Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Smart hodinky Garmin

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Značka
Garmin
(180)
Určenie
Dámske
(42)
Pánske
(5)
Unisex
(115)
Detské
(11)
Kompatibilný OS
Android
(180)
IOS
(180)
Tvar ciferníka
Guľatý
(150)
Hranatý
(30)
Veľkosť puzdra
10,5 mm
51 mm
-
Farba puzdra
Čierna
(67)
Strieborná
(8)
Sivá
(34)
Zlatá
(3)
Biela
(25)
Ružovozlatá
(5)
Béžová
(6)
Ružová
(3)
Modrá
(7)
Zelená
(6)
Fialová
(1)
Hnedá
(4)
Červená
(1)
Tyrkysová
(1)
Bezdrôtová technológia
NFC
(32)
Bluetooth
(174)
WiFi
(64)
ANT+
(150)
GPS
(138)
Športové aktivity
Beh
(164)
Cyklistika
(163)
Plávanie
(156)
Chôdza
(153)
Joga
(152)
Funkcia merania športu
Krokomer
(180)
Vzdialenosť
(176)
Tepová frekvencia
(159)
Výpočet kalórií
(153)
Rýchlosť
(151)
Farba ramienka
Čierna
(59)
Biela
(29)
Béžová
(5)
Ružová
(8)
Sivá
(28)
Modrá
(11)
Zelená
(9)
Hnedá
(2)
Fialová
(3)
Červená
(3)
Tyrkysová
(1)
Materiál remienka
Koža
(3)
Silikón
(155)
Nylon
(8)
Najnovšie objednávky

Garmin je považovaný za jedného z popredných výrobcov GPS a nositeľných technológií a ponúka širokú škálu inteligentných hodiniek navrhnutých pre rôzne životné štýly a športové aktivity. Od robustných outdoorových hodiniek až po tie elegantné na každodenné nosenie, každý si tu nájdete niečo pre seba. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako si vybrať Garmin hodinky na mieru.

Pokračovať

Vyberte si Garmin hodinky, pre každého sa nejaké nájdu

Garmin hodinky sa vyrábajú v modeloch od robustných outdoorových hodiniek až po elegantné varianty na každodenné nosenie. Niektoré sú špeciálne navrhnuté pre bežcov, ďalšie ponúkajú kombináciu športových a inteligentných funkcií. Sú tu aj rady, ktoré zahŕňajú hodinky do náročných podmienok a také, ktoré prinášajú štýl a sofistikovanosť. Garmin má sortiment, ktorý splní vaše špecifické potreby.

  • Garmin Fenix sú fenoménom, ktorý je obľúbený pre svoju odolnosť, dlhú výdrž, displej čitateľný za všetkých podmienok a taktiež obrovské množstvo funkcií. Zároveň sú Garmin hodinky Fenix elegantné, nemusíte sa ich teda vzdávať ani v spoločnosti.
  • Garmin Epix sú elegantné a zároveň športové hodinky so žiarivým displejom, ktorý je dokonale čitateľný za všetkých podmienok. Sú k dispozícii v troch veľkostiach. Inteligentné funkcie pre všetky vaše športové aktivity sú samozrejmosťou rovnako ako dlhá výdrž.
  • Garmin hodinky Forerunner vám ponúknu nízku hmotnosť, športový vzhľad, ale aj vysokú odolnosť a dlhú výdrž, vďaka ktorej s vami zvládnu byť v spojení celý deň. Vrcholné modely využijú aj vrcholoví a výkonnostní športovci.
  • Garmin Vívoactive v sebe spájajú eleganciu a funkcie pre váš aktívny život. Za atraktívnym vzhľadom sa skrýva dlhá výdrž a nespočetné množstvo inteligentných funkcií zameraných najmä na športové aktivity, o ktorých budete mať dokonalý prehľad vďaka aplikácii.
  • Garmin Vivomove vďaka ich dizajnu využijete pri športe aj v každodennom živote. Pod klasickým ciferníkom sa schováva dotykový displej. Veľké množstvo inteligentných funkcií a ich výsledky môžete potom pohodlne spravovať v aplikácii v telefóne.
  • Garmin hodinky Venu majú žiarivý AMOLED displej typický pre tento rad a taktiež elegantný dizajn. Môžete ich tak využiť nielen pri športe, ale aj do spoločnosti. Sú odolné, s dlhou životnosťou a ponúknu vám najrôznejšie športové funkcie. Rad 2 je k dispozícii v dvoch veľkostiach.
  • Garmin Instinct sú inteligentné hodinky určené aj do tých najnáročnejších podmienok. Vďaka ochrannému sklu, neobvyklej ľahkosti a mimoriadne dlhej výdrži batérie vás podržia v každej situácii. Samozrejmosťou sú inteligentné funkcie, ktoré využijete pri vašich športových aktivitách.
  • Garmin Lily svojim jemným dizajnom – vzormi aj farbami – potešia každú ženu. V malom ciferníku sa skrývajú všetky potrebné funkcie pre každý šport. Môžu sa tiež pochváliť dlhou výdržou batérie na jedno nabitie. Skrátka dobrá voľba pre aktívny život v elegantnom dizajne.
  • Garmin Tactix sú všestranné hodinky určené najmä na outdoorové aktivity. Nájdete v nich aktivity typické pre vojenský výcvik, ako je napríklad parašutistika, nesmú chýbať ani navigačné funkcie a pokročilé tréningové funkcie. Zároveň sú aj elegantné, takže sa ich nemusíte vzdávať v žiadnej situácii.

Garmin watch
Hodinky Garmin so zafírovým sklom

Garmin watches
Výrazné Garmin inteligentné hodinky

Smart hodinky Garmin Vivoactive 4S
Dámske Garmin hodinky

Garmin smart watch s hranatým displejom
Hodinky Garmin s hranatým displejom

Čo vám Garmin hodinky ponúknu z hľadiska technológie a výbavy?

Garmin hodinky sú kompatibilné s operačnými systémami iOS a Android. Väčšina modelov je vybavená senzormi a funkciami, ako je krokomer, meranie vzdialenosti, tepová frekvencia, výpočet kalórií, zóna srdcovej frekvencie, intervalové tréningy, vystúpené poschodia a mnoho ďalších. Niektoré modely ponúkajú NFC na bezkontaktné platby. Pokiaľ hľadáte hodinky s možnosťou telefonovania, Garmin ponúka modely s mikrofónom a reproduktorom.

  • Smart Garmin hodinky s telefonovaním umožňujú používateľom prijímať a uskutočňovať hovory priamo na svojom zápästí bez potreby mobilného telefónu.
  • Inteligentné hodinky Garmin s NFC ponúkajú bezkontaktné platobné možnosti, čo zjednodušuje a zrýchľuje nákupy na cestách.
    • Pokiaľ hľadáte rôzne možnosti konektivity, Garmin hodinky ponúkajú rôzne možnosti vrátane ANT+, WiFi, Bluetooth, NFC a USB. Niektoré modely majú interné úložisko až 32 GB, čo je ideálne na ukladanie hudby alebo máp.

      Aký materiál a dizajn prinášajú Garmin smart hodinky?

      Garmin kladie dôraz na kvalitu a odolnosť svojich produktov. Garmin smart hodinky majú remienky vyrobené z materiálov, ako je koža, nylon, silikón a dokonca aj titán. Puzdrá hodiniek sú vyrobené z rôznych materiálov, vrátane ocele, plastu, alloy a titánu. Sklá, ktoré chránia displej, môžu byť vyrobené zo zafírového skla, plastu, Gorilla Glass, chemicky tvrdeného skla alebo Power Glass, ktoré je určené pre modely so solárnym nabíjaním.

      i

      Čitateľné displeje aj praktické ovládanie, to sú hodinky Garmin

      Väčšina Garmin hodiniek má okrúhly ciferník, hoci existujú aj modely s hranatým. Displeje môžu byť AMOLED, OLED, TFT, LCD alebo Transflektívny MIP, ktorý je ideálny na čítanie na slnku. Ovládanie sa líši od modelu po model – niektoré majú dotykový displej, iné sa ovládajú tlačidlami a niektoré kombinujú obe možnosti.

      Dizajny majú Garmin hodinky pre ženy aj mužov

      Výber hodiniek je často otázkou osobného vkusu a potrieb. Dámske smart hodinky Garmin kombinujú eleganciu s funkciami, zatiaľ čo pánske hodinky kladú väčší dôraz na odolnosť a funkčnosť. Detské Garmin hodinky sú zvyčajne navrhnuté s ohľadom na ich zábavnosť a odolnosť voči nárazom. Unisex hodinky sa snažia kombinovať to najlepšie z oboch svetov a ponúknuť štýl a výkon, ktorý vyhovuje všetkým.


      Garmin smart hodinky
      Elegantné Garmin smart hodinky

      Smart watch Garmin
      Bežecké hodinky

      Garmin hodinky
      Unisex inteligentné hodinky Garmin

      Hodinky Garmin
      Hodinky s koženým remienkom

      Dámske Garmin hodinky

      Zamerané na kombináciu funkčnosti a elegancie. Dámske Garmin hodinky ponúkajú tenší profil a menšie rozmery, ktoré sú vhodné na menšie zápästia. Sú vybavené všetkými pokročilými športovými a wellness funkciami, navyše sú navrhnuté tak, aby vyhovovali moderným ženám – či už ide o behanie, jogu alebo každodenné nosenie. Mnohé modely, ako je napríklad Garmin Lily, majú špecificky ženský dizajn a funkcie, ako napríklad sledovanie menštruačného cyklu.

      Pánske smart hodinky Garmin

      Robustné, odolné a pripravené na akciu. Pánske smart hodinky Garmin sú navrhnuté tak, aby vydržali náročné podmienky, či už ide o horskú turistiku, cyklistiku alebo intenzívny tréning v posilňovni. Modely ako Garmin Fenix alebo Tactix s väčšou a často robustnejšou konštrukciou ponúkajú pokročilé funkcie na outdoorové aktivity a extrémne športy. Výbava a dizajn týchto hodiniek odráža odvahu a výkonnosť moderného muža.

      i

      Smart hodinky Garmin a ich senzory a funkcie

      Garmin je známy svojou presnosťou merania pomocou senzorov, ako sú akcelerometer, oxymeter na meranie saturácie kyslíka v krvi, GPS, vibrácie, Galileo, Glonass, kompas, barometer a teplomer okolitej teploty. Niektoré modely majú aj solárne nabíjanie, ktoré predlžuje výdrž batérie aj na miestach bez elektrickej energie.

      Buďte v obraze, Garmin hodinky vám to umožnia

      Garmin hodinky nielenže sledujú vašu aktivitu, ale udržiavajú vás aj v kontakte s okolitým svetom. Prijímajú notifikácie z vášho telefónu, ako sú prichádzajúce hovory, SMS, upozornenia z aplikácií ako WhatsApp, Messenger, sociálne siete, emaily a kalendár. Aplikácia pre hodinky je k dispozícii v niekoľkých jazykoch vrátane angličtiny, češtiny, nemčiny, slovenčiny a francúzštiny.

      Garmin hodinky

      Outdoorové Garmin smart hodinky sú tu aj pre tie najnáročnejšie situácie.

      Pre športových nadšencov, ktorí sa venujú vodným športom alebo plávaniu, ponúka Garmin hodinky s vodotesnosťou 50 m či 100 m, čo zaisťuje, že hodinky vydržia aj náročné podmienky.

      Príslušenstvo pre vaše Garmin hodinky

      Príslušenstvo pre Garmin hodinky zohráva úlohu v rozšírení funkcionalít a personalizácii používateľského zážitku. Či už ide o vymeniteľné remienky, nabíjačky alebo senzory, Garmin ponúka širokú škálu doplnkov, ktoré umožňujú používateľom prispôsobiť si hodinky svojim potrebám a štýlu. Spoločnosť Garmin ponúka komplexný systém príslušenstva, ktorý zaisťuje, že používatelia môžu využívať svoje hodinky na maximum.

      Sú Garmin hodinky drahé?

      Ceny týchto hodiniek sa môžu výrazne líšiť v závislosti od modelu, funkčnosti a dizajnu. Základné modely sú cenovo dostupnejšie a poskytujú základné funkcie na každodenné nosenie a šport. Naopak prémiové rady majú vyššiu cenu, ale ponúkajú pokročilé funkcie, vyššiu odolnosť a sofistikovanejší dizajn. Premýšľate nad tým, kde nájsť najlacnejšie Garmin hodinky? Bazár vás svojimi cenami príjemné prekvapí.

      Stále neviete, ktoré sú tie najlepšie Garmin hodinky? Recenzie našich zákazníkov vám môžu pri výbere pomôcť.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,1" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 960 h, s ovládaním v češtine
-5 %
396,90 €
377,90 €

2.
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 336 h, s ovládaním v češtine
309,90 €

3.
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 336 h, s ovládaním v češtine
338,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
180 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,5 146×
Garmin Venu Sq, LightGold/White Band
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" AMOLED displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 144 h, s ovládaním v češtine
Cenová bomba
193,90 € Ušetríte 55,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKGvenuLGw
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,8 69×
Garmin Forerunner 955 Black záruka 36 mesiacov
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 360 h, s ovládaním v češtine
467,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPfr955b1
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,8 69×
Garmin Forerunner 955 Solar Black záruka 36 mesiacov
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 480 h, s ovládaním v češtine
571,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: PPfr955a1
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Garmin Fenix 7X Solar Slate Gray/Black Band - Smart hodinky
Varianty
4,9 126×
Garmin Fenix 7X Solar Slate Gray/Black Band záruka 36 mesiacov
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth 5, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 888 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -12 %
699 € 794,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPfenix7s13
4,7 55×
Garmin Forerunner 255 Music Black
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 336 h, s ovládaním v češtine
338,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPfr255a5
4,8
Garmin Instinct 2X Solar Graphite
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,1" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 960 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -5 %
377,90 € 396,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKPPinst2X9b1
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold - Smart hodinky Varianty
4,7 78×
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a iOS, 1,41" AMOLED displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 264 h, s ovládaním v češtine
228,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPven001b2
Garmin Vívoactive 5 Cream Gold / Ivory Band - Smart hodinky Varianty
4,6
Garmin Vívoactive 5 Cream Gold / Ivory Band
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a iOS, 1,2" AMOLED displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 264 h
298,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKPPvact5a2
4,8 62×
Garmin Forerunner 255 Tidal Blue
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 336 h, s ovládaním v češtine
348,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPfr255a2
Garmin Venu 3 Slate/Black Band - Smart hodinky Varianty
5,0
Garmin Venu 3 Slate/Black Band
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" AMOLED displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 336 h
499,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKPPvenu3sb
Garmin Venu2S Silver/Gray Band - Smart hodinky
Varianty
4,5 107×
Garmin Venu2S Silver/Gray Band
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a iOS, 1,1" AMOLED displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 240 h, s ovládaním v češtine
349,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPvenu2Ssg
4,8
Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Black
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,1" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 960 h, s ovládaním v češtine
448,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKPPinst2X9b6
Garmin Venu Sq 2 Music Ivory/Peach Gold - Smart hodinky Varianty
4,5 35×
Garmin Venu Sq 2 Music Ivory/Peach Gold
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a iOS, 1,41" AMOLED displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 264 h, s ovládaním v češtine
254,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPven002b2
Garmin Venu2S Slate/Black Band - Smart hodinky
Varianty
4,5 107×
Garmin Venu2S Slate/Black Band
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,1" AMOLED displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 240 h, s ovládaním v češtine
307,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPvenu2Ssb
Garmin Vívoactive 5 Slate / Black Band - Smart hodinky Varianty
4,6
Garmin Vívoactive 5 Slate / Black Band
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,2" AMOLED displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 264 h
298,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKPPvact5a1
Garmin Venu Sq 2 Shadow Gray/Slate - Smart hodinky Varianty
4,7 78×
Garmin Venu Sq 2 Shadow Gray/Slate
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,41" AMOLED displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 264 h, s ovládaním v češtine
228,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPven001b1
4,7 55×
Garmin Forerunner 255S Music Black
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a iOS, 1,1" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 288 h, s ovládaním v češtine
348,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPfr255a7
4,8 69×
Garmin Forerunner 955 Whitestone záruka 36 mesiacov
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 360 h, s ovládaním v češtine
467,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPfr955b2
Garmin Instinct 2 Graphite - Smart hodinky Varianty
4,6 47×
Garmin Instinct 2 Graphite
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 0,9" transflektívny MIP displej, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 672 h, s ovládaním v češtine
271,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPinst2s4
4,7 55×
Garmin Forerunner 255 Music Whitestone
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 336 h, s ovládaním v češtine
358,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPfr255a6
Garmin Vívomove Sport Peach Gold/Ivory Band - Smart hodinky Varianty
3,2 12×
Garmin Vívomove Sport Peach Gold/Ivory Band
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a iOS OLED displej, Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 144 h, s ovládaním v češtine
174,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPvivS2
Garmin Epix Pro 47 mm Slate Gray / Black Band - Smart hodinky Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Garmin Epix Pro 47 mm Slate Gray / Black Band
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" AMOLED displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 384 h, s ovládaním v češtine
898,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKPPepixpro2g1
Garmin Venu 3 Silver/Whitestone  Band - Smart hodinky Varianty
5,0
Garmin Venu 3 Silver/Whitestone Band
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" AMOLED displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 336 h
Zľavnené -1 %
478,90 € 485,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKPPvenu3sw
4,7 55×
Garmin Forerunner 255S Music Whitestone
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,1" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 288 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -3 %
347,90 € 356,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPfr255a8

Smart hodinky Garmin

mobilné telefónyNastávajúca hviezda strednej triedy? Samsung Galaxy A55 5G ponúkne prémiový dizajn aj 4 nm čipset Juhokórejský Samsung predstavil svoje nové želiezka v ohni, čo sa týka strednej triedy. Samsung Galaxy A55 zaujíma populárnu pozíciu v portfóliu značky pre rok 2024 a ponúkne napríklad nový dizajn s hliníkovým rámčekom, 4 nm čipset Samsung Exynos alebo predĺženú...
Spoločnosť Xiaomi ukázala nedávno na MWC v Barcelone svoj inovačný potenciál s novým radom vlajkových telefónov Xiaomi 14, tabletov a nositeľných zariadení. V článku sa dozviete o nových produktoch aj o akcii, ktorá produkty sprevádza.
Hledáte designový vlajkový telefon, který potěší pokročilou fotosestavou, špičkovým výkonem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 a velkým displejem bez rámečků? U nového Asus Zenfone 11 Ultra jste na dobré adrese. Telefon osvěžuje nejvyšší cenovou kategorii portfolia Asus. Při...
mobilSamsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou? Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?
Spoločnosť Nothing sa vytasila so svojím novým telefónom Nothing Phone (2a). Už na prvý pohľad si možno všimnúť úplne prepracovaný dizajn, ktorý pôsobí rovnako odvážne ako tie predchádzajúce. Medzi hlavné prednosti novinky bude podľa všetkého patriť delikátny pomer...
Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich...
Viac článkov Všetky články

Smart hodinky Garmin

V kategórii Smart hodinky Garmin máme práve teraz na Alza.sk celkom 180 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné smart hodinky Garmin Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie smart hodinky Garmin Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie smart hodinky Garmin Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii smart hodinky Garmin recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií