AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Podložky na cvičenie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dĺžka
18 cm
800 cm
-
Hrúbka
0,1 cm
20 cm
-
Materiál
PVC
(39)
NBR
(39)
TPE
(32)
Mikrovláknová
(27)
Guma
(16)
Farba
Čierna
(1)
Červená
(1)
Modrá
(3)
Ružová
(2)
Sivá
(1)
Zelená
(1)
Najnovšie objednávky

Kvalitná podložka na cvičenie sa stane vaším najvernejším spoločníkom pri rôznych aktivitách. Nielenže vám prinesie požadovaný komfort pri fyzickej aktivite, ale poskytne vám tiež tepelnú izoláciu, efektívne tlmí nárazy a bráni kĺzaniu. Pred kúpou dbajte na typ, materiál, rozmery a doplnkové vlastnosti. S výberom tej správnej fitness podložky na cvičenie vám radi poradíme.

Pokračovať

Aké výhody ponúka podložka na cvičenie?

Hoci by sa niekomu mohlo zdať, že podložka na cvičenie nie je potrebná, opak je pravdou. Aké má výhody?

  • Poskytuje tepelnú izoláciu a správne odvádza pot.
  • Prináša požadovaný komfort a pohodlie pri cvičení.
  • Podložka na cvičenie kompenzuje nerovný povrch a bráni kĺzaniu po ňom.
  • Efektívne tlmí nárazy a zabraňuje rôznym zraneniam.
  • Dá sa využiť na pilates, jogu, rehabilitáciu aj aerobic.

Či už je vaším favoritom jogová, alebo gymnastická podložka na cvičenie, nikdy by ste mali zabudnúť ani na uterák. Nielenže je s ním cvičenie hygienickejšie, ale tiež zabraňuje prípadnému preklzávaniu.

Fitness podložky na cvičenie sa delia na niekoľko typov

Neexistuje len jediný typ fitness podložky na cvičenie. V ponuke je niekoľko typov, pričom každý sa hodí na iný druh cvičenia.

Jogamatka

Jogamatka je špeciálna fitness podložka na cvičenie jogy. Oproti klasickým fitness modelom sa líši predovšetkým tým, že je viac pevná, stabilná, vždy protišmyková a podrží vás aj v pozíciách, ktoré sú extrémne náročné. Protišmykové podložky na cvičenie jogy sú tiež dlhšie, pretože pri joge často ležíte, a vďaka správnym rozmerom tak môžete byť celí vystretí na podložke. Okrem toho sú vhodné aj ako karimatka na cvičenie pilatesu.

Airtrack

Airtrack je karimatka na cvičenie, ktorá predstavuje ideálnu pomôcku pri prechode z trampolíny na zem. Ide totiž o skladnú nafukovaciu žinenku, ktorú využijete nielen vonku, ale aj vo vnútri. Aitrack je vhodný na tréningy parkouru, gymnastiky, ale aj napríklad bojových športov. Výhodou tejto karimatky na cvičenie je predovšetkým to, že efektívne tlmí nárazy a pruží, čím šetrí vaše kĺby.

i

Špeciálnymi typmi sú podložky pod činky, ktoré bránia riziku poškodenia podlahy, poskytujú zvukovú izoláciu a znižujú prenos vibrácií. Sú vysokoodolné, a tak si poradia aj so záťažou.

Klasické podložky na cvičenie

Klasické podložky na cvičenie využijete k rôznym aktivitám – na domáce cvičenie aj do fitnescentra, na dynamické cvičenie aj preťahovanie či napríklad k rehabilitácii. Majú veľmi univerzálne využitie, avšak je potrebné brať vždy do úvahy niekoľko parametrov, pretože ku každému typu cvičenia sa hodí iná hrúbka, veľkosť, materiál či povrch karimatky na cvičenie. 

Podložka na cvičenie jogy
Jogamatka

Airtrack fitness podložka
Airtrack fitness podložky

Klasická podložka na cvičenie Alza
Klasická podložka na cvičenie

Dôležitý je aj materiál – na výber je korková, gumená aj penová podložka na cvičenie

Ďalším dôležitým kritériom je výber materiálu. K dispozícii je veľa druhov – korková, gumová či napríklad penová podložka na cvičenie. Z akých konkrétnych materiálov môžete vyberať a čím sú špecifické?

  • NBR je pena, ktorá sa hodí na cvičenie doma, v posilňovni, ale aj na vonkajšie tréning, pretože sa z nej vyrábajú hrubé podložky na cvičenie. Máva hrúbku 0,8 – 1,5 cm, vďaka čomu je vhodná aj pri bolestiach kĺbov.
  • PVC sa využíva takmer u všetkých podložiek, pretože ide o odolný materiál s jednoduchou údržbou (niekedy ho možno prať v práčke). PVC je cenovo výhodné, ľahké, avšak má menšiu výdrž.
  • Mikrovlákno je výhodné v tom, že má protišmykový povrch aj v prípade vysokej vlhkosti a potenia. Je ekologické a rozložiteľné v prírode, netrhá sa a neobsahuje umelé farbivá.
  • TPE je pena zaisťujúca komfort počas cvičenia. Podložky na cvičenie z tohto materiálu bývajú hrubé okolo 0,6 cm a sú protišmykové. TPE materiál zaisťuje veľmi dobrú stabilitu, a tak môžete robiť aj náročnejšie cviky.
  • Guma je protišmyková, a tak je veľmi stabilná a odolná – vďaka tomu na nej možno cvičiť takmer čokoľvek. Gumová podložka však vďaka svojim vlastnostiam býva drahšia a má väčšiu hmotnosť.
  • Korok vás osloví predovšetkým svojím neobvyklým vzhľadom a dizajnom, ktorý je čím ďalej obľúbenejší. Ide o ekologický materiál, ktorý je veľmi odolný – za tieto vlastnosti si však priplatíte.
  • Juta je typická drsnejším povrchom. Väčšinou ide o kombináciu prírodných materiálov a gumy, ktorá plní protišmykovú funkciu. Môžete sa tešiť na dlhú životnosť, avšak výmenou za vyššiu hmotnosť.
  • EVA je taktiež pena, ktorá je však tenšia – býva dostupná v hrúbke okolo 0,4 cm až 0,6 cm. Tieto penové karimatky na cvičenie sú skvelou voľbou na rôzne dynamické cvičenia, pretože sú odolné proti vlhkosti a sú extra ľahké.
  • Bavlna sa väčšinou používa na zhotovenie jogových koberčekov – je teda vhodná pre pokročilých jogínov či na náročnejšie cviky. Je typická svojou veľmi hrubou a pevnou štruktúrou.

V prípade airtrackov je telo podložky na cvičenie zhotovené zo zosilnenej dvojstennej tkaniny DWF s PVC vystužením, zatiaľ čo boky sú vyrobené z vysokokvalitného poťahu z PVC.

Hladší verzus drsnejší povrch karimatky na cvičenie

S materiálom súvisí tiež typ povrchu – ten môžu mať karimatky na cvičenie buď hladší, alebo drsnejší. Pokiaľ na podložke budete vykonávať náročnejšie pozície, oceníte skôr drsnejší povrch, o ktorý sa budete môcť zaprieť a nebude kĺzať. Ak budete naopak cvičiť skôr pomalšie alebo dynamické sekvencie, vystačíte si bohato s hladkou štruktúrou.

Podložka na cvičenie má tri dôležité parametre – šírku, hrúbku a dĺžku

Podložka na cvičenie by mala mať rozmery, vďaka ktorým bude pre vás tak akurát veľká, aby ste sa cítili uvoľnenie a v úplnom pohodlí.

  1. Dĺžka podložky sa pohybuje medzi 170 – 185 cm. Pri výbere je dôležité zohľadniť vašu výšku a prevažujúcu činnosť na podložke. Tá by mala byť ideálne dlhšia, než je vaša výška. Aitracky mávajú dĺžku až osem metrov.
  2. Šírka podložky sa štandardne pohybuje okolo 60 cm. V dnešnej dobe je čím ďalej vyhľadávanejšia široká podložka na cvičenie, ktorá môže dosahovať až 80 cm a zaisťuje dokonalý pocit pohodlia.
  3. Hrúbka podložky je tiež dôležitá. Bežne sa pohybuje okolo 4 mm s tým, že abnormálne mäkké podložky mávajú aj 8 – 10 mm. Naopak, tie najtenšie cestovné verzia majú občas len 1 mm. Pri výbere zohľadnite dva aspekty.
    • Druh cvičenia je veľmi podstatný parameter. Na pilates/jogu sa hodia skôr tenšie modely, aby ste plne vnímali zem. Naopak, pri dynamickom cvičení/rehabilitácii sa vám bude hodiť, ak bude podložka na cvičenie hrubá.
    • Postava úzko súvisí s hrúbkou podložky. Pre štíhlejšie postavy sa hodia skôr hrubšie podložky nad 4 mm, a naopak pre silnejšie postavy stačí tenšia hrúbka medzi 3 – 4 mm. Zvážte, čo znesú vaše kĺby.

S hrúbkou súvisí aj tvrdosť karimatky na cvičenie

Pokiaľ máte vybranú správnu veľkosť, zamerajte sa aj na tvrdosť karimatky na cvičenie. Silnejšie a mäkšie podložky ocenia všetci, ktorí majú problém s kolenami, pretože skvele tlmia dopady a uľavujú celému pohybovému aparátu. Na druhú stranu, čím mäkšia je fitness podložka, tým je na nej cvičenie náročnejšie.

Zamerajte sa aj na to, kde budete cvičiť – priamo s tým súvisí hmotnosť. Pokiaľ sa bude fitness podložka často prenášať, oceníte ultraľahké spracovanie. Ak budete cvičiť len doma, váhu riešiť nemusíte.

Fitness podložka na cvičenie podľa aktivity – prehľad

Zaujíma vás, aká fitness podložka na cvičenie by sa hodila na konkrétnu aktivitu? Pozrite sa na stručný prehľad.

Aktivita Hrúbka Tvrdosť Rozmery Ďalšie vlastnosti
Joga, pilates a strečing 0,5 – 2 cm Tvrdšia 180/200 × 60 cm Protišmyková úprava
Ďalšie spracovanie
Jogový dizajn
Dynamické cvičenia (aerobic či gymnastika) 2 – 6 cm Stredná 180 × 60 cm Tlmenie nárazov
Protišmyková úprava
Dokonalá priľnavosť
Rehabilitácia Nad 4 cm Mäkká 180/200 × 100 cm Väčšie rozmery
Príjemný materiál
Komfortné spracovanie

Aké ďalšie vlastnosti ponúkne tá najlepšia podložka na cvičenie?

Ak vás zaujíma, aká by bola tá najlepšia podložka na cvičenie pre vás, dbajte aj na niekoľko ďalších vlastností.

  • Protišmyková podložka na cvičenie je neoceniteľná takmer pri každom cvičení. Vďaka tomu, že zostane na svojom mieste, môžete sa plne sústrediť na cvičenie. Vďaka tomu vám protišmykové vyhotovenie zaistí lepšie výkony.
  • Skladacia podložka na cvičenie sa dá ľahko zrolovať/zložiť do tvaru, ktorý vám uľahčí prenášanie a skladovanie. Môže mať tiež tvar puzzle. Podložka na cvičenie sa tak vďaka tomu môže skladať podľa potreby.
  • Vodeodolné karimatky na cvičenie sú vhodné najmä na vonkajšie cvičenie. Či už je mokro alebo rosa, nemusíte sa báť, že by sa cvičebná podložka poškodila. Môžete ju využiť aj na fyzioterapiu vo vode.
  • Hypoalergénne podložky na cvičenie sú vyrobené z hypoalergenného materiálu, a tak sú vhodné pre alergikov. Mávajú nižší obsah látok a farbív, a tak je na nich aj každodenné cvičenie bezproblémové.
  • Integrované držadlá nájdete u airtrackov. Vďaka nim sa dá cvičebná podložka ľahko prenášať bez toho, aby ste ju museli skladať do tašky. Nemusíte sa báť, držadlá pri cvičení nikde neprekážajú.

Podložka na cvičenie so vzorom alebo bez vzoru?

Posledným bodom pri výbere je zvoliť si, či bude vaša nová podložka na cvičenie so vzorom, alebo bez vzoru. Jednofarebné varianty oceňujú ľudia, ktorí sa chcú plne sústrediť na jeden bod a nechcú sa rozptyľovať. Niektorí ľudia sa však naopak oveľa lepšie sústredia, keď majú vzorované podložky (mandalu, geometrické tvary).

Aké farby máva karimatka na cvičenie? Čierna, ružová aj pestrofarebná nie je výnimkou

Zaujíma vás, aké farebné spracovania máva karimatka na cvičenie? Ružový, čierny i úplne pestrofarebný variant nie je žiadnou výnimkou. Vyberú si ako milovníci divokejších odtieňov, tak aj tí, čo sa radšej držia viac pri zemi.

Molitanová fitness podložka na cvičenie – jednofarebná vs. vzorovaná

Jednofarebná vs. vzorovaná karimatka na cvičenie

Dbajte na to, aby sa dala fitness podložka na cvičenie dobre prenášať

Držiaky a obaly pre podložky na cvičenie by vám rozhodne nemali chýbať. Skvele sa hodia nielen vtedy, keď podložku prenášate, ale aj v prípade, keď ju potrebujete uskladniť – popruh či obal ju skvele stiahne, vďaka čomu ju potom môžete umiestniť takmer kamkoľvek. Fitness podložka máva popruh/obal často priamo súčasťou balenia.

Ako sa udržiava fitness podložka na cvičenie? Myslite na tri základné body

Nemenej dôležitá je tiež údržba a hygiena. Ako sa správne uchováva fitness podložka na cvičenie?

  1. Pred prvým použitím je vhodné podložku umyť vodou a nechať voľne uschnúť – nepokladajte ju na radiátor či kúrenie, nedávajte ju do sušičky, a ani ju nevešajte na šnúru, kde môže dôjsť k pokriveniam.
  2. Po každom cvičení by ste ju mali tiež jemne umyť, aby ste sa zbavili drobných nečistôt, potu a prachu. Niektoré fitness karimatky je dokonca možné prať pri nízkych stupňoch aj v práčke.
  3. Na čistenie vám bohato postačí handrička s vodou, avšak môžete si zaobstarať aj špeciálne čistiace prípravky či dezinfekčné prostriedky, ktorými sa karimatka na cvičenie len postrieka, čím sa vydezinfikuje a prevonia.

i

Zháňate lacné podložky na cvičenie? Navštívte náš bazár či výpredaj, kde nájdete skvosty za zlomok ceny, alebo si tovar zoraďte od najlacnejšieho. Ak vás zaujímajú názory ostatných zákazníkov, prečítajte si, čo hovoria na podložky na cvičenie recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Tlmiaca podložka – 2 ks, 490×490×8mm, farba: čierna s farebným melírom
26,90 €

2.
Tréningová pomôcka – na posilňovanie s vlastnou váhou, materiál ABS plast a špeciálna mäkká pena, priemer 18 cm, v balení 2 ks
10,90 €

3.
Tlmiaca podložka – 2000×1000×6mm, farba: čierna s farebným melírom
66,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
223 položiek
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Freedom
Jogamatka – rozmery 178 × 61 cm (D׊), hrúbka 0,35 cm, materiál mikrovláknová, hmotnosť 2,5 kg
Zľavnené -7 %
50,90 € 54,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTsh789
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Asana
Jogamatka – rozmery 178 × 61 cm (D׊), hrúbka 0,35 cm, protišmyková a umývateľná, materiál mikrovláknová, popruh súčasťou, hmotnosť 2500 g
55,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTss0073
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Namaste
Jogamatka – rozmery 178 × 61 cm (D׊), hrúbka 0,35 cm, protišmyková a umývateľná, materiál mikrovláknová, popruh súčasťou, hmotnosť 2500 g
Zľavnené -9 %
50,90 € 55,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: SPTss0076
4,5 18×
Prémiová tlmiaca podložka PUSH PRO MT pod posilňovacie stroje 6 mm
Tlmiaca podložka – 2000×1000×6mm, farba: čierna s farebným melírom
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTpod002
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Mandala
Jogamatka – rozmery 178×61 cm, hrúbka 0,35 cm, materiál mikrovláknová, hmotnosť 2,5 kg
50,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: SPTss0075
Sharp Shape Microfibre travel mat Spiritual - Jogamatka Varianty
4,9
Sharp Shape Microfibre travel mat Spiritual
Jogamatka – rozmery 182×61 cm, hrúbka 0,1 cm, materiál mikrovláknová, hmotnosť 900 g
43,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTss0107
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Mirror
Jogamatka – rozmery 178 × 61 cm (D׊), hrúbka 0,35 cm, protišmyková a umývateľná, materiál mikrovláknová, popruh súčasťou, hmotnosť 2500 g
Cenová bomba
37,90 € Ušetríte 13,05 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTss0074
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Lotos
Jogamatka – rozmery 178×61 cm, hrúbka 0,35 cm, protišmyková a umývateľná, materiál mikrovláknová, popruh súčasťou, hmotnosť 2500 g
Zľavnené -9 %
50,90 € 55,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTss0072
4,7 12×
Prémiová tlmiaca podložka PUSH PRO MT pod posilňovacie stroje 8 mm
Tlmiaca podložka – 2000×1000×8mm, farba: čierna s farebným melírom
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTpod003
4,5 100×
Lifefit Yoga Mat Exkluziv čierna
Podložka na cvičenie – materiál NBR, hrúbka 1 cm, rozmery 100 × 58 cm (D׊)
15,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTrul059
4,5 100×
Lifefit Yoga Mat Exkluziv bordó
Podložka na cvičenie – materiál NBR, hrúbka 1 cm, rozmery 100 × 58 cm (D׊)
15,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTrul060
4,9
Tlmiace podložky PUSH PRO MT pod činky, kettlebell a ťažké stroje 8 mm
Tlmiaca podložka – 2 ks, 490×490×8mm, farba: čierna s farebným melírom
26,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: SPTpod001
Sharp Shape PU Yoga mat Flower - Jogamatka Varianty
4,4 16×
Sharp Shape PU Yoga mat Flower
Jogamatka – rozmery 185 × 68 cm (D׊), hrúbka 0,4 cm, materiál guma
59,90 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: SPTss0113
4,7 51×
Sharp Shape ECO Yoga mat Unicorn
Jogamatka – rozmery 178 × 61 cm (D׊), hrúbka 0,35 cm, protišmyková a umývateľná, materiál mikrovláknová, popruh súčasťou, hmotnosť 2500 g
56,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTss0077
4,4 20×
Sharp Shape Dual TPE yoga mat grey
Podložka na cvičenie – materiál TPE, hrúbka 0,6 cm, rozmery 183×61 cm, popruh súčasťou
22,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTss0125
4,4 20×
Sharp Shape Dual TPE yoga mat blue
Podložka na cvičenie – materiál TPE, hrúbka 0,6 cm, rozmery 183×61 cm, popruh súčasťou
Super cena
21,30 € Ušetríte 1,65 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: SPTss0124
4,4
GymBeam Šmykľavé podložky Core Sliders
Tréningová pomôcka – na posilňovanie s vlastnou váhou, materiál ABS plast a špeciálna mäkká pena, priemer 18 cm, v balení 2 ks
10,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym182
4,4 20×
Sharp Shape Dual TPE yoga mat red
Podložka na cvičenie – materiál TPE, hrúbka 0,6 cm, rozmery 183×61 cm, popruh súčasťou
24,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTss0127
Sharp Shape JUTA yoga mat Khaki - Jogamatka Varianty
4,8
Sharp Shape JUTA yoga mat Khaki
Jogamatka – rozmery 173×61 cm, hrúbka 0,5 cm, umývateľná, materiál jutová, popruh súčasťou
24,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: SPTss0131
Sharp Shape Cork travel yoga mat Chakra - Jogamatka Varianty
4,2
Sharp Shape Cork travel yoga mat Chakra
Jogamatka – rozmery 183×61 cm, hrúbka 0,35 cm, materiál korková, popruh súčasťou
53,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTss0117
Sharp Shape JUTA yoga mat Coffee - Jogamatka Varianty
4,8
Sharp Shape JUTA yoga mat Coffee
Jogamatka – rozmery 173×61 cm, hrúbka 0,5 cm, umývateľná, materiál jutová, popruh súčasťou
24,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTss0130
Sharp Shape JUTA yoga mat Claret - Jogamatka Varianty
4,8
Sharp Shape JUTA yoga mat Claret
Jogamatka – rozmery 173×61 cm, hrúbka 0,5 cm, umývateľná, materiál jutová, popruh súčasťou
24,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTss0129
Sharp Shape Core sliders blue - Tréningová pomôcka Varianty
4,8
Sharp Shape Core sliders blue
Tréningová pomôcka – kĺzavé disky s priemerom 18cm, sklzová spodná strana s vrchnou stranou z mäkkej peny pre komfort
10,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTss893
Sharp Shape Core sliders black - Tréningová pomôcka Varianty
4,8
Sharp Shape Core sliders black
Tréningová pomôcka – kĺzavé disky s priemerom 18cm, sklzová spodná strana s vrchnou stranou z mäkkej peny pre komfort
10,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTss892

Podložky na cvičenie

fitnessTRX závesný systém (TIPY A TRIKY) ​​​​ TRX cviky zlepšujú kondíciu, spevnia stred tela, posilňujú svaly a spaľujú tuky. Ešte ste TRX cvičenie nevyskúšali? Rozhodne by ste mali! Vysvetlíme vám, prečo sú TRX cviky tak obľúbené medzi vrcholovými športovcami, športovými nadšencami aj začiatočníkmi.
Guma na cvičenie, tiež odporová guma či expandér, je šikovným pomocníkom pri domácom cvičení, s ktorým možno precvičiť celé telo. V našom článku sa dozviete, ako s touto gumou správne cvičiť.
Prinášame vám skvelé tipy na domáce cvičenie, ako je joga, strečing aj posilňovanie, s ktorými si pretiahnete celé telo. Vďaka domácemu cvičeniu sa dostanete rýchlo a pohodlne späť do formy a zlepšíte si ako vašu fyzickú, tak psychickú kondíciu. S cvičením vám pomôžu...
fitnessAko na cvičenie na hrazde? (NÁVOD) Cvičenie na hrazde nie je len záležitosťou posilňovní, trénovať na nej môžeme aj v pohodlí domova. Dokonale posilňuje hornú časť nášho tela a spevňuje ho. V tomto článku sa pozrieme, ako takú hrazdu na domáce cvičenie vybrať a ako na nej správne cvičiť.
Ako začať cvičiť doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť svoju izbu. V článku vám poradíme, ktorý typ cvičenia pre vás bude vhodný a ako cvičiť, aby ste dosiahli požadované výsledky.
Viete, aký šport si vybrať, aby ste v lete zhodili pár kíl? A aké pri športovaní dodržiavať zásady? Prinášame vám tipy na letné športy, ktoré sú nielen efektívne pri spaľovaní tukov, ale tiež zábavné.
Viac článkov Všetky články

Podložky na cvičenie

V kategórii Podložky na cvičenie máme práve teraz na Alza.sk celkom 223 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné podložky na cvičenie Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie podložky na cvičenie Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie podložky na cvičenie Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii podložky na cvičenie recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií