Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Klávesové nástroje

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
MIDI klávesy
(67)
Digitálne piano
(44)
Keyboard
(43)
MIDI kontroler
(39)
Stage piano
(31)
Počet klávesov
8
88
-
MIDI
USB
(192)
DIN
(87)
Hmotnosť
0,02 kg
68 kg
-
Najnovšie objednávky

V porovnaní s klasickými klavírmi zaberajú klávesy len minimum miesta. Vďaka mnohým rozširujúcim funkciám a realistickému zvuku môžu slúžiť nielen na každodenné cvičenie, ale aj na bežné vystúpenie. Ako vybrať klávesy, ktoré splnia všetky vaše očakávania? Čítajte ďalej a dozviete sa. 

Pokračovať

Čo sú klávesy a aké majú výhody oproti klasickému klavíru?

Klávesy predstavujú zvyčajne digitálne klávesové nástroje, ktoré sú vybavené radom registrov, sprievodov, rytmov a ďalších doplnkov. Môžete na nich hrať všetko od popových skladieb až po tie klasické. Nastavíte si tempo, hlasitosť, bicie sady a iné zvukové funkcie, ktoré dodajú skladbe šmrnc. Aké majú klávesové hudobné nástroje výhody oproti klavíru? 

 

  • Klávesy sú skladnejšie.
  • Môžete ich kamkoľvek prenášať.
  • Ponúkajú rad inteligentných funkcií.
  • Možnosť nastaviť si hlasitosť.
  • Počúvať možno aj cez slúchadlá.
  • Chýba autentický zvuk klavíra.

Klávesy zahŕňajú niekoľko hudobných nástrojov

Klávesy zahŕňajú niekoľko hudobných nástrojov, ktoré delíme podľa klaviatúry, dostupných funkcií a účelu.

Keyboardy

Keyboardy sú štandardné, relatívne ľahké klávesy pre začiatočníkov. Sú však vhodné aj pre profesionálov, ktorí to s nimi môžu na koncertoch dobre roztočiť. Klaviatúra veľmi pripomína klasické piano, avšak najväčšou prednosťou je, že podporujú MIDI. Tým keyboardy ponúkajú širokú paletu zvukov a efektov, vďaka ktorým môžete tvoriť aj vlastné skladby.

  • Ak chcete plnohodnotný keyboard, ktorý bude reagovať na silu úderu, zvoľte keyboard s dynamikou.

i

Keyboardy sú ideálne ako klávesy pre deti

Keyboardy ponúknu aj špeciálny variant, ktorý výborne poslúži ako detské klávesy. Cena za ne je veľmi nízka, čo je príhodné. Nikdy neviete, či deťom nadšenie vydrží. Detské klávesy sú dostupné aj v rôznych farebných modeloch, čo dietky zaiste zaujme. 

Digitálne piano

Digitálne piano je alternatívou tradičných pián a snaží sa čo najvernejšie napodobniť ich akustické rozhranie. Oproti profesionálnemu koncertnému pianu majú výhodu v nižších rozmeroch, cene a funkciách navyše (napríklad nahrávanie skladieb). Digitálne klávesové nástroje sú vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých. 

Stage piano – hudobný klávesový nástroj pre hudobníkov

Stage piano sa vyznačuje maximálnou výbavou a kvalitnou akustikou určenou predovšetkým pre hudobníkov na koncertoch. Okrem toho býva ľahké a jednoducho sa prenáša. Z dôvodu svojej výšky však väčšinou ide o klávesy so stojanom. Vďaka širokej ponuke funkcií môžu stage klávesy nahradiť aj organ alebo syntetizátor.

Zaujímavou výnimkou sú melodiky, ktoré disponujú klávesmi, ale patria medzi dychové nástroje.

Syntetizátory 

Syntetizátory fungujú na princípe spojenia (syntetizácie) zvukových signálov a vytvorenia nového. Delia sa na analógové a digitálne, niektoré v sebe majú zabudované klávesy. Syntetizátory slúžia predovšetkým na tvorbu modernej elektronickej hudby. Vďaka zlučovaniu zvukov ponúkajú muzikantom nespočetné možnosti.

MIDI klávesy

MIDI klávesy obsahujú bežné elektronické klávesy a MIDI kontrolér. Sú určené na nahrávanie klávesových partov do počítača cez USB, ale spravidla neobsahujú žiadny zvukový generátor. K fungovaniu preto vyžadujú ešte počítač s DAW softvérom, alebo modul so zvukovou bankou.

i

V sekcii DJ technika nájdete dodatočné vybavenie, ktoré je vhodné pre každého DJ-a.

MIDI kontroléry – moderné klávesové nástroje

MIDI kontroléry sú moderné klávesové nástroje určené pre hudobníkov každého druhu. Jednotlivé klávesy vysielajú signál do počítača, v ktorom ho spracuje hudobný softvér a potom vytvára zvuk. MIDI kontrolér dokáže mixovať, meniť hlasitosť či tempo hudby a mnoho ďalšieho.

Samplery a zvukové moduly

Samplery a zvukové moduly sú zariadenia väčšinou menších rozmerov, ktoré pomáhajú s tvorbou hudby. Samplery pracujú so zvukovými vzorkami (sample) a spoločne s MIDI protokolmi a softvérom ich umožňujú duplikovať stlačením kláves. Ako zdroj samplov môžete využiť počítač, pamäťové karty alebo zvukový modul.

Klávesy a klaviatúra – tóny, ktoré budete môcť zahrať

Klaviatúra patrí medzi najdôležitejšie časti klávesov, pretože zásadným spôsobom ovplyvňuje to, čo všetko budete môcť zahrať. Zamerať by ste sa mali predovšetkým na rozsah, mechaniku, povrch a materiál. 

Ako vyzerá klaviatúra: počet klávesov nepodceňujte

Štandardné koncertné klavíry majú väčšinou 88 klávesov, zatiaľ čo klávesy (nástroj) zvyčajne mávajú 61 až 76, avšak ani 88 nie je výnimkou. Pre skúsených hudobníkov a deti, ktoré už s hudobnou výukou pokročili, zvoľte modely s rozsahom minimálne 61 kláves a s dynamikou úderu. MIDI klávesy a syntetizátory majú naopak zvyčajne menej klávesov.

i

Kladivková mechanika uľahčuje prechod na piano

Kladivková mechanika sa vyskytuje u klasického piana. Kladivko udrie do struny, ktorá sa rozoznie, a pretože klaviatúra kladie odpor, hudobník musí do klávesy udrieť. Lacnejšie klávesy túto mechaniku nemajú, alebo sa ju snažia nasimulovať, čo je vhodné predovšetkým v prípade, keď chcete prejsť na piano.

Klávesy s dynamikou alebo bez nej?

Hlasitosť aj nástup tónu možno ovplyvniť silou stlačení klávesy. Tomu sa hovorí dynamika úderu.

  • Klávesy bez dynamiky sú ľahšie na ovládanie, čo ocenia predovšetkým začiatočníci.
  • Klávesy s dynamikou sú lepšou voľbou v prípade, ak budete chcieť prejsť na piano.

Ako klaviatúra na klavír, tak aj klávesové nástroje sa delia na tri typy

Okrem počtu klávesov je dôležité vyberať klávesové nástroje aj podľa dynamiky úderu, ktorá ovplyvňuje obťažnosť hrania a možnosť ovládať intenzitu tónu. Klaviatúra klavíra aj klávesov sa delí do troch skupín:

  1. Nevyvážená klaviatúra vracia klávesy pomocou pružiny. Poskytuje veľmi ľahký stisk a je vhodná skôr pre MIDI a klávesy pre deti.
  2. Polovyvážená klaviatúra vracia klávesy za pomoci kombinácie pružiny a závažia. Stlačenie klávesy je ľahšie než u klasického klavíra, a umožní hrať bez veľkého úsilia aj rýchle pasáže.
  3. Vyvážená klaviatúra funguje pomocou precízne vyladených kladiviek a vlastnej hmotnosti, čo prináša takmer rovnaký efekt ako klasický klavír. Sila stisku potom ovplyvňuje intenzitu tónu.

Aká klaviatúra je najlepšia? Zohľadnite materiál a povrch

Ďalej by ste mali brať do úvahy, aký materiál a povrch klaviatúra má. Zvoliť správny typ pre pohodlné hranie vám v tomto prípade pomôže popis produktu. Matné klávesy nie sú príliš vhodné pre hráčov so suchšou pokožkou. Naopak, lesklé klávesy bývajú drahšie a lepšie sajú pot. Ide však o individuálnu záležitosť a každý preferuje iné.

Ak si nechcete kupovať kompletné klávesy, pretože si napríklad skladáte vlastné skladby na počítači, existuje klaviatúra k PC. Tú stačí pripojiť k počítaču a je hotovo.

Klávesy ponúkajú šesť rôznych zvukových možností

Klávesy ponúkajú rôzne zvukové možnosti, ktoré sa líšia najmä podľa druhu modelu.

  1. Registre sú palety zvukov, ktoré sú klávesové nástroje schopné zahrať. Zahŕňajú klavíry, sláčikové nástroje, gitary aj rôzne doplnkové zvuky. Jeden register spravidla zodpovedá jednému nástroju.
  2. Rytmy predstavujú vzorky nahrávok bicích nástrojov. Vďaka tomu môžete hudbu pekne udržať v rytme alebo ju ozvláštniť. Podľa modelu je k dispozícii niekoľko desiatok až stoviek rytmov.
  3. Automatické sprievody sú podobné rytmom. Sprievody sú tvorené rôznymi nástrojmi, s ktorými si môžete vytvoriť vlastnú hudbu. Označujú sa väčšinou podľa štýlu hudby.
  4. Knižnica akordov je vhodná najmä pre začiatočníkov, ktorí si nie sú ešte úplne istí, ako zahrať akordy. Knižnica zobrazí správny prstoklad a uvádza aj jeho možné obraty.
  5. Polyfónia udáva, koľko tónov/hlasov je možné zahrať súčasne. Počet hlasov je štandardne zhodný s počtom tónov. Viac hlasov vzniká iba pri využití oneskorenia (efekt delay) alebo ozveny (reverb).
  6. Transpozícia posúva klaviatúru o zvolený počet tónov nižšie/vyššie (presunutie skladby z jednej tóniny do inej, napr. z C do E). Používa sa najmä pre jednoduché prispôsobenie sa hlasovému rozsahu. 

Ako vybrať klávesy alebo ďalšie dôležité parametre pri výbere

Ako vybrať klávesy? Pri výbere vám odporúčame držať sa aj nasledujúcich parametrov:

Akými konektormi môžu elektronické klávesy disponovať?

Elektronické klávesy ponúknu rôzne konektory, ktoré sa budú hodiť k pripojeniu audio techniky.

  • Slúchadlový výstup Jack využijete na pripojenie slúchadiel alebo štúdiových monitorov.
  • AUX in nájde svoje využitie napríklad pri zapájaní klávesov do domáceho kina či k reproduktorom.
  • Slot na pamäťové karty príde vhod pri ukladaní MIDI dát a ich následného použitia/spracovania na počítači. 
  • Line-in funguje ako analógový vstup pre MP3/CD/MM prehrávača alebo telefón s hudobným sprievodom.
  • Line-out je užitočný na pripojenie k externému zosilňovaču alebo aktívnym reproduktorom.
  • MIDI in/out je konektor vhodný na pripojenie k počítaču alebo príjem MIDI dát. 
  • USB slúži na pripojenie k počítaču, príjmu MIDI dát alebo na nabíjanie.

i

Klávesové nástroje by mali mať optimálnu hmotnosť a rozmery

Klávesové nástroje nezabudnite vyberať tiež podľa rozmerov a hmotnosti. Ak budú príliš ťažké a rozmerné, nebude ľahké ich prenášať na skúšky, koncerty či doučovanie, avšak ponúknu širší rozsah a viac funkcií. 

Aké užitočné funkcie môže mať klávesový hudobný nástroj

Klávesový hudobný nástroj môže okrem konektorov ponúkať aj zaujímavé funkcie a vlastnosti, ktoré otvárajú ďalšie možnosti hrania:

  • Metronóm sa hodí na trénovanie tempa a precízny nácvik prehrávania skladieb.
  • Funkcia dual zvládne hrať dva odlišné tóny či nástroje stlačením jednej klávesy.
  • Interná pamäť je užitočná na nahrávanie vlastných zvukov, skladieb aj melódií.
  • Ekvalizér dokáže v reálnom čase zvýšiť alebo znížiť frekvenčnú charakteristiku tónov.
  • Funkcia split rozdelí klávesy na dve časti a na každej si môžete nastaviť iný hudobný nástroj.
  • Displej uľahčuje ovládanie ostatných funkcií klávesov a ukazuje práve zvolený efekt a podobne.
  • Sustain (damper) pedál predlžuje dĺžku znenia tónov, aj keď fyzicky už klávesy nedržíte.
  • Bicie, sprievody, výukové programy spríjemnia prehrávanie skladieb.
  • Arpeggio dokáže prehrávať akordy po jednotlivých tónoch. Zvyčajne si vyberiete poradie tónov, tempo a takt.

i

Tie najlepšie klávesy by mali spĺňať všetky vaše požiadavky. Vysoká cena vás ale môže od ich kúpi odradiť. Riešením sú klávesy na splátky, ktoré môžete splácať v nižších čiastkach.

Klávesové nástroje majú celý rad príslušenstva

Klávesové nástroje môžu mať kopec príslušenstva, ktoré sa bude starať nielen o vašich nových spoločníkov, ale aj o vaše pohodlie. Zahŕňa v sebe predovšetkým pedále, puzdrá, káble, slúchadlástojan na klávesy a stoličky, s ktorými sa čoskoro stanete majstrom. 

i

Zháňate lacné klávesy? Bazár je skvelým miestom, kde nájdete riadne skvosty. Ak vás zaujímajú názory ostatných zákazníkov, prečítajte si, čo hovoria na klávesy recenzie.

Päť tipov, ako sa naučiť hrať na klávesy

Ako sa naučiť hrať na klávesy? Prečítajte si niekoľko tipov, ktoré vám s hraním pomôžu:

  1. Vyberte si vhodný hudobný klávesový nástroj, a to tak, že si o každom prečítate dostupné informácie.
  2. Zoznámte sa so svojím nástrojom. Prečítajte si, ako funguje, z čoho sa skladá, akú má klávesnicu a podobne.
  3. Naučte sa čítať noty. Kúpte si knihu alebo chodievajte na hodiny hudobnej teórie. Noty sa vám budú hodiť ku všetkým nástrojom.
  4. Skúšajte a sústreďte sa na rôzne štýly, rytmy a linky, ktoré môžete použiť v neskorších skladbách.
  5. Dôležité je neustále cvičiť, bez toho to bohužiaľ nepôjde. Potom môžete skúsiť hrať aj s niekým ďalším.

Ak sa nechcete učiť noty, môžete sa naučiť hrať na klávesy podľa sluchu. To znamená, že skúšate trafiť kláves podľa toho, aký tón počujete. Spočiatku je to ťažké, ale po chvíli sa to zlepší.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
KAWAI KDP 120 W Na objednávku – termín upresníme 1 ks
Digitálne piano – 88 klávesov, s vyváženou klaviatúrou a kladivkovou mechanikou, s dynamikou, povrch klávesov matný, 15 zvukov, 192hlasová polyfónia s výkonom 40 W, automatické sprievody, USB MIDI, vstup na pedál, Bluetooth, výukový systém, hmotnosť 37 kg, súčasť balenia je adaptér
887,90 €

2.
CASIO CT S100 Na sklade > 5 ks
Klávesy – 61 klávesov, s nevyváženou klaviatúrou, povrch klávesov lesklý, 122 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 5 W, automatické sprievody, USB MIDI, prevádzka na batérie, hmotnosť 3,3 kg, súčasťou balenia je notový pult
107,90 €

3.
KURZWEIL KA130 WH Na sklade 1 ks
Digitálne piano – 88 klávesov, s vyváženou klaviatúrou a kladivkovou mechanikou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 16 zvukov, 32hlasová polyfónia s výkonom 30 W, USB MIDI, výukový systém, hmotnosť 43,5 kg, súčasť balenia je adaptér a stolička bez operadla
798,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
274 položiek
5,0 12×
CASIO CT S300
Klávesy – 61 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 400 zvukov, 48-hlasová polyfónia s výkonom 5 W, automatické sprievody, USB MIDI, vstup na pedál, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 3,3 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
184,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: QS553d07
AKAI MPK mini MK3 Black - MIDI klávesy Varianty
4,9 35×
AKAI MPK mini MK3 Black
MIDI klávesy – 25 klávesov, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB MIDI, vstup na pedál, hmotnosť 0,75 kg
Super cena
84,90 € Ušetríte 1,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AKI008a1b
FOX 168 WH - Klávesy Varianty
4,3 13×
FOX 168 WH
Klávesy – 61 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 128 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 12 W, automatické sprievody, USB a DIN MIDI, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 5 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
Super cena
132,90 € Ušetríte 5,10 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FOX003d
4,7
CASIO CT S100
Klávesy – 61 klávesov, s nevyváženou klaviatúrou, povrch klávesov lesklý, 122 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 5 W, automatické sprievody, USB MIDI, prevádzka na batérie, hmotnosť 3,3 kg, súčasťou balenia je notový pult
107,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: QS553d03
FOX 168 BK - Klávesy Varianty
4,3 13×
FOX 168 BK
Klávesy – 61 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 128 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 12 W, automatické sprievody, USB a DIN MIDI, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 5 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
137,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FOX003c
4,2
AKAI Pro MPD 218
MIDI kontrolér – pad kontrolér, 16 padov, USB/MIDI, MPC Note Repeat, 3 zvukové banky, 48 priraditeľných zvukov k jednotlivým padom, Full level funkcia, 16 konfigurovateľných presetov, iOS kompatibilné, Ableton Live lite, USB napájanie
84,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AKI005d1
4,9
NOVATION Launchkey Mini MK3
MIDI klávesy – 25 klávesov, mini klávesy, s nevyváženou klaviatúrou, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB MIDI, vstup na pedál, hmotnosť 0,675 kg
94,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOV001a3
4,4 13×
M-Audio Keystation Mini 32 MK3
MIDI klávesy – 32 klávesov, mini klávesy, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB MIDI, hmotnosť 0,45 kg
53,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MAU004b
AKAI MPK mini MK3 White - MIDI klávesy Varianty
4,9 35×
AKAI MPK mini MK3 White
MIDI klávesy – 25 klávesov, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB MIDI, vstup na pedál, hmotnosť 0,75 kg
Super cena
84,90 € Ušetríte 1,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AKI008a1c
4,6
M-Audio Keystation 61 MK3
MIDI klávesy – 61 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB a DIN MIDI, DIN MIDI Out, vstup na pedál, hmotnosť 4,1 kg
132,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MAU006m
4,0
NOVATION Launchpad Mini MK3
MIDI kontrolér – obsahuje software Ableton Live Lite, Splice Sounds, AAS Session Bundle, XLN Addictive Keys, Softube Time, USB kábel
98,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOV001a1
4,9
TEENAGE ENGINEERING PO-33 K.O.!
Syntetizátor – tlačidlový syntetizátor, so sekvencerom, USB MIDI, USB to Host a USB to Device, 47 klávesov, slúchadlový výstup, chod na batérie, priložený softvér
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TNE003a
KURZWEIL KA130 SR - Digitálne piano Varianty
5,0
KURZWEIL KA130 SR
Digitálne piano – 88 klávesov, s vyváženou klaviatúrou a kladivkovou mechanikou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 16 zvukov, 32hlasová polyfónia s výkonom 30 W, USB MIDI, výukový systém, hmotnosť 43,5 kg, súčasť balenia je adaptér a stolička bez operadla
798,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRZW002l
FOX 160 BK - Klávesy Varianty
4,6 13×
FOX 160 BK
Klávesy – 61 klávesov, s nevyváženou klaviatúrou, povrch klávesov lesklý, 128 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 12 W, automatické sprievody, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 5 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
95,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FOX003a
FOX 160 WH - Klávesy Varianty
4,6 13×
FOX 160 WH
Klávesy – 61 klávesov, s nevyváženou klaviatúrou, povrch klávesov lesklý, 128 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 12 W, automatické sprievody, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 5 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
95,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FOX003b
KURZWEIL KP110 - Klávesy Varianty
5,0
KURZWEIL KP110
Klávesy – 61 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 653 zvukov, 128-hlasová polyfónia s výkonom 20 W, automatické sprievody, USB MIDI, vstup na pedál, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 5,3 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
237,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: KRZW002b
4,8 13×
Casio CTK 240
Klávesy – 49 klávesov, s nevyváženou klaviatúrou, povrch klávesov lesklý, 100 zvukov, 12-hlasová polyfónia s výkonom 3 W, automatické sprievody, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 2,8 kg, súčasťou balenia je notový pult
109,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: QS553d
4,0
KURZWEIL KP70
Klávesy – 61 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 300 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 6 W, automatické sprievody, USB MIDI, vstup na pedál, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 3,75 kg, súčasťou balenia je notový pult
Zľavnené -21 %
159,90 € 202,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRZW002a
KURZWEIL KA90 WH - Stage piano Varianty
4,0
KURZWEIL KA90 WH
Stage piano – 88 klávesov, s vyváženou klaviatúrou a kladivkovou mechanikou, s dynamikou, s aftertouch, Sustain pedál, ekvalizér, chorus a reverb efekt, plastová klaviatúra, lesklý povrch klávesov, 20 zvukov, 128-hlasová polyfónia s výkonom 60 W, automatické sprievody, simulácia nástrojov, nahrávanie, split, layer, USB a DIN MIDI, vstup na pedál, hmotnosť 12,3 kg, adaptér, notový pult a pedál súčasťou
445,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: KRZW002o
4,8
NOVATION Launchpad X
MIDI kontrolér – tretej generácie, 64 vylepšených padov, Scale mode, Ableton Live Lite, Loopmasters sample pack, USB kábel, Software Ableton Live 9 Lite, Loopmasters sample pack (1GB loopov vrátane bicích a FX), Novation Bass Station, V-Station
178,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOV001a2
4,4
M-Audio Keystation 49 MK3
MIDI klávesy – 49 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB MIDI, vstup na pedál, hmotnosť 2,1 kg
87,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MAU006b
5,0
KURZWEIL KP100
Klávesy – 61 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 633 zvukov, 128-hlasová polyfónia s výkonom 6 W, automatické sprievody, USB MIDI, vstup na pedál, výučbový systém, hmotnosť 5 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
266,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRZW002c
5,0
NOVATION Launchkey 49 MK3
MIDI klávesy – 49 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB a DIN MIDI, DIN MIDI Out, vstup na pedál, hmotnosť 3,03 kg
258,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: NVN004d
5,0
NOVATION Launchkey 37 MK3
MIDI klávesy – 37 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB a DIN MIDI, DIN MIDI Out, vstup na pedál, hmotnosť 2,18 kg
188,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: NVN004c

Klávesové nástroje

audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
Kompresia zvuku využíva to, že sa ľudské ucho nechá celkom ľahko oklamať. Ako sa kompresia zvuku prejavuje, v akých prípadoch je užitočná a kedy je lepšie sa jej radšej vyhnúť?
4K televizeDirect LED: Čo to je a ako funguje? Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Hráte na flautu či piano a hľadáte hudobnú inšpiráciu? V článku nájdete tipy na rôzne hudobné príručky (spevníky, školy hry), ale aj odkazy na internetové stránky, kde je možné nájsť noty či výukové videá zadarmo. V článku nechýbajú ani tipy na konkrétne piesne.
Láka vás zahrať si na klavír, gitaru alebo bicie? Kvôli tomu si hneď nemusíte kupovať hudobný nástroj. Stiahnite si aplikáciu a vyskúšajte hru na virtuálny hudobný nástroj, online ladičku, looper či syntetizátor.
Viac článkov Všetky články

Klávesové nástroje

V kategórii Klávesové nástroje máme práve teraz na Alza.sk celkom 274 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné klávesové nástroje Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie klávesové nástroje Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie klávesové nástroje Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii klávesové nástroje recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií