AlzaPlus+ pet PlaqueOff

Oblečenie pre psov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Zviera
Pes
(483)
Mačka
(5)
Veľkosť zvieraťa
Malé
(266)
Stredné
(231)
Veľké
(192)
Obrie
(36)
Všetky plemená
(23)
Typ
Bunda
(163)
Pršiplášť
(109)
Vesta
(81)
Overal
(29)
Plávacia vesta
(26)
Materiál
Polyester
(220)
Nylon
(167)
Elastan
(39)
Softshell
(32)
Houndtex
(31)
Dĺžka chrbta
10 cm
120 cm
-
Farba
Čierna
(65)
Červená
(21)
Fialová
(35)
Hnedá
(7)
Khaki
(9)
Maskáčová
(3)
Modrá
(41)
Oranžová
(21)
Reflexná
(1)
Ružová
(20)
Sivá
(67)
Tmavomodrá
(2)
Karbón
(9)
Transparentná
(9)
Tyrkysová
(7)
Viacfarebná
(70)
Vínová
(2)
Zelená
(9)
Žltá
(44)
Olivová
(2)
Určenie
Do dažďa
(165)
Letné
(96)
Zimné
(280)
Jarné/jesenné
(271)
Najnovšie objednávky

Oblečenie pre psov je skvelým módnym doplnkom, nech už vyrazíte do prírody, alebo do ulíc. Okrem toho však chráni vášho miláčika pred prechladnutím či inými chorobami. V ponuke nájdete oblečenie pre psov do každého počasia aj na každú príležitosť. Poradíme vám, na čo všetko sa pri výbere zamerať.

Pokračovať

Prečo by vášmu miláčikovi nemalo chýbať oblečenie pre psov?

Oblečenie pre psov by nemalo chýbať žiadnemu maznáčikovi – prečo vlastne?

  • Ochráni maznáčika pred nepriaznivým počasím.
  • Patrí medzi znamenité módne doplnky.
  • Využijete ho do parku, mesta aj prírody.
  • Je veľmi pohodlné, priedušné a príjemné.
  • K dispozícii sú ako letné, tak aj zimné oblečky pre psov.

Oblečenie pre psov máva otvor pre vôdzku, a tak sa nemusíte báť prekážky pri venčení.

Oblečenie pre psov malých plemien ako jorkšír, čivava a ďalšie je dnes nevyhnutnosťou

Väčšina moderných maznáčikov v chladnom počasí dnes bežne nosí oblečenie pre psov. Jorkšíry, čivavy a ďalšie malé plemená by mali takúto ochranu používať vždy, pretože sú náchylnejší k prechladnutiu. Sú ale situácie, kedy je psie oblečenie vhodné aj pre stredne veľkých alebo veľkých miláčikov, napríklad v daždi či v mraze.

  1. Pre malé plemená by ste mali mať nachystané rôzne oblečenie pre psov – jorkšír, čivava či iné malé plemená potrebujú niekoľko vrstiev oblečenia, pretože sú zvyknuté na teplo domova a mohli by ľahko prechladnúť.
  2. Pre stredné plemená sa môže hodiť napríklad pršiplášť do daždivého počasia alebo niečo teplejšie na zimu. Títo psíkovia sú zvyknutí byť občas vonku, takže ich nemusíte nijako extra obliekať, ak sami nechcete.
  3. Pre veľké plemená nie je psie oblečenie zo zdravotných dôvodov nutné. Veľké psy sú rady, že sa môžu prebehnúť v chladnom počasí. Ak však vonku trávite väčšinu času, aj pre nich využijete nejakú textilnú ochranu.

i

Psie oblečenie XXL ochráni aj nadmerne veľkých miláčikov

Ak vlastníte nadmerne veľkého maznáčika, zakúpte psie oblečenie XXL. Je dosť veľké, aby sa v ňom cítil pohodlne, a zároveň bol dostatočne chránený pred nepriaznivým počasím. Ak ste naopak majiteľom veľmi malinkého plemena či mláďatka, zvoľte oblečenie pre psov XS veľkosti alebo rovno oblečenie pre šteniatka.

Ako zmerať maznáčika a zaobstarať oblečenie pre psa v správnej veľkosti?

Aby oblečenie pre psa správne sedelo, zmerajte maznáčika starostlivo a vždy v stoji. Najprv zmerajte dĺžku chrbta od kohútika ku koreňu chvosta – tento rozmer je pri výbere kľúčový. Ďalej zmerajte obvod hrudníka a krku v najširšom mieste. Pripočítajte vždy aspoň niekoľko centimetrov navyše, aby šaty na psa neboli príliš tesné.

  • Pri výbere berte do úvahy aj to, akého strihu je psie oblečenie. Vždy dbajte na to, aby nebolo pre psa príliš tesné, nemal ho nikde zarezané, či naopak, aby nebolo zbytočne voľné. Oblečok by potom neplnil svoju funkciu.

Oblečenie pre psa a jeho meranie

Pre väčšiu presnosť môžete zmerať tiež obvod brucha a stehna vášho psa.

V ponuke nájdete rôzne oblečenie pre psa, od svetrov po pršiplášte

V súčasnej dobe je oblečenie pre psa dostupné v skutočne rôznorodých modeloch. V ponuke nájdete nielen tričká, ale aj širokú škálu oblečkov, vďaka ktorým môžete so svojím miláčikom vyraziť von za akéhokoľvek počasia.

  • Overaly a bundy slúžia do mrazivého počasia. Overal zakryje celé telo psíka, a už preto nie je potrebná žiadna ďalšia textília. Bunda zase chráni dôležité svalové skupiny, ako je krk a hrudník.
  • Svetre a mikiny sa hodia do chladného počasia. Nosia sa ako na prechádzke v prírode, tak aj v meste. Svetre a mikiny sú vhodné ako oblečky pre malé psy, prípadne pre stredné plemená – veľkým psom by v nich bolo príliš teplo.
  • Vesty je možné rozdeliť na plávacie, ktoré využijete predovšetkým pri vode či na dovolenke, potom reflexné, ktoré zabezpečia, že bude váš psík úplne v bezpečí, a v poslednom rade chladiace vesty, ktoré sa hodia ako oblečenie pre psíka v letnom počasí.
  • Topánky a ponožky chránia labky vášho miláčika pred dažďom, mrazom alebo nepriaznivým povrchom. Dôležitú úlohu zaujímajú predovšetkým v zime, keď sa chodníky sypú soľou.
  • Pršiplášte pre psov oceníte predovšetkým v daždivom počasí. Ochránia psíka pred premoknutím aj prechladnutím. Navyše vyzerajú veľmi štýlovo a niektoré dokonca obsahujú reflexné prvky pre úplnú bezpečnosť maznáčika.
  • Šátky predstavujú moderný doplnok poslednej doby. Ide o doplnok, ktorý môžete zapnúť okolo krku alebo priamo na obojok. Sú ponúkané v rôznych odtieňoch aj vzoroch, a navyše sa dajú prať v práčke.
  • Háracie nohavičky a plienky sú perfektné oblečenie pre psíka, ktorý trpí inkontinenciou, alebo pre fenku, ktorá sa práve hára. Vyhnete sa tak neporiadku v domácnosti a váš maznáčik sa bude tiež cítiť lepšie.

Obzvlášť dôležité je oblečenie pre psov na zimu

Oblečenie pre psov na zimu je samostatnou kategóriou, kde nájdete všetko, čo vášmu maznáčikov uľahčí pobyt v mrazivom počasí. Ide o kombinézy, teplé topánky, svetre či bundy – a to všetko v hrejivom spracovaní. Všetko zimné oblečenie pre psíka je vyrobené z funkčného, vzdušného a nepremokavého materiálu.

Oblečenie pre psov na zimu býva tiež vybavené sťahovacími prvkami, vďaka ktorým perfektne sadne a navyše neprefukuje. S psíkom tak môžete vyvádzať aj v sychravom počasí.


Zamerajte sa tiež na zapínanie – ideálnym riešením je oblečenie pre psa na zips

V širokej ponuke väčšinou nájdete oblečenie pre psa na zips, a to ako na klasický, tak i na suchý zips. Tento spôsob zapínania je najideálnejším riešením, pretože vás zbavuje nutnosti zložitým spôsobom vtesnať psíka do oblečku vcelku. Zips vám ušetrí čas a aj pre maznáčika bude obliekanie pohodlnejšou skúsenosťou. Alternatívou sú tiež rôzne pracky.

Zvoľte vhodné oblečenie pre psa podľa špecifických vlastností materiálov

Pri výbere sa zamerajte aj na materiál, z ktorého je oblečenie pre psa vyrobené. Každý má totiž svoje špecifické vlastnosti, ktoré sa hodia do iného počasia či k iným aktivitám.

  • Softshellové oblečenie pre psov je do istej miery nepremokavé a chráni proti vetru.
  • Nylon je vodoodolný materiál, ktorý sa prispôsobí telu psíka a neobmedzuje ho v pohybe.
  • Bavlna predstavuje prírodný materiál, ktorý je mäkký, príjemný a pevný. Navyše ju možno ľahko vyprať.
  • Vlna je veľmi mäkký, hrejivý a príjemný materiál, ktorý zahreje aj v tom najchladnejšom počasí.
  • Fleece patrí medzi teplejšie materiály. Je príjemný, mäkký a jeho výhodou je, že sa nežmolkuje.
  • Houndtex je opatrený membránami, ktoré odvádzajú vlhké pary od tela – psík je tak v suchu a v teple.
  • Neoprén psíka chráni predovšetkým pred premoknutím. Je šetrný k srsti, a navyše rýchlo schne.
  • Polyester je odolný, pevný a rýchloschnúci. Výhodou je, že dobre drží tvar a málo sa krčí.
  • Textil sa používa predovšetkým na výrobu háracích nohavičiek. Je pružný, mäkký a dobre sa prispôsobí telu.

i

Materiál vyberajte s ohľadom na ročné obdobie. Ak hľadáte zimné oblečky pre psov, je vhodná vlna, bavlna či fleece. Na jar či jeseň sú ideálne ostatné materiály, ktoré chránia proti vetru, dažďu a sú priedušné. V lete nie je žiadne psie oblečenie potrebné.

Nepremokavé oblečenie pre psa vám umožní prechádzať sa v každom počasí

Ak váš maznáčik nemá rád mokro alebo len jeho srsť nie je príliš hrejivá, nepremokavé oblečenie pre psa je jasnou voľbou. Ide o pevné, odolné a funkčné tkaniny, ktoré ho ochráni pred dažďom. Väčšinou sú tiež zateplené a ľahko sa udržujú. Oblečenie pre psov do dažďa býva zhotovené z nylonu, polyesteru či neoprénu.

Oblečenie pre psa máva rad ďalších vlastností, ktoré vás zaujmú

Oblečenie pre psa môžete vyberať aj podľa ďalších vlastností, ktoré zaisťujú absolútny komfort. Odev môže byť nad rámec:

  • Priedušný
  • Zateplený
  • Vodoodolný
  • Chladiaci
  • Ekologický

Potešia vás tiež napríklad posuvné pracky, reflexné prvky alebo možnosť prania v práčke.

Zvláštne spracovanie si vyžaduje aj oblečenie pre psov po operácii alebo po zranení

Oblečenie pre psov po operácii či menších zraneniach zaistí ochranu celého tela. Postihnuté miesta sú pokryté látkou, ktorá zamedzuje lízaniu či okusovaniu rán. Pooperačné šaty pre psa sú vyrobené z mäkkého materiálu, neobmedzujú ho v pohybe, ľahko sa obliekajú aj vyzliekajú a majú jednoduché zapínanie. Možno ich využiť aj ako oblečenie po kastrácii.

Čo dizajn a oblečenie pre psa? Vyberie si aj ten najnáročnejší majiteľ

Čo sa týka dizajnu, oblečenie pre psa je dostupné v skutočne rozmanitých spracovaniach, a tak si vyberie aj ten najnáročnejší majiteľ. K dispozícii sú všetky farby od klasickej čiernej až po výraznú žltú. Mnohé modely sa pýšia radom doplnkov od rôznych gombíkov, popruhov, zipsov, motívov či nápisov až po rozkošné kožušinové detaily.


Oblečenie pre psa

Veľmi štýlovo budú na vašom maznáčikovi vyzerať šaty pre psa s kapucňou.

Ako ušiť oblečenie pre psa? Návod je ľahko dostupný

Premýšľate, ako ušiť oblečenie pre psa? Návod je pre všetkých milovníkov šitia a kreatívnych ručných prác veľmi jednoduchý.

  1. Môžete si ušiť vlastné šaty pre psa. Postačí vám látka, ihla, niť a návod z knihy či internetu.
  2. Druhou možnosťou je použiť staré oblečenie, ktoré máte doma – napríklad stačí odstrihnúť rukáv zo svetra či mikiny, urobiť štyri diery na labky a vkusné a originálne oblečenie pre psíka máte hotové.

Šaty pre psa na mieru – keď chcete, aby váš maznáčik vyzeral originálne

Ak túžite po niečom originálnom, nechajte si ušiť šaty pre psa na mieru. Vďaka nim hafan v uliciach jednoznačne zažiari. Modely ušité na mieru sú nielen praktické, ale aj štýlové – výnimkou nebýva ani luxusné oblečenie pre psov, ktoré z vášho maznáčika urobí absolútnu hviezdu, a to ako na prechádzke v parku, tak aj na kdejakom mejdane.

i

Zháňate lacné oblečenie pre psov? Bazár je skvelým miestom, kde nájdete hotové skvosty. Ak máte záujem o nové, nerozbalené kúsky, určite vás zase zaujme naše akciové oblečenie pre psov – výpredaj.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Uterák pre psov – materiál mikrovlákno, super absorpčný, hmotnosť 190g, rozmer 110 × 71 cm
-10 %
10,49 €
9,49 €

2.
Pršiplášť pre psa pre malé plemená, materiál: nylon, nepremokavý a s kapucňou
5,50 €

3.
Pršiplášť pre psa zapínanie: zips, materiál: polyester a elastan, nepremokavý, reflexné prvky, otvor na vôdzku, priedušný, možno prať v práčke, vodoodolný, s kapucňou a s otvorom na chvost
51,22 €

Ďalšie najpredávanejšie
483 položiek
5,0
Karlie-Flamingo plávacia vesta, oranžová, veľkosť M
Plávacia vesta pre psov – pre stredné plemená, dĺžka chrbta 35 cm, nosnosť 45 kg, s reflexnými prvkami, držadlo na uchytenie, materiál nylon, obvod hrudníka od 42 do 72 cm, veľkosť M, zapínanie na suchý zips, čierna a oranžová farba
24,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk0786
4,8
Karlie-Flamingo Pršiplášť pre psy 2 v 1 s odpojiteľnou kapucňou 36 cm
Pršiplášť pre psa pre malé plemená, materiál: neoprén, nepremokavý, reflexné prvky, možno prať v práčke, vodoodolný a s kapucňou
Zľavnené -8 %
23,90 € 25,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk0802
4,3 24×
M-Pets Dog Life Jacket M 45 cm
Plávacia vesta pre psov – pre stredné a veľké plemená, dĺžka chrbta 45 cm, nepremokavá, s reflexnými prvkami, vodoodolná, materiál polyester, obvod hrudníka od 45 do 72 cm, zapínanie na suchý zips, čierna farba
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0102
4,3 24×
M-Pets Dog Life Jacket S 35 cm
Plávacia vesta pre psov – pre stredné a veľké plemená, dĺžka chrbta 35 cm, nepremokavá, s reflexnými prvkami, vodoodolná, držadlo na uchytenie, nastaviteľné popruhy, materiál polyester, obvod hrudníka od 42 do 66 cm, veľkosť s , zapínanie na suchý zips, čierna a oranžová farba
24,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0101
5,0
Karlie-Flamingo plávacia vesta, oranžová, veľkosť L
Plávacia vesta pre psov – pre veľké plemená, dĺžka chrbta 40 cm, nosnosť 45 kg, s reflexnými prvkami, vodoodolná, držadlo na uchytenie, materiál nylon, obvod hrudníka od 50 do 85 cm, veľkosť L, čierna a oranžová farba
28,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk0787
4,3 24×
M-Pets Dog Life Jacket XL 65 cm
Plávacia vesta pre psov – pre stredné a veľké plemená, dĺžka chrbta 65 cm, nepremokavá, s reflexnými prvkami, vodoodolná, držadlo na uchytenie, nastaviteľné popruhy, materiál polyester, obvod hrudníka od 60 do 96 cm, veľkosť XL, zapínanie na suchý zips, čierna a oranžová farba
37,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: CHPbu0104
5,0
Karlie-Flamingo plávacia vesta, oranžová, veľkosť XS
Plávacia vesta pre psov určená pre malé psy, dĺžka chrbta: 25cm, maximálna nosnosť 5kg, nylon, vlastnosti: reflexné prvky
16,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk0789
4,7
DogLemi Chladiace tričko s melónovou potlačou M
Oblečenie pre psov pre stredné plemená letné použitie, materiál: textil, chladivý
11,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0211
5,0
Oblečenie Hurtta Expedition parka čučoriedková
Oblečenie pre psov zapínanie: pracka, materiál: membrána, nepremokavý, reflexné prvky, otvor na vôdzku, priedušný a zateplený
Od  80,17 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk3787_nad
3,3
DogLemi Praktická skladacia pláštenka s kapucňou S
Pršiplášť pre psa pre malé plemená, materiál: nylon, nepremokavý a s kapucňou
5,50 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0215
4,0
Rukka Breeze Softshell bunda čierno-hnedá 55
Oblečenie pre psov pre veľké plemená, zapínanie: pracka zimné a jarné/jesenné použitie, materiál: softshell, polyester, fleece a elastan, nepremokavý, reflexné prvky, priedušný, zateplený, možno prať v práčke, vodoodolný a odolný
54,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0363
4,8
Karlie-Flamingo Pršiplášť pre psy 2 v 1 s odpojiteľnou kapucňou
Pršiplášť pre psa materiál: neoprén, nepremokavý, reflexné prvky, možno prať v práčke, vodoodolný a s kapucňou
Zľavnené -8 %
23,90 € 25,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk0799_nad
3,7
ZOLUX Nepremokavá bunda s kapucňou červená 40 cm
Oblečenie pre psov do dažďa pre malé plemená, materiál: polyester a nylon
21,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0160
4,5
ZOLUX Nepremokavá bunda s kapucňou sivá 35 cm
Oblečenie pre psov do dažďa pre malé plemená, materiál: polyester a nylon
21,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0159
Karlie-Flamingo Bezpečnostná vesta veľkosť L
Bezpečnostná vesta pre psov pre veľké plemená, zapínanie: suchý zips letné a jarné/jesenné použitie, materiál: nylon, reflexné prvky
14,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk0790
4,0
Rukka Breeze Softshell bunda čiernohnedá 50
Oblečenie pre psov pre stredné plemená, zapínanie: pracka zimné a jarné/jesenné použitie, materiál: softshell, polyester, fleece a elastan, nepremokavý, reflexné prvky, priedušný, zateplený, možno prať v práčke, vodoodolný a odolný
52,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0362
3,3 10×
Rukka Sock Shoes topánočky – 4 ks, čierne / veľ. 2
Topánky pre psa – ochranné ponožkové topánočky pre psov; chránia labky pred nečistotami, poranením, pošmyknutím alebo proti olizovaniu; zapínanie: suchý zips; materiál: 54 % polyester, 5 % polyamid, 3 % spandex, 38 % guma, perte ručne, nesušte v sušičke, čierna farba
20,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0799
4,7
DogLemi Chladiace tričko s melónovou potlačou S
Oblečenie pre psov pre malé plemená letné použitie, materiál: textil, chladivý
7,49 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0210
3,7
ZOLUX Nepremokavá bunda s kapucňou červená 45 cm
Oblečenie pre psov do dažďa pre malé plemená, materiál: polyester a nylon
21,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0164
4,0
Rukka Breeze Softshell bunda čiernohnedá 40
Oblečenie pre psov pre stredné plemená, zapínanie: pracka zimné a jarné/jesenné použitie, materiál: softshell, polyester, fleece a elastan, nepremokavý, reflexné prvky, priedušný, zateplený, možno prať v práčke, vodoodolný a odolný
48,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0360
4,9 10×
Oblečenie Hurtta Expedition parka červená
Oblečenie pre psov zapínanie: pracka, materiál: membrána, nepremokavý, reflexné prvky, otvor na vôdzku, priedušný a zateplený
Od  79,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk3803_nad
4,5
DogLemi - Reflexná bezpečnostná vychádzková vesta, S
Bezpečnostná vesta pre psov pre malé plemená, zapínanie: suchý zips letné, zimné a jarné/jesenné použitie, materiál: šuštiakovina a textil, reflexné prvky
3,59 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPbu0212
4,0
Oblečenie Hurtta Expedition parka rakytníková
Oblečenie pre psov zapínanie: pracka, materiál: membrána, nepremokavý, reflexné prvky, otvor na vôdzku, priedušný a zateplený
Od  79,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk3835_nad
3,0
Oblečok Hurtta Body Warmer
Oblečenie pre psov , materiál: funkčný, nepremokavý, reflexné prvky, zateplený a možno prať v práčke
Od  63,52 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk0902_nad

Oblečenie pre psov

Pes domáciAkého psa pre seniora Pes je pre seniorov skvelým spoločníkom, ktorý ich udrží v dobrej psychickej a fyzickej kondícii. Prečítajte si, aké sú ideálne plemená pre dôchodcov a na čo by ste sa mali pri výbere zamerať.
Čo riskujete, ak si zaobstaráte psa z množiarne? Aké sú najčastejšie praktiky majiteľov množiarní? Poradíme, na čo si máte dať pri nákupe šteňaťa pozor.
Pri nakupovaní pre vášho psieho maznáčika sa už nemusíte báť, že zvolíte veľkosť, ktorá mu nebude perfektne sedieť. Stačí totiž psa správne zmerať. Poradíme vám, ako na to.
chovateľstvoZákladná výbava pre šteňa Rozhodli ste sa, že si zaobstaráte šteňa? Zistite si o šteniatkach čo najviac informácií, aby ste sa mohli na jeho príchod dobre pripraviť. Aké základné vybavenie, bez ktorého sa šteňa nezaobíde, musíte zaobstarať?
Prečo psy potrebujú oblečenie a aké vybrať? A ako správne psa zmerať, aby mu šaty dobre sedeli? Poradíme v našom článku.
Trendom posledných rokov je veľmi starostlivý výber potravín, ktoré jeme. Sústredíme sa na to, aby mali správne výživové hodnoty a zloženie potravín dôkladne zvažujeme. Čím ďalej tým viac ľudí začína veľmi podobným spôsobom pristupovať aj k výberu stravy pre svojho...
Viac článkov Všetky články

Oblečenie pre psov

V kategórii Oblečenie pre psov máme práve teraz na Alza.sk celkom 483 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné oblečenie pre psov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie oblečenie pre psov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie oblečenie pre psov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii oblečenie pre psov recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií