Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Grily na drevené uhlie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Spôsob ohrevu
Na drevené uhlie
(130)
Na elektrinu
(1)
Na drevo
(24)
Na drevené pelety
(6)
Typ grilu
Záhradný
(60)
Prenosný
(49)
Kotlový
(47)
Ohnisko
(28)
Bezdymový
(20)
Materiál plochy na grilovanie
Liatina
(7)
Keramika
(8)
Kov
(26)
Chróm
(21)
Bambus
(1)
Priemer plochy na grilovanie
24 cm
94 cm
-
Šírka plochy na grilovanie
29,5 cm
112 cm
-
Hĺbka plochy na grilovanie
20 cm
91 cm
-
Výška grilu
4,7 cm
154 cm
-
Šírka grilu
25 cm
140 cm
-
Hĺbka grilu
14 cm
126 cm
-
Najnovšie objednávky
 

Gril na drevené uhlie je obľúbený pre nezameniteľnú atmosféru, ktorú vytvára pri grilovaní. Využíva pevné palivá, ktoré dosahujú vysoké teploty a grilovanie je preto v porovnaní s plynovými či elektrickými grilami rýchlejšie. Poradíme vám, v čom sa záhradné grily na drevené uhlie a drevo líšia a ako vybrať ten správny.

Pokračovať

Aké (ne)výhody prináša gril na drevené uhlie?

Gril na drevené uhlie je výborným pomocníkom na záhradné grilovačky s rodinou a priateľmi. Má však pár nevýhod, kvôli ktorým je dobré zvážiť, či sa viac neoplatí plynový gril, prípadne aj elektrický gril.

  • Pravý pôžitok z grilovania.
  • Grilované potraviny voňajú drevom.
  • Nižšia obstarávacia cena.
  • Rýchla príprava pokrmov vďaka vysokým teplotám.
  • Grilovanie priamou a nepriamou metódou.
  • Nutnosť dokupovania paliva.
  • Potreba prikladania a obťažná regulácia teploty.
  • Príprava na prevádzku trvá dlhšie (15 – 30 min).
  • Viac dymí, umožňuje použitie len vonku.
  • Náročná údržba a čistenie.

i

Záhradný gril na drevené uhlie a priama vs. nepriama metóda grilovania

  • Priame grilovanie spočíva v umiestnení pokrmu priamo nad žiar ohňa. Využíva vysoké teploty na relatívne rýchlu prípravu tenkých alebo menších kusov potravín.
  • Nepriame grilovanie sa naopak hodí na väčšie alebo tuhšie kusy mäsa, ktoré sa umiestnia mimo priamy žiar a prikryjú pokrievkou. Teplo tak rovnomerne cirkuluje, podobne ako v rúre.

Gril na drevené uhlie vs. plynový gril – v čom sa líšia?

Gril na drevené uhlie vám umožní prácu s ohňom, ktorá prinesie patričný adrenalín. Nedisponuje však plynulou reguláciou plameňa a grilovanie je preto o niečo náročnejšie. Plynový gril neprodukuje žiadny dym a vďaka tomu ho môžete používať aj v polouzavretých priestoroch. Navyše, záhradný gril na uhlie disponuje aj jednoduchou reguláciou teploty.

Záhradné grily na drevené uhlie majú mnoho vyhotovení

Záhradné grily na drevené uhlie sa delia na niekoľko ďalších typov a líšia sa aj svojou funkčnosťou a rozdielnymi vlastnosťami.

  • Kotlové grily na uhlie sú opatrené poklopom, ktorý vám umožní grilovanie aj vo veternom alebo sychravom počasí. Vďaka veku je možné grilovať aj väčšie kusy mäsa, a to rovnomerne zo všetkých strán.
  • Bezdymové grily vďaka svojej konštrukcii neprodukujú dym. Ventilátor, spravidla na tužkové baterky, vháňa čerstvý vzduch do zásobníka dreveného uhlia, čím zaisťuje rovnomerné a bezdymové horenie.
  • Grily na kura spoznáte podľa otočnej vidlice, na ktorú sa napichne kurča, morka alebo malé stehno. Niektoré grily sú opatrené aj motorčekom na otáčanie roštu.
  • Prenosné grily na drevené uhlie  možno ľahko zložiť alebo sú už v kompaktnom tvare vhodnom na presun.
  • Jednorazové grily na drevené uhlie sa hodia aj na cesty. Sú len na jedno použitie a podľa veľkosti vydržia horieť viac ako dve hodiny. Ich príprava, vrátane rozpálenia, na optimálnu teplotu trvá zhruba do 20 minút.
  • Grily na drevené uhlie s udiarňou sú síce priestorovo najnáročnejšie, ale môžete grilovať aj údiť ako sa vám zapáči. Vďaka veľkej kapacite roštu obslúžite veľa stravníkov súčasne. Najznámejšie z nich sú grily lokomotiva.

kotlový gril zahradní na dřevěné uhlí
Kotlový gril

bezdymové gril na uhlí
Bezdymový gril

Přenosný malý gril na dřevěné uhlí
Prenosný gril

jednorazový gril na dřevo
Jednorazový gril

Zahradní gril na uhlí s udírnou
Gril na drevené uhlie s udiarňou (lokomotíva)

Prenosné ohnisko spríjemní vonkajšie posedenie

Prenosné ohniská využijete na posedenie pri otvorenom ohni napríklad v kempe, na záhrade alebo na terase. Niektoré sú vybavené roštom a umožňujú aj grilovanie. Oproti klasickým prenosným grilom na uhlie majú o niečo jednoduchšiu konštrukciu s odolnou povrchovou úpravou, ktorá nevyžaduje zvláštnu údržbu.

Multifunkčné grily s udiarňou sa hodia pre milovníkov údeného

Grily s udiarňou sú ako stvorené pre všetkých milovníkov údených lahôdok. Majú spojené ohniská – po rozpálení sa rozohreje časť na grilovanie, ktorá zároveň poskytne dym na údenie. Vďaka tomu čiastočne ušetríte na palive.

  1. Vodné grily využívajú lavór s vodou na ochladenie príliš vysokej teploty pri grilovaní. Mäso a zelenina z vodného grilu na drevené uhlie sú zdravšie aj vďaka pohlcovaniu odkvapkávajúceho oleja do lavóra, kde sa neprepaľuje.
  2. Grily lokomotíva s udiarňou ponúknu priestranné prepojené ohniská – na grilovanie aj údenie. Umožňujú však aj varenie a prípravu barbecue (grilovanie pri nízkej teplote). Spravidla im nechýbajú ani užitočné doplnky.

i

Gril lokomotíva s udiarňou vyniká svojím spracovaním

Gril na lokomotíva s udiarňou má špecifický vzhľad pripomínajúci parnú lokomotívu. Ohromí vás svojím výkonom, multifunkčnosťou a stane sa doslova pýchou vašej záhrady.

Ktoré palivo do grilu? Na drevené uhlie a brikety sa môžete spoľahnúť

Drevené uhlie na rozdiel od brikiet rozpálite rýchlejšie, je ale drobnejšie, a preto vydrží horieť kratšiu dobu. Hodí sa na grilovanie 1 – 2 várok mäsa. Brikety sa naopak horšie rozpaľujú, ale vydržia horieť dlhšie ako uhlie. Zaisťujú stabilný ohrev a nie je potrebné tak často prikladať. Sú ideálne na grilovanie 2 a viac várok mäsa.

Záhradné grily na drevo vs. záhradné grily na uhlie – v čom je rozdiel?

Gril na drevo je spravidla veľký a umožňuje opekanie prasiatka, morky, kurčiat či iných veľkých kusov mäsa a potravín. Naproti tomu gril na uhlie alebo brikety má typicky menšiu konštrukciu. 

Prečítajte si skvelých 5 tipov, ako správne grilovať na drevenom uhlí.

Ako spoznať odolný gril na uhlie?

Ak vyberáte záhradný gril na drevené uhlie, dbajte na kvalitu použitého materiálu a odolnosť konštrukcie.

Smaltovaný, nerezový alebo liatinový gril na uhlie?

Záhradné grily na drevené uhlie sa v závislosti od materiálu konštrukcie líšia tepelnými vlastnosťami a životnosťou.

  1. Smaltované grily na uhlie sú cenovo dostupné, po čase však môže byť vidieť opotrebenie materiálu.
  2. Nerezové grily na drevené uhlie nehrdzavejú a veľmi dobre sa čistia. Pri starostlivej údržbe mávajú dlhú životnosť.
  3. Liatinové grily na drevené uhlie skvele akumulujú teplo a radia sa medzi najkvalitnejšie.

Keramický gril na drevené uhlie ponúkne tepelnú odolnosť

Keramický gril na drevené uhlie vyniká najmä vysokou schopnosťou udržať teplo – steny z keramiky ho totiž vedia rozložiť vnútri rovnomerne. Jeho výhodou je nižšia spotreba uhlia ako pri klasických griloch.

    Záhradný gril na drevené uhlie by mal mať kvalitný rošt

    Záhradné grily na uhlie či brikety môžu byť vybavené nerezovou mriežkou, ktorá sa síce perfektne udržuje, ale vďaka nepriľnavosti nevytvára na pokrmoch typickú mriežku. Liatinové rošty skvele akumulujú teplo a zanechávajú na mäse charakteristický odtlačok. Ich údržba je však o niečo náročnejšia.

    V našej ponuke si môžete zadovážiť rošty na gril na drevené uhlie aj samostatne ako príslušenstvo.

    Pohodlné grilovanie vám zaistí gril na drevené uhlie so stabilnou konštrukciou

    Je dôležité, aby mal záhradný gril na drevené uhlie pevnú a stabilnú konštrukciu, ktorá zaistí, že sa pri grilovaní neprevrhne a nikoho neohrozí. Pri výbere si všímajte aj množstvo pohyblivých častí. Namiesto skrutiek uprednostnite spoje zvarené a posmaltované, pri ktorých nehrozí prípadná korózia či ťažkosti pri montáži.

    • Stojanová konštrukcia je vysoko stabilná, ale veľmi ťažko sa s takýmto grilom manipuluje.
    • Pojazdná konštrukcia má výhodu v presúvaní z miesta na miesto, stabilita je zaistená nôžkami bez koliesok.
    • Stolné grily na položenie na stôl alebo pracovnú dosku sú stabilné, ľahko premiestniteľné a poskytujú pri grilovaní patričný komfort. Ide spravidla o bezdymové záhradné grily na drevené uhlie.

    Popri kvalitnej konštrukcii pri výbere dbajte aj na ďalšie bezpečnostné prvky, ako sú napríklad tepelne odolné držadlá.

    Vyberajte grily na drevené uhlie s praktickým príslušenstvom

    Užitočné doplnky pre grily na drevené uhlie spríjemnia každé grilovanie. Nemalo by chýbať veko, ktoré umožňuje grilovanie aj nepriamou metódou a použitie za každého počasia. Dôležitý je aj popolník alebo miska na zachytávanie popola. Pri konštrukčne väčších griloch na drevo oceníte odkladaciu plochu alebo kolieska, ktoré umožnia jednoduchú manipuláciu.

    Gril na uhlie sa nezaobíde bez vetracích prieduchov

    Regulácia teploty je pri grile na uhlie skutočne obtiažna. Čiastočne ju však umožňujú vetracie prieduchy na veku či spodnej strane kotla, cez ktoré je možné regulovať prívod vzduchu do ohniska. Čím viac vzduchu pustíte, tým bude teplota vnútri zahradného grilu na uhlie vyššia a naopak. S prívodom kyslíka ale rastie aj spotreba paliva. 

    i

    Nezabudnite na príslušenstvo ku grilu

    Všetky vychytávky – podpaľovače, grilovacie náradie, drevené uhlie, obaly aj plachty alebo čističe na gril na drevené uhlie, nájdete v kategórii príslušenstva ku grilu.

    Hľadáte spoľahlivý alebo lacný gril na drevené uhlie? Užitočné odkazy na záver

    Ak chcete dať na skúsenosti zákazníkov, alebo len jednoducho chcete ušetriť a hľadáte lacný gril na drevené uhlie, možno vám prídu vhod niektoré z nasledujúcich odkazov:

    Skryť popis
    Pomohla vám táto informácia?
    Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
    Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
    Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

    Najpredávanejšie

    1.
    Gril – na drevené uhlie, záhradný, s udiarňou a kotlový, grilovacia plocha 2342 cm², rozmery 118 × 65 × 76 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu smaltový, kolieska, pokrievka a teplomer súčasťou, hmotnosť 17 kg
    -28 %
    409,90 €
    294,90 €

    2.
    La Proromance Barbeque CHB-02 Na sklade > 5 ks
    Gril – na drevené uhlie s udiarňou, stolný, grilovacia plocha 2043.5cm2 (61×33.5cm), rošty z pochrómovanej ocele, výška roštu od zeme 78cm, teplomer, poklop, držadlo, komín s uzáverom, regulácia prúdenia vzduchu, úložný priestor pod grilom, plocha, pojazdné kolieska, rozmery grilu 100×120×55cm, váha 21.5kg
    130,90 €

    3.
    Cattara BARBECUE 230V Na sklade > 5 ks
    Gril – na drevené uhlie, záhradný, s ražňom a BBQ, grilovacia plocha 1680 cm², rozmery 65 × 82 × 34 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, nepriľnavý povrch, odkvapkávacia nádoba, regulácia teploty a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 9,1 kg
    167,90 €

    Ďalšie najpredávanejšie
    130 položiek
    Naša značka TOP kvalita za super cenu
    5,0
    La Proromance Lava Egg Kamado 18
    Gril – kamado, z prvotriednych materiálov, na drevené uhlie, záhradný a prenosný, kvalitná glazúrovaná keramika, rošt z nerezovej ocele, liatinový rošt pre uhlie, liatinový komín s ovládaním ťahu, sklopné poličky s hákmi na zavesenie príslušenstva, teplomer, kolieska s brzdami, v balení kutáč, rúčka na zdvihnutie roštu a krycia plachta, priemer grilu 45,7 cm, priemer grilovacieho roštu 38,3 cm, pracovná výška 78 cm, rozmery 107 × 116 × 63,8 cm, hmotnosť 62 kg
    Super cena
    527,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: BUNLPRGT73
    Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
    4,1 10×
    VOREL Gril na drevené uhlie 71 × 34,5 cm
    Gril – na drevené uhlie, grilovacia plocha 2449 cm², rozmery 94 × 115 × 58 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy chróm, materiál grilu oceľový, odkladacia plocha, kolieska, pokrievka, regulácia teploty, teplomer, úložný priestor a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 17 kg
    Zľavnené -12 %
    125,90 € 142,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: AUPRA4703a
    Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
    5,0
    Weber Master-Touch® GBS E– 5750 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Black
    Gril – na drevené uhlie, záhradný, s udiarňou a kotlový, grilovacia plocha 2342 cm², rozmery 118 × 65 × 76 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu smaltový, kolieska, pokrievka a teplomer súčasťou, hmotnosť 17 kg
    Zľavnené -28 %
    294,90 € 409,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: WBR143
    Pre náročných Kvalita bez kompromisov
    Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 57 cm, Black
    Udiareň – rozmery udiarne (V׊×H): 123.2×58.4×61 cm
    598,90 €
    Na sklade 4 ks
    Objednávací kód: WBR148
    5,0
    Weber Compact O 57 cm, Black
    Gril – na drevené uhlie, záhradný, kotlový a prenosný, grilovacia plocha 2552 cm², rozmery 61 × 61 × 61 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, dymovod, odkladacia plocha, kolieska, pokrievka a regulácia teploty súčasťou, hmotnosť 10 kg
    Zľavnené -19 %
    181,90 € 224,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: WBR007
    4,8 76×
    Fieldmann FZG 1003
    Gril – na drevené uhlie, stolný a prenosný, grilovacia plocha 490 cm², rozmery 26 × 25 × 25 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy chróm, materiál grilu oceľový, vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 1 kg
    22,90 €
    Na sklade > 10 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: BOJ114d2
    4,5 24×
    KEG
    Gril – na drevené uhlie, stolný a bezdymový, grilovacia plocha 700 cm², rozmery 32 × 22 cm (Š×H), materiál grilovacej plochy liatina, materiál grilu kovový, odkvapkávacia nádoba a vetrák súčasťou, hmotnosť 4,3 kg
    Zľavnené -12 %
    78,90 € 89,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: AUPRA4677
    3,0
    Cattara BARBECUE 230V
    Gril – na drevené uhlie, záhradný, s ražňom a BBQ, grilovacia plocha 1680 cm², rozmery 65 × 82 × 34 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, nepriľnavý povrch, odkvapkávacia nádoba, regulácia teploty a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 9,1 kg
    167,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: Cattara041
    5,0
    Weber COMPACT KETTLE 47
    Gril – na drevené uhlie, prenosný, grilovacia plocha 2209 cm², rozmery 43 × 36 × 42 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu smaltový, nepriľnavý povrch, pokrievka a regulácia teploty súčasťou, hmotnosť 7 kg
    Cenová bomba
    109,90 € Ušetríte 19,10 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: WBRGR001
    3,7 17×
    La Proromance Barbeque CHB-02
    Gril – na drevené uhlie s udiarňou, stolný, grilovacia plocha 2043.5cm2 (61×33.5cm), rošty z pochrómovanej ocele, výška roštu od zeme 78cm, teplomer, poklop, držadlo, komín s uzáverom, regulácia prúdenia vzduchu, úložný priestor pod grilom, plocha, pojazdné kolieska, rozmery grilu 100×120×55cm, váha 21.5kg
    Super cena
    130,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: raich03
    4,5
    Cattara ohnisko ETNA s poklopom
    Ohnisko – materiál oceľový, priemer ohniska 61cm, celkové rozmery 28×80×61cm (V׊×H), hmotnosť 6kg
    Cenová bomba
    58,90 € Ušetríte 10,44 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: CMP195d
    4,7 24×
    LotusGrill Gray
    Gril – na drevené uhlie, bezdymový, balkónový a kotlový, grilovacia plocha 900 cm², rozmery 24 × 34 × 34 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy kov, materiál grilu oceľový, odkvapkávacia nádoba, regulácia teploty a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 3,7 kg
    Cenová bomba
    167,90 € Ušetríte 31,10 €
    Na sklade 3 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: JR101b
    4,0 28×
    Cattara Gril BARI
    Gril – na drevené uhlie, kotlový a prenosný, grilovacia plocha 1660 cm², rozmery 75 × 46 × 50 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy kov, materiál grilu oceľový, odkvapkávacia nádoba, pokrievka a regulácia teploty súčasťou, hmotnosť 4 kg
    Cenová bomba
    34,90 € Ušetríte 5,85 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: CMP191b
    3,7
    Cattara PISA 3 in 1 40 cm
    Gril – na drevené uhlie, záhradný, s udiarňou, 3 v 1 a kotlový, grilovacia plocha 1444 cm², rozmery 80 × 40 × 40 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, pokrievka, regulácia teploty, teplomer a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 7 kg
    Cenová bomba
    62,90 € Ušetríte 10,09 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: Cattara046
    4,8 26×
    G21 BBQ big
    Gril – na drevené uhlie, záhradný, s udiarňou, lokomotíva a udiareň, grilovacia plocha 2360 cm², rozmery 138 × 126 × 72 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy smalt, materiál grilu oceľový, odkladacia plocha, kolieska, pokrievka, teplomer a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 32 kg
    261,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: AV008a
    3,9
    Cattara MESSINA 46 cm
    Gril – na drevené uhlie, záhradný a kotlový, grilovacia plocha 2025 cm², rozmery 102 × 93 × 47 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, hmotnosť 7 kg
    Zľavnené -12 %
    56,90 € 64,90 €
    Na sklade 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: Cattara047
    4,6 19×
    Cattara DOUBLE 2× 38 cm cestovný
    Gril – na drevené uhlie, prenosný, grilovacia plocha 864 cm², rozmery 38 × 42 × 26 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu antikorový, pokrievka a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 3 kg
    Zľavnené -13 %
    38,90 € 44,90 €
    Na sklade 2 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: Cattara048
    4,5 17×
    COMPASS Gril BARREL
    Gril – na drevené uhlie, s udiarňou a lokomotíva, grilovacia plocha 2701 cm², rozmery 103 × 108 × 70 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy chróm, materiál grilu oceľový, odkladacia plocha, pokrievka, regulácia teploty a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 16 kg
    Zľavnené -12 %
    129,90 € 146,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: CMP191f
    4,6 48×
    SOLO Jednorazový gril
    Jednorazový gril – s dreveným uhlím vrátane podpaľovača, šetrí váš čas a ponúka maximálne pohodlie pri príprave grilovania, horí viac ako hodinu
    4,90 €
    Na sklade > 10 ks
    Objednávací kód: SOLO008
    4,7 20×
    Fieldmann FZG 1004
    Gril – na drevené uhlie, kotlový a prenosný, grilovacia plocha 2290 cm², rozmery 68 × 57 × 20 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy chróm, materiál grilu kovový, odkladacia plocha, pokrievka a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 7,5 kg
    93,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: BOJ114e
    4,4 11×
    CasusGrill
    Jednorazový gril – jednorazový, z čisto prírodných materiálov, prenosný, rozmery grilovacej plochy 24×32cm, pre 4–6 osôb, doba grilovania 60min, hmotnosť 1.1kg
    11,90 €
    Na sklade > 10 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: HHO031
    4,0
    Fieldmann FZG 1007
    Gril – na drevené uhlie, s udiarňou a lokomotíva, grilovacia plocha 3420 cm², rozmery 78 × 76 × 45 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy chróm, odkladacia plocha, pokrievka, regulácia teploty, teplomer a vyberateľný rošt súčasťou
    146,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Objednávací kód: BOJ114i
    4,7 18×
    Fieldmann FZG 1000
    Gril – na drevené uhlie, kotlový a prenosný, grilovacia plocha 900 cm², rozmery 22 × 35,5 × 35,5 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy chróm, pokrievka a vyberateľný rošt súčasťou
    27,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: BOJ114a
    4,3
    Tescoma Power gril PARTY TIME
    Gril – na drevené uhlie, bezdymový a prenosný, rozmery 21,5 × 41 cm (V׊), materiál grilovacej plochy nehrdzavejúca oceľ, dymovod, regulácia teploty a vyberateľný rošt súčasťou
    95,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: TESAC034

    Grily na drevené uhlie

    kontaktný grilAko vybrať gril na záhradu: Na uhlie, plyn či elektrinu? Chcete si spríjemniť odpočinok na záhrade teplým pokrmom priamo z grilu? Stále váhate, či vybrať plynový, elektrický alebo gril na uhlie? V našom článku vám vysvetlíme rozdiely medzi jednotlivými typmi a pomôžeme s výberom ideálneho spoločníka na vonkajšie aj domáce...
    Domáce varenie piva je nový trendy koníček, ktorý si získal veľa zapálených priaznivcov aj u nás. Uvariť si dobré pivo vyžaduje určité znalosti a tiež veľa času. Ak nemáte ani jedno, prečítajte si náš článok. V ňom sa totiž dozviete nielen, ako uvariť pivo tradične....
    Grilovanie nie je žiadna zložitá veda. V našom článku si prečítate 5 tipov, ako grilovať na drevenom uhlí a tiež aký má rôzny druh dreva vplyv na výslednú chuť pokrmu.
    gril na uhlie5 perfektných tipov na letné grilovanie Grilovanie nemusí byť len sezónnou záležitosťou, ale v lete je to rozhodne jedna z veľmi obľúbených oddychových aktivít a zároveň aj spoločenských udalostí. Ponúkame vám 5 tipov, ako grilovať bez problémov a s noblesou, kdekoľvek a kedykoľvek!
    Viac článkov

    Grily na drevené uhlie

    Ak sa chystáte na grilovanie na záhrade, jednou z možností je gril na drevené uhlie. Na záhradnom grile na drevené uhlie si pripravíte jedlo nezameniteľnej chuti a vône. Výhodou grilov na uhlie je ich nízka obstarávacia cena. Záhradné grily na uhlie kúpite už od niekoľko eur. Kúpte si grily na drevené uhlie G21, grily Fieldmann, grily Hecht alebo napríklad grily Sharks.

    Aký gril na drevené uhlie?

    Veľký grilovací rošt grilu na uhlie poskytne dostatok priestoru aj pre väčšiu skupinu ľudí. Neoddeliteľnou súčasťou záhradného grilu na drevené uhlie alebo drevo je integrovaný teplomer a odklápací poklop. V závislosti od vyhotovenia záhradného grilu si môžete zvoliť guľatý alebo obdĺžnikový gril na drevené uhlie. Gril na drevené uhlie môže byť z plechu alebo liatiny. Výhodou liatinového grilu je lepšie držanie tepla, nevýhodou väčšia hmotnosť celého grilu.

    Grily s udiarňou

    Ďalšou možnosťou grilu na drevené uhlie je gril lokomotíva, ktorý možno využiť ako gril s udiarňou. Gril typu lokomotíva je vybavený systémom dvoch komôr a využíva viac kúrenísk a grilovacích plôch. Na grile lokomotíva teda môžete pripravovať jednotlivé pokrmy v rozdielnej intenzite žiaru. Záhradný gril s udiarňou umožňuje prípravu studeným aj teplým dymom. Záhradný gril s udiarňou je vhodný nielen na prípravu mäsa, zeleniny a rýb, v udiarni si pripravíte chlieb, a dokonca aj pizzu. Gril na uhlie si poradí s drevom, dreveným uhlím aj briketami.

    Stolové grily na drevené uhlie

    Gril na uhlie môžete kúpiť aj v menšom vyhotovení. Tí, ktorí nemajú dosť miesta na veľký gril na uhlie, si môžu zaobstarať stolný záhradný gril na drevené uhlie. Výhodou malého stolného grilu na uhlie je jeho nízka hmotnosť, kompaktné rozmery, a tým pádom aj mobilita.

    Pomohla vám táto informácia?
    Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
    Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
    Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
    Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné grily na drevené uhlie Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie grily na drevené uhlie Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie grily na drevené uhlie Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii grily na drevené uhlie recenzie
    P-DC1-WEB03
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií