PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zelené čaje

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Druh čaju
Zelený
(60)
Čierny
(24)
Biely
(6)
Bylinný
(26)
Ovocný
(19)
Matcha
(1)
Rooibos
(9)
Pôsobí priaznivo na
Imunitu
(17)
Detoxikáciu
(8)
Dýchacie cesty
(4)
Nervy a spánok
(7)
Trávenie a zažívanie
(10)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Zelené čaje ponúkajú osvieženie tela aj mysle, pretože majú mnoho rôznych chutí, ktoré lahodia jazyku. Zelený čaj zoženiete v rozličných formách – obľúbený je sypaný alebo v pyramídových vreckách. Viete, ako správne zelený čaj pripraviť? Pýtate sa, či je vhodný v tehotenstve, alebo či je dobrý na chudnutie? Poradíme vám.

Pokračovať

Zelený čaj má svoje korene až v Číne

Zelený čaj má dlhú históriu, ktorá siaha až do 3. tisícročia pred naším letopočtom. Pochádza z Číny, kde bol pôvodne používaný ako liek a neskôr sa stal súčasťou tradičných čajových ceremónií. V priebehu storočí sa stal súčasťou čínskej kultúry a rozšíril sa do ďalších častí Ázie. V Európe sa zelený čaj prvýkrát objavil v 16. storočí vďaka obchodným kontaktom s Áziou. Dnes je obľúbeným nápojom po celom svete, a to hlavne vďaka jeho účinkom na zdravie.

Zelený čaj účinky

Aké má zelený čaj účinky? Posilňuje koncentráciu, zlepšuje duševnú výkonnosť a zmierňuje žalúdočné alebo črevné problémy.

Ako sa vyrába zelený čaj?

Zelený čaj sa vyrába z čerstvých listov rastliny Camellia sinensis. Po zbere sú listy čajovníka najprv tepelne upravované buď sparením (japonská metóda) alebo opekaním na panvici (čínska metóda), aby sa zastavil proces oxidácie. Potom sa listy ručne alebo strojovo spracovávajú a sušia. Niektoré zelené čaje sú napríklad rolované do malých guľôčok, zatiaľ čo iné sa spracovávajú do rovných ihlíc. Po dokončení procesu sú listy usušené.

i

Biele, čierne a zelené čaje – aký je medzi nimi rozdiel?

Biele, čierne a zelené čaje sa líšia v procese výroby a v stupni oxidácie listov čajovníka. Zelený čaj je neoxidovaný, čierny čaj je plne oxidovaný a biely čaj je vyrobený z mladých čajových púčikov s párom lístkov pri minimálnej oxidácii. V procese výroby sa čierne a biele čaje oxidujú a fermentujú. Zelený čaj sa suší alebo praží, a preto má ľahšiu chuť a vôňu ako čierny čaj, ale je intenzívnejší ako biely čaj, ktorý má zvyčajne jemnejšiu vôňu aj chuť.

Zelený čaj potrebuje pri príprave vašu starostlivosť

Správne pripraviť zelený čaj nie je veda, ale umenie. Ide o ideálnu teplotu aj čas lúhovania. Doba sa líši v závislosti od druhu čaju. Inak sa pripravuje kvitnúci čaj a inak Matcha. Napríklad Matcha (práškový zelený čaj) sa tradične zašľaháva bambusovou metličkou do horúcej vody. Niektorí ľudia si obohacujú zelený čaj citrónom alebo medom.

Zelený čaj – čajový set

Sypaný zelený čaj v špeciálnom čajovom sete.

Ideálna teplota: Zelený čaj nezalievajte ani horúcou, ani studenou vodou

Ideálna teplota vody na zelený čaj by mala byť 75 – 80 °C. Príliš horúca voda spôsobuje horkú chuť a príliš studená voda zase môže mať za následok slabú chuť. Je teda dôležité, aby mal zelený čaj pri príprave správnu teplotu. Ideálny spôsob prípravy podporuje plný a lahodný chuťový zážitok z čaju.

Keď pripravujete zelený čaj, je dobré si vopred nahriať šálku alebo kanvičku tak, že ich zalejete horúcou vodou. Vďaka tomu sa po celú dobu procesu prípravy čaju udrží optimálna teplota vody.

Ako spoznať kvalitný zelený čaj?

Kvalitný zelený čaj má svetlú farbu a čistú chuť bez horkosti alebo zakalenia. Kvalitu určuje vykonanie zberu v ten pravý čas a správny spôsob skladovania. Kvalitné zelené čaje majú ovocnú alebo kvetinovú arómu. Pri ich výbere je dôležité venovať pozornosť krajine pôvodu a uprednostňovať certifikované produkty z ekologického a sociálne zodpovedného poľnohospodárstva. Kvalitný zelený čaj niekedy býva označený aj ako „prémiový” alebo „bio”.

i

Pravý zelený čaj s príchuťou tradície

Čo znamená výraz pravý zelený čaj? Ide o druh čaju, ktorý dýcha tradíciou. Týmto pojmom sa zvyčajne označuje zelený čaj, ktorý bol vyrobený tradičným spôsobom bez použitia umelej arómy alebo príchute.

Zelený čaj môže mať rôzne podoby

Zelený čaj zoženiete na trhu v mnohých rôznych formách a podobách. Poďme sa pozrieť na najčastejšie z nich. Obľúbené sú klasické formy ako sypaný listový čaj a porciovaný čaj v nálevových vrecúškach, ale aj netradičný, avšak stále viac populárny, zelený čaj v podobe tyčinky na miešanie. Ktorá forma čaju je pre vás tá pravá?

  • Sypaný zelený čaj je tradičnou a obľúbenou formou prípravy horúceho nápoja. Sušené lístky vložíte do hrnčeka alebo kanvičky a zalejete horúcou vodou. Pri príprave sypaného zeleného čaju je dôležité dodržiavať správnu teplotu vody a čas lúhovania, aby sa eliminovala horkosť a zachovali sa jemné chute a arómy.
  • Porciovaný zelený čaj sa vyrába rovnako ako sypaný, ale navyše je zabalený do vrecúšok. Tie majú obyčajný alebo pyramídový tvar, čo umožňuje plné rozvinutie chuti a arómy. Zelený čaj v pyramídových vreckách je obľúbenou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú rýchly a jednoduchý spôsob, ako si vychutnať čaj s menšou námahou.
  • Zelený čaj Matcha (mača) predstavuje prášok vyrobený z jemne pomletých lístkov, zvyčajne pestovaných v Japonsku. Matcha sa používa predovšetkým na prípravu tradičných japonských čajových obradov a vďaka svojej intenzívnej chuti a vôni sa zelený čaj Matcha používa aj ako prísada do sladkých a slaných jedál či nápojov.

Sypaný zelený čaj
Sypaný zelený čaj

Porciovaný zelený čaj
Porciovaný zelený čaj

Zelený čaj Matcha
Zelený čaj v podobe prášku

Špeciálny kvitnúci zelený čaj

Na trhu existuje zelený čaj, ktorý je vytvarovaný do guľôčky. Po zaliatí horúcou vodou sa guľôčka postupne rozvíja do podoby kvetu alebo púčika. Tento čaj sa vyrába z vybraných zelených listov, ktoré sú ručne tvarované a miešané s okvetnými lístkami. Pri jeho príprave môžete pozorovať fascinujúci proces, pri ktorom sa uvoľňuje jeho chuť a vôňa.

Kvitnúci zelený čaj v kanvici
Kvitnúci zelený čaj

Rozvinutý kvitnúci zelený čaj
Kvitnúci zelený čaj v rozkvete

Zelený čaj ako tyčinka na miešanie

Čím ďalej tým populárnejší zelený čaj v tvare tyčinky na miešanie dobýva trh. Produkt je vyrobený z jemne mletého zeleného čaju zmiešaného s vodou a vytvarovaného do tyčiniek, ktoré potom jednoducho vložíte do šálky s horúcou vodou a necháte rozpustiť. Ide o jednoduchú, skladnú, prenosnú a rýchlu prípravu čaju.

i

Nie je tyčinka ako tyčinka

Na trhu existujú produkty, ktoré majú v názve zelený čaj v podobe miešacej tyčinky, ale v skutočnosti ide o malé sitká s čajom vo vnútri. Také produkty nie sú pravými miešacími tyčinkami. Tyčinky na miešanie zo zeleného čaju sa v nápoji úplne rozpúšťajú.

Zelený čaj ako tekutý extrakt

Zelený čaj ako tekutý extrakt sa vyrába rozpustením práškového zeleného čaju v horúcej vode. Často sa na jeho výrobu používa veľmi kvalitná Matcha s výraznou chuťou a vôňou. Tento extrakt je možné pridať ako prísadu do nápojov, dezertov a zmrzliny. Mnoho ľudí používa extrakt zo zeleného čaju ako prísadu do smoothie a iných receptov na zvýšenie ich nutričnej hodnoty. Tekutý extrakt je možné využiť aj v kozmetike.

Zelený čaj zmrzlina
Zmrzlina zo zeleného čaju

Zelený čaj dezert
Dezert zo zeleného čaju

Zelený čaj Matcha latté
Matcha latté

Aké zelený čaj je najobľúbenejší? Druhy sa medzi sebou hocičím líšia

Aký zelený čaj je najžiadanejší? Jeho jednotlivé druhy majú svoje špecifiká, ktoré závisia od preferencií každého človeka. Medzi najobľúbenejšie druhy patrí napríklad čaj Matcha, Sencha, Dragonwell, Gunpowder či Genmaicha.

  • Zelený čaj Matcha je vyrobený z čajových lístkov, ktoré sa jemne zomelú na prášok. Prášok sa potom používa na prípravu nápojov (smoothie) alebo jedál (dezerty, zmrzliny a slané jedlá).
  • Zelený čaj Sencha má jemnú sviežu chuť. Čajové lístky sa krátko sparia a potom rýchlo vysušia. Sencha má vysoký obsah antioxidantov a je obľúbený kvôli svojim zdravotným benefitom.
  • Zelený čaj Gunpowder má mierne horkú chuť a svojím spracovaním pripomína guľôčky pušného prachu. Tie sa po zaliatí rozvinú a uvoľnia charakteristickú arómu. Gunpowder pochádza z Číny.
  • Zelený čaj Dragonwell alias Dračia studňa je jedným z najstarších druhov čajov. Jeho chuť má orechový nádych a hodí sa na celodenné popíjanie. Tento čaj je známy aj pod názvom Longjing.
  • Zelený čaj Gyokuro je jedným z japonských najkvalitnejších zelených čajov. Úroda sa pred zberom zatieni, čo spôsobí jemnejšiu sladkastú chuť a slabú zelenú farbu. Jeho výroba je náročnejšia, čo vedie k vyššej cene čaju.
  • Zelený čaj Bancha sa zbiera neskôr, takže jeho listy majú viac času na vytvorenie nutričných látok. Vďaka tomu má výsledný čaj nižší obsah kofeínu a jemnejší chuťový profil. Je preto vhodný na každodennú konzumáciu.
  • Zelený čaj Genmaicha sa mieša s praženým ryžovým zrnom. Čaj obsahuje nižšie množstvo kofeínu, celkovo má svetložltú farbu a príjemnú slabú ryžovú chuť. Podáva sa bez cukru, ale môžete ho piť aj sladký.
  • Zelený čaj Hojicha sa popíja po jedle a hodí sa aj k ťažším slovenským chodom. Má veľmi nízky obsah kofeínu, takže ho môžu piť aj deti alebo si ho môžete dopriať pred spaním.

Zelený čaj – miešanie metličkou
Zelený čaj sa mieša metličkou Chasen

Zelený čaj Matcha
Zelený čaj Matcha a jeho príprava

Zelený čaj v tehotenstve – áno, alebo nie?

Zelený čaj obsahuje kofeín a polyfenoly, ktoré môžu ovplyvniť plodnosť, tehotenstvo a dojčenie. Počas tehotenstva sa odporúča obmedziť príjem kofeínu na maximálne 200 mg denne, čo sú asi dve šálky silného zeleného čaju. Avšak, niektoré štúdie naznačujú, že nadmerná konzumácia kofeínu môže zvyšovať riziko potratu alebo predčasného pôrodu. Preto pite zelený čaj pri dojčení a v tehotenstve opatrne alebo sa poraďte so svojím lekárom.

i

V akom množstve obsahuje zelený čaj kofeín?

Zelený čaj kofeín síce obsahuje, ale v menšom množstve ako káva. Množstvo kofeínu závisí od spôsobu prípravy, ale obvykle sa pohybuje v rozmedzí 20 – 45 mg na šálku. Existuje aj zelený čaj bez kofeínu, ktorý je vhodný pre citlivé osoby, tehotné ženy alebo večerných konzumentov.

Je zelený čaj na chudnutie to pravé?

Často je propagovaný zelený čaj na chudnutie, pretože obsahuje látky ovplyvňujúce metabolizmus a tukové tkanivo. Niekoľko vedeckých štúdií naznačuje, že jeho konzumácia môže mať pozitívny vplyv na chudnutie, ale výsledky nie sú úplne jednoznačné a výrazný účinok nie je preukázateľný. Zaradenie zeleného čaju do zdravej stravy a životného štýlu však môže byť užitočným doplnkom na zníženie telesnej hmotnosti.

Chýbajú vám hrnčeky a čajníky? Pozrite sa, aký riad na prípravu čaju ponúkame.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Čaj – zelený, sypaný, hmotnosť 100 g
6,50 €

2.
Dilmah Čaj zelený 20× 1,5 g Na sklade > 5 ks
Čaj – zelený, 20 sáčkov v balení, hmotnosť 1,5 g
2,99 €

3.
Čaj – zelený, čierny, ovocný a rooibos, vrecká, súprava čajov, srílanský, zloženie bergamot, ibištek, mäta, zázvor, citrónová tráva, malina, jahoda, čučoriedka a pomaranč
12,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
60 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,9 11×
English Tea Shop, darčeková papierová kazeta, 48 vrecúšok
Čaj – zelený, čierny, bylinný a rooibos, vrecká, súprava čajov, srílanský, hmotnosť 72 g, zloženie mäta a ruža - 0,25 €/sáček
11,90 €
1 balenie
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCA366
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
English Tea Shop Luxusná kolekcia Union Jack 136 g, 72 ks bio ETS72
Čaj – zelený, čierny, biely, bylinný a ovocný, vrecká, súprava čajov, srílanský, hmotnosť 136 g - 0,33 €/vrecko
23,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCJ840
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Hampstead Tea London darčeková škatuľka selekcie bylinných, zelených a čiernych čajov 60 ks
Čaj – zelený, čierny, bylinný a ovocný, vrecká, súprava čajov
17,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HMTCA078
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0 16×
Matcha Tea súprava Kaoru
Čajová súprava – na prípravu čaju, obsahuje čawan misku, lyžičku čašaku, časný metličku a stojanček na metličku, balené v praktickej škatuľke, súprava na japonský čajový obrad - 1,33 €/ks
39,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkyo0015
4,7
English Tea Shop Prémiová zelená darčeková plechovka 54 g, 36 ks bio
Čaj – zelený, čierny a biely, vrecká, súprava čajov, srílanský, hmotnosť 54 g - 0,41 €/vrecko
14,90 €
1 balenie
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCJ311
4,9
English Tea Shop Darčeková súprava Wellness pyramídok 24 g, 12 ks bio ETS12
Čaj – zelený, bylinný, ovocný a rooibos, vrecká, súprava čajov, srílanský, hmotnosť 24 g - 0,73 €/vrecko
8,80 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCJ888
4,6
Hampstead Tea BIO zelený sypaný čaj 100 g
Čaj – zelený, sypaný, hmotnosť 100 g
6,50 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HATCA863
4,4
Dilmah Čaj zelený Jazmín 20× 1,5 g
Čaj – zelený, vrecká, jednodruhový, indický, 20 sáčkov v balení, hmotnosť 1,5 g, zloženie jazmín
3,79 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DILCA440
4,8
Dilmah Čaj zelený 20× 1,5 g
Čaj – zelený, 20 sáčkov v balení, hmotnosť 1,5 g
2,99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DILCA433
Hampstead Tea Mix vreckových čajov 117 ks 9 druhov, ružová drevená kazeta - Darčeková sada Varianty
3,5
Hampstead Tea Mix vreckových čajov 117 ks 9 druhov, ružová drevená kazeta
Darčeková sada – súprava čajov, vrecká, súprava čajov, indický, 117 sáčkov v balení, hmotnosť 1300 g
39,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HAMcj42
English Tea Shop Súprava Dámsky Wellness 30 g, 20 ks bio ETS20
Čaj – zelený a bylinný, vrecká, súprava čajov, srílanský, hmotnosť 30 g, zloženie bazalka, ibištek, rakytník, škorica, šípka, zázvor, ženšen a citrónová tráva - 0,25 €/vrecko
5,09 €
1 balenie
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCJ420
5,0
Hampstead Tea luxusná čierna drevená kazeta mix vrecúškových BIO čajov 78 ks – 6 druhov
Čaj – zelený, čierny a bylinný, vrecká, súprava čajov
37,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HATCA046
5,0
English Tea Shop Papierová kolekcia Wellness čaju, 48 vrecúšok
Čaj – zelený a bylinný, vrecká, súprava čajov, srílanský, zloženie fenikel, rumanček, ibištek, kardamom, kurkuma, sladké drievko, mäta, rozmarín, škorica, zázvor a ženšen
11,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCA895
5,0
English Tea Shop Pohodové chvíle 32×1,5 g, mix
Čaj – zelený a bylinný, vrecká, súprava čajov, srílanský, zloženie klinček, rasca, kurkuma, sladké drievko a zázvor
12,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCA053
4,5
English Tea Shop Papier Kolekcia Červená, 48 vrecúšok
Čaj – zelený, čierny, ovocný a rooibos, vrecká, súprava čajov, srílanský, zloženie bergamot, ibištek, mäta, zázvor, citrónová tráva, malina, jahoda, čučoriedka a pomaranč
12,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCA281
Hampstead Tea Prírodná drevená kazeta mix vreckových čajov 78 ks 6 druhov - Darčeková sada Varianty
3,5
Hampstead Tea Prírodná drevená kazeta mix vreckových čajov 78 ks 6 druhov
Darčeková sada –- súprava čajov, vrecká, súprava čajov, indický, 78 vreciek v balení, hmotnosť 1300g
38,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HAMcj35
Pickwick mix ovocných a zelených čajov
Čaj – zelený a ovocný, vrecká, súprava čajov, hmotnosť 222 g - 0,09 €/vrecko
10,90 €
1 balenie
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PICKC931
5,0
English Tea Shop Papierová kolekcia Biele klasické čaje, 48 vrecúšok
Čaj – zelený, čierny, biely a rooibos, vrecká, súprava čajov, srílanský, hmotnosť 98 g
12,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCA857
5,0
Hampstead Tea BIO zelený čaj 250 ks
Čaj – zelený, vrecká, jednodruhový, indický, 250 sáčkov v balení
33,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HATCA627
5,0
English Tea Shop Povznášajúce chvíle 32× 1,5 g, mix
Čaj – zelený, bylinný a ovocný, vrecká, súprava čajov, anglický, zloženie ibištek, sladké drievko, mäta, škorica, šípka, zázvor, citrónová tráva, kakao, kokos a jablko
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCA046
4,5
Hampstead Tea BIO selekcia zelených čajov 20 ks
Čaj – zelený, vrecká, 20 sáčkov v balení, zloženie mäta, jazmín, sladké drievko a bergamot
4,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HATCA856
5,0
English Tea Shop Favoriti na pohodu 40× 1,5 g, mix
Čaj – zelený, čierny a ovocný, vrecká, súprava čajov, anglický, zloženie klinček, kardamom, kurkuma, škorica, zázvor, citrónová tráva, pomaranč a jablko
10,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCA039
5,0
English Tea Shop Každodenní favoriti 40× 1,5 g, mix
Čaj – zelený, čierny a ovocný, vrecká, súprava čajov, anglický, zloženie ibištek, mäta a citrónová tráva
11,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCA022
English Tea Shop Súprava Každodenné Wellness 30 g, 20 ks bio ETS20
Čaj – zelený, bylinný a ovocný, vrecká, súprava čajov, srílanský, hmotnosť 30 g - 0,21 €/vrecko
4,20 €
1 balenie
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETSCJ437

Zelené čaje

vitamíny v tehotenstveNajdôležitejšie vitamíny a minerály pre naše zdravie Vždy je lepšie dbať na dostatok vitamínov a minerálov priebežne než potom riešiť ich nedostatok, keď sa telo ozve v podobe zdravotných ťažkostí. Treba si včas uvedomiť, že bez nich to jednoducho nepôjde. Poďme sa teda pozrieť, aký vplyv majú vitamíny a minerálne...

Zelené čaje

V kategórii Zelené čaje máme práve teraz na Alza.sk celkom 60 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné zelené čaje Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie zelené čaje Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie zelené čaje Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii zelené čaje recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií