Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bežecká obuv

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Dámske
(41)
Pánske
(9)
Unisex
(4)
EU
36
46,67
-
Mondo point
215 mm
295 mm
-
Farba
Antracitová
(1)
Biela
(17)
Čierna
(30)
Červená
(7)
Fialová
(1)
Limetková
(2)
Modrá
(7)
Oranžová
(4)
Ružová
(1)
Strieborná
(3)
Sivá
(6)
Viacfarebná
(1)
Žltá
(3)
Najnovšie objednávky

Či už beháte len príležitostne, alebo na profesionálnej úrovni, vhodne zvolené bežecké topánky sú alfou a omegou úspechu. Ochránia vaše kĺby a zabezpečia optimálne podmienky pre beh. Zaujíma vás, aký je rozdiel medzi pretekárskou a tréningovou obuvou, či ako sa vyberá taká bežecká obuv? Pomôžeme vám s výberom.

Pokračovať

Bežecké topánky – aké druhy rozlišujeme?

Bežecké topánky môžu byť rozdelené podľa niekoľkých kritérií. Spoločne sa pozrieme na všetky kategórie.

Bežecké topánky do terénu aj na cesty – vyberte tie správne

Pri výbere narazíte na bežecké topánky do terénu, na cestu alebo dráhu, teda zohľadnite, na akom povrchu najčastejšie beháte. Medzi hlavné rozdiely patrí predovšetkým vzor podrážky, povrchová úprava, tlmenie a hmotnosť, ktorou topánky na beh disponujú.

  1. Trailová bežecká obuv je vhodná na nespevnené cesty. Má hrubý vzor podošvy, odolný vrchný materiál a tiež nepatrne vyššiu hmotnosť – týmito vlastnosťami topánky na behanie nohy chránia a predchádzajú zraneniam.
  2. Cestná bežecká obuv sa hodí najmä na spevnené komunikácie, máva hladkú podrážku a priedušnú povrchovú úpravu. Typické je tiež výraznejší tlmenie, ktoré zaisťuje úplný komfort pri došliapnutí.
  3. Dráhová obuv na beh je ideálna na behanie na dráhe. Pripomína atletické tretry s klincami, teda pohyb je oveľa jednoduchší. V ponuke nájdete rôzne bežecké tretry podľa dĺžky dráhy, ktorú beháte.

i

Pre občasný beh sú najlepšie bežecké topánky na cesty

Striedate často cesty so spevneným terénom? V tom prípade pre vás bude najlepšia cestná, prípadne univerzálna bežecká obuv. Ak sa nebojíte ani nepriaznivých podmienok, bude pre vás vhodná bežecká obuv Gore-Tex.

Bežecké topánky na preteky, alebo tréning? Vyberajte s ohľadom na predpokladané vyťaženie

Bežecké topánky určené na cestu, dráhu aj do terénu sa líšia odporúčaným vyťažením. Každý typ je uspôsobený inej dĺžke a frekvencii behania, preto vždy zvážte, koľko toho v topánkach chcete približne zabehnúť.

  • Tréningové topánky na beh vám umožnia zabehnúť vysoké množstvo kilometrov. Sú vhodné pre aktívnych bežcov aj úplných začiatočníkov, pretože disponujú vyššou mierou tlmenia a pohodlnosťou.
  • Tempová obuv na behanie je ideálna, ak sa chystáte pretekať, ale zatiaľ nebeháte na profesionálnej úrovni. Ich vlastnosti vám umožnia behať dlho, pohodlne a zároveň veľmi rýchlo.
  • Pretekárske topánky na behanie sa zameriavajú predovšetkým na výkon. Sú minimalistické, ľahké a umožňujú nadobudnúť vysokú rýchlosť. Oproti tomu ale nie sú tak pohodlné, ako bežné tréningové topánky, a majú tiež kratšiu životnosť.

Čierne bežecké topánky Adidas
Tréningová obuv na beh

Bežecké topánky – ako ich vybrať
Tempové bežecké tenisky

Najlepšie bežecké topánky Nike
Pretekárska obuv na behanie

Chcete zohnať lacné bežecké topánky? Výpredaj ponúkne kúsky za výhodné ceny.

Bežecké topánky dámske vs. bežecká obuv pánska – rozdiely sú zásadné

Bežecké topánky dámske nie sú vhodné pre mužov a naopak. Ak vám predsa len bežecká obuv dámska alebo pánska nevyhovuje, vyberte unisex bežecké tenisky. Pre tých najmenších športovcov sú pripravené detské botasky na beh.

Spríjemnite si behanie obľúbenou hudbou či podcastmi. Slúchadlá na behanie sú odolné voči potu a vďaka čiastočnej alebo úplnej absencii káblov nebudú počas behu prekážať.

Bežecká obuv – na čo ďalšie sa zamerať?

Okrem špecifickej kategórie by mala byť bežecká obuv vyberaná aj podľa jej vlastností.

Pre spoľahlivý záber musia bežecké topánky do terénu či na cestu mať vhodnú podošvu

Bežecké topánky do terénu a na cestu musia mať kvalitnú podošvu, zaisťuje totiž spoľahlivý záber a vyváženú ochranu pred nerovnosťami. Hrubšia podrážka vám poskytne lepší záber na nerovnom povrchu a viac kontroly nad odrazom nohy. Hladká podošva je naopak vhodná na cesty a iné rovné povrchy.

Podľa došliapnutia zvoľte dámske alebo pánske bežecké topánky s pronáciou či supináciou

Či budú pánske alebo dámske pánske bežecké topánky s pronáciou, či bez, rozhoduje váš došľap. Opisuje, akým spôsobom sa noha pohybuje pri behu a ovplyvňuje výskyt podporných prvkov v obuvi. Ak si neviete dať rady s jeho zistením, pomôžu vám staré topánky. Môžete z nich čiastočne vypozorovať, v ktorých častiach sú najviac namáhané.

  • Pronačný došľap je najčastejší. Vychyľuje členok smerom dovnútra a nohy bývajú do tvaru X.
  • Neutrálny došľap znamená, že vám pri behu päta dopadá na stred alebo len mierne na vonkajšiu či vnútornú stranu.
  • Supinačný došľap predstavuje vyššie vychýlenie chodidla na vonkajšiu stranu. Nohy sú v tvare O.

i

Ak zvolíte topánky na beh s nevhodným došľapom, môžete pri behu cítiť bolesť v oblasti členkov, kolien alebo bedier. Ozvať sa môžu aj mäkké tkanivá – väzy a šľachy. Výber tenisky na behanie so správnym došľapom je tak kľúčový.

Prirodzený dopad zaistia bežecké topánky so správne zvolenou výškou dropu

Drop je označený sklon špičky oproti päte, inak tiež povedané výškový rozdiel medzi špičkou a pätou. Nízka hodnota dropu je vhodná pre bežcov dopadajúcich na stred chodidla, vyššia hodnota naopak pre bežcov s došľapom cez pätu. Ideálne je, ak má bežecká obuv čo najnižší drop, pretože tým prirodzenejšie noha dopadá na zem.

Ak máte teraz vysoký drop a chcete ho znížiť, postupujte pozvoľna. Je potrebné, aby si Achillove šľachy a väzy v členkoch či chodidlách na zmenu postupne zvykli.

Chráňte vaše kĺby – vyberajte bežecké topánky so zodpovedajúcim tlmením

Miera tlmenia ovplyvňuje nielen možnosť prispôsobenia sa povrchu, ale aj vplyvom prenášania hmotnosti chráni váš kĺbový aparát. Vďaka tlmeniu vás pri behaní nebude obťažovať bolesť a môžete tak behať bez prekážok. Botasky na behanie môžu disponovať jedným z troch možných druhov tlmenia:

  1. Vysoké tlmenie vyberajte, ak beháte na ceste či inom tvrdom povrchu.
  2. Stredné tlmenie využijete pri behaní na umelom povrchu alebo na dráhe.
  3. Nízke tlmenie je vhodné pre mäkké nerovné povrchy, ako sú poľné či lesné cesty.

Zohľadnite svoju hmotnosť – čím vyššia hmotnosť, tým vyššie by mali mať bežecké tenisky tlmenie. Pri behu na vás totiž pôsobí sila až 3,5 násobku vašej hmotnosti.

Bežecké topánky s membránou, alebo bez?

Bežecké topánky s nepremokavou membránou sa vám budú hodiť predovšetkým pri trailovom behu, pretože udržiavajú nohu v suchu, teple a zaisťujú, že si pred behom obujete iba nepremokavé bežecké topánky. V horúcom počasí je ale membrána skôr nežiaduca – nohy sa potia a sú náchylné na tvorbu pľuzgierov. Topánky na beh s membránou sú vždy o niečo tuhšie a majú nižší objem.

i

Aj tie najlepšie bežecké topánky by mali dopĺňať kvalitné priedušné ponožky

Aby ste zabránili poteniu chodidla pri teplom počasí, mali by byť aj tie najlepšie bežecké topánky doplnené funkčnými ponožkami. Bývajú totiž vyrobené z rýchloschnúceho a kvalitného materiálu, ktorý eliminuje potenie a zabraňuje nežiaducemu zhŕňaniu ponožiek z nôh.

Ako vybrať bežecké topánky – záverečné rady

Výber prvého páru topánok na behanie sa môže zdať ako zložitá záležitosť, preto sme si pre vás pripravili posledných pár finálnych tipov, ktoré určite pomôžu.

Nezáleží na tom, či sú bežecké topánky pánske alebo dámske čierne, alebo biele

Existuje veľa bežcov, ktorí stále vyberajú tenisky na beh podľa farby. To, či je dámska alebo pánska bežecká obuv čierna, biela alebo farebná však pre beh nie je príliš podstatné. Vyberajte predovšetkým podľa jej vlastností. V súčasnosti ale výrobcovia dbajú aj na vizuálny vzhľad, teda mnohokrát ľahko skĺbite funkčnosť so štýlovým dizajnom.

Výnimkou však môžu byť čierne bežecké botasky, ktoré počas dňa absorbujú viac slnečnej energie a môžu zapariť chodidlá. Nehodia sa tiež na behanie v noci, pretože ľahko splynú s okolitou tmou. Pre nočných bežcov preto odporúčame pestré topánky na beh, najlepšie vybavené reflexnými prvkami.

Pohodlné bežecké topánky by mali mať dostatočnú veľkostnú rezervu

Pre tie najlepšie bežecké výsledky je potrebné zvoliť správnu veľkosť topánok. Pohodlné bežecké topánky by mali vašu bežnú obuv prevyšovať o 1 až 2 čísla. Noha sa totiž pri behu v topánke ľahko pohybuje a hlavne napuchne. Čím dlhšie bežíte, tým je opuch väčší a ak by bola obuv na beh akurát, mohli by ste mať pľuzgiere a otlaky na bruškách prstov.

  • Pred palcom by malo zostať aspoň 0,5 cm voľného miesta. Túto hodnotu merajte v stoji.
  • Bežecké topánky sa vám nesmú vyzúvať z päty a zároveň by v nich chodidlo nemalo byť až príliš voľné. Pri behu by sa nemalo v topánke príliš hýbať, aby nedošlo k odreninám.
  • Na druhej strane by bežecká obuv nemala byť príliš tesná, najmä v oblasti priehlavku a špičky. Dajte si pozor, aby vás v nich netlačil malíček.

Bežecká obuv je ponúkaná s rôznym označením veľkostí

Sledujte pozorne označenie veľkostí. Na Slovensku sa aktuálne využívajú štyri rôzne systémy číslovania pre bežné, ale aj tenisky bežecké. Najčastejšie sa používa číslovanie EU, stretnete sa ale aj s označením UK, US alebo Mondopoint.

i

Bežecké topánky – podľa ktorého číslovania sa pri výbere spoľahlivo riadiť?

Bohužiaľ tieto číslovacie systémy nie sú medzinárodne úplne jednotné a medzi jednotlivými výrobcami sa môžu vyskytovať odchýlky. Spoľahlivo ale môžete topánky na behanie vyberať podľa rozmerov v cm, ktoré udávajú odporúčanú dĺžku chodidla pre konkrétnu veľkosť.

Aké ďalšie prvky a vychytávky môžu mať bežecké topánky?

Aby boli bežecké topánky maximálne komfortné a zároveň praktické, výrobcovia ich vybavujú praktickými prvkami. S akými sa môžete stretnúť najčastejšie?

  • Reflexné prvky by mali byť samozrejmosťou pre každého, kto behá v tme alebo pri slabom osvetlení. Reflexné prvky sú potrebné nielen na ceste, ale aj v lese, v meste a na cyklotrase.
  • Vyberateľná stielka vám umožní lepšie si skontrolovať veľkosť bežeckej obuvi. Takisto sa ľahšie čistí.
  • Ak budete behať aj v zime v snehu a mraze, zvoľte obuv na beh s vysokými výstupkami alebo hrotmi, aby vám poskytli potrebnú stabilitu.

Aj hmotnosť zohráva úlohu. Aká ťažká by mala byť bežecká obuv?

Bežecká obuv by mala byť rozhodne čo najľahšia, pretože jej hmotnosť budete cítiť s každým ďalším kilometrom viac a viac. Hmotnosť ovplyvňuje zloženie materiálu, ktoré sa odvíja od typu obuvi na behanie. Trailová obuv na beh s membránou môže vážiť viac ako 500 gramov, naopak najľahšie bežecké topánky na behanie po ceste vážia okolo 100 gramov. Všeobecne platí, že ak máte možnosť voľby, zvoľte radšej ľahšie topánky na beh.

Oplatí sa kúpiť bežecké topánky do 80 eur?

Bežecké topánky do 80 eur sa vám oplatia v prípade, že oželiete nadštandardné vybavenie ako je prepracovanejšia podrážka, vyššia tlmiaca schopnosť, dômyselne riešené odvetrávanie alebo rôzne inovatívne prvky jednotlivých výrobcov. Na topánkach, ktoré by vám mali byť oporou po stovky kilometrov, ale rozhodne nešetrite.

Aby ste z behu vyťažili maximum, nezabudnite na ďalšie bežecké potreby, ako sú fľaše na pitie, vložky do topánok, ľadvinky, puzdrá na telefóny či športtestery.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Salomon Supercross 4 Black/Black/Black Skladom podľa variantu
Trekingové topánky – pánske, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 348 g, čierna farba
117,90 €

2.
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti textil, biela a limetková farba
87,90 €

3.
PUMA Twitch Runner Trail Winter Skladom podľa variantu
Bežecké topánky unisex, tréningové, stredné tlmenie
48,90 €

53 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Adidas PUREBOOST JET čierna/biela - Bežecké topánky Varianty
5,0
Adidas PUREBOOST JET čierna/biela
Bežecké topánky pánske, tréningové, neutrálny došľap, nízke tlmenie
Od  85,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTadi846nad
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Salomon Supercross 4 Black/Black/Black - Trekingové topánky Varianty
Salomon Supercross 4 Black/Black/Black
Trekingové topánky – pánske, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 348 g, čierna farba
117,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1547nad
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,5
Salomon Speedcross 6 GTX W Black/Black/Phantom
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti sieťovina a textil, hmotnosť topánky 279 g, čierna a červená farba
272,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsal1202nad
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Salomon Sense Ride 5 GTX Black/Mgnt/Black
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 306 g, čierna a sivá farba
137,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1483nad
5,0
Adidas PUREBOOST JET biela
Bežecké topánky dámske, tréningové, neutrálny došľap, nízke tlmenie
92,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTadi839nad
4,0
Salomon Supercross 3 W Delphinium Blue/White/Bluestone
Trekingové topánky – dámske, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 260 g, biela a modrá farba
94,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1048nad
Salomon XA PRO 3D v8 W Ashley Blue/Ebony/O
Trekingové topánky – dámske, materiál vrchnej časti syntetika a textil, hmotnosť topánky 315 g, čierna a modrá farba
113,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1578nad
Saucony Triumph 19 červené
Bežecké topánky dámske, tréningové, neutrálny došľap, vysoké tlmenie, drop 8 mm, hmotnosť 290g
Od  126,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsau701nad
5,0
Salomon Supercross 3 W Turquoise
Trekingové topánky – dámske, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 260 g, biela a limetková farba
94,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1005nad
Salomon X Raise 2 W Trooper/Ponderosa Pine/Frozen Dew
Trekingové topánky – dámske, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 300 g
87,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1068nad
Salomon Sense Ride 5 GTX Black/Scarlet Ibi
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 306 g, čierna a oranžová farba
137,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1491nad
Saucony Triumph 19
Bežecké topánky dámske, tréningové, neutrálny došľap, vysoké tlmenie, drop 8 mm, hmotnosť 290g
Od  131,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsau692nad
Salomon Xa Pro 3D V8 GTX Black/Black/Black
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti syntetika a textil, hmotnosť topánky 370 g, čierna farba
168,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1323nad
1,0
Salomon Supercross 3 W Black/Black/Black
Trekingové topánky – dámske, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 260 g, čierna farba
94,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1028nad
Salomon Supercross 4 W White/Black/White
Trekingové topánky – dámske, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 259 g, biela a čierna farba
117,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1551nad
Salomon Speedcross 6 W Moonscape/Black/Ash
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 262 g, čierna a fialová farba
Od  117,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1537nad
Salomon Sense Ride 5 GTX Black/Scarlet Ibi EU 42/260 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 42, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 306 g, čierna a oranžová farba
130,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1491
Salomon Sense Ride 5 GTX W Black/Mgnt/Blac
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 258 g, čierna a sivá farba
137,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1499nad
Salomon XA PRO 3D v8 W Ashley Blue/Ebony/O EÚ 40 2/3 / 250 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 40,67, materiál vrchnej časti syntetika, hmotnosť topánky 300 g, čierna a modrá farba
218,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1585
Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug - Trekingové topánky Varianty
Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti textil, biela a limetková farba
87,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsal1131nad
PUMA Twitch Runner Trail Winter - Bežecké topánky
36 37
Varianty
PUMA Twitch Runner Trail Winter
Bežecké topánky unisex, tréningové, stredné tlmenie
46,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpuma3383nad
5,0
Adidas PUREBOOST JET čierna/biela EÚ 42,67/263 mm
Bežecké topánky pánske, tréningové, neutrálny došľap, nízke tlmenie, veľkosť EU 42.67
81,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTadi847
Salomon XA PRO 3D v8 W Ashley Blue/Ebony/O EU 38 2/3 235 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 38,67, materiál vrchnej časti syntetika, hmotnosť topánky 300 g, čierna a modrá farba
107,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTsal1582
Salomon Xa Pro 3D V8 GTX W Mecca Orange/Peachy Keen/Red Orange - Trekingové topánky Varianty
Salomon Xa Pro 3D V8 GTX W Mecca Orange/Peachy Keen/Red Orange
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 370 g, čierna a oranžová farba
117,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsal1058nad

Bežecká obuv

článokInline korčule, tenis, volejbal: ako na letné chudnutie? Viete, aký šport si vybrať, aby ste v lete zhodili pár kíl? A aké pri športovaní dodržiavať zásady? Prinášame vám tipy na letné športy, ktoré sú nielen efektívne pri spaľovaní tukov, ale tiež zábavné.
Pohyb s názvom nordic walking je fenoménom niekoľkých posledných rokov, pri ktorom sa zabavia všetky vekové aj výkonnostné skupiny. A pritom k tomu nič zvláštne nepotrebujete. Len palice. Viete, ako ich vybrať? A ako sa vyvarovať zlých návykov počas začiatkov?
Stojíte pred nákupom nových topánok a chcete zvoliť tú správnu veľkosť hneď na prvýkrát, aby ste ich nemuseli kvôli nevyhovujúcim rozmerom vracať? Poradíme vám, ako najspoľahlivejšie vybrať veľkosť obuvi aj pri nákupe na internete.
sportMondopoint: Ako zistiť veľkosť topánok? Mondopoint označuje najdlhší rozmer chodidla. Pomocou neho môžete skontrolovať, či vám topánka správne padne. V tomto článku vám poradíme, ako ho merať.
Viac článkov

Bežecká obuv

V kategórii Bežecká obuv máme práve teraz na Alza.sk celkom 53 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné bežecká obuv Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie bežecká obuv Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie bežecká obuv Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii bežecká obuv recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií