AlzaPlus+ pet Propesko Mistr

Maškrty pre psov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Zviera
Pes
(1058)
Mačka
(2)
Pes a mačka
(42)
Vek zvieraťa
Šteňa/Junior
(38)
Mačiatko/Junior
(1)
Dospelý/Adult
(511)
Senior
(22)
Bez obmedzenia veku
(573)
Veľkosť zvieraťa
Malý pes
(159)
Stredný pes
(158)
Veľký a obrí pes
(102)
Všetky plemená
(827)
Aktivita zvieraťa
Nízka aktivita
(53)
Normálna aktivita
(1035)
Vysoká aktivita
(73)
Kastrovaný pes
(27)
Kastrovaná mačka
(4)
Gravidné a dojčiace
(22)
Príchuť (Protein)
Kuracia
(240)
Hovädzia
(159)
Kačacia
(98)
Byvolia
(65)
Hydinová
(55)
Typ krmiva
Maškrty
(756)
Sušené mäso
(133)
Kosť
(70)
Tyčinky
(56)
Sušienky
(21)
Bez obsahu
Obilnín
(95)
Konzervantov
(77)
Kukurica
(58)
Sóje
(52)
Farbív
(46)
Hmotnosť balenia
0,01 kg
18 kg
-
Konzistencia
Suché
(800)
Polovlhké
(247)
Mokré
(3)
Najnovšie objednávky

Maškrty pre psov slúžia predovšetkým na odmeňovanie maznáčikov. Sú užitočné nielen pri výcviku, ale tiež ako odmena za dobré správanie či spestrenie v diéte – navyše napomáhajú pri ústnej hygiene. K dispozícii sú aj malé balenia, ktoré môžete vziať kamkoľvek so sebou. Čo je dôležité vedieť predtým, než pamlsky pre psov vyberiete?

Pokračovať

Maškrty pre psov môžu slúžiť na rôzne účely

Maškrty pre psov nie sú len skvelou dobrotou, ktorú maznáčikovia milujú – slúžia aj ako odmena pri výcviku, zábava či pomocník pri čistení chrupu. Aké maškrty pre psov môžete svojmu miláčikovi zaobstarať?

Zdravý chrup miláčikov je základ – vyberajte pamlsky pre psov na čistenie zubov

Dentálne maškrty pre psov udržujú vďaka špeciálnym látkam zdravý chrup a ďasná, precvičujú žuvacie svalstvo, znižujú zápach z úst a tvorbu zubného kameňa. Sú vyrobené v špeciálnom tvare a obsahujú veľa vitamínov, potravinových doplnkov a minerálnych látok. Maškrty čiže pamlsky pre psov môžu tiež slúžiť ako skvelá odmena.

  • Parohy pre psov sú 100 % prírodná žuvacia maškrta slúžiaca na čistenie zubov psa či zábavu. Obsahujú vysoké množstvo živín, ako je vápnik, sodík, horčík a železo. Navyše obsahujú minimum tuku, sú teda zdravšie.

Vynikajúcou dobrotou sú sušené pamlsky pre psov, piškóty či kosti

Sušené pamlsky pre psov, piškóty či keksy dobre poslúžia ako chutné maškrty či doplnkové krmivo. Výhodou je, že krásne voňajú, výborne chutia a dokážu vášho maznáčika tiež zabaviť.

  • Sušené maškrty pre psov sú vyrobené z kuracieho, králičieho, bravčového, byvolieho, hovädzieho či morčacieho mäsa, avšak výnimkou nie sú ani ryby, ako je treska či losos.
  • Piškóty pre psov predstavujú doplnkové krmivo pre psov, ktoré je určené na doplnenie bežnej potravy. Pre zlepšenie trávenia sú väčšinou vyrábané so zníženým obsahom cukru a lepku.
  • Sušienky pre psov sú výbornou odmenou či olovrantom počas dňa. Krásne chrumkajú a voňajú, majú rôzne tvary aj veľkosti a vďaka mnohým príchutiam si pochutí naozaj každý psík.
  • Kosti pre psov obsahujú vitamíny, minerály a esenciálne aminokyseliny, ktoré prispievajú k zdraviu maznáčika. Okrem toho tieto maškrty pre psov pomáhajú k čistejšiemu a zdravšiemu chrupu.


Pivo a šampanské pre psov sa hodí na špeciálne príležitosti. Produkty sa vyrábajú z rastlinných výťažkov, vďaka čomu obsahujú veľa vitamínov a minerálov. Neobsahujú bublinky ani alkohol. Pre špeciálne príležitosti máme v ponuke tiež darčekové balíčky či adventné kalendáre pre psov.

Pamlsky pre psov na výcvik – voňavá odmena je lepšou motiváciou ako hračka

Pamlsky pre psov na výcvik slúžia ako odmena pri vykonávaní rôznych povelov. Mali by byť čo najmenšie, pretože ich psík dostáva skutočne veľa. Tiež by mali byť mäkké, aby nedochádzalo ku zdĺhavému hryzeniu, ktoré zdržiava pri výcviku. Chutné a voňavé pochúťky pre psov sú lepšou motiváciou ako hračka.

i

Vďaka vreckám na maškrty máte mäsové pochúťky pre psov neustále pri sebe

Vrecká na maškrty sú skvelým pomocníkom pri aktívnom výcviku psíkov. Ľahko sa otvárajú, takže máte odmenu ihneď po ruke. Zároveň sú však pevne uzavreté – počas výcviku teda nič nevypadne. Niekoľko vreciek umožňuje uloženie aj osobných vecí.

Chcete nájsť lacné maškrty pre psov? Pomôže vám parametrický filter a zoradenie od najnižšej ceny.

Všetko pre zdravie vášho maznáčika – čo by pamlsky pre psov (ne)mali obsahovať?

Zloženie má vplyv na zdravie maznáčika. Pamlsky pre psov by nemali obsahovať farbivá, umelé konzervanty, soľ či cukor. Dbajte tiež na to, aby sa v nich neobjavovalo vysoké množstvo obilnín, kukurice či sóje, ktoré sú pre niektoré psy zle stráviteľné a môžu spôsobiť alergickú reakciu. Čo by naopak maškrty pre psov mali obsahovať?

  • Mäso je neoddeliteľnou súčasťou krmiva pre psov. Aj pamlsky pre psov by ho mali obsahovať čo najviac. Tým svojmu miláčikovi zaistíte kvalitnú pochúťku plnú bielkovín, vitamínov a potrebných živín.
  • Tuky sú tiež veľmi výživné, ak sú kvalitné. Do maškŕt môžu byť pridané vo forme živočíšnych tukov či olejov, ako je rybí či rastlinný. Obsah tuku voľte podľa aktivity svojho maznáčika.
  • Vitamíny sú pridanou hodnotou množstva maškŕt. Tie obsahujú najmä vitamíny skupiny B, ale aj iné typy (A, C, D, E), ktoré sa podieľajú na lesklej srsti, lepšom zdraví a silnejších kostiach.

Ak váš pes trpí alergiou, kúpte mu hypoalergénne maškrty pre psov bez pridaných látok. Pre tieto účely vám tiež dobre poslúžia domáce pamlsky pre psov, napríklad v podobe piškót.

Pamlsky pre psov s obličkovou diétou či iným obmedzením musia mať ľahké zloženie

Pamlsky pre psov s obličkovou diétou či iným zdravotným obmedzením sú výborným a príjemným spestrením bežnej stravy. Väčšinou bývajú označené ako LIGHT, pretože obsahujú znížený podiel tukov, cukrov a ďalších látok. Môžete ich použiť aj ako maškrty s pečeňovou diétou či pri problémoch s nadváhou.

Cena nie je na prvom mieste – zdravé pamlsky pre psov musia byť kvalitné

Zdravé pamlsky pre psov nepatria medzi tie úplne najlacnejšie, avšak máte istotu, že vášmu miláčikovi doprajete kvalitné pochúťky, ktoré skvele voňajú a chutia, dodávajú energiu a podporujú krásnu srsť. Nekvalitné maškrty pre psov spôsobujú naopak zažívacie ťažkosti, nadmerné pĺznutie a iné zdravotné komplikácie.

Na zabavenie aj spoločné vyvádzanie kúpte vášmu miláčikovi hračky pre psov. V ponuke nájdete frisbee, loptičky, plyšové hračky, aporty, hryzacie hračky a ďalšie.

Ušetrite s väčším balením – 1 kg pamlsky pre psov sú cenovo výhodnejšie

Ak chcete ušetriť, neznižujte kvalitu, ale kupujte výhodnejšie balenia – veľmi dlhý čas vám vydržia napríklad 1 kg pamlsky pre psov. Veľké balenie je vhodné aj v prípade, že máte doma viac maznáčikov. Potrebujete pri prechádzke či výcviku iba malé množstvo maškŕt? Stačí si časť odobrať do vrecka na maškrty a môžete vyraziť.

Pri výbere dbajte na veľkosť a vek psíka – maškrty pre šteňatá vs. pre staršie psy

Požiadavky na výživu sa líšia podľa veku a veľkosti psíka. Viete, kedy je ešte vhodné podávať maškrty pre šteniatka alebo aké požiadavky na výživu má gravidná či dojčiaca fena? Uvedený prehľad vám výber maškŕt výrazne uľahčí.

  • Šteňa/junior je v závislosti na rase pes vo veku 0 – 24 mesiacov. Maškrty pre šteňatá podporujú zdravý chrup a správny rast aj vývoj svalov a kĺbov. Obsahujú vysoký podiel bielkovín a vitamínov.
  • Starý pes/senior má s rastúcim vekom vyššie riziko zdravotných komplikácií. Z toho dôvodu tieto maškrty podporujú imunitný systém, sú mäkšie a mávajú nižšiu energetickú hodnotu.
  • Gravidná a dojčiaca fena taktiež potrebuje dostatočný kalorický príjem – v období dojčenia je to až 8× viac, než potrebuje nedojčiaca fena rovnakého veku.
Veľkosť plemena Hmotnosť v dospelosti Dosiahnutie v dospelosti
Malé plemená do 10 kg 10. – 12. mesiac
Stredné plemená do 25 kg 12. mesiac
Veľké plemená do 45 kg 15. – 18. mesiac
Obrie plemená nad 45 kg 24. mesiac

Zvoľte vhodné pamlsky pre psov tiež podľa aktivity maznáčika

Pamlsky pre psov je nutné vyberať tiež podľa aktivity vášho maznáčika. Aktívny psík potrebuje dostatočný príjem energie, aby sa mu neminuli žiadne dôležité živiny. V prípade menej aktívnych psov je zvýšené riziko obezity, preto potrebujú naopak znížený kalorický príjem a nižší obsah tukov.

  • Psy s nízkou aktivitou potrebujú nižší podiel tukov. Hodia sa pre nich maškrty z kuracieho či morčacieho mäsa a rýb.
  • Psy s normálnou aktivitou si môžu dovoliť akékoľvek maškrty. Optimálny pomer živín zaistí ich kombinácia.
  • Psy s vysokou aktivitou si zaslúžia vyšší obsah tuku a bielkovín. Vhodným zdrojom je hovädzie, kuracie či jelenie.

V ponuke nájdete tiež maškrty pre psov s kĺbovou výživou, ktoré sa obzvlášť hodia pre veľmi aktívnych psov namáhajúcich pohybový aparát.

Vyrobte vášmu maznáčikov domáce pamlsky pre psov, recepty sú ľahké

Ak chcete pre svojho maznáčika skutočne to najlepšie, vyrobte mu domáce pamlsky pre psov. Recepty sú veľmi jednoduché a nezaberú vám veľa času. Pripravte zdravé, prírodné a cenovo výhodnejšie pamlsky pre psa, recepty sú bez chémie, farbív, konzervantov, ochucovadiel a ďalších nepotrebných prísad. Stačí len hľadať.

i

DIY psie maškrty – pečieme pre psov z kvalitných surovín

DIY psie maškrty (z anglického do it yourself = vlastná výroba) môžete vyrobiť z rôznych surovín. Najčastejšie sa používa pravé mäso, zelenina, ovsené vločky, ryby, vnútornosti či ovocie. Svojmu psíkovi môžete pripraviť chutné a zdravé sušienky, placky či koláčiky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Sušené mäso pre psov – na čistenie zubov, na posilnenie žuvacích svalov a výcvikové, pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hovädzia a kačacia príchuť, tuky 2 %
8,59 €

2.
Pedigree DentaStix small 28 ks Na sklade > 10 ks
Maškrty pre psov – na čistenie zubov a na posilnenie žuvacích svalov, pre malé plemená s normálnou aktivitou, receptúra: hovädzia a kuracia, hrubé bielkoviny 9 %, tuky 1,8% - 0,23 €/ks
6,40 €

3.
Pedigree DentaStix large 28 ks Na sklade > 10 ks
Maškrty pre psov – na čistenie zubov a na posilnenie žuvacích svalov, pre veľké plemená s normálnou aktivitou, receptúra: hovädzia a kuracia, hrubé bielkoviny 9 %, tuky (živočíšny) 1,8%, diétne - 0,34 €/ks
9,59 €

Ďalšie najpredávanejšie
1 102 položiek
Pedigree DentaStix small 28 ks - Maškrty pre psov Varianty
4,9 185×
Pedigree DentaStix small 28 ks
Maškrty pre psov – na čistenie zubov a na posilnenie žuvacích svalov, pre malé plemená s normálnou aktivitou, receptúra: hovädzia a kuracia, hrubé bielkoviny 9 %, tuky 1,8% - 0,23 €/ks
Cenová bomba
6,40 € Ušetríte 0,79 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1036
Pedigree DentaStix large 28 ks - Maškrty pre psov Varianty
4,9 185×
Pedigree DentaStix large 28 ks
Maškrty pre psov – na čistenie zubov a na posilnenie žuvacích svalov, pre veľké plemená s normálnou aktivitou, receptúra: hovädzia a kuracia, hrubé bielkoviny 9 %, tuky (živočíšny) 1,8%, diétne - 0,34 €/ks
Cenová bomba
9,59 € Ušetríte 1,80 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1037
4,8 129×
Brit Training Snack Puppies 200 g
Maškrty pre psov – výcvikové, pre všetky plemená s vysokou aktivitou, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 15,3 %, tuky (kurací) 7,8%
Cenová bomba
Od  2,51 € Ušetríte 0,49 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1370
Pedigree DentaStix medium 28 ks - Maškrty pre psov Varianty
4,9 185×
Pedigree DentaStix medium 28 ks
Maškrty pre psov – na čistenie zubov a na posilnenie žuvacích svalov, pre stredne veľké plemená s normálnou aktivitou, receptúra: hovädzia a kuracia, hrubé bielkoviny 9 %, tuky (živočíšny) 1,8%, diétne - 0,34 €/ks
Super cena
9,40 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1038
4,9 143×
Brit Care Dog Functional Snack Dental Venison 150 g
Maškrty pre psov – na posilnenie žuvacích svalov a výcvikové, pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: divinová, čerstvé mäso v sušine 26%, hrubé bielkoviny 26 %, tuky (lososový) 5%, bez obilnín, morské riasy
Cenová bomba
Od  3,54 € Ušetríte 0,59 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1931
Brit Training Snack S 200 g - Maškrty pre psov
Varianty
4,8 76×
Brit Training Snack S 200 g
Maškrty pre psov – výcvikové, pre malé plemená s vysokou aktivitou, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 15,3 %, tuky (kurací) 7,8%
Cenová bomba
Od  2,51 € Ušetríte 0,39 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1371
4,9 143×
Brit Care Dog Functional Snack Mobility Squid 150 g
Maškrty pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, s kĺbovou výživou, bez obilnín
Cenová bomba
Od  3,54 € Ušetríte 0,77 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1930
Carnilove dog semi moist snack duck enriched with rosemary 200 g - Maškrty pre psov
Varianty
4,9 124×
Carnilove dog semi moist snack duck enriched with rosemary 200 g
Maškrty pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: kačacia, čerstvé mäso v sušine 35%, hrubé bielkoviny 31 %, tuky 6%, bez obilnín
Od  3,17 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1091
Carnilove dog semi moist snack trout enriched with dill 200 g - Maškrty pre psov
Varianty
4,9 124×
Carnilove dog semi moist snack trout enriched with dill 200 g
Maškrty pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: rybia, čerstvé mäso v sušine 35%, hrubé bielkoviny 31 %, tuky 5%, bez obilnín
Cenová bomba
Od  3,17 € Ušetríte 0,89 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1090
Dokas – Tyčinky z hovädzej k. obalené kačacinou 200 g - Maškrty pre psov Varianty
4,9 30×
Dokas – Tyčinky z hovädzej k. obalené kačacinou 200 g
Maškrty pre psov – na čistenie zubov, pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: hovädzia a kačacia, hrubé bielkoviny 83 %, tuky (živočíšny) 2,7%, bez obilnín, bez konzervantov a hypoalergénne
7,69 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk0505
Brit Training Snack M 200 g - Maškrty pre psov
Varianty
4,8 76×
Brit Training Snack M 200 g
Maškrty pre psov – výcvikové, pre stredne veľké plemená s vysokou aktivitou, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 15,3 %, tuky (kurací) 7,8%
Cenová bomba
Od  2,51 € Ušetríte 0,39 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1372
4,8 129×
Brit Training Snack Puppies 100 g
Maškrty pre psov – výcvikové, pre všetky plemená s vysokou aktivitou, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 15,3 %, tuky (živočíšny) 7,8%
Cenová bomba
1,79 € Ušetríte 0,34 €
Na sklade > 50 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1369
Pedigree Biscrok 200 g - Maškrty pre psov Varianty
4,9 25×
Pedigree Biscrok 200 g
Maškrty pre psov pre malé, stredne veľké a veľké plemená s nízkou, normálnou a vysokou aktivitou, receptúra: hovädzia a jahňacia, hrubé bielkoviny 14 %, tuky 8%
Cenová bomba
1,90 € Ušetríte 0,29 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk2653
5,0 28×
Dokas – Kačacie prsia kúsky 200 g
Maškrty pre psov – výcvikové, pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: kačacia, tuky 3,7%, bez obilnín, bez konzervantov
7,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk0518
4,9 143×
Brit Care Dog Functional Snack Antistress Shrimps 150 g
Maškrty pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: krevetová, bez obilnín
Cenová bomba
Od  3,54 € Ušetríte 0,77 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1935
Dokas – Tyčinky z hovädzej k. obalené kuracinou 200 g - Maškrty pre psov Varianty
4,9 30×
Dokas – Tyčinky z hovädzej k. obalené kuracinou 200 g
Maškrty pre psov – na čistenie zubov, pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: hovädzia a kuracia, hrubé bielkoviny 80 %, tuky (živočíšny) 5,3%, bez obilnín, bez konzervantov a hypoalergénne
7,69 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk0504
4,9 143×
Brit Care Dog Functional Snack Skin & Coat Krill 150 g
Maškrty pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, bez obilnín
Cenová bomba
Od  3,54 € Ušetríte 0,77 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1933
Carnilove dog crunchy snack salmon with blueberries with fresh meat 200 g - Maškrty pre psov
Varianty
4,9 188×
Carnilove dog crunchy snack salmon with blueberries with fresh meat 200 g
Maškrty pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: lososová, čerstvé mäso v sušine 35%, hrubé bielkoviny 33 %, tuky (kurací) 11%, bez obilnín, s antioxidantmi
Od  3,24 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1087
4,9 143×
Brit Care Dog Functional Snack Endurance Lamb 150 g
Maškrty pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: jahňacia, bez obilnín
Cenová bomba
Od  3,54 € Ušetríte 0,77 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1937
4,9 54×
Fine Dog bakery piškóty pre psov 6× 200 g klasik
Piškóty pre psa vhodné pre plemená všetkých veľkostí, určené pre dospelých psov, hmotnosť balenia: 1,2 kg
9,79 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk0179
Brit Training Snack L 200 g - Maškrty pre psov
Varianty
4,8 76×
Brit Training Snack L 200 g
Maškrty pre psov – výcvikové, pre veľké plemená s vysokou aktivitou, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 15,3 %, tuky (kurací) 7,8%
Cenová bomba
Od  2,51 € Ušetríte 0,39 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1373
4,9 14×
Canvit Snacks Dental Large Breed – Duck 250 g
Maškrty pre psov – na čistenie zubov, pre veľké plemená s normálnou aktivitou, receptúra: kačacia, tuky 7,5%, bez obilnín, morské riasy
Cenová bomba
3,19 € Ušetríte 0,69 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk0582
Carnilove dog crunchy snack ostrich with blackberries with fresh meat 200 g - Maškrty pre psov
Varianty
4,9 188×
Carnilove dog crunchy snack ostrich with blackberries with fresh meat 200 g
Maškrty pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: pštrosia, čerstvé mäso v sušine 35%, hrubé bielkoviny 32 %, tuky (kurací) 11%, s antioxidantmi
Od  3,24 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1085
4,7 24×
Akinu Kostičky pre psy polomäkké 500 g
Maškrty pre psov – výcvikové, pre malé, stredne veľké a veľké plemená s normálnou aktivitou, hrubé bielkoviny 20 %
3,10 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMsv0142

Maškrty pre psov

Pes domáciAkého psa pre seniora Pes je pre seniorov skvelým spoločníkom, ktorý ich udrží v dobrej psychickej a fyzickej kondícii. Prečítajte si, aké sú ideálne plemená pre dôchodcov a na čo by ste sa mali pri výbere zamerať.
Čo riskujete, ak si zaobstaráte psa z množiarne? Aké sú najčastejšie praktiky majiteľov množiarní? Poradíme, na čo si máte dať pri nákupe šteňaťa pozor.
Doprajte svojmu psíkovi odmenu v podobe tréningových maškŕt AKINU, ktoré vynikajú poctivou mäsovou chuťou a sú špeciálne prispôsobené do malých kúskov, aby ich psík mohol rýchlo zjesť. Teraz máte navyše možnosť v špeciálnej akcii od 7. 6. – 13. 7. 2021 získať pri...
chovateľstvoZákladná výbava pre šteňa Rozhodli ste sa, že si zaobstaráte šteňa? Zistite si o šteniatkach čo najviac informácií, aby ste sa mohli na jeho príchod dobre pripraviť. Aké základné vybavenie, bez ktorého sa šteňa nezaobíde, musíte zaobstarať?
Správnym výberom kvalitných doplnkov stravy môžete u svojho psa predísť zdravotným problémom. Doplnky stravy Canvit sú ideálnym riešením na podporu imunity, zdravé kĺby, optimálny prísun živín, zdravé zuby aj krásnu srsť.
Trendom posledných rokov je veľmi starostlivý výber potravín, ktoré jeme. Sústredíme sa na to, aby mali správne výživové hodnoty a zloženie potravín dôkladne zvažujeme. Čím ďalej tým viac ľudí začína veľmi podobným spôsobom pristupovať aj k výberu stravy pre svojho...
Viac článkov Všetky články

Maškrty pre psov

V kategórii Maškrty pre psov máme práve teraz na Alza.sk celkom 1102 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné maškrty pre psov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie maškrty pre psov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie maškrty pre psov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii maškrty pre psov recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií