AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Turistické batohy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné pre
Dospelých
(702)
Deti
(101)
Určenie
Dámske/dievčenské
(114)
Pánske/chlapčenské
(160)
Unisex
(429)
Využitie
Turistické
(795)
Mestské
(230)
Športové
(461)
Cestovné
(362)
Školské
(38)
Objem
1,5 l
100 l
-
Farba
Čierna
(235)
Modrá
(179)
Sivá
(138)
Zelená
(105)
Červená
(79)
Motív
Bez motívu
(366)
Zvieratá
(32)
Nápisy
(15)
Army
(8)
Abstrakcia
(5)
Najnovšie objednávky


Turistický batoh je základným kameňom akejkoľvek outdoorovej výbavy. Vybrať ten správny je kľúčové pre vaše pohodlie a bezpečnosť, preto hľadajte batohy, ktoré sa hodia na vaše konkrétne potreby. Či už plánujete týždenný trek v horách, alebo si len chcete urobiť výlet do prírody, nájdete širokú škálu možností. Správne vybraný turistický ruksak vám poskytne nielen dostatok priestoru na všetko vybavenie, ale aj ergonomický dizajn a funkčné prvky.

Pokračovať

Kedy využijete turistický batoh?

Turistický batoh je nesmierne univerzálny doplnok, ktorý je vhodný na množstvo aktivít a situácií. Jeho hlavným účelom je bezpečné a pohodlné uskladnenie vašich potrieb počas cestovania či výletov do prírody, ale jeho uplatnenie je oveľa širšie – môžete ho vziať so sebou vlastne všade. Turistické batohy sú navrhnuté tak, aby odolali rôznym poveternostným podmienkam, čo z nich robí skvelého spoločníka na aktivity, ako sú pešia turistika, cyklistika i táborenie.

i

Mestský život a turistický ruksak spolu ladia

Turistický ruksak je skvelý aj na mestský život. Ponúka veľký priestor na všetko, čo potrebujete mať pri sebe počas dňa – notebook, knihy aj desiatu. Svojou odolnosťou a pohodlným nosením sa batohy na turistiku stávajú ideálnym spoločníkom na prechádzky po rušných uliciach či návštevy mestských pamiatok. Zároveň sa vďaka dizajnu hodia k vášmu každodennému outfitu.

Na cestovanie je turistický batoh ako stvorený

Turistický batoh je ideálnou voľbou aj na cestovanie, či už sa vydávate na dovolenku k moru, do hôr alebo na prieskum exotických miest. Ako príručná batožina v lietadle aj ako hlavná batožina pri najrôznejších dobrodružstvách poskytne dostatok priestoru pre všetko, čo potrebujete. Praktické vrecká a priehradky vám pomôžu udržať vaše veci organizované a ľahko prístupné bez toho, aby ste sa museli trápiť neporiadkom vo vašej batožine.

Na vonkajšie aktivity je turistický batoh nenahraditeľný

Turistický batoh je nevyhnutnosťou pre všetkých, ktorí majú radi vonkajšie aktivity. Pri dlhých trekingových túrach, horských expedíciách, víkendových výletoch alebo pri kempovaní sa vám bude hodiť. Poskytne vám dostatok priestoru na všetko vybavenie – od spacích vakov a karimatiek cez jedlo a pitie až po oblečenie a prvú pomoc, rôzne funkčné prvky zaistia praktické usporiadanie a ľahký prístup k nevyhnutným potrebám v každom okamihu.

Turistický batoh 20l
Turistický batoh 20 l

Turistický batoh 50l
Turistický batoh 50 l

Turistický batoh 60l
Turistický batoh 60 l

Batoh turistický 75 l
Batoh na turistiku 75 l

Vybrať ten správny outdoor batoh je kľúčové pre zaistenie vášho komfortu počas cestovania alebo výletov. Pamätajte, že najdôležitejšie je vybrať batoh, ktorý vyhovuje vašim konkrétnym potrebám a životnému štýlu.

Aký objem by mali mať turistické batohy?

Jedným z prvých kritérií, ktoré by ste mali zvážiť, je objem batohu. Turistické batohy ponúkajú objem až 100 l. Takýto veľký priestor je ideálny na dlhé výpravy, kedy potrebujete dostatok miesta pre všetko svoje vybavenie. Veľkosť batohu si vyberte na základe dĺžky vašej cesty a množstva vecí, ktoré plánujete vziať so sebou. Keď plánujete kratšie výlety, môžete preferovať menšie objemy, ktoré sú praktickejšie a lepšie sa nesú.

  • Malý turistický batoh s objemom do 30 litrov je ideálny na krátke výlety a denné výpravy, poskytuje dostatok priestoru na základné vybavenie, ako je pitie, desiata a drobnosti, a zároveň je ľahký a pohodlný pri nosení.
  • Stredne veľký turistický ruksak s objemom medzi 30 až 50 litrami je skvelou voľbou na víkendové výlety a krátke treky. Outdoorové batohy ponúkajú ideálnu rovnováhu medzi kapacitou a komfortom, umožňujú prenášať potrebné vybavenie ako ľahké spacáky, malé stanové príslušenstvo a základnú stravu.
  • Veľký batoh na turistiku s objemom nad 50 litrov je ideálnou voľbou pre dobrodruhov, ktorí sa vydávajú na rozsiahle expedície či viacdenné výlety. S veľkým objemom a mnohými vreckami umožňuje pohodlné prenášanie väčšieho množstva vybavenia, ako sú spacie vaky, oblečenie a variče.

Na víkendový výlet by vám mal stačiť turistický batoh s objemom 30 – 50 l, kým na týždenný trek alebo cestovanie po svete využijete väčší batoh s objemom 50 – 70 alebo viac.

Organizácia na prvom mieste – turistický ruksak a jeho vrecká

Turistický ruksak má rôzne vrecká – predné, bočné, horné, špeciálne vrecká na fľašu, na notebook a dokonca aj na mobil. Tieto vrecká zvyšujú vašu organizáciu a uľahčujú prístup k veciam, ktoré potrebujete mať poruke. Vďaka nim môžete efektívne usporiadať svoje vybavenie a zachovať prehľadnosť, čo je kľúčové pre pohodlný a bezproblémový priebeh vašich dobrodružstiev, nech už sú akékoľvek.

Batoh turistický Osprey
Horné vrecko

Ruksak turistický Deuter
Bočné vrecko

Batohy turistické
Zadné vrecko

Druhy zapínania, ktorými disponujú turistické batohy

Zapínanie batohu je ďalšou dôležitou charakteristikou. Turistické batohy ponúkajú rôzne typy zapínania, akými sú dvojcestné zipsy, rolltopy, zipsy, sťahovacie šnúrky a pracky. Tieto varianty vám umožnia vybrať si batoh, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu štýlu a potrebám. Vďaka pestrosti možností zapínania si môžete vybrať taký model, ktorý bude nielen funkčný, ale aj esteticky zodpovedať vašim preferenciám a špecifickým požiadavkám.

  • Sťahovacie šnúrky poskytujú rýchlu a jednoduchú možnosť utiahnutia batohu, čo je užitočné najmä pri minimalizácii objemu.
  • Dvojcestné zipsy umožňujú rýchly a ľahký prístup k obsahu a sú ideálne na rôzne typy výletov.
  • Pracky sú tiež bežným prvkom u niektorých batohov a umožňujú rýchle a bezpečné uzavretie.
  • Rolltopy je praktická voľba na ochranu obsahu pred vlhkosťou a dažďom.
  • Klasické zipsy sú tradičným a spoľahlivým spôsobom uzatvárania.

Batoh turistický 50 l
Outdoorový batoh so sťahovacou šnúrkou

Ruksak turistický rolltop
Rolltop batoh na turistiku

Ruksaky turistické
Turistický ruksak na zips a pracky

Zháňate cenovo dostupnejší turistický batoh? Bazár vám ponúkne preverený tovar so zárukou. Okrem atraktívnej ceny tu nájdete turistické ruksaky, ktoré boli starostlivo skontrolované a sú pripravené na ďalšie použitie.

Popruhy majú zaistiť komfort počas celého dňa

Nenahraditeľnou súčasťou akéhokoľvek batohu sú popruhy. Outdoor batoh môže byť vybavený hrudnými či bedrovými pásikmi, ramenné popruhy by potom mali byť nastaviteľné a čalúnené pre maximálne pohodlie počas celého dňa. Niektoré batohy majú aj špeciálne dámske a pánske varianty, ktoré lepšie zodpovedajú anatómii tela. Kvalitné a správne nastavené popruhy sú kľúčové pre optimálne rozloženie váhy a prevenciu nepríjemných bolestí pri nosení batohu.

i

Má váš batoh na turistiku vhodnú dĺžku chrbta?

Batoh na turistiku vyberajte aj podľa dĺžky chrbta, čo je dĺžka batohu od bedrového pásu k hornému uchyteniu nosných popruhov. Môže byť pevná alebo nastaviteľná – potom ho môže využívať viac ľudí rozdielneho vzrastu bez toho, aby bolo jeho nosenie nekomfortné. Správne nastavená dĺžka chrbta zaisťuje optimálne rozloženie váhy a pohodlia počas celého vášho dobrodružstva.

Páči sa vám biely turistický batoh? Aj taký je na trhu

Vyberiete si biely turistický batoh, alebo preferujete iný farebný variant? Batohy sú dostupné v širokej škále farieb – jasné farby vynikajú v prírode a zvyšujú viditeľnosť a bezpečnosť, neutrálne alebo prírodné farby splynú s okolím. Čierna a modrá sú obľúbené pre svoju univerzálnosť a jednoduchú údržbu. Bez ohľadu na vaše farebné preferencie je na trhu široký výber, ktorý vám umožní nájsť vhodné ruksaky na turistiku pre vaše dobrodružstvo.

Batoh turistický fialový
Fialový batoh na turistiku

Ruksak turistický tmavomodrý
Tmavomodrý outdoor ruksak

Batohy turistické
Horčicový batoh

Ruksaky turistické
Turistický ruksak maskáč

Obľúbené sú aj ruksaky na turistiku s výraznými vzormi, ktoré vám dodajú jedinečný štýl. Farba plecniaka je tak otázkou osobnej preferencie a potrieb, prípadne aj zladenia s vašim outfitom.

Je tu pre vás pánsky aj dámsky turistický batoh

Či už hľadáte dámsky, pánsky, unisex alebo detský turistický batoh, máme tu pre všetkých niečo. Batohy sú navrhnuté tak, aby vyhovovali potrebám každého jednotlivca a zároveň ponúkali maximálne pohodlie a funkcionalitu pre každého svojho majiteľa, nech je ním ktokoľvek. Pri výbere batohu teda berte do úvahy nielen jeho dizajn a veľkosť, ale aj špecifické potreby a pohodlie používateľa, čím sa zaistí spokojnosť a komfort počas každého dobrodružstva.

  • Pánsky turistický ruksak je navrhnutý s ohľadom na potreby a telesnú stavbu mužov. Obvykle má širší a dlhší chrbát a robustnejšie popruhy, aby vyhovoval širším ramenám a dlhším trupom mužov. Mnoho pánskych batohov taktiež ponúka väčší objem a odolnejšie materiály pre náročnejšie podmienky.
  • Dámsky turistický batoh je špeciálne navrhnutý tak, aby čo najlepšie vyhovoval ženskej telesnej stavbe. Má všeobecne užší a kratší chrbát a popruhy rešpektujúce ženskú anatómiu. Dámske batohy na turistiku sú obvykle ľahšie a ponúkajú menší objem ako pánske varianty, ale stále poskytujú dostatok priestoru.
  • Unisex turistické batohy predstavujú univerzálne riešenie vhodné pre obe pohlavia. Tieto outdoorové batohy sú navrhnuté tak, aby čo najviac vyhovovali širokému spektru telesných stavieb a potrieb. Sú charakteristické ergonomicky tvarovaným chrbtom a nastaviteľnými popruhmi, ktoré sa prispôsobia rôznym telesným proporciám.
Detský batoh na turistiku

Detské turistické batohy nájdete v motívoch pre dievčatká aj chlapcov a môžete ich zladiť aj s ďalším vybavením.

i

Detské turistické batohy

Detské turistické batohy sú bezpečné a pohodlné pre mladých cestovateľov. Majú menšiu veľkosť a sú ľahšie, aby sa prispôsobili menším telám aj sile. Napriek tomu ale poskytujú dostatok priestoru pre všetky nevyhnutnosti, ktoré malý dobrodruh potrebuje. Okrem toho sú detské outdoorové batohy často vybavené špeciálnymi bezpečnostnými prvkami a ergonomickým dizajnom.

Potrebujete špeciálny turistický batoh?

Špeciálny turistický batoh spĺňa potreby a nároky jednotlivých outdoorových aktivít. Môžete naraziť na batoh určený pre horolezectvo, skialpinizmus, cykloturistiku alebo dokonca fotografovanie v prírode. Takýto batoh je vybavený špeciálnymi funkciami s ohľadom na konkrétny šport alebo aktivitu. Bez ohľadu na vašu vášeň a záujmy v prírode môžete nájsť turistické batohy, ktoré vám poskytnú potrebnú funkcionalitu a pohodlie počas vašich dobrodružstiev.

Na čo sa hodia krosná?

Krosná predstavujú ideálnu voľbu na dlhodobé výlety alebo expedície, kde treba nosiť veľké množstvo vybavenia, pretože vám poskytne veľký objem. Krosná vedia hmotnosť nákladu rozložiť rovnomerne medzi bedrá a ramená, čo znižuje záťaž na chrbát a zvyšuje komfort pri nosení. Navyše sú krosná často vybavené špeciálnymi nosnými systémami a nastaviteľnými popruhmi, čo umožňuje prispôsobiť si ich individuálnym potrebám.

Chýbať vám nesmú ani mapy a sprievodcovia po SR, ktoré budú spolu s turistickým batohom vernými spoločníkmi. Tieto neoceniteľné pomôcky vám poskytnú potrebné informácie o trasách, zaujímavostiach a poslúžia ako nevyhnutný navigačný prvok pre vaše cesty.

Na skaly jedine lezecké batohy

Lezecké batohy sú vyrobené tak, aby boli čo najľahšie a najpružnejšie bez toho, aby to obmedzilo ich kapacitu a odolnosť. Tento typ batohu je obvykle menší, s objemom medzi 20 a 40 litrami, ponúka rýchly prístup k obsahu batohu a vyrába sa z odolných a vodoodolných materiálov vhodných aj pre náročné podmienky. Ich konštrukcia je navrhnutá s ohľadom na špecifiká lezeckých výprav, a preto sú ideálnymi spoločníkmi pre horolezcov.

Dámsky turistický batoh 20l
Skialpový batoh na turistiku

Lezecký nepremokavý turistický batoh
Lezecký ruksak na turistiku

Krosná
Krosná

Aj skialp vyžaduje špeciálny batoh

Skialpové batohy sú prispôsobené pre potreby lyžiarov. Sú vybavené špeciálnymi vreckami a zároveň sú ľahké a kompaktné a poskytujú dostatok priestoru pre všetko potrebné. Vodoodolné a odolné materiály zaručujú, že váš batoh na turistiku a vybavenie zostanú suché a bezpečné v náročných horských podmienkach. S možnosťami na pripevnenie lyží alebo snežníc sú skialpové batohy skvelým spoločníkom pre všetkých, ktorí sa vydávajú mimo vyšliapané cesty.

i

Turistický batoh a jeho nevyhnutné príslušenstvo

Príslušenstvo k batohom pomôže turistický batoh prispôsobiť vašim špecifickým potrebám. Patria sem rezervoáre na nápoje, pláštenky na batoh, nepremokavé vaky, fľaše na vodu alebo napríklad váhy na batožinu a mnoho ďalšieho. Majte na pamäti, že správne vybrané príslušenstvo môže výrazne zlepšiť vašu skúsenosť a uľahčiť vám prípravu na rôzne vonkajšie aktivity.

Hľadáte ten najlepší turistický ruksak? Čo musí spĺňať?

Najlepší turistický ruksak v sebe spája inovatívny dizajn, funkčnosť a odolnosť a ponúka rozmanité možnosti pre rôzne aktivity. Pri výbere je kľúčové zohľadniť nielen objem a špecifické funkcie, ale aj pohodlie pri nosení a odolnosť proti nepriaznivým podmienkam. Moderné turistické batohy sú navrhnuté s ohľadom na ergonómiu a využívajú odolné materiály, aby boli spoľahlivým spoločníkom pre všetky dobrodružstvá v prírode.

Chcete ušetriť? Pozrite sa na lacné turistické batohy, ktoré potešia nielen vás, ale aj vašu peňaženku. V týchto ponukách nájdete kvalitné batohy za priaznivé ceny, ktoré vám poskytnú všetko potrebné na pohodlné cestovanie.

Neviete, aký vybrať turistický batoh? Recenzie pomôžu

Stále hľadáte ten správny turistický batoh? Recenzie ostatných zákazníkov vám pomôžu lepšie porozumieť rôznym aspektom, ktoré by ste mali pri výbere zvážiť. Skúsenosti používateľov ponúkajú cenný pohľad na praktickosť, pohodlie pri nosení, odolnosť materiálov a celkovú spokojnosť s produktom. Dozviete sa o silných aj slabých stránkach jednotlivých modelov, čo vám umožní vybrať trekový ruksak, ktorý najlepšie vyhovuje vašim špecifickým potrebám.


Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Cattara ARMY 30 l Na sklade 1 ks
Turistický batoh , rozmery 44×25×31 cm, hmotnosť 0.79kg, výbava: vodoodolné
31,90 €

2.
Cattara 45 l Blue/Grey Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Turistický batoh , rozmery 59×44×9 cm, hmotnosť 1.2kg
46,90 €

3.
Cattara GreenW 32 l Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Turistický batoh , rozmery 53×38×20 cm, hmotnosť 0.77kg, výbava: reflexné prvky, priedušná zadná stena, vystužený chrbát a kompatibilný s vodným rezervoárom
-5 %
40,90 €
38,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
806 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,0 48×
Cattara ARMY 30 l
Turistický batoh , rozmery 44×25×31 cm, hmotnosť 0.79kg, výbava: vodoodolné
31,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTC002
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Osprey Talon 33 III stealth black L/XL - Turistický batoh Varianty
5,0
Osprey Talon 33 III stealth black L/XL
Turistický batoh , rozmery 65×28×25 cm, hmotnosť 1.21kg, výbava: priedušná zadná stena, píšťalka, kompatibilný s vodným rezervoárom a horné veko
139,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTosp588
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Osprey Rook 65 Black - Turistický batoh Varianty
5,0
Osprey Rook 65 Black
Turistický batoh , rozmery 74×42×36 cm, hmotnosť 1.6kg, výbava: priedušná zadná stena, píšťalka, integrovaný pršiplášť batoha a kompatibilný s vodným rezervoárom
156,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTosp485
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Osprey Talon 44 III ceramic blue S/M - Turistický batoh Varianty
5,0
Osprey Talon 44 III ceramic blue S/M
Turistický batoh , rozmery 74×33×26 cm, hmotnosť 1.35kg, výbava: píšťalka a horné veko
208,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTosp671
Husky Sloper 45, čierny - Turistický batoh Varianty
4,7 16×
Husky Sloper 45, čierny
Turistický batoh , rozmery 60×30×21 cm, hmotnosť 1.3kg, výbava: vystužený chrbát a horné veko
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT12219
4,3 13×
Cattara ARMY 10l
Turistický batoh , rozmery 26×20×14 cm, hmotnosť 0.35kg, výbava: vodoodolné
19,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTC001
4,7
Cattara OLIVE 30 l
Turistický batoh , rozmery 45×33×19 cm, hmotnosť 0.81kg
Zľavnené -5 %
37,90 € 39,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AUPRA4673
4,3 14×
Cattara Batoh na chrbát 30l ARMY WOOD
Turistický batoh , rozmery 31×44×25 cm, hmotnosť 0.79kg
27,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CMP1253
4,9 10×
Cattara GreenW 28 l
Turistický batoh , rozmery 51×34×20 cm, hmotnosť 0.59kg, výbava: reflexné prvky, priedušná zadná stena a kompatibilný s vodným rezervoárom
27,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Cattara012
Deuter Kid Comfort midnight - Detské krosná Varianty
5,0
Deuter Kid Comfort midnight
Detské krosná – nosnosť dieťaťa je 22 kg a ostatných batožín 2 kg, nastaviteľný chrbát, dobre priedušná sieťka na chrbte, vystužené ramená, vystužený a anatomicky tvarovaný bedrový pás, pevná kovová konštrukcia, hrudný pás
Super cena
385,90 € Ušetríte 10,61 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTdeu121
5,0
Deuter Kid Comfort Pro midnight
Detské krosná – nosnosť dieťaťa je 22 kg a ostatných batožín 2 kg, nastaviteľný chrbát, dobre priedušná sieťka na chrbte, vystužené ramená, vystužený a anatomicky tvarovaný bedrový pás, pevná kovová konštrukcia, hrudný pás
392,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTdeu122
5,0
Loap Topgate modrý
Turistický batoh s objemom 15 l, rozmery 48×25×16 cm, hmotnosť 0.59kg, výbava: anatomicky tvarovaný chrbát, priedušná zadná stena a kompatibilný s vodným rezervoárom
Zľavnené -20 %
35,90 € 44,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTloa0045
5,0
Ferrino X-Track 15
Športový batoh s objemom 15 l, rozmery 40×26×20 cm, hmotnosť 0.28kg, výbava: reflexné prvky, priedušná zadná stena, vystužený chrbát, píšťalka a kompatibilný s vodným rezervoárom
82,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTbd1073
Deuter Kid Comfort maron - Detské krosná Varianty
5,0
Deuter Kid Comfort maron
Detské krosná – nosnosť dieťaťa je 22kg a ostatných batožín 2kg, nastaviteľný chrbát, dobre priedušná sieťka na chrbte, čalúnené ramená, čalúnený a anatomicky tvarovaný bedrový pás, pevná kovová konštrukcia, hrudný pás
323,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTdeu188
5,0
Acra Adventure čierny 60 l
Turistický batoh s objemom 60 l, rozmery 69×41×22 cm, hmotnosť 1.11kg, výbava: reflexné prvky, vystužený chrbát a horné veko
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTacr124
5,0
Cattara Batoh 20 l OrangeW
Turistický batoh , rozmery 47×23×20 cm, hmotnosť 0.68kg, výbava: priedušná zadná stena, karabína na kľúče a kompatibilný s vodným rezervoárom
29,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTcatt004
Deuter Kid Comfort forest - Detské krosná Varianty
5,0
Deuter Kid Comfort forest
Detské krosná – nosnosť dieťaťa je 22kg a ostatných batožín 2kg, nastaviteľný chrbát, dobre priedušná sieťka na chrbte, čalúnené ramená, čalúnený a anatomicky tvarovaný bedrový pás, pevná kovová konštrukcia, hrudný pás
323,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: SPTdeu189
5,0
Cattara Batoh 10l OrangeW
Turistický batoh , rozmery 45×21×18 cm, hmotnosť 0.43kg, výbava: priedušná zadná stena, karabína na kľúče a kompatibilný s vodným rezervoárom
24,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTcatt003
5,0
Salomon XA 35 Ebony/Black (Without flasks) M/L
Turistický batoh s objemom 35 l, rozmery 50×42×15 cm, hmotnosť 0.603kg
109,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1462
4,7
Boll Sioux 15 lime
Detský ruksak – zelená farba, rozmery 38 × 26 × 21 cm (V׊×H), hmotnosť 0,48 kg
56,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTbd1148
Boll Eagle 24 truered - Turistický batoh Varianty
5,0
Boll Eagle 24 truered
Turistický batoh , rozmery 48×30×18 cm, hmotnosť 0.76kg
71,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTboll086
Acra Relaxing modrý 40 l - Športový batoh Varianty
4,4 11×
Acra Relaxing modrý 40 l
Športový batoh s objemom 40 l, rozmery 53×32×15 cm, hmotnosť 0.58kg, výbava: reflexné prvky a vystužený chrbát
25,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTacr120
Deuter Kid Comfort Active teal - Detské krosná Varianty
5,0
Deuter Kid Comfort Active teal
Detské krosná – nosnosť dieťaťa je 22kg a ostatných batožín 2kg, nastaviteľný chrbát, dobre priedušná sieťka na chrbte, čalúnené ramená, čalúnený a anatomicky tvarovaný bedrový pás, pevná kovová konštrukcia, hrudný pás
258,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTdeu187
Acra BackPack čierny 35 l - Športový batoh Varianty
4,6 13×
Acra BackPack čierny 35 l
Športový batoh s objemom 35 l, rozmery 50×23×17 cm, hmotnosť 0.6kg, výbava: reflexné prvky a vystužený chrbát
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTxacr192

Turistické batohy

campingČo do kufra na prázdniny Ak si nie ste istí, čo svojmu potomkovi zbaliť na letný tábor, ste na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete o všetkých nevyhnutnostiach, ktoré by mu v batohu či kufri rozhodne nemali chýbať.
Láka vás exotika, potápanie s korytnačkami a mantami, relaxácia na čiernych i bielych plážach, potulky po nekonečných ryžových poliach, surfovanie v priezračnom mori či romantika pri východe slnka na sopke? Tak to túžite po dovolenke na indonézskom ostrove Bali. Ako...

Turistické batohy

V kategórii Turistické batohy máme práve teraz na Alza.sk celkom 806 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné turistické batohy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie turistické batohy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie turistické batohy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii turistické batohy recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií