AlzaBoxy Q1 Aplikace

Doplnky stravy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Obsiahnuté látky
Vitamíny
(120)
Kolagén
(46)
Komplexná kĺbová výživa
(41)
Zinok
(33)
Horčík
(31)
Účinok
Na posilnenie imunity
(364)
Na únavu a vyčerpanie
(276)
Na stres a nervy
(101)
Na trávenie a zažívanie
(79)
Na srdce a krvný tlak
(50)
Pre časť tela
Kostičky
(115)
Kĺby
(109)
Mozog
(105)
Pleť
(82)
Svaly
(79)
Pre koho
Pre dospelých
(779)
Pre deti
(144)
Pre tehotné
(33)
Pre dojčiace
(24)
Pre seniorov
(34)
Počet tabliet/kapsúl
0
1 500
-
Vlastnosti
Bez éčok
(35)
Bez laktózy
(39)
Bez lepku
(131)
Bez palmového oleja
(84)
Bez pridaného cukru
(100)
Najnovšie objednávky

Doplnky stravy sú užitočné prípravky, ktoré pomocou obsiahnutých látok pomáhajú zlepšiť kondíciu, uľahčujú sústredenie, či podporujú výkon. Je vhodné užívať ich ako podporu organizmu pri náročnom psychickom alebo fyzickom vypätí. Prečítajte si, podľa čoho vybrať správny doplnok stravy a čo všetko nájdete v ponuke.

Pokračovať

3 dôvody, prečo užívať doplnky stravy

Doplnky stravy majú pozitívny vplyv na celý rad aspektov. Prečítajte si, prečo je ich užívanie vhodné.

  • Doplnky stravy pomáhajú dodávať telu látky potrebné na správne fungovanie a udržanie kondície.
  • Sú vhodné v prípade, keď naša strava nie je dostatočne pestrá a neobsahuje potrebné živiny.
  • Sú vhodné aj pri zvýšenej psychickej alebo fyzickej záťaži, keď si telo žiada viac dôležitých živín.

i

Doplnok stravy nič nenahrádza, iba dopĺňa

Doplnok stravy nie je liečivo, nezbaví vás choroby ani nezmierni jej príznaky. Predstavuje zdroj potrebných živín, ktoré si telo nevie vyrobiť a nemá možnosť prijímať ich zo stravy.

Vyberte si vhodný doplnok stravy pre deti i seniorov, pre ženy aj mužov

Doplnok stravy môžete užívať v každom veku bez ohľadu na to, či ste muž alebo žena.

  1. Doplnky stravy pre mužov prispievajú napríklad k zlepšeniu vitality, doplneniu energie, či zvýšeniu sily.
  2. Doplnky stravy pre ženy pomáhajú vyrovnať sa s hormonálnymi výkyvmi, či pri boji s prebytočnými kilami.
  3. Doplnky stravy pre deti podporujú ich správny rast a vývoj.
  4. Doplnky stravy pre seniorov dodávajú živiny. S pribúdajúcim vekom totiž ich vstrebávanie znižujú lieky.

Dôležité sú doplnky stravy pre vegánov a vegetariánov, ktorí musia skladbu jedálneho lístka poctivo strážiť. V prípade, že telu nezabezpečia dostatok živín z potravy, prichádzajú na rad doplnky stravy pre vegetariánov.

Vitamíny a minerály – doplnok stravy pre každého

Doplnky stravy obsahujúce vitamíny a minerály poslúžia ako vzpruha pri zvýšenej záťaži, alebo pri nedostatku živín v dôsledku zlého stravovania. Sú vhodné ako pre športovcov, tak tehotné i dojčiace ženy, deti, seniorov i osoby s náročnou prácou. Vitamínový doplnok stravy prispieva k posilneniu imunity a k celkovej vitalite organizmu.

Doplnky stravy na podporu imunitného systému

Doplnky stravy na podporu imunity sú vhodné v období zvýšeného výskytu infekčných ochorení a rôznych viróz, teda najmä na jar a na jeseň. Rovnako sú vhodné v období po operácii či chorobe. Aké látky obsahuje najčastejšie taký doplnok stravy? Zinok, ktorý sa bežne vyskytuje v kombinácii s vitamínmi A, C a D.

Doplnky stravy na starostlivosť o ústnu dutinu, krk a nos

Doplnky stravy na starostlivosť o ústnu dutinu, krk a nos pomáhajú predchádzať, alebo sa vyrovnať s prvými príznakmi prechladnutia, medzi ktoré patrí bolesť v krku, upchaté dutiny či kašeľ. Podľa vašich preferencií si môžete vyberať z rôznych sirupov, horúcich nápojov, pastiliek či sprejov.

Viete, akú funkciu plnia v organizme jednotlivé vitamíny? Vitamín D je dôležitý pre kosti, vitamín C zabezpečuje správnu funkciu imunitného systému a vitamíny skupiny B ovplyvňujú metabolizmus.

Doplnky stravy na spánok, nervy a stres

Doplnky stravy na spánok, nervy a stres pomáhajú navodiť pocit pokoja, ktorý je pred spaním alebo v stresovom období dôležitý. Kvalitný a pravidelný spánok je pre zdravie nevyhnutný a často práve nervozita a stres zapríčiňujú jeho zhoršenie. Pomôcť vám môže doplnok stravy obsahujúci horčík či vitamíny A, B a D, alebo niektorý z prírodných prípravkov s obsahom medovky, mučenky a ľubovníka.

Doplnky stravy na chudnutie a trávenie

Doplnky stravy na trávenie a chudnutie sú vhodné v období spojenom s poruchami metabolizmu.

  • Nevoľnosti často sprevádzajú napríklad obdobie tehotenstva, chudnutie, či detoxikáciu organizmu. Riešením týchto problémov je probiotický doplnok stravy, ktorý vám pomôže s obnovou prirodzeného trávenia.
  • V tráviacom trakte pôsobí priaznivo aj vláknina – doplnok stravy, ktorý môžeme získavať aj prirodzene, a to najviac z ovocia a zeleniny, celozrnných výrobkov a strukovín.
  • Doplnky stravy na chudnutie podporia vašu snahu o udržanie štíhlej línie. Avšak nezabúdajte, že vždy je potrebné pridať aj pravidelný pohyb a pestrú stravu s vyváženým obsahom živín.

i

Skladbe jedálneho lístka venujte dostatočnú pozornosť – ako prírodný doplnok stravy na trávenie totiž môžete vyskúšať napríklad zázvor alebo fenikel.

Doplnky stravy na močové cesty

Doplnky stravy na močové cesty vďaka svojmu zloženiu podporujú správnu funkciu močového ústrojenstva. Sú vhodné najmä pri zvýšenej náchylnosti na rôzne ochorenia ako sú napríklad nepríjemné zápaly. Prípravky môžu obsahovať žihľavu či brusnice, ktoré prispievajú k správnej funkcii obličiek a močového mechúra.

Doplnky stravy na obehový systém

Doplnky stravy na obehový systém prispievajú k správnemu prekrveniu tkanív. Najčastejšie obsahujú omega 3 mastné kyseliny, ktoré znižujú riziko kardiovaskulárnych chorôb. Ako doplnok stravy je vhodné aj železo, ktoré je dôležité pri transporte kyslíka v tele.

Doplnky stravy na podporu pamäti a sústredenia

Doplnky stravy na pamäť a sústredenie oceníte na zvýšenie efektivity pri štúdiu alebo počas náročných období, keď sa od vás očakáva vysoké pracovné nasadenie. Tieto doplnky pomáhajú so zlepšením pamäti, či schopnosti sústrediť sa a typicky obsahujú napríklad extrakt z Ginkgo biloby.

Či už budete užívať doplnok stravy pre športovcov, na chudnutie, či na podporu pamäti, vždy si okrem iného overte aj vhodný čas na ich užívanie. Niektoré prípravky sa užívajú ráno, iné večer a rozlišuje sa tiež, či sa podávajú s jedlom, alebo bez neho.

Doplnky stravy na kĺby, kosti a svaly

Doplnky stravy na kĺby, kosti a svaly sú vhodné pri nadmernej záťaži, ktorá je typická pre športovcov, ale aj ako prevencia, s ktorou je vhodné začať skôr, ako sa objavia zdravotné ťažkosti. K základnej starostlivosti o pohybový aparát patrí dostatočný príjem vápnika a vitamínu D, tieto látky preto doplnok stravy na kĺby obsahuje najčastejšie.

Doplnky stravy pre športovcov

Doplnky stravy pre športovcov podporujú správnu a rýchlu regeneráciu organizmu. Medzi takzvané suplementy patria rôzne vitamíny, minerály a kĺbová výživa – to všetko je vhodné doplniť pestrou stravou.

  • Horčík nájdete medzi doplnkami stravy pre cyklistov a iných športovcov, ktorým pomáha predchádzať kŕčom.
  • Pre športovcov je tiež vhodný ako doplnok stravy proteín, ktorý pomáha pri budovaní svalovej hmoty.
  • Fitness doplnky stravy obsahujú aj kreatín, ktorý umožňuje zvýšiť intenzitu cvičenia, a tým zlepšiť výkonnosť.

i

Doplnok stravy užívajte podľa informácií na obale

Doplnok stravy väčšinou obsahuje viac vitamínov a minerálnych látok, ktorých odporúčané množstvo by sa nemalo prekračovať. Preto, najmä v prípade keď užívate viac prípravkov naraz, si starostlivo prezrite zloženie a porovnajte obsah jednotlivých látok.

Doplnky stravy proti únave a vyčerpaniu

Doplnky stravy proti únave a vyčerpaniu sú vhodné ako prevencia proti týmto pocitom, ktoré bývajú spôsobené zvýšenou fyzickou či psychickou záťažou, rastúcim vekom, alebo nedostatkom vitamínov a minerálnych látok. Na rýchle zahnanie únavy môžete použiť kofeín, ako dlhodobé riešenie na zlepšenie vitality je vhodný ženšen.

Doplnky stravy v tehotenstve a počas dojčenia

Doplnky stravy na obdobie tehotenstva a dojčenia pomáhajú budúcim mamičkám prekonať výrazné zmeny, ktoré sprevádzajú najkrajšie obdobie v živote ženy. Počas neho sa menia nároky na príjem a výdaj mnohých minerálov, vitamínov a stopových prvkov, ktoré musí telo ženy zabezpečiť pre zdravý vývoj bábätka. V týchto prípadoch je preto vhodný doplnok stravy s obsahom kyseliny listovej, vitamínov B1 a B12, minerálov horčíka a železa.

Doplnky stravy pri menopauze

Doplnky stravy pri menopauze pomáhajú ženám vyrovnať sa s nezvyklým úbytkom ženských hormónov. Účinnými látkami na upokojenie priebehu menopauzy sú minerály vápnika spolu s vitamínmi D a K. Menopauza (teda úplné vymiznutie menštruácie) býva spojená s nepríjemnými fyzickými i psychickými prejavmi:

  • nepokoj,
  • nadmerné potenie,
  • návaly tepla,
  • depresie,
  • nespavosť.

Doplnky stravy na vlasy, nechty a pokožku

Doplnky stravy na vlasy, nechty a pokožku vám pomôžu s udržaním kvality častí tela, ktorých si okolie často všíma ako prvé. Ich zhoršená kvalita býva spôsobená zmenami výdaja niektorého z vitamínov či minerálov – typicky pri strese, počas tehotenstva či choroby. Doplnok stravy na vlasy preto často obsahuje prírodné výťažky alebo napríklad kofeín, so štiepením či lámavosťou nechtov vám potom pomôže doplnok stravy s vitamínom C a E.

i

Aby vlasy a nechty čo najskôr získali späť svoju krásu a následne si ju udržali, využívajte okrem doplnkov stravy aj šampóny a kondicionéry a samozrejne nemali by ste vynechať ani starostlivosť o nechty.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Cemio Kamzík cps.100 + 50 Na sklade > 10 ks
Kĺbová výživa - kolagén, 150 kapsúl
23,90 €

2.
Doplnok stravy – bez príchuti, 200g, tablety, 60 kapsúl - 0,28 €/ks
16,90 €

3.
Kĺbová výživa - komplexná, 700 g
49,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
1 303 položiek
4,6 18×
GreenFood Nutrition Serrapeptase 120000IU 60 cps
Doplnok stravy – bez príchuti, 200g, tablety, 60 kapsúl - 0,28 €/ks
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0034
ALAVIS MAXIMA Triple Blend Extra Silný 700 g - Kĺbová výživa Varianty
4,8 368×
ALAVIS MAXIMA Triple Blend Extra Silný 700 g
Kĺbová výživa - komplexná, 700 g
49,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTps0048
4,9 52×
Reflex Albion Magnesium, 90 kapsúl
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých a pre deti a deti, forma bisglycinát, 90 kapsúl - 0,10 €/ks
8,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref005
ALAVIS Triple Blend - Kĺbová výživa Varianty
4,8 368×
ALAVIS Triple Blend
Kĺbová výživa - komplexná, 800 g
49,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTps0003
4,6 23×
GymBeam Kĺbová výživa Articular Drink 390 g, orange
Kĺbová výživa - komplexná, 390 g
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym140
4,8 17×
ALAVIS MSM pre kone, 600g
Kĺbová výživa - MSM, 600 g
26,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTps0004
4,9 39×
Reflex Nexgen PRO multivitamín, 90 kapsúl
Multivitamín – kapsuly, 90 kapsúl, hmotnosť 81 g, určené pre pre dospelých - 0,23 €/ks
20,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref002
PROM-IN Joint Care Drink 280 g grapefruit - Kĺbová výživa Varianty
4,5 15×
PROM-IN Joint Care Drink 280 g grapefruit
Kĺbová výživa - komplexná, 280 g
18,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpro160
4,8 19×
GreenFood Nutrition Quercetin 95 %, 90 kapsúl
Doplnok stravy – bez príchuti, 200g, tablety, 90 kapsúl - 0,17 €/ks
Zľavnené -6 %
14,90 € 15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0046
4,7 17×
Extrifit Tribulus 90 % Terrestris 100 kapsúl
Anabolizér – Tribulus, na celodenné použitie, 100 tabliet, bez príchute - 0,14 €/ks
Super cena
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPText005
4,5 69×
GymBeam Tribulus Terrestris 120 tbl
Anabolizér – Tribulus, na užitie pred tréningom, 120 tabliet, bez príchute - 0,05 €/ks
6,59 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym018
4,4
Barny´s Triple blend EXTRA SILNÝ 200 g
Kĺbová výživa - - 0,11 €/ks
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BARtbex652
4,9 77×
Amix Nutrition Vitamín C 1000 mg, 100 kapslúl
Vitamín C - kapsuly, 1000 mg účinné látky, 100 kapsúl, pre dospelých - Od 0,06 €/ks
Od  5,59 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTami0001
4,9 88×
Matcha Tea Bio Harmony 30× 2 g
Matcha – matcha - 0,40 €/porcia
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkyo0001
4,7 10×
Extrifit Arginine AKG 1000 mg, 100 kapsúl
Aminokyseliny – arginín, bez príchute, 100 kapsúl - 0,13 €/ks
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsupl0649
4,9 10×
Nutrend Magneslife Strong, 20× 60 ml
Magnézium – tekutina, pre pre dospelých, forma citrát - 0,95 €/ks
Zľavnené -5 %
18,90 € 19,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11269
4,7 50×
GymBeam Multivitamín Vitality complex 120 tbl
Multivitamín – tablety, 120 tabliet, určené pre pre dospelých - 0,07 €/ks
8,20 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym147
4,9 25×
Nutrend MAGNESLIFE, 10× 25 ml, natural
Magnézium – tekutina, pre pre dospelých, forma citrát - 1,09 €/ks
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11268
4,6 21×
GymBeam Multivitamín Yummies 60 kapsúl, orange lemon cherry
Multivitamín – sirup, určené pre pre dospelých - 0,07 €/ks
Zľavnené -18 %
4,19 € 5,09 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym145
4,8
Kompava Gelo – 3 Complex
Kĺbová výživa - komplexná, 390 g
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsupl0612
5,0
Extrifit Elastor 150 cps
Kĺbová výživa - komplexná, 150 kapsúl - 0,21 €/ks
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsupl0646
4,1
GS Vápník horčík zinok Premium tbl. 100 + 30
Minerály – zinok na zdravé vlasy, nechty, pokožku, vápnik, horčík, vit. D3 a K na zdravé a silné kosti - 0,06 €/ks
Cenová bomba
7,20 € Ušetríte 3,70 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GSVAP060
4,9 18×
Reflex Omega 3, 90 kapsúl
Omega-3 – kapsuly, 90 kapsúl, hmotnosť 126 g, určené pre Pre dospelých a Pre deti - 0,08 €/ks
7,49 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref003
4,8 36×
GreenFood Nutrition Maca 120 kapsúl
Maca – pre mužov, 100% maca prášok, 120 kapsúl, vystačí na 60 dní užívania - 0,05 €/ks
6,40 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0025

Doplnky stravy

inteligentné váhyChudnutie je so smart váhami ETA hračka Ako sa môže stať váha pomocníkom, parťákom aj trenérom pri vašej snahe schudnúť? Prezradíme v článku, v ktorom sa bližšie zameráme na osobné váhy značky ETA.
Probiotiká čiže zdraviu prospešné baktérie posilňujú funkciu imunitného systému, zlepšujú trávenie aj duševné zdravie a pomáhajú pri chudnutí.
Vždy je lepšie dbať na dostatok vitamínov a minerálov priebežne než potom riešiť ich nedostatok, keď sa telo ozve v podobe zdravotných ťažkostí. Treba si včas uvedomiť, že bez nich to jednoducho nepôjde. Poďme sa teda pozrieť, aký vplyv majú vitamíny a minerálne...
zdravá výživaAko posilniť imunitu (TIPY A TRIKY) Oslabená imunita je problémem mnoha a lidí, z nichž většina ani netuší, že jejich imunitní systém nepracuje tak, jak by měl. Chronická únava, často se opakující chřipky i zažívací problémy – to vše může souviset právě se sníženou imunitou. Aby došlo k posílení imunity,...
Práca z domu čiže Home office je stále využívanejšou možnosťou práce, ktorú nadšene vítajú hlavne mamičky s malými deťmi alebo ľudia so zložitou dostupnosťou do zamestnania. Nie je však vždy jednoduché pochopiť a prispôsobiť svoj životný štýl Home office, pretože aj ten...
Či už chcete schudnúť, alebo posilniť, bez dodržiavania optimálneho rozmedzia tepovej frekvencie sa vám to podarí len ťažko. Prečo je dobré merať tepovú frekvenciu? A aká hodnota je vhodná práve pre vás? To sa dozviete v našom článku.
Viac článkov Všetky články

Doplnky stravy

V kategórii Doplnky stravy máme práve teraz na Alza.sk celkom 1303 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné doplnky stravy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie doplnky stravy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie doplnky stravy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii doplnky stravy recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií