AlzaPlus+ drogerie MPLA306807

Kočíky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ kočíka
Športový
(238)
Kombinovaný
(58)
Golfový
(48)
Súrodenecký
(2)
Pre dvojičky
(1)
Použitie
Do mesta
(312)
Do terénu
(137)
Vlastnosti
Príslušenstvo
S držiakom na nápoj
(87)
S pršiplášťom
(93)
S moskytiérou
(77)
Kolesá
Polyuretánové
(23)
Gumové
(99)
Počet kolies
Štvorkolesový
(346)
Šesťkolesový
(1)
Osemkolesový
(4)
Hmotnosť
4,6 kg
25 kg
-
Farba
Antracitová
(1)
Béžová
(22)
Biela
(3)
Bordová
(1)
Čierna
(130)
Červená
(6)
Fialová
(2)
Grafit
(2)
Hnedá
(9)
Horčicová
(1)
Khaki
(1)
Krémová
(3)
Medená
(1)
Modrá
(31)
Oranžová
(1)
Ružová
(20)
Staroružová
(1)
Strieborná
(9)
Svetlomodrá
(3)
Svetlosivá
(3)
Sivá
(110)
Sivomodrá
(1)
Tmavomodrá
(3)
Karbón
(2)
Tyrkysová
(1)
Viacfarebná
(3)
Zelená
(53)
Zlatá
(6)
Žltá
(3)
Olivová
(6)
Najnovšie objednávky

Vybrať kočík býva pre nastávajúcich rodičov jednou z najťažších úloh. Sú lepšie kombinované alebo športové kočíky? Tri kolieska, alebo štyri? Vyznať sa medzi toľkými typmi, značkami a parametrami môže byť pekný oriešok. Poradíme vám, ako sa medzi jednotlivými modelmi zorientovať a na čo sa zamerať, keď kočík vyberáte.

Pokračovať

Kočíky a ich výber – prvým krokom je zvoliť správny typ

Prvým krokom, ako vybrať kočík, je zvoliť si taký typ, ktorý práve potrebujete. Na výber máte niekoľko druhov, z ktorých každý je vhodný pre inú vekovú kategóriu a na iný účel. Aké kočíky pre bábätko nájdete v ponuke?

Hlboké kočíky využijete ihneď po narodení bábätka

Hlboké kočíky sú vhodné pre bábätká od narodenia do približne 6 mesiacov – potom chce dieťa objavovať okolitý svet. Sú typické väčším priestorom a vyšším odpružením, čo oceníte najmä pri hojdaní a prechádzkach. Nevýhodou je, že hlboké detské kočiariky majú horšiu skladnosť a o pár mesiacov budete musieť kupovať iný.

i

Kočík pre dvojičky či súrodencov ocenia mamičky viacerých detí

Kočík pre dvojičky či súrodenecké kočíky ocenia všetci rodičia, ktorí majú viac detí. Súrodenecký kočík je ideálny na vozenie detí buď vedľa seba, alebo za sebou. Kočíky pre dvojičky majú ale nevýhodu v ťažšej manipulácii, a to najmä pri cestovaní.

Kombinovaný kočík alebo z hlbokého na športový za pár minút

Kombinovaný kočík predstavuje niekoľko typov v jednom. Najväčšou výhodou je, že ho využije novorodenec, dojča aj dieťa do 3 rokov – preto patrí medzi najobľúbenejšiu voľbu rodičov. V ponuke nájdete kočiar 3 v 1 alebo kombinované kočiariky pre deti 2 v 1.

  • Detské kočíky dvojkombinácie zahŕňajú okrem podvozku hlbokú a športovú korbu. Keď teda dieťa vyrastie z hlbokého kočíka, ľahko a behom pár minút ho premeníte na krásny športiak.
  • Kočíky pre bábätká trojkombinácie obsahujú nielen hlbokú a športovú korbu, ale jeho súčasťou je aj detská autosedačka – všetko v zjednotenom dizajne. Vhodné sú teda pre rodičov, ktorí cestujú autom.

Športový kočík sa perfektne hodí do terénu aj na šport

Športový kočík väčšinou rodičia kupujú po doslúžení hlbokého kočíka. Deti v ňom jazdia najdlhšie, a preto by mal byť komfortný a kvalitne spracovaný. Zamerajte sa predovšetkým na opierku, ktorá by mala byť polohovateľná až do úplného ľahu, aby kočiar dieťaťu poslúžil aj na spanie. Športové detské kočiariky sa skvele hodia do terénu a na šport.

  • Niektoré detské kočiare umožňujú nastaviť smer jazdy dieťaťa. Buď ide o systém s prehadzovacou rukoväťou na obe strany, alebo o prerobenie samotnej športovej sedačky čelom či chrbtom k vám.

Ak budete s kočíkom prevádzkovať akýkoľvek šport, teda napríklad behať alebo korčuľovať, voľte športový kočík s praktickou ručnou brzdou na rukoväti.

Detské kočíky do terénu využijete predovšetkým na výlety v prírode

Detské kočíky do terénu sú vhodné pre všetkých rodičov, ktorí chcú so svojimi deťmi podnikať výlety v prírode. Také kočiariky pre deti do terénu by mali mať väčší priemer kolies, ktoré majú najlepšie penovú výplň, kvalitné odpruženie, ktoré bráni otrasom a kývaniu zo strany na stranu a čo najmenej spojov/kĺbov, aby vám po ceste nič nevŕzgalo.

Golfové kočíky pre deti sa pýšia skladnosťou a jednoduchou manipuláciou

Golfové kočíky pre deti majú veľa výhod, medzi ktoré patrí predovšetkým skladnosť, jednoduchá manipulácia a nízka hmotnosť. Nie sú príliš vhodné na celodenné jazdenie, využívať ich budete skôr pri kratších prechádzkach či cestovaní. Niektoré detské kočiare umožňujú polohovanie chrbta a nôh. Golfové kočiare pre deti sú určené predovšetkým pre ratolesti, ktoré už vedia sedieť.

Hlboký detský kočík
Hlboký kočík

Kombinovaný detský kočík
Kombinovaný kočík

Športový detský kočík
Športový kočík

Golfový detský kočík
Golfový kočík

Najlepšie detské kočíky majú 3 vlastnosti – nízku hmotnosť, vysokú nosnosť a správne rozmery

Najlepšie detské kočíky sa vyznačujú najmä 3 vlastnosťami – nízkou hmotnosťou, vysokou nosnosťou a správnymi rozmermi. Tieto vlastnosti oceníte najmä vtedy, keď budete detský kočík nosiť na poschodie, po schodoch k výťahu, do MHD, alebo aj len nakladať do auta – čím bude ľahší, tým lepšie. Čo by ste o parametroch mali vedieť?

  1. Hmotnosť kočíka nepodceňujte, nech sa jazda nestane vašou nočnou morou. Nezabudnite k samotnej hmotnosti, ktorá sa pohybuje od 6 do cca 18 kg, pripočítať tiež hmotnosť dieťaťa.
  2. Nosnosť v prípade hlbokých kočíkov riešiť príliš nemusíte, avšak pri výbere ďalších typov  na ňu nezabúdajte. Bežná nosnosť je do 15 kg, avšak niektoré modely vydržia 20 kg a viac – vždy je lepšia vyššia nosnosť.
  3. Rozmery sú veľmi dôležité. Vanička by mala byť dostatočne veľká, aby bolo dieťa v pohodlí. Celkové rozmery potom zisťujte z dôvodu skladnosti. Vyberajte tiež správnu výšku, nech sa nehrbíte.

Kvalitné detské kočíky mávajú nepremokavý a umývateľný materiál

Kvalitné detské kočíky sa pýšia tým, že sú zhotovené z nepremokavého materiálu, a tak sa nemusíte báť vyraziť na prechádzku aj v daždi. Materiál býva tiež často umývateľný, čo vám uľahčí prácu predovšetkým pri údržbe. Kočík pre bábätko možno často celý vyzliecť a povlak jednoducho hodiť do práčky.

Kočíky triedené podľa výrobcu vás budú zaujímať v prípade, že už máte vybraného jasného favorita alebo dobré predchádzajúce skúsenosti.

Kočíky pre deti aj väčšie deti potrebujú predovšetkým vhodné kolieska

Kolieska na kočíky pre deti si zaslúžia viac pozornosti, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Detské kočíky pre deti aj väčšie deti so správnymi kolieskami prispievajú ku komfortu dieťaťa aj k jednoduchšej ovládateľnosti. Na čo sa zamerať pri výbere?

Fixné alebo otočné kolieska? Záleží, kde kočík pre dieťa využívate

Kočík môže mať buď fixné, alebo otočné kolieska. Výber závisí predovšetkým od toho, v akom teréne jazdíte.

  • Fixné kolieska zjednodušujú jazdu v teréne – detské kočiariky s pevnými kolesami sa ale o niečo horšie ovládajú na rovine.
  • Otočné kolieska uľahčujú ovládanie kočíka na rovine – môžete sa s ním v podstate otočiť na mieste.

i

Pokiaľ chcete chodiť na prechádzky aj do terénu, dbajte na to, aby bolo možné otočné kolieska zaaretovať, teda zablokovať proti samovoľnému otáčaniu.

Hľadáte detský kočiar do mesta alebo skôr do terénu? Vyberte správny materiál koliesok

Pri výbere koliesok si tiež položte otázku, či detský kočiar využívate do mesta, alebo skôr do terénu – od toho sa odvíja vhodný materiál.

  • Nafukovacie kolieska sú ideálne do parkov a na lesné cesty. Veľmi obľúbené sú tiež pri športovaní či prechádzkach v teréne. Pri defekte však musíte vymeniť celú dušu, čo je nepatrne náročnejšie.
  • Penové kolieska sú vyrobené z pevnej a pružiacej peny a hodia sa predovšetkým na prechádzky v meste. Výhodou je, že nikdy nedostanete defekt, a tak máte prakticky bezúdržbový detský kočík.
  • Pogumované kolieska hravo zvládnu aj náročnejší terén, a tak sa nemusíte báť ani nerovností na chodníku. Sú vyrobené z kvalitnej gumy, ktorá má dlhú životnosť.
  • Plastové kolieska sú vhodné predovšetkým na jazdu v meste, kde nie sú veľké nerovnosti. Výhodou je, že nemusíte nič dofukovať ani sa o nič starať – stačí len vyraziť do víru mesta.

Detské kočiariky  – nafukovacie kolieska
Nafukovacie kolieska

Detské kočiariky – penové kolieska
Penové kolieska

Kočiariky pre deti  – pogumované kolieska
Pogumované kolieska

Kočiariky pre deti – plastové kolieska
Plastové kolieska

Kočíky môžu mať rôzny počet koliesok

Kočíky majú väčšinou buď 3, alebo 4 kolieska. Rodičia si často myslia, že trojkolesové kočiare pre deti sú menej stabilné, ale nie je to tak úplne pravda. Stabilitu ovplyvňuje vyváženie a vzdialenosť medzi kolesami. Trojkolesové detské kočíky sú vhodné na behanie, in-line korčuľovanie a do ťažšieho terénu – ocenia ich tak skôr športovo založení rodičia.

Golfové kočíky majú väčšinou 6 koliesok (vzadu zdvojené, vpredu jednoduché) alebo 8 koliesok (vzadu aj vpredu zdvojené).

A čo rukoväť? Detské kočíky majú dve rukoväte alebo jednu vcelku

Detské kočíky majú buď dve rukoväte, alebo jednu vcelku. Dve rukoväte majú väčšinou len golfové kočíky, a preto sa im tiež niekedy hovorí golfové palice. Rukoväť vcelku je výhodnejšia v tom, že sa dá detský kočík ľahšie ovládať.

i

Pokiaľ bude kočiar ovládať viac ľudí s rôznou výškou, vyberajte modely s výškovo nastaviteľnou rukoväťou, ktorá zaistí maximálne pohodlnú cestu.

Skladný kočík oceníte pri častom cestovaní a nedostatku miesta

Ak budete kočík pre deti často skladať do auta, alebo ho doma uskladňovať v zloženom stave, rozhodne sa zamerajte na mechanizmus skladania. Niektoré golfové a športové kočiare sa dajú jednoducho zložiť jedným pohybom, pri ďalších kočíkoch sa pri ich rozoberaní môžete pekne zapotiť. Dôležité sú tiež rozmery v zloženom stave.

Tie najlepšie detské kočíky majú bezpečné a kvalitné pásy

Bezpečnosť dieťaťa je na prvom mieste, najlepšie kočíky preto spoznáte okrem iného aj podľa kvalitných pásov. Tie by mali byť pre maximálny komfort dieťaťa čalúnené a mať nekomplikovaný mechanizmus. Z čoho možno vyberať.

  • Trojbodové pripútanie predstavuje pripútanie dieťaťa cez ramená k pásu, alebo medzi nožičkami do pásu.
  • Päťbodové pripútanie znamená pripútanie od zhora až dole, teda od ramien cez boky až medzi nožičky.

Bezpečnosť predovšetkým: detský kočík musí spĺňať bezpečnostné normy

Každý detský kočík musí spĺňať európske normy (konkrétne ide o STN EN 1888-1). Medzi požiadavky týchto noriem patria: odolnosť kovu proti korózii a poškriabaniu, zaoblené (prípadne zakryté) hrany a rohy, pevne pripevnené malé časti, napnutý vnútorný poťah, minimálne (najlepšie žiadne) medzery v kočíku a blokovateľnú rukoväť pri polohovaní.

Detský kočík, a to predovšetkým ten golfový a športový, vyberajte aj s ohľadom na jednoduchú údržbu. Dieťa bude v kočíku pravdepodobne aj jesť a piť, preto by sa jeho poťahy mali dať zložiť a vyprať.

Niektoré detské kočíky môžete tiež ľahko polohovať

Polohovacie detské kočíky sa ľahko prispôsobia aktuálnym potrebám dieťaťa. Hodia sa preto napríklad na dlhšie prechádzky a na výlety. Ide väčšinou o polohovanie opierky chrbta, a to až do 5 rôznych polôh a polohovanie opierky nôh, aby dieťaťu neviseli nohy dole z kočíka a mohlo pokojne spinkať.

i

Je bábika najväčším kamarátom vašej malej slečny? Potom sa neváhajte pozrieť na detské kočíky pre bábiky, ktoré sú krásne, ľahké a ľahko sa ovládajú. Na svoje si prídu aj domáci maznáčikovia, pre ktorých existuje kočík pre psa.

Detské kočíky ponúkajú rad príslušenstva, ktoré vám spríjemnia prechádzky

Príslušenstvo, ktoré detské kočíky ponúkajú, vám spríjemní prechádzky v každom počasí. Vďaka nemu bude dieťa v teple, nebude oslepené slnkom a môže sa po ceste aj hrať. Aké doplnky detské kočiariky ponúkajú?

  • Korbičky a striešky na kočík re dieťa slúžia ako doplnkový tovar k existujúcim kočíkom. V letnom období striešku slúžiacu ako clonu vytvárajúcu tieň určite oceníte. Vaničku naopak môžete využiť k športovým kočíkom či ako náhradnú.
  • Spacie vaky pre najmenších patria medzi nevyhnutnú detskú výbavičku. Neslúžia len v zimnom období, môžete zaobstarať aj celoročný či letný kúsok. Pre fusak platí, že reguluje telesnú teplotu v každom počasí.
  • Rukávniky a nánožníky na kočík chránia pred zimou nielen bábätko, ale aj toho, kto kočíkuje. Nánožník udržuje bábätko od pása nadol v teple, rukávnik potom slúži na ochranu rúk toho, kto kočíkuje, pred zimou.
  • Detské deky udržujú bábätko v teple, dodávajú mu pocit bezpečia a tiež ho chránia. Majú veľmi multifunkčné využitie, pretože sú vhodné nielen do kočíka, ale aj do detskej postieľky či pri cestovaní.
  • Podložky do kočíka pre bábätká sú skvelým pomocníkom pri údržbe. Slúžia ako ochrana vrchného poťahu proti znečisteniu a mechanickému poškodeniu. Vďaka nim budú navyše deti v pohodlí a teple.
  • Prebaľovacie tašky na kočík sú nevyhnutným pomocníkom pri prechádzkach. Do tašky totiž umiestnite všetky nevyhnutnosti, ktoré by ste mohli na cestách potrebovať. Na kratšie vychádzky vám postačí praktický organizér.
  • Držiaky ocení každý rodič. Cestou na prechádzku si totiž môžete dopriať lahodnú kávu či osviežujúci nápoj, alebo držiak využiť na umiestnenie pitíčka pre vašu ratolesť – obaja tak môžete mať voľné ruky.
  • Hračky na kočík perfektne zabavia bábätko aj pri dlhších prechádzkach. Stačí ich jednoducho zavesiť na kočík – môžu navyše vydávať rôzne zvuky alebo melódie, ktoré si vaše dieťatko zamiluje.
  • Pláštenky, moskytiéry, slnečníky ochránia vaše dieťa pred nepríjemnými vonkajšími vplyvmi – dážď, slniečko ani nepríjemný hmyz vám už v prechádzke brániť nebudú.
  • Ďalšie príslušenstvo ku kočíkom zahŕňa napríklad: pláštenku, moskytiéru, držiak na pitie, úložný košík na drobnosti, hrací pult alebo napríklad adaptér na kočík pre autosedačku.

i

Lyže ku kočíku sú ideálnym riešením v prípade pobytu na horách. Vďaka nim totiž môžete s kočíkom chodiť ľahko v snehu, pretože máte zvýšenú mobilitu. Ľahko sa montujú a hodia sa na rôzne druhy koliesok.

A čo dizajn? V ponuke sú luxusné kočíky a veľa rôznych odtieňov

V dnešnej dobe máte na výber mnoho rôznych dizajnov a odtieňov. V ponuke sú nielen luxusné kočíky v elegantných spracovaniach s premyslenými detailmi, ale aj nádherne farebné kočíky, z ktorých si vyberie každý. V poslednej dobe sa tešia veľkej obľube tiež nádherné retro kočíky, ktoré vás vrátia o niekoľko rokov späť.

Čím sa líšia kočíky pre bábätká? Chlapčekov v ružovom modeli asi len tak neuvidíte

Premýšľate, čím sa dizajnovo ďalej líšia kočíky pre bábätká? Chlapčekov v ružovom modeli len tak neuvidíte, naopak u dievčatiek sa s ním stretnete celkom bežne. Samozrejme tu neplatí, že dievčatká musia byť v ružovej a chlapci v modrej. Najmä pri kočíkoch nie je farebný odtieň toľko dôležitý, a tak sa nemusíte báť experimentovať.

Hľadáte lacné kočíky? Bazár je skvelým miestom, kde nájdete nádherný tovar za zlomok ceny. Ak vás pri výbere zaujíma názor zákazníkov, prečítajte si, čo hovoria na detské kočíky recenzie.

Ako sa starať o detské kočiariky?

Starostlivosť o detské kočiariky je vo všetkých prípadoch veľmi podobná. Dbajte na to, aby kočík pre deti zbytočne nepremokol (keď sa stane, poriadne ho vysušte). V prípade prania jednotlivých častí voľte maximálnu teplotu 30 °C a šetrný prací prostriedok. Všetky namáhané kovové časti premazávajte a venujte sa aj kontrole koliesok vrátane ložísk.

i

Aké modely sú obľúbené u zákazníkov? Pozrite sa na najpredávanejšie kočíky.

Ak vás skôr ako najdrahšie kočíky zaujímajú tie najlacnejšie, riešením je Alzácky „bazoš“. Kočík za výhodnú cenu ale môžete nájsť aj vo výpredaji.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Kočík – športový, na behanie, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 23 kg, rozmery (zložený) 110 × 59 × 126 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,1 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
197,90 €

2.
MoMi Miya 2023 sivý Na sklade 3 ks
Kočík – športový, do mesta a do terénu, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, maximálna výška rukoväti 106 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
188,90 €

3.
Kočík trojkombinácia – do mesta, gumové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 105 cm, rozmery (zložený) 60 × 45 × 33 cm (V׊×D), hmotnosť 7,6 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
388,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
379 položiek
4,8 14×
HAUCK Športový Runner 2 black
Kočík – športový, na behanie, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 23 kg, rozmery (zložený) 110 × 59 × 126 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,1 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
197,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY18074
MoMi Miya 2023 sivý - Kočík Varianty
3,0
MoMi Miya 2023 sivý
Kočík – športový, do mesta a do terénu, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, maximálna výška rukoväti 106 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
188,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: HRAls1901
4,6
THULE URBAN GLIDE 2 2021 Black on black SINGLE
Kočík – športový, do terénu, hlboká, športová korbička, nafukovacie otočné kolesá, pre vysokých rodičov, maximálna výška rukoväti 112 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 34 × 69 × 87 cm (V׊×D), rám kočíka, korbička, športová sedačka, s ručnou brzdou, s nánožníkom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
665,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: BABY13262
3,6
HAUCK Športiak Runner Black/Neón Yellow
Kočík – športový, do terénu, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, polohovanie opierky chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 23 kg, rozmery (zložený) 44 × 60 × 88 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 10,7 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
Super cena
186,90 € Ušetríte 11,40 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY18316
5,0
MoMi ESTELLE Dakar sivý Leopard
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 25 × 51 × 70 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 9 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
168,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY22826
5,0
MoMi LIMURU 2 v 1 čierny
Kočík dvojkombinácia – do mesta, polyuretánové otočné kolesá, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna výška rukoväti 10,5 cm, dĺžka korby 88 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 72 × 62 × 52 cm (V׊×D), s nánožníkom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 8,6 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
236,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: BABY22827
Lionelo Annet Plus Green Forest - Kočík Varianty
5,0
Lionelo Annet Plus Green Forest
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, penové otočné kolesá s aretáciou, pre vysokých rodičov, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna výška rukoväti 110 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 45 × 58 × 84 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj a s moskytiérou v balení, hmotnosť 8 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
Novinka
132,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HRAls5371
VALCO BABY Sport Trend 4 Black Charcoal - Kočík Varianty
3,7
VALCO BABY Sport Trend 4 Black Charcoal
Kočík – športový, do terénu, športová korbička, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 20 kg, rozmery (zložený) 74 × 53 × 28 cm (V׊×D), športová sedačka, s úložným košíkom v balení, hmotnosť 7 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
428,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY6323
5,0
HAUCK Runner 2 Mickey Mouse Olive
Kočík – športový, do terénu, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, pre vysokých rodičov, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 111 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 25 kg, rozmery (zložený) 87 × 59 × 47 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,1 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
269,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY23019
MoMi ESTELLE čierny - Kočík Varianty
4,7 11×
MoMi ESTELLE čierny
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 21 × 51 × 65 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, hmotnosť 7,1 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
118,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY18752
Kočík CYBEX Beezy Beach Blue - Kočík Varianty
5,0
Kočík CYBEX Beezy Beach Blue
Kočík – golfový, do mesta, gumové otočné kolesá, celoodpružený, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 58 × 43 × 26 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 8,1 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
299,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAkc01493
GRACO Transform Slate - Kočík Varianty
4,7
GRACO Transform Slate
Kočík – kombinovaný, do mesta, pogumované otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 110 × 66 × 37,5 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 15,8 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
221,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Objednávací kód: BABY3411
LIONELO Anett Blue Denim - Kočík Varianty
5,0
LIONELO Anett Blue Denim
Kočík – športový, do mesta, penové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 90 × 55 × 26 cm (V׊×D), s držiakom na nápoj a s moskytiérou v balení, hmotnosť 8 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
164,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY167293
HAUCK Športový Sport red - Kočík Varianty
4,2
HAUCK Športový Sport red
Kočík – športový, do mesta, plastové otočné kolesá s aretáciou, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 100 × 45 × 75 cm (V׊×D), s úložným košíkom v balení, hmotnosť 5,9 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
77,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BABY18072
MoMi ESTELLE ružový - Kočík Varianty
4,7 11×
MoMi ESTELLE ružový
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 21 × 51 × 65 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, hmotnosť 7,1 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
118,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: BABY18753
4,0
MoMi ESTELLE Dakar čierny Ginko
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 25 × 51 × 70 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 9 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
168,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY22824
LIONELO Emma Plus Stone - Kočík Varianty
4,0
LIONELO Emma Plus Stone
Kočík – športový, do mesta, športová korbička, pogumované otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh do úplného ľahu, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 30 × 52 × 96 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, hmotnosť 5 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
99,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: BABY167289
Zopa Move Rocky Grey/Black - Kočík Varianty
4,8
Zopa Move Rocky Grey/Black
Kočík – športový, pogumované otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh a chrbta, nastaviteľná rukoväť, rozmery (zložený) 50 × 68 × 34 cm (V׊×D), s nánožníkom, s pršiplášťom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 10 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
252,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY9052
GRACO Transform Black - Kočík Varianty
4,7
GRACO Transform Black
Kočík – kombinovaný, do mesta, športová korbička, pogumované otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 110 × 66 × 37,5 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, možnosť dokúpenia autosedačky (vajíčka), hmotnosť 15,8 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
197,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY3410
Kočík CYBEX Eezy S +2 Nature Green - Kočík Varianty
4,8
Kočík CYBEX Eezy S +2 Nature Green
Kočík trojkombinácia – do mesta, gumové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 105 cm, rozmery (zložený) 60 × 45 × 33 cm (V׊×D), hmotnosť 7,6 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
352,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc01469
5,0
Zopa Move Cross Black
Kočík – športový, do terénu, gumové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna výška rukoväti 100 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 36 × 57 × 63 cm (V׊×D), s nánožníkom, s pršiplášťom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,5 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
336,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HRAls140
ABC Design Salsa 4 Air Olive 2024 + adaptér na autosedačku zadarmo
Kočík – kombinovaný, do mesta a do terénu, hlboká, športová korbička, nafukovacie kolesá s aretáciou, celoodpružený, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, rám kočíka, korbička, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, možnosť dokúpenia autosedačky (vajíčka), hmotnosť 14,5 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
787,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: HRAls4814
LIONELO ELIA Graphite - Kočík Varianty
4,0
LIONELO ELIA Graphite
Kočík – golfový, do mesta, športová korbička, penové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, polohovanie opierky nôh a chrbta, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 105 cm, rozmery (zložený) 21 × 21 × 101 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 5 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
73,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: BABY11520
Lionelo Irma Dreamin - Kočík Varianty
5,0
Lionelo Irma Dreamin
Kočík – golfový, do mesta, športová korbička, penové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 105 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 31 × 23 × 105 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s moskytiérou, s úložným košíkom a s taškou na kočík v balení, hmotnosť 7 kg
+Darček LEGO stavebnica LEGO v hodnote 15,90 €
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAls1055

Kočíky

tehotenstvoTehotenstvo po týždňoch Súhrnný sprievodca jednotlivými týždne tehotenstva vás postupne zoznámi s priebehom celého tehotenského obdobia, mesiac za mesiacom, týždeň po týždni. Dozviete sa, čo je pre konkrétny týždeň tehotenstva charakteristické, ako prebieha vývoj bábätka aj aké zmeny sa...
Preeklampsia je závažné ochorenie spôsobujúce až 20 % predčasných pôrodov. Týka sa výhradne tehotných žien a súvisí s poruchou funkcie placenty. O tom, čo konkrétne preeklampsia je, aké sú jej prejavy a ktoré ženy patria do rizikovej skupiny bližšie informuje náš...
Zvlášť prvorodičky trápi ku koncu tehotenstva zoznam vecí, ktoré by si mali zbaliť do pôrodnice. Kedy zbaliť tašku do pôrodnice? Dá sa taška do pôrodnice aj kúpiť? A ako by mala výbava do pôrodnice vyzerať? Prinášame kompletný zoznam a praktické tipy niekoľkonásobných...
tehotenstvoTehotenstvo po týždňoch: 40. týždeň Vitajte v poslednej kapitole nášho seriálu Tehotenstvo po týždňoch. Ako sa ľudovo hovorí, štyridsiaty týždeň tehotenstva „už to klope na pupok“, takže nervozita silnie a stupňujú sa aj obavy, či sa pôrod rozbehne prirodzene, alebo bude treba lekársky zásah. Preto sme...
S kapitolou 39. týždeň tehotenstva sa pomaly lúčime s naším seriálom Tehotenstvo po týždňoch. V predposlednom rozprávaní sa preto priamo zameriame na samotný pôrod a priblížime si jeho jednotlivé fázy od prvej až po štvrtú dobu pôrodnú. Poradíme vám, na čo sa v...
Nastáva doba, kedy je už vaše bábätko oficiálne považované za donosené, a preto sa pokojne už 38. týždeň tehotenstva môže narodiť. V našom seriáli Tehotenstvo po týždňoch sa teda sústredíme na signály tela, ktoré vás upozornia na začínajúci pôrod, a tiež si povieme, ako...
Viac článkov Všetky články

Kočíky

V kategórii Kočíky máme práve teraz na Alza.sk celkom 379 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kočíky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kočíky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kočíky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kočíky recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií