotické vysávače najčastejšie vybavené?

Robotické vysávače bývajú väčšinou vybavené dvomi typmi kief – pozdĺžnym hlavným a bočným.

  • Pozdĺžna (hlavná) kefa nadvihuje nečistoty do sacieho otvoru. Môže byť štetinová alebo gumová.
    • Štetinová kefa je tichšia ako gumená, ale zamotávajú sa do nej vlasy a zvieracie chlpy.
    • Gumová kefa je účinnejšia, nezamotávajú sa do nej vlasy a zvieracie chlpy, ale je hlučnejšia.
  • Bočné rotačné kefy (väčšinou 1 až 2) ľahko zvládnu nečistoty z rohov miestností a rozširujú záber vysávacieho robota. Existujú aj robotické vysávače bez bočných kief, ale kvalita upratovania je nižšia.
Kefy – robotický vysavač

Na obrázku možno vidieť, kde presne má vysávač robotický umiestnené kefy.

Máte radi technológiu? Inteligentný robotický vysávač ponúka 4 základné výhody

Inteligentný robotický vysávač je vhodný pre každého nadšenca modernej technológie, pretože ho môžete ľahko ovládať pomocou mobilnej aplikácie.

  1. Môžete spustiť upratovanie odkiaľkoľvek tak, aby robotický vysávač stihol upratať, než sa vrátite.
  2. Ľahko vytvoríte harmonogram upratovania, prezriete si históriu vysávania alebo upratovanie zastavíte.
  3. Pokiaľ práve nie ste doma, aplikácia vám ukáže, v akej fáze upratovania vysávač robot práve je.
  4. Niektoré robotické vysávače s vytieraním umožňujú prostredníctvom aplikácie nastaviť dávkovanie vody.

Robotické čističe okien využijete na jednoduché vyčistenie skiel a okien vrátane vyleštenia. Upratovanie je bezpečné aj bez vašej asistencie a poradí si aj s bezrámovými oknami bez toho, aby spadol dole.

Čo ďalšie môže ponúknuť robotický vysávač? Tento pomocník má ďalšie doplnkové funkcie

Je niečo ďalšie, čo vám môže ponúknuť tento robotický vysávač? Ponúka hneď niekoľko zaujímavých funkcií.

  • Dobíjanie počas upratovania ocenia majitelia veľkých bytov. Vysávače robotické sa dobijú a nadviažu tam, kde skončili.
  • Senzory proti pádu zo schodov rozoznajú prekážku a vyhnú sa pádu.
  • Detekcia špinavých miest odhalí viac znečistené miesto, na ktoré sa vysávače automatické viac zamerajú.
  • Časovač umožní nastaviť konkrétny čas, kedy automatický vysávač začne upratovať, takže nemusíte byť doma.
  • Časový rozvrh upratovania umožňuje nastaviť konkrétne časové plány, podľa ktorých sa bude vysávač robot riadiť.
  • Funkcia proti zamotaniu káblov je dobrým pomocníkom, aby sa vysávač nikde nezamotal.
  • Mäkčené kolieska vám zaistia, že sa nebudete musieť báť o to, že by tvrdé kolieska nejako poškodili podlahu.
  • Predvoľba miestnosti upratovaní vám umožní zvoliť si, akú miestnosť má vysávač robotický práve upratať.
  • LED osvetlenie je dobré v prípade, že vysávač robot upratuje v noci, pretože ho aspoň dobre uvidíte.
  • UV lampa dokáže zneškodniť nežiaduce mikróby, čím robotické vysávače zanechávajú podlahy hygienicky a krásne čisté.

Robotický vysávač má aj rad príslušenstva

Príslušenstvo k robotickým vysávačom slúži na predĺženie ich životnosti a tiež rozšírenie ich možností. Ide predovšetkým o náhradné kefy, mopovacie textílie, náhradné filtre, prostriedky na čistenie a ďalšie užitočné veci.

i

Odporúčame mať v zálohe batérie do vysávačov, ktoré predĺžia životnosť prístroja. Vždy dbajte na to, aby mala batéria rovnakú značku, ako vysávač robot alebo robotický mop.

O robotické vysávače by ste sa mali správne starať – prečítajte si 5 jednoduchých krokov

Robotické vysávače potrebujú určitú starostlivosť, aby vám vydržali čo najdlhšie. Spotrebič by ste mali čistiť raz až dvakrát týždenne a nádobku na odpad by ste mali vysypávať po každom vysávaní. Postup čistenia je vždy uvedený v priloženom návode, avšak prebieha väčšinou v niekoľkých základných krokoch.

  1. Základom je vysypanie zbernej nádoby, a potom očistenie a opláchnutie filtra.
  2. Očistenie kief od vlasov, nitiek, prachu, a to aj pod ložiskami.
  3. Odobratie predného kolesa vrátane jeho ložiska a jeho vyčistenie.
  4. Očistenie všetkých snímačov a senzorov, ktoré sú umiestnené na tele robota.
  5. Skontrolovanie kontaktov na bezproblémové nabíjanie.

Zháňate robotický vysávač lacno? Zoraďte si tovar od najlacnejšieho a vyberte si najvhodnejší kúsok. Kde ďalej môžete kúpiť lacný robotický vysávač? Bazár ponúka skvosty.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Roborock S8 biely Na sklade > 5 ks
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,4 l, zberná nádoba o objeme 0,4 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, biela farba
599 €

2.
Roborock S8 Pro Ultra biely Na sklade > 5 ks
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,35 l, zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, biela farba
1 499 €

3.
Roborock S8 čierny Na sklade > 5 ks
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,4 l, zberná nádoba o objeme 0,4 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, čierna farba
599 €

Ďalšie najpredávanejšie
258 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,3 42×
Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, suché čistenie, mokré čistenie, HEPA filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia proti zamotaniu káblov, funkcia odloženého upratovania, časový rozvrh upratovania a hovoriaci po česky, diaľkové ovládanie, indikátor nabíjania, LED kontrolky stavu nabitia batérie, nárazník so spomaleným dotykom, regulácia výkonu, mäkčené kolieska a fúkanie, ovládanie diaľkovým ovládačom, mobilnou aplikáciou, plastová zberná nádoba o objeme 0,6 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1,5 cm, laserová, vSLAM a LiDAR navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 150 min, doba nabíjania 5 h, hlučnosť 60 dB, kompatibilný s Wi-Fi, príkon 38 W, rozmery 11 × 33 × 33 cm (V׊×H), hmotnosť 4 kg, nabíjací adaptér a nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
+2 darčeky v hodnote 14,68 €
Super cena
359,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_RV_L650B
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,3 35×
ETA Falco Smart 2515 90000
Robotický vysávač 2v1 na umývanie podláh, na koberce, na zbieranie nečistôt, na všetky druhy podláh, tvrdé podlahy, hladké podlahy a mäkké povrchy, dĺžka prevádzky 120 min, čas nabíjania 5 h, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností a prispôsobenie povrchu podlahy, objem nádoby 0.6 l, počet bočných štetcov 2, prekoná prekážku do 1,5 cm, spôsob navigácie: gyro, DC motor, typ ovládania diaľkový ovládač, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, typ batérie Li-Ion, HEPA filter, hlučnosť 72 dB(A), mobilná aplikácia, bočná kefa, diaľkové ovládanie, mopovací modul s mopovacou tkaninou, mopovacia textília (2ks), nabíjací adaptér, nabíjacia základňa a virtuálna stena, farba strieborná
304,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETARV410
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Roborock S8 čierny - Robotický vysávač Varianty
4,9 102×
Roborock S8 čierny
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,4 l, zberná nádoba o objeme 0,4 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, čierna farba
599 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBRV514
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Roborock Q-REVO white, biely - Robotický vysávač Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 25×
Roborock Q-REVO white, biely
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, suché čistenie, mokré čistenie, EPA E11 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, indikátor nabíjania, regulácia výkonu a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 350 l, plastová zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, laserová navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, doba nabíjania 4 h, hlučnosť 63 dB, bez oklepu, kompatibilný s Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, príkon 60 W, rozmery 9,65 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 12,2 kg, akumulátor a nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba
818,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROBrv29
Roborock S8 Pro Ultra biely - Robotický vysávač Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 51×
Roborock S8 Pro Ultra biely
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,35 l, zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, biela farba
1 499 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROBRV668
Roborock S8 biely - Robotický vysávač Varianty
4,9 102×
Roborock S8 biely
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,4 l, zberná nádoba o objeme 0,4 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, biela farba
599 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBRV521
4,5 71×
EVOLVEO RoboTrex H6
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na koberce, na mokré čistenie, HEPA filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, senzor proti pádu zo schodov, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia proti zamotaniu káblov a časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie a nárazník so spomaleným dotykom, ovládanie diaľkovým ovládačom, na tele, objem nádoby na prach 0,3 l, plastová zberná nádoba, 2 bočné kefy, základná navigácia, BLDC motor, Ni-MH batérie, doba chodu 110 min, doba nabíjania 3,5 h, hlučnosť 62 dB, príkon 20 W, rozmery 7 × 30 × 30 cm (V׊×H), hmotnosť 2 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba
146,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EVO100b
4,3 16×
Electrolux PI92-6DGM radu PURE i9.2
Robotický vysávač – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter, automatické dobíjanie, ovládanie mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,7 l, zberná nádoba o objeme 1 l, 1 bočná kefa, kamerová navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 100 min, doba nabíjania 2 h, hlučnosť 75 dB, kompatibilný s Wi-Fi, rozmery 9 × 32 cm (V׊), hmotnosť 4 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, zlatá farba
Cenová bomba
553,90 € Ušetríte 75,10 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ELERV206
Roborock S8+ čierny - Robotický vysávač Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 44×
Roborock S8+ čierny
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,35 l, zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, čierna farba
899 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBRV538
Roborock Q8 Max čierny - Robotický vysávač Varianty
4,8 12×
Roborock Q8 Max čierny
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, regulácia výkonu a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,47 l, plastová zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, laserová navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 240,67 min, hlučnosť 67 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, príkon 59 W, rozmery 9,65 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBrbv28
4,6 48×
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Robotický vysávač s mopom – pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, vreckový, viacúčelový a vodný, na všetky druhy podláh, na vysávanie, suché čistenie, mokré čistenie, bavlnený filter, senzor proti nárazu, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, prispôsobenie povrchu podlahy, detekcia znečistených miest, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie, indikátor nabíjania, indikátor plného koša, LED displej, LED kontrolka nastaveného stupňa výkonu, regulácia výkonu, trojstupňový čistiaci systém a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 3,5 l, plastová zberná nádoba o objeme 2 l, 3 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 5 cm, laserová a kamerová navigácia, AC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 120 min, doba nabíjania 6 h, hlučnosť 75 dB, automatický oklep, trieda prašnosti L, kompatibilný s Bluetooth, Google Home, Wi-Fi, príkon 1000 W, rozmery 9,7 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 8,
621,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: XIARV070
Roborock Q8 Max+ biely - Robotický vysávač Varianty
5,0
Roborock Q8 Max+ biely
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, indikátor plného koša a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,47 l, plastová zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, laserová navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 240,67 min, hlučnosť 67 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, príkon 59 W, rozmery 44,8 × 35 × 44 cm (V׊×H), hmotnosť 8,1 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba
598,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBrbv64
Roborock S8 Pro Ultra, čierny - Robotický vysávač Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 51×
Roborock S8 Pro Ultra, čierny
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,35 l, zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, čierna farba
1 499 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROBRV675
4,8 12×
Electrolux PI92-4ANM radu PURE i9.2
Robotický vysávač – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, predvoľba miestností na upratovanie a detekcia znečistených miest, mäkčené kolieska, ovládanie mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,7 l, plastová zberná nádoba o objeme 0,7 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2,2 cm, laserová a kamerová navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 70 min, doba nabíjania 1,5 h, hlučnosť 75 dB, rozmery 8,5 × 31,5 cm (V׊), hmotnosť 3,47 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, sivá farba
540 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ELERV190
Roborock S8+ biely - Robotický vysávač Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 44×
Roborock S8+ biely
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,35 l, zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, biela farba
899 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBRV545
Roborock Q8 Max+ čierny - Robotický vysávač Varianty
5,0
Roborock Q8 Max+ čierny
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, indikátor plného koša a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,47 l, plastová zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, laserová navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 240,67 min, hlučnosť 67 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, príkon 59 W, rozmery 44,8 × 35 × 44 cm (V׊×H), hmotnosť 8,1 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
462,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBrbv11
iRobot Braava Jet m6 - Robotický mop Varianty
3,9 16×
iRobot Braava Jet m6
Robotický mop tvrdé podlahy, linoleum, drevené podlahy a plávajúce podlahy, automatické dobíjanie a predvoľba miestností na upratovanie, navigácia: kamerová a vSLAM, čas nabíjania 3 h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 90 min, hlučnosť 50 dB, mopovacia textília, biela farba
Super cena
682,90 € Ušetríte 16,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IROCZMR840
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+ - Robotický vysávač Varianty
4,8
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+
Robotický vysávač s mopom – pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na všetky druhy podláh, na vysávanie, suché čistenie, HEPA filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov a funkcia odloženého upratovania, diaľkové ovládanie, indikátor nabíjania, nárazník so spomaleným dotykom, regulácia výkonu, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie diaľkovým ovládačom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,25 l, zberná nádoba o objeme 0,45 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1,5 cm, základná navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 100 min, doba nabíjania 5 h, hlučnosť 60 dB, kompatibilný s Bluetooth, Wi-Fi, príkon 28 W, rozmery 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (V׊×H), hmotnosť 2,6 kg, akumulátor a nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
158,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENRV957
4,0 209×
TESLA RoboStar iQ100
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na suché čistenie, mokré čistenie, HEPA filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov a funkcia odloženého upratovania, diaľkové ovládanie, ovládanie mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,2 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1 cm, základná navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 150 min, doba nabíjania 6 h, hlučnosť 59 dB, rozmery 8 × 29,5 × 29,5 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, akumulátor a nabíjací adaptér súčasťou balenia, biela farba
122,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESRV673
4,4
Niceboy ION Charles Q10
Robotický vysávač s mopom – pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na všetky druhy podláh, na vysávanie, suché čistenie, HEPA H13 filter, automatické dobíjanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností a senzor proti pádu zo schodov, indikátor nabíjania, ovládanie mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,4 l, plastová zberná nádoba o objeme 0,4 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 200 min, doba nabíjania 5 h, hlučnosť 65 dB, kompatibilný s Google Assistant, rozmery 9,7 × 34,5 × 34,5 cm (V׊×H), hmotnosť 7,8 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba
512,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NICrbv25
Roborock Q8 Max biely - Robotický vysávač Varianty
4,8 12×
Roborock Q8 Max biely
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, regulácia výkonu a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,47 l, plastová zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, laserová navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 240,67 min, hlučnosť 67 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, príkon 59 W, rozmery 9,65 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba
449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBrbv57
CONCEPT VR2020 3 v 1 Perfect Clean Gyro Defender UVC - Robotický vysávač Doprava
zadarmo
4,0 71×
CONCEPT VR2020 3 v 1 Perfect Clean Gyro Defender UVC
Robotický vysávač s mopom – pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na všetky druhy podláh, na vysávanie, suché čistenie, mokré čistenie, HEPA filter, penový filter a HEPA H13 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie, ovládanie mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,6 l, plastová zberná nádoba o objeme 1 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1,5 cm, gyroskopická navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 120 min, doba nabíjania 4 h, hlučnosť 65 dB, kompatibilný s Concept Home, Wi-Fi, rozmery 8 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba
Cenová bomba
214,90 € Ušetríte 34,10 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONRV256
4,3 25×
ETA Aron 3512 90000
Robotický vysávač – s mopom, na všetky druhy podláh, vysávanie a mopovanie, SMART aplikácia, doba prevádzky 120 min, doba nabíjania 6 h, gyroskopická navigácia, senzory proti pádu zo schodov, senzory proti narážaniu do nábytku, DC motor, HEPA filter, hlučnosť 72 dB (A), objem nádoby na prach 0,3 l, automatické dobíjanie, 4 režimy upratovania, funkcia odloženého upratovania, nastavenie sacieho výkonu, ovládanie na tele vysávača aj cez aplikáciu a diaľkové ovládanie, počet bočných štetcov 2, virtuálny múr, prekoná prekážky do výšky 1,5 cm
207,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETARV000
SENCOR SRV 3150OR EasyClean - Robotický vysávač Varianty
4,8
SENCOR SRV 3150OR EasyClean
Robotický vysávač s mopom – pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na všetky druhy podláh, na vysávanie, suché čistenie, HEPA filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností a senzor proti pádu zo schodov, diaľkové ovládanie, indikátor nabíjania, nárazník so spomaleným dotykom, regulácia výkonu, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie diaľkovým ovládačom, na tele, objem nádoby na prach 0,25 l, zberná nádoba o objeme 0,45 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1,5 cm, základná navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 100 min, doba nabíjania 5 h, hlučnosť 60 dB, príkon 28 W, rozmery 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (V׊×H), hmotnosť 2,6 kg, akumulátor a nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
137,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENrob86

Robotické vysávače

Robotické vysávačeRobotický vysávač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral (RECENZIA) V domácej recenzii sme vyskúšali robotický vysávač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral. Ten vyniká nielen príjemným a moderným dizajnom, ale aj pokročilými funkciami na dôkladné upratovanie. Ako obstál počas mesačnej prevádzky v domácnosti? Prečítajte si viac.
Mať doma šikovného pomocníka v podobe robotického vysávača som si priala už dlhší čas, takže keď prišla ponuka na testovanie robotického vysávača iRobot Roomba Combo j9+, nadšene som súhlasila. Ide o najvyšší model vo svojej kategórii, ktorý sa pýši inovatívnymi...
V domácej recenzii sme pre vás vyskúšali tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7. Ten je vhodný na všetky druhy podláh a disponuje nadštandardným množstvom príslušenstva na komplexné upratovanie domácnosti.
recenziaRobotický vysávač iRobot Roomba Combo j7+ Combo (RECENZIA) V domácej recenzii sme otestovali iRobot Roomba Combo j7+, ktorý je vybavený pokročilou navigáciou, funkciou mopovania a ponúka možnosť personalizovaného upratovania. Je jasné, že sa v našej domácnosti s dvoma deťmi a psom nenudil. Ako zvládol upratovať konštantný...
V domácnosti s dvoma malými deťmi sme riadne otestovali robotický vysávač iRobot Roomba j7+, ktorý sa pýši pokrokovými funkciami, inovatívnymi technológiami, vysokým výkonom a personalizovaným upratovaním. V čom nás tento moderný pomocník prekvapil, ako sa s ním...
Kúpte si nový spotrebič z vybraných modelov značky Concept, napíšte recenziu a získajte voucher v hodnote 13 € na ďalší nákup. Viac informácií sa dozviete v článku. Akcia platí od 7. 7. do 31. 3. 2024.
Viac článkov Všetky články

Robotické vysávače

Robotické vysávače sa stali neoddeliteľnou súčasťou inteligentnej domácnosti. Určené sú na upratovanie drevených a laminátových podláh, na vysávanie kobercov, dlažby aj linolea. Prečo práve robotický vysávač, aké značky robotických vysávačov sú medzi zákazníkmi najobľúbenejšie a čo hovoria naše recenzie?

Prečo práve robotický vysávač?

Ak stále váhate medzi klasickým a robotickým vysávačom, môžu vám rozhodovanie uľahčiť vlastnosti a výhody, ktoré robia automatický vysávač spoľahlivým pomocníkom v domácnosti.

  • Robotické vysávače patria k najmodernejším domácim elektrospotrebičom, ktoré šetria čas a enegiu.
  • Zásadnou súčasťou robotického vysávača sú senzory, ktoré umožňujú automatický pohyb bez obsluhy.
  • Spoločne so sacou silou podľa nastaveného režimu zbavuje automatický vysávač podlahu nečistôt a prachu.
  • Robotický vysávač dokáže vyčistiť aj ťažko dostupné miesta, vrátane rohov miestnosti.
  • Po dokončení upratovania alebo pri nízkom stave batérie sa robotické vysávače automaticky vrátia do nabíjacej stanice.

Najlepšie robotické vysávače podľa značiek

Na robotické vysávače sa dnes špecializuje rad značiek, z ktorých každá ponúka rôzne unikátne technológie a vlastnosti.

Robotické vysávače LG

Robotické vysávače LG možno ovládať cez mobilnú aplikáciu aj na diaľku. Predná kamera počas upratovania sníma vysávanú plochu, takže máte neustále prehľad o upratovaní a podľa toho môžete automatický vysávač LG nasmerovať.

Robotické vysávače Tesla

Robotické vysávače Tesla využijete na upratovanie všetkých typov podláh a rôzne veľkých miestností. Nízke prechodové lišty, schody, ani rohy nie sú pre robotický vysávač Tesla problém.

Robotické vysávače iRobot

Robotické vysávače iRobot majú množstvo prepracovaných funkcií, vďaka ktorým je upratovanie takmer automatické. Navigácia iAdapt inteligentne navádza robotický vysávač iRobot po miestnosti a prispôsobuje sa podmienkam.

i

Ak vás zaujíma robotický vysávač iRobot Roomba alebo robotický mop iRobot Braava, pozrite sa na naše články:

Robotické vysávače Electrolux

Robotické vysávače Electrolux vysajú aj ťažko prístupné miesta bez toho, aby poškodili nábytok. Problémom nie sú tvrdé podlahy, ani koberce. Vďaka veľkej kefe umiestnenej vpredu si automatický vysávač Electrolux poradí s každou nečistotou.

Robotické vysávače Hoover

Robotické vysávače Hoover s výkonným sacím motorom vysajú aj odolné nečistoty. Na dôkladné upratovanie je prispôsobená aj veľkosť zbernej nádoby s indikátorom zaplnenia a dezinfekčná UV lampa, ktorá odstráni baktérie a vírusy.

Obľúbený je aj robotický vysávač Vileda s niekoľkými čistiacimi programami a vysávací robot Vorwerk, ktorý pracuje samostatne alebo cez mobilnú aplikáciu. Pomocou nej sa s vysávačom ľahko prepojíte a nasmerujete ho na konkrétne miesto.

Test robotických vysávačov – pozrite sa, ako dopadli

Vzhľadom na širokú ponuku sme urobili test robotických vysávačov, ktorý odhalil rozdiely vo funkčnosti jednotlivých typov. Prečítajte si, ako jednotlivé recenzie dopadli.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné robotické vysávače Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie robotické vysávače Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie robotické vysávače Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii robotické vysávače recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií