AP+ nový vizuál Doprava a instalace TV zdarma

Hudobné nástroje

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky

Hudobné nástroje rôznych podôb nájdete vo všetkých kultúrach po celom svete. Hra na niektorý z nich zapája obe mozgové hemisféry a pomáha tak rozvíjať mozog ako v mladosti, tak v priebehu dospelosti alebo starobe. Zistite, ktorý hudobný nástroj je pre vás ten pravý.

Pokračovať

Hudobné nástroje sprevádzajú ľudstvo odnepamäti

Spev a hudba sú súčasťou ľudskej kultúry už od počiatku ľudstva. Aj história hudobných nástrojov je veľmi dlhá – zmienky o prvých nástrojoch pochádzajú už z doby kamennej. V priebehu času sa podoba hudobných nástrojov menila, ich význam však zostáva nemenný.

Hudobný nástroj je zariadenie na vydávanie tónov a zvukov. Zjednodušene možno povedať, že takmer všetko, čo vydáva zvuk, môže byť použité ako hudobný nástroj.

Ako sa delia hudobné nástroje? Druhy sa líšia podľa toho, ako hudobný nástroj vytvára zvuk

Hudobné nástroje sa delia podľa toho, ako vytvárajú svoj špecifický zvuk. Európska systematizácia hudobných nástrojov vychádza z delenia do piatich základných skupín:

  1. Strunové hudobné nástroje patria k celkovo najrozšírenejším, radia sa sem gitary, harfy, husle či klavír.
  2. Samozvučné produkujú zvuk chvením celého nástroja, alebo niektorej z jeho častí. Patrí sem napríklad triangel.
  3. Blanozvučné hudobné nástroje predstavujú najmä všelijaké bubny a bubienky.
  4. Dychové hudobné nástroje potrebujú na hru prúd vzduchu, ktorý väčšinou pochádza z vašich úst.
  5. Elektrické hudobné nástroje premieňajú elektrický signál na zvuk pomocou zosilňovačov a reproduktorov.

Klasické aj netradičné hudobné nástroje. Aký bude ideálny práve pre vás?

Vyššie spomenuté základné delenie hudobných nástrojov môže byť neprehľadné, preto nástroje pre ľahšiu orientáciu rozdeľujeme ešte do jednotlivých podskupín.

Gitary sú všestranný hudobný nástroj

Gitary sú jedným z najpopulárnejších nástrojov. Využitie nájdu nielen pri táboráku, ale vo všetkých hudobných žánroch. Na výber je z mnohých typov.

  • Klasické gitary, alebo tiež španielske gitary, sa využívajú v klasickej hudbe. Vybrnkáva sa na ne prstami, majú špecifický tvar a disponujú nylonovými strunami.
  • Akustické gitary vydávajú zvuk vlastným telom a hrá sa na ne najčastejšie pomocou trsátka. Majú kovové struny a využitie nájdu vo všetkých hudobných štýloch.
  • Elektrické gitary pomocou elektromagnetického snímača prevádzajú pohyb strún na elektrické napätie, ktoré je produkované elektrickou aparatúrou. Využitie tiež nachádzajú v mnohých žánroch.
  • ukulele nie je len zmenšená gitara, ide o odlišný hudobný nástroj s iným počtom strún, ktorý je však nesmierne skladný a vhodný pre začiatočníkov.
  • Bendžá a mandolíny sú netradičné hudobné nástroje, ktoré gitaru iba pripomínajú. Hrá sa na ne iným spôsobom a ponúkajú tiež veľmi špecifický zvuk.

Basgitary patria medzi najobľúbenejšie hudobné nástroje

Basgitary (basové gitary) sú hojne využívané najmä v kapelách, vďaka čomu sa radia medzi najpopulárnejšie hudobné nástroje súčasnosti. Basgitary sa tiež delia na elektrické, ktoré sú najpoužívanejšie, a akustické. Akustická basgitara má na rozdiel od elektrickej duté telo a vzhľadom pripomína westernovú gitaru.

Hudobný nástroj akustická gitary
Akustická gitara

Hudobný nástroj ukulele
Ukulele

Basgitara hudobný nástroj
Elektrická basgitara

Klávesy ponúkajú viac ako klasický klavír a radia sa medzi klasické hudobné nástroje

Klávesové nástroje verne napodobňujú akustický zvuk klavírov či pián, a to za zlomok ich ceny. Navyše prinášajú rôzne zaujímavé funkcie. Hodia sa ako na tréning, tak na bežné vystúpenie. Klávesy takisto pokrývajú mnohé hudobné nástroje.

  • Keyboardy sú obľúbené vďaka príjemnej cene, ľahkej prenosnosti a prídavným funkciám. Sú ideálne ako hudobný nástroj pre začiatočníkov.
  • Digitálne (elektrické) pianá sú alternatívou ku klasickému pianu. Zvuk reprodukujú veľmi verne, sú ale priestorovo menej náročné, cenovo dostupnejšie a tiež môžu disponovať inteligentnými funkciami.
  • Stage pianá sú obľúbenou voľbou na koncerty. Sú ľahko prenosné a ponúkajú mnohé funkcie.
  • Syntetizátory slúžia predovšetkým na tvorbu elektronickej hudby. Klávesy v sebe môžu mať zabudované, ale tiež nemusia, takže je potrebné zvážiť, ako budete syntetizátor používať.
  • MIDI keyboardy disponujú klasickými elektronickými klávesmi a slúžia na nahrávanie klávesových partov do počítača cez USB. Samostatne ale zvuk spravidla neprodukujú.
  • Podobne fungujú aj MIDI kontroléry, ktoré do PC vysielajú signál a ponúkajú ďalšie funkcie pre tvorcov hudby.

Hudobné nástroje klávesové
Keyboard

Digitálne piáno
Digitálne piano

Bicie sú základom kapely. Aké bicie hudobné nástroje existujú?

Bicie spoločne s basgitarou tvoria základ rytmu kapely, udávajú tempo a podporujú harmóniu ďalších inštrumentov. Bicie súpravy, či už klasické, alebo elektronické, a samostatné bubny tak najlepšie vyniknú skôr v kapele než pri sólach. Medzi bicie hudobné nástroje sa radia aj perkusie, napríklad bonga, xylofóny, tamburíny, triangel a ďalšie.

i

Netradičné hudobné nástroje

Medzi bicími nástrojmi nájdete rôzne netradičné hudobné nástroje. Patria medzi ne nezvyčajné bubny conga, djembe alebo napríklad marimby, na ktoré môžu hrať až štyria hráči.

Dychové hudobné nástroje precvičia správne dýchanie

Dychové hudobné nástroje zvýšia dychovú kapacitu a silu dýchacích svalov. Klasická hudba alebo jazz sú žánre, kde sa s nimi stretnete najčastejšie. Dychový hudobný nástroj je vrecková trúbka, saxofón, zobcová flauta, ale aj organ.

  • Flauty sú najvyužívanejšou skupinou dychových nástrojov. Môžu byť zobcové, priečne alebo írske.
  • Fúkacie harmoniky a melodiky sú menej tradičné hudobné nástroje, ktoré ponúkajú jedinečný zvuk.
  • Trúbky, klarinety a trombóny sa radia medzi plechové nástroje a využitie majú v klasickej hudbe alebo jazze.
  • Saxofóny sú tiež špecifické pre jazz, stále častejšie sa s nimi ale možno stretnúť aj v klasickej hudbe. Vynikajú nielen veľkosťou, ale aj nezameniteľným zvukom.
  • Dychové nástroje dopĺňajú aj netradičné, avšak cenovo dostupné okaríny, brumble či kazoo.

Hudobný nástroj trúbka
Trúbka

Hudobný nástroj flauta
Priečna flauta

Klarinet hudobný nástroj
klarinet

Sláčikové hudobné nástroje sú pastvou pre uši

Sláčikové hudobné nástroje sú doménou predovšetkým klasickej hudby, využitie ale nájdu aj v mnohých ďalších žánroch. Klasickými predstaviteľmi sláčikových nástrojov sú husle, violy, kontrabasy a violončela.

Práve sláčikové nástroje sa radia medzi najťažšie hudobné nástroje vôbec. Naučiť sa na ne nie je ľahké, jedinečný zvuk je ale príjemnou odmenou.

Hudobné nástroje pre deti vyberajte s ohľadom na vek a zručnosti

Na trhu nájdete aj detské hudobné nástroje, s ktorými sa bude vašim ratolestiam vďaka menším rozmerom lepšie zaobchádzať. Napríklad husle a gitary môžete kúpiť vo veľkostnom meradle 1/2 alebo 1/4 pre najmenších. Podobne sú na tom flauty alebo keyboardy, ktoré majú v detskom vyhotovení nižší počet kláves.

Všetky hudobné nástroje nájdete u nás

Hudobniny u nás ponúkajú všetko, čo na hranie potrebujete. Všetko je tu dostupné pekne a jednoducho na jednom mieste. Jednotlivé hudobné nástroje disponujú bohatou ponukou príslušenstva, ktoré vám samotnú hru aj prenášanie nástrojov uľahčí. Či už zháňate stojany, struny, kapodastre alebo akékoľvek iné príslušenstvo, naše hudobniny vám pomôžu.

Bez nôt na hudobný nástroj hrať nepôjde

Bez nôt sa pri hre na hudobný nástroj rozhodne nezaobídete. V našej ponuke nájdete noty na všetky najobľúbenejšie hracie nástroje, ako sú flauty, pianá, bicie, husle a ďalšie. Ponuka nôt je doplnená aj hudobnými učebnicami o hudbe a spevníkmi.

K hudbe patrí aj zvuková a DJ technika

Zvuková technika patrí medzi hudobniny, ktoré zabezpečia, že publikum bude počuť všetko tak, ako ste pôvodne zamýšľali. Pokiaľ však chcete poriadne rozbehnúť párty aj bez kapely, potom vás zaujme naša DJ technika.

Zaujímajú vás cenovo dostupnejšie hudobné nástroje? Bazár ukrýva zaujímavé ponuky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
KAWAI KDP 120 W Na objednávku – termín upresníme 1 ks
Digitálne piano – 88 klávesov, s vyváženou klaviatúrou a kladivkovou mechanikou, s dynamikou, povrch klávesov matný, 15 zvukov, 192hlasová polyfónia s výkonom 40 W, automatické sprievody, USB MIDI, vstup na pedál, Bluetooth, výukový systém, hmotnosť 37 kg, súčasť balenia je adaptér
887,90 €

2.
Elektronické bicie – inteligentné bubnovacie paličky, bez fyzických bubnov, technológia zameria smer a silu paličky, prenos zvuku do slúchadiel alebo reproduktorov cez Bluetooth, kompatibilné s Android aj iOS, 4 režimy rozloženia bicích, 3 režimy hrania, výdrž batérie 20h, nabíjanie USB-C, vhodné ako výuková hračka, v balení paličky a senzor na nohu
148,90 €

3.
Štuple do uší – na spanie, navrhnuté pre maximálne pohodlie; unikátny oválny tvar zodpovedá prirodzenému tvaru zvukovodu; miera utlmenia SNR 27dB; obsahujú špeciálny gél na znižovanie miery hluku; vhodné aj na spanie na boku; veľmi jemný materiál AlpineThermoShape neobsahuje silikón; v balení luxusné puzdro
-5 %
18,90 €
17,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
4 578 položiek
5,0 12×
CASIO CT S300
Klávesy – 61 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 400 zvukov, 48-hlasová polyfónia s výkonom 5 W, automatické sprievody, USB MIDI, vstup na pedál, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 3,3 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
184,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: QS553d07
AKAI MPK mini MK3 Black - MIDI klávesy Varianty
4,9 35×
AKAI MPK mini MK3 Black
MIDI klávesy – 25 klávesov, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB MIDI, vstup na pedál, hmotnosť 0,75 kg
Super cena
84,90 € Ušetríte 1,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AKI008a1b
FOX 168 WH - Klávesy Varianty
4,3 13×
FOX 168 WH
Klávesy – 61 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 128 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 12 W, automatické sprievody, USB a DIN MIDI, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 5 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
Super cena
132,90 € Ušetríte 5,10 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FOX003d
4,7
CASIO CT S100
Klávesy – 61 klávesov, s nevyváženou klaviatúrou, povrch klávesov lesklý, 122 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 5 W, automatické sprievody, USB MIDI, prevádzka na batérie, hmotnosť 3,3 kg, súčasťou balenia je notový pult
107,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: QS553d03
FOX 168 BK - Klávesy Varianty
4,3 13×
FOX 168 BK
Klávesy – 61 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 128 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 12 W, automatické sprievody, USB a DIN MIDI, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 5 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
137,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FOX003c
4,9 13×
ALPINE MusicSafe Pro Black
Štuple do uší – pre hudobníkov
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ALPR004f
4,2
AKAI Pro MPD 218
MIDI kontrolér – pad kontrolér, 16 padov, USB/MIDI, MPC Note Repeat, 3 zvukové banky, 48 priraditeľných zvukov k jednotlivým padom, Full level funkcia, 16 konfigurovateľných presetov, iOS kompatibilné, Ableton Live lite, USB napájanie
84,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AKI005d1
4,9
NOVATION Launchkey Mini MK3
MIDI klávesy – 25 klávesov, mini klávesy, s nevyváženou klaviatúrou, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB MIDI, vstup na pedál, hmotnosť 0,675 kg
94,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOV001a3
4,4 13×
M-Audio Keystation Mini 32 MK3
MIDI klávesy – 32 klávesov, mini klávesy, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB MIDI, hmotnosť 0,45 kg
53,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MAU004b
4,9 14×
MARTIN SP Flexible Core 92/8 Phosphor Bronze Custom Light
Struny – pre akustické gitary, 6 strún v balení, tvrdosť 011 až 052, materiál fosforbronz, materiál jadra oceľ, zakončenie guľôčka (ball end), bežná farba
Super cena
Od  6,92 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MRT004f
AKAI MPK mini MK3 White - MIDI klávesy Varianty
4,9 35×
AKAI MPK mini MK3 White
MIDI klávesy – 25 klávesov, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB MIDI, vstup na pedál, hmotnosť 0,75 kg
Super cena
84,90 € Ušetríte 1,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AKI008a1c
4,6
M-Audio Keystation 61 MK3
MIDI klávesy – 61 klávesov, s polovyváženou klaviatúrou, s dynamikou, lesklý povrch klávesov, USB a DIN MIDI, DIN MIDI Out, vstup na pedál, hmotnosť 4,1 kg
132,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MAU006m
4,6 21×
MARTIN Classical Normal Tension Ball End
Struny – pre klasické gitary, veľkosť 4/4, 6 strún v balení, tvrdosť medium, materiál bronz 80/20, materiál jadra nylon, zakončenie guľôčka (ball end), bežná farba
Od  6,79 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MRT004p
4,0
NOVATION Launchpad Mini MK3
MIDI kontrolér – obsahuje software Ableton Live Lite, Splice Sounds, AAS Session Bundle, XLN Addictive Keys, Softube Time, USB kábel
98,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOV001a1
Stagg SA20D NAT - Akustická gitara Varianty
4,0
Stagg SA20D NAT
Akustická gitara – 6 strún, telo Dreadnought, 20 pražcov, vrstvený korpus, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk nato, hmatník topoľ
95,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: STGGc05
ALPINE PartyPlug Transparent - Štuple do uší Varianty
4,3 47×
ALPINE PartyPlug Transparent
Štuple do uší – pre hudobníkov
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ALPR004d
GUITTO GGC-02 Revolver Capo Black - Kapodaster Varianty
5,0 46×
GUITTO GGC-02 Revolver Capo Black
Kapodaster – pre akustickú gitaru, elektrickú gitaru a ukulele, materiál pozinkovaná oceľ, ručné nastavenie prítlaku, výrez na vysunutie kobylkových kolíkov
9,49 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GTO004f
5,0
Stagg K10-097
Obal na klávesy – vnútorné rozmery 350 × 950 × 110 mm (D׊×H), s 1 vreckom, hrúbka vystuženia 10 mm, čierna farba
Cenová bomba
29,90 € Ušetríte 8,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: STGGn02
4,9
TEENAGE ENGINEERING PO-33 K.O.!
Syntetizátor – tlačidlový syntetizátor, so sekvencerom, USB MIDI, USB to Host a USB to Device, 47 klávesov, slúchadlový výstup, chod na batérie, priložený softvér
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TNE003a
KURZWEIL KA130 SR - Digitálne piano Varianty
5,0
KURZWEIL KA130 SR
Digitálne piano – 88 klávesov, s vyváženou klaviatúrou a kladivkovou mechanikou, s dynamikou, povrch klávesov lesklý, 16 zvukov, 32hlasová polyfónia s výkonom 30 W, USB MIDI, výukový systém, hmotnosť 43,5 kg, súčasť balenia je adaptér a stolička bez operadla
651,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRZW002l
4,6 13×
Marshall MS-2 čierny
Kombo – gitarové, tranzistorové, výkon 1 W, 1 kanál, stredobasový menič 1× 2", 1 vstup, 6,3mm Jack na slúchadlá, na batérie, rozmery 110 × 140 × 60 mm (V׊×H)
Super cena
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MRS031a
3,5
ALPINE Plug & Go
Štuple do uší – pre hudobníkov
8,29 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ALPR004a
FOX 160 BK - Klávesy Varianty
4,6 13×
FOX 160 BK
Klávesy – 61 klávesov, s nevyváženou klaviatúrou, povrch klávesov lesklý, 128 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 12 W, automatické sprievody, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 5 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
95,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FOX003a
FOX 160 WH - Klávesy Varianty
4,6 13×
FOX 160 WH
Klávesy – 61 klávesov, s nevyváženou klaviatúrou, povrch klávesov lesklý, 128 zvukov, 32-hlasová polyfónia s výkonom 12 W, automatické sprievody, výučbový systém, prevádzka na batérie, hmotnosť 5 kg, súčasťou balenia je adaptér a notový pult
95,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FOX003b

Hudobné nástroje

akciaNenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku.
True Wireless slúchadlá Jabra Elite 8 Active sú ideálnym výberom pre športovcov aj náročných používateľov, vďaka vysokej odolnosti, kvalite zvuku a pohodliu. Testované podľa vojenských štandardov sľubujú spoľahlivosť v každej situácii.
Ktoré sú tie najlepšie slúchadlá v roku 2024? Pozreli sme sa na výber najlepších modelov v rôznych kategóriách vrátane herných, True Wireless, HiFi a ďalších. Povieme si tiež, aké sú v súčasnosti trendy medzi slúchadlami.
audioWalkmany a vojny o hlasitosť S masovým nástupom kaziet sa toho v hudobnom svete veľa premenilo. Magnetický záznam audia rozšíril možnosti reprodukcie hudby medzi bežných ľudí. V 20. rokoch minulého storočia sa objavili magnetofóny s oceľovými drôtmi, avšak v 30. rokoch prišla technológia...
Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Samsung predstavil nové bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds FE, ktoré toho za nižšiu cenu ponúknu naozaj dosť. Budú určite s prehľadom dostačovať mnohým používateľom. Čo všetko konkrétne dokážu?
Viac článkov Všetky články

Hudobné nástroje

V kategórii Hudobné nástroje máme práve teraz na Alza.sk celkom 4577 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hudobné nástroje Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hudobné nástroje Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hudobné nástroje Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hudobné nástroje recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií