-->
LEGO Icons Vespa 125

Stavebnica LEGO® Icons prináša zážitky so štipkou nostalgie

Originálne súpravy LEGO® Icons predstavujú široké spektrum tém cez svetoznáme pamiatky, modulárne stavby a ikonické modely áut až po vkusné bytové doplnky aj obľúbené momenty z popkultúry. Sú tak skvelými spoločníkmi pre všetkých pokročilých staviteľov, ktorí si užívajú každý detail týchto prepracovaných a často nostalgicky ladených modelov. Vyberte si svoj obľúbený kúsok LEGO® Icons, ktorý vám prinesie neopakovateľný zážitok.

Relaxujte s LEGO® Icons, rozvíjajte kreativitu a precvičujte jemnú motoriku

Nájdite si čas len pre seba alebo strávte kvalitný čas s rodinou pri tvorbe vašich obľúbených stavebníc LEGO® Icons. Veľmi kvalitné spracovanie a vyladené detaily jednotlivých súprav vám umožnia rozvíjať kreativitu, posunúť fantáziu na úplne novú úroveň a precvičiť jemnú motoriku. Odhoďte všetky starosti aj stres, LEGO® Icons kocky zamestnajú vás aj vašu rodinu pri každej príležitosti.

LEGO Icons Strelícia kráľovská
LEGO Icons Strašidelný dom na púti

Modely LEGO® Icons, to sú originálne bytové doplnky

Modely z radu LEGO® Icons slúžia nielen ako stavebnice, ktoré si užijete iba pri ich tvorbe a následne zostanú ležať ladom. Vďaka realistickému spracovaniu aj farbám majú pridanú estetickú hodnotu, ktorá vášmu interiéru dodá šmrnc a osobitý vzhľad. Vystavte si rastliny, ktoré vám nikdy nezvädnú, alebo obľúbené jarmočné atrakcie a modulárne stavby, pri ktorých ste prežili nezabudnuteľné chvíle.

Stavebnica LEGO Icons pre dospelých

Súpravy LEGO® Icons – zábava pre dospelých

Stavebnice z radu LEGO® Icons sú vďaka svojmu spracovaniu odporúčané pre pokročilých staviteľov nad 18 rokov.

LEGO Powered Up

LEGO® Powered Up

Inteligentné komponenty LEGO® Powered Up dodajú ktorejkoľvek LEGO® súprave mnoho nových funkcií, ktoré je možné vďaka aplikácii ovládať pomocou smartfónov.

LEGO Icons NASA Raketoplán Discovery

Ikonické momenty s radom LEGO® Icons

Priveďte k životu ikonické postavy z počítačových hier, filmov aj seriálov, alebo originálne modely inšpirované reálnym svetom.