Prémiové stavebnice LEGO Exclusives

Vstúpte do prémiového sveta stavebnice LEGO® Exclusives

LEGO® Exclusives je synonymom pre unikátnosť a výnimočnosť. Tento rad exkluzívnych stavebníc LEGO® je určený pre tých, ktorí hľadajú zvláštny stavebný zážitok a jedinečné modely, ktoré sa odlišujú od bežných setov. Bez ohľadu na to, či ste mladý nadšenec, alebo skúsený staviteľ, LEGO® Exclusives ponúka príležitosť preskúmať všetky LEGO® svety a vytvoriť niečo úžasné.

Vyberte si z bohatých setov stavebníc LEGO® Exclusives

Stavebnica LEGO® Exclusives sa vyznačuje rozmanitou veľkosťou aj náročnosťou jednotlivých setov. Tie môžu obsahovať rôzny počet dielikov od niekoľkých stoviek až po neuveriteľných 7 500 kúskov. Tento široký rozsah umožňuje všetkým LEGO® nadšencom vybrať si tú správnu staviteľskú výzvu s ohľadom na ich schopnosti.

LEGO Exclusives veľkosť a obťažnosť súpravy
LEGO Exclusives pre všetkých staviteľov

LEGO® Exclusives baví začiatočníkov aj pokročilých staviteľov

Niektoré exkluzívne stavebnice sú určené pre deti už od 7 rokov a začiatočníkov, iné sú skôr pre pokročilých konštruktérov s vášňou pre stavanie. Bez ohľadu na vek či pohlavie si každý nájde stavebnicu, ktorá mu prinesie radosť a zábavu. LEGO® Exclusives ponúka širokú škálu tém a svetov, ktoré oslovujú chlapcov aj dievčatá.

LEGO Exclusives kompatibilita

Kompatibilné sety LEGO® Exclusives

Jednotlivé sety stavebnice LEGO® Exclusives sú kompatibilné nielen spolu navzájom, ale aj so všetkými ďalšími súpravami LEGO®.

LEGO Exclusives témy

LEGO® Exclusives so širokou paletou tém

Zaobstaráte jedinečné stavebnice z rôznych LEGO® svetov, vrátane LEGO® City, LEGO® Star Wars™, LEGO® Harry Potter™ a ďalších.

LEGO Exclusives nové sety

Každý rok nové sety LEGO® Exclusives

Fanúšikovia stavebnice LEGO® sa môžu tešiť na nové a vzrušujúce modely, ktoré im LEGO® Exclusives pravidelne prináša.