AlzaPlus+ děti AlzaPlus ženy - deti V3

Detská výživa

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Hmotnosť
6 g
6000 g
-
Počet ks v balení
1 ks
(389)
6 ks
(358)
3 ks
(139)
12 ks
(61)
4 ks
(55)
Objem
0,05 ml
6000 ml
-
XXL balení
Áno
(323)
Nie
(863)
Najnovšie objednávky

Správna detská výživa a pitný režim sú u bábätiek dôležité pre zdravý rast a vývoj, a preto si dajte s výberom záležať. Dbajte na kvalitné zloženie a žiadne umelé dochucovadlá či konzervanty. V ponuke nájdete dojčenské mlieka, príkrmy, kaše pre dojčatá, sušienky aj nápoje. Ako sa v nich zorientovať? Poradíme vám.

Pokračovať

Aké výhody má už hotová detská výživa?

Optimálna detská výživa má pozitívny vplyv na zdravý rast a vývoj dieťaťa, preto by mala mať predovšetkým kvalitné zloženie. Aké majú hotové produkty výhody?

  • Ušetria vám veľa času, keď nestíhate varenie.
  • Zloženie je prispôsobené detským potrebám.
  • Sú tepelne zakonzervované, majú teda dlhšiu trvanlivosť.
  • Neotvorené ich možno uchovávať pri izbovej teplote.
  • Vďaka obalu a skladnosti sa hodia predovšetkým na cestovanie.

Detská výživa, alebo 5 základných pravidiel, ktoré by ste mali dodržiavať

Detská výživa a jej príprava majú niekoľko základných pravidiel, ktoré by ste mali dodržiavať. Jedine tak zaistíte, že dieťa bude mať kvalitnú stravu, ktorá bude pripravená úplne správne.

  1. Čítajte zloženie. Výživa pre deti musí byť pestrá, nutrične vyvážená a pripravená z kvalitných surovín.
  2. Dbajte na to, aby detská výživa neobsahovala žiadne pridané cukry, soľ, konzervačné látky či arómy.
  3. Nič nepokazíte tým, že zvolíte výživu, ktorá je obohatená o minerálne látky a rôzne vitamíny.
  4. Akonáhle výživu otvoríte, uchovávajte ju v chlade a čo najrýchlejšie ju spotrebujte.
  5. Výživa pre deti sa iba ohrieva, nikdy nevarí. Raz ohriate jedlo už dieťaťu nepodávajte znova.

Umelá detská výživa podľa veku – ocení ju dojča aj batoľa

Umelá detská výživa nie je vhodná iba pre novorodencov. Vzhľadom na jej optimálne zloženie pre zdravý rast a vývoj si ju vychutná aj dojča či staršie dieťa. Ako sa detská výživa rozdeľuje?

Počiatočná dojčenská výživa do 6 mesiacov

Počiatočná dojčenská výživa je vhodná pre deti až do 6 mesiacov. Najviac sa približuje zloženiu materského mlieka, pretože obsahuje adaptovanú bielkovinu kravského mlieka a ďalšie cenné látky, ako laktózu, tuky, vitamíny, minerály, stopové prvky a prebiotiká na lepšie vstrebávanie. Poskytuje teda kompletnú výživu pre zdravý vývoj.

Pokračovacia detská výživa od 6 mesiacov

Pokračovacia detská výživa sa podáva deťom od 6 mesiacov až do 1 roka, a to väčšinou spoločne s príkrmami, pretože už neobsahuje kompletnú výživu, ale iný pomer látok ako počiatočné mlieko. Oproti počiatočnému mlieku obsahuje navyše železo, jód, zinok a vitamíny A, D, E a C.

Detská výživa nemusí byť nasadená ihneď v deň, keď dieťa dovŕši 6. mesiac. Úplne postačí, keď doberiete aktuálne balenie počiatočného mlieka a nadviažete na pokračovacie.

Detská výživa pre batoľatá od 1 roka

Detská výživa pre batoľatá sa hodí pre deti od 1 roka (niektoré sú vhodné už od 10. mesiaca). Takisto neobsahuje kompletnú výživu, avšak v zložení nájdete množstvo aktívnych látok, vitamínov a minerálov pre optimálny vývoj. K dispozícii je aj ochutená detská výživa – najčastejšie vanilková alebo banánová.

Aká je najlepšia detská výživa pre novorodenca? Rozhodne dojčenské mlieko

Dojčenské mlieko v sušine je vhodné pre všetky mamičky, ktorým sa buď z nejakého dôvodu nedarí dojčiť alebo im to zdravotné dôvody nedovoľujú. Táto detská výživa pre novorodencov sa pýši kvalitným zložením s cennými živinami, ktoré bábätká v počiatočných fázach svojho života veľmi potrebujú pre zdravý rast a vývoj.

Detská výživa

Ak pripravujete dojčenské mlieko, vždy dbajte na výber vhodnej vody. Po narodení by sa mala používať iba balená dojčenská voda, ktorú je vhodné pred použitím prevariť.

BIO výživa pre deti – v čom je špeciálna?

BIO výživa pre deti vo forme mlieka býva vyrobená z organického plnotučného mlieka, ktoré produkujú kravy žijúce uprostred krásnych pasienkov – práve kŕmenie trávou z malebnej prírody dodáva mlieku tak nezameniteľnú chuť. Obsahuje predovšetkým vysokú dávku vápnika, bielkovín a aminokyselín, čo prispieva k správnemu vývoju.

Zdravotné ťažkosti dokáže zmierniť detská výživa bez laktózy či alergénov

Špeciálne dojčenské mlieko je vhodné, ak vaše dieťa trápi napríklad neznášanlivosť rôznych potravín, náchylnosť na alergie či refluxné choroby. Podľa druhu zdravotných ťažkostí rozlišujeme niekoľko typov.

  • Detská výživa bez laktózy je vhodná pre bábätká, ktoré pri kŕmení náhradnými mliekami trpia hnačkou, nadúvaním či inými problémami. Veľakrát je za tým práve (dočasná) neznášanlivosť laktózy.
  • Hypoalergénna detská výživa sa označuje ako HA. Odporúča sa deťom, ktoré trpia alergiou na mliečnu bielkovinu, alebo je u nich veľké riziko jej vzniku kvôli predispozíciám v rodine.
  • Antireflexná výživa pre deti je zahustená zemiakovým/ryžovým škrobom alebo vlákninou zo svätojánskeho chleba, a tak zabraňuje nadmernému grckaniu detí, ktoré kvôli tomu neprospievajú.
  • Mlieka vhodná na zažívacie ťažkosti sú ideálne pre všetky bábätká, ktoré trápi bolesť bruška alebo majú časté koliky bez zjavnej príčiny.

i

Hoci základné zloženie dojčenskej výživy upravuje slovenská a európska legislatíva, neznamená to, že sú všetky rovnaké. Preto sa nezameriavajte len na najlacnejšie dojčenské mlieko, ale aj na vek a aktuálny zdravotný stav dieťaťa.

Detská výživa bez cukru a mlieka je obľúbenejšia u čoraz väčšieho počtu mamičiek

V dnešnej dobe je čím ďalej obľúbenejšia detská výživa bez cukru, prípadne bez mlieka. Cukor deti vo všeobecnosti nepotrebujú pre svoj správny vývoj, preto ho naozaj nie je potrebné deťom podávať v akejkoľvek forme. Naopak, dojčenská výživa bez mlieka sa dáva skôr deťom, ktorým nerobí príliš dobre niektorá z prítomných zložiek.

Detská výživa v podobe príkrmov – zoznámte s ňou vaše ratolesti včas

Príkrmy sa môžu nedojčeným deťom začať podávať už od ukončeného štvrtého mesiaca, tým dojčeným potom od ukončeného šiesteho mesiaca. Spočiatku sa s príkrmami ešte kombinuje materské či umelé dojčenské mlieko, ktoré sa podáva najmä ráno, a to do doby, kým nebude jedálniček tvoriť len samotná detská výživa.

Príkrmy alebo vlastnoručne vyrobená výživa pre deti? Záleží koľko máte času. Najmä v zime sa odporúčajú skôr príkrmy, pretože je v nich zelenina starostlivo kontrolovaná a nie je plná chémie.

Od kedy sú vhodné príkrmy? Porovnanie 3 základných druhov

Detská výživa musí byť do jedálnička zaradená postupne. Spočiatku teda dávajte napríklad jednu lyžičku denne a postupne pridávajte, kým si dieťa nezvykne. V ponuke nájdete rôzne druhy príkrmov – kedy s akým začať?

  • Zeleninové príkrmy by mali byť do jedálnička zaradené ako prvé. Začnite predovšetkým mrkvou so zemiakmi, potom podávajte aj ďalšiu zeleninu, ako napríklad hrášok, brokolicu, karfiol či zelené fazuľky.
  • Mäsozeleninové príkrmy sa zavádzajú približne tri týždne po zeleninových. Môžete zvoliť akékoľvek mäso, teda kuracie, hovädzie, králičie aj rybie – väčšinou sú mixované v jednom príkrme spoločne so zeleninou.
  • Ovocné príkrmy sa zaraďujú ako posledné – akonáhle by si totiž dieťa navyklo na sladkú chuť, mohlo by odmietať ostatné príkrmy. Ako prvá je vhodná detská výživa z jabĺk a banánov, potom môžete začať pridávať aj iné ovocie.

Detská výživa v praxi, alebo ukážkový jedálniček pre polročné dieťa

Nemáte jasno v tom, kedy sa podáva detská výživa? Pozrite sa na ukážkový jedálniček polročného dieťaťa.

Raňajky Fľaša umelého mlieka/dojčenie
Desiata Ovocný príkrm
Obed Mäsozeleninový príkrm
Desiata Jogurt
Večera Fľaša umelého mlieka/dojčenie/mliečna kaša

i

Viac informácií nájdete v našom sprievodcovi Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek?

Detská výživa sa rozhodne nezaobíde bez kaše

Kaše sú súčasťou snáď každého detského jedálnička. Môžete ich začať podávať ako doplnok stravy deťom od ukončeného 4. mesiaca. Kaša ako dojčenská výživa by mala byť vyrobená z najlepších surovín a obohatená o dôležité vitamíny a minerály, ale nemala by obsahovať pridaný cukor, konzervačné látky ani farbivá.

Kaša ako detská výživa má niekoľko podôb

Kaša ako detská výživa má niekoľko podôb, medzi ktorými si môžete vyberať. Základom sú mliečne a nemliečne kaše – záleží, ako je mliečna výživa dieťaťom tolerovaná. Prvé kaše by však mali byť bez lepku a bez príchute, aby sa podobali materskému mlieku. V ponuke nájdete aj kaše na dobrú noc, ktoré predstavujú výdatnú večeru.

Všetky instantné kaše majú podobnú prípravu – stačí zmes zmiešať s ohriatou dojčenskou vodou, dôkladne premiešať, nechať chvíľu odstáť a skontrolovať, aby výsledná kaša nebola príliš horúca.

Aká je ideálna detská výživa na desiatu alebo na cesty?

Ideálna detská výživa na desiatu či cestovanie by mala mať takú formu a množstvo, aby ste s ňou kedykoľvek a kdekoľvek mohli nakŕmiť svoje dieťatko. O aké konkrétne desiaty či chutné dezerty ide?

  • Kapsičky pre deti majú veľkú výhodu v tom, že ich môžu deti samy držať a jesť, navyše sa skvele hodia na cesty. V ponuke nájdete ovocné kapsičky, kapsičky s hotovými jedlami či kaše v kapsičke.
  • Dezerty a pudingy sa deťom väčšinou dávajú od ukončeného 6. mesiaca. Mali by byť bez konzervantov, umelých farbív, pridaného cukru a soli a najlepšie aj v bio kvalite.
  • Chrumky môžete podávať, akonáhle začínate s príkrmami. Výhodou je, že sú veľmi jemné, rýchlo sa v puse rozpustia a sú bez lepku a soli. Okrem výživovej hodnoty trénujú skôr jemnú motoriku.
  • Sušienky a piškóty môžete podávať deťom od 1 roka. Majú špeciálne zdravšie zloženie, sú bez pridaného cukru, majú rôzne príchute a sú obohatené o vitamíny a minerálne látky.

V ponuke narazíte aj na mliečne nápoje pre deti.

Detská výživa by mala byť doplnená aj nápojmi

Ak dieťa plne dojčíte, nepotrebuje žiadne ďalšie nápoje. Detská výživa by však mala byť doplnená aj pitným režimom. Najprv môžete dať svojej ratolesti prevarenú dojčenskú vodu a potom rôzne detské čaje alebo šťavy.

  • Detské čaje by ste mali zaradiť ako prvé. Môžete si vybrať buď bylinkové čaje s obsahom feniklu, harmančeka, anízu alebo medovky, alebo ovocné čaje vhodné od 9. mesiaca. Vždy si pozorne prečítajte informácie na obale.
  • Šťavy pre dojčatá bývajú obohatené o ďalšie vitamíny a minerálne látky. Sú vyrobené z rôznych druhov ovocia, avšak výnimkou nie je ani kombinácia ovocia a zeleniny – najčastejšie ovocia s mrkvou.

i

Knihy o výžive dojčiat a detí vám poskytnú všetky informácie o stravovaní detí od narodenia až po nástup do školy. Knihy môžu obsahovať aj rad zdravých a chutných receptov.

Potreby na kŕmenie bábätka vám uľahčia prácu

Potreby na kŕmenie bábätka sa vám pri príprave jedla budú určite hodiť, pretože vám veľmi uľahčia prácu. Ide napríklad o jedálenské stoličky, podbradníky, riad pre deti, fľaštičky, ohrievače alebo sterilizátory.

A čo domáca detská výživa? Recepty sú veľmi jednoduché

Pre tých, ktorí doma radi varia, je vhodná aj domáca detská výživa. Recepty nie sú vôbec zložité, stačí len vybrať vhodnú zeleninu a mäso. Je však dôležité vedieť, ako malému dieťaťu jedlo správne pripraviť. Všeobecne deťom jedlo nesolíme, nesladíme a nepoužívame žiadne umelé dochucovadlá.

Chcete ušetriť a láka vás výhodná detská výživa? Akcia vám umožní nakúpiť pokrmy výrazne lacnejšie. Ak vás zaujímajú názory zákazníkov, pozrite sa, aké má detská výživa recenzie.

Detská výživa: 5 rád na záver, ako dieťa kŕmiť

Detská výživa je veľmi dôležitá a nemala by byť podávaná len tak náhodne, ale kŕmenie by malo mať svoje pravidlá.

  1. Dôležité je, aby dieťa jedlo od začiatku v rovnakej miestnosti, v rovnakom čase a v jedálenskej stoličke.
  2. Dieťa, ktoré ešte nesedí, je dobré položiť do hojdacieho kresielka, kde sa mu bude detská výživa pohodlne jesť.
  3. Po prvom roku skúste mlieko čiastočne vylúčiť – dieťa už potrebuje pestrú stravu plnú aj iných živín.
  4. Rad detí dostáva mliečko pred spaním, pretože sa im lepšie zaspáva – mlieko totiž upokojuje.
  5. Dojčenská výživa vo forme mlieka by mala byť denne podávaná aspoň do 2. – 3. roka.

i

Niektorí výrobcovia ponúkajú rôzne veľké vzorky detského umelého mlieka, a tak môžete vyskúšať, aká detská výživa bude vášmu drobčekovi najviac vyhovovať.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých a pre deti a deti, forma bisglycinát, 90 kapsúl - 0,10 €/ks
8,89 €

2.
HiPP 1 BIO Combiotik 4× 700 g Na sklade > 5 ks
Dojčenské mlieko počiatočné, - 17,48 €/ks
69,90 €

3.
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 12 mesiacov, s kravským mliekom (mliečny tuk) - 16,65 €/ks
99,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
1 396 položiek
4,9 52×
Reflex Albion Magnesium, 90 kapsúl
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých a pre deti a deti, forma bisglycinát, 90 kapsúl - 0,10 €/ks
8,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref005
Nutrilon 2 Advanced pokračovacie dojčenské mlieko 6× 800 g - Dojčenské mlieko Varianty
4,8 37×
Nutrilon 2 Advanced pokračovacie dojčenské mlieko 6× 800 g
Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 6 mesiacov, pridané vitamíny a minerály a s prebiotikami - 14,95 €/ks - Od 18,69 €/1 kg
Super cena
89,70 € Ušetríte 8,09 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY7684
Nutrilon 3 Advanced batoľacie mlieko 6× 800 g - Dojčenské mlieko Varianty
4,8 37×
Nutrilon 3 Advanced batoľacie mlieko 6× 800 g
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 12 mesiacov, pridané vitamíny a minerály a s prebiotikami - 14,95 €/ks - Od 18,69 €/1 kg
Super cena
89,70 € Ušetríte 8,09 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY7689
BEBA COMFORT 2 HM-O (6× 800 g) - Dojčenské mlieko Varianty
4,9 107×
BEBA COMFORT 2 HM-O (6× 800 g)
Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 7 mesiacov, pridané vitamíny a minerály, s probiotikami a s prebiotikami - 18,82 €/ks - Od 23,52 €/1 kg
112,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY8240
Nutrilon 3 Advanced  batoľacie mlieko 6× 1 kg, 12 mes.+ - Dojčenské mlieko Varianty
4,9 111×
Nutrilon 3 Advanced batoľacie mlieko 6× 1 kg, 12 mes.+
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 12 mesiacov, s kravským mliekom (mliečny tuk) - 16,65 €/ks - Od 16,65 €/1 kg
Super cena
99,90 € Ušetríte 8,09 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY2240
4,9 39×
Sunar Complex 1 počiatočné dojčenské mlieko, 6× 600 g
Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia, bez konzervantov a umelých farbív, bez sóje, bez pridaného cukru a bez prídavku soli - 12,69 €/ks - Od 21,15 €/1 kg
76,14 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY10201
4,8 16×
Sunar príkrm mäsovo-zeleninový mix príchutí 6m+, 12× 120 g
Kapsička pre deti - hotové jedlá, pre deti od 7 mesiacov, v balení 12 ks - 2,16 €/ks
25,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY7646
4,1
GS Vápník horčík zinok Premium tbl. 100 + 30
Minerály – zinok na zdravé vlasy, nechty, pokožku, vápnik, horčík, vit. D3 a K na zdravé a silné kosti - 0,06 €/ks
Cenová bomba
7,20 € Ušetríte 3,70 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GSVAP060
BABYBIO CAPREA 3 Kozie mlieko 800 g - Dojčenské mlieko Varianty
5,0
BABYBIO CAPREA 3 Kozie mlieko 800 g
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 10 mesiacov, bez konzervantov a umelých farbív, s kozím mliekom, pridané vitamíny a minerály, bez pridaného cukru, bio kvalita a bez palmového oleja - 41,13 €/1 kg
32,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY10456
4,9 18×
Reflex Omega 3, 90 kapsúl
Omega-3 – kapsuly, 90 kapsúl, hmotnosť 126 g, určené pre Pre dospelých a Pre deti - 0,08 €/ks
7,49 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref003
4,6 14×
Priessnitz Kolag+Boswellie starostlivosť o kĺby tbl.90 + 30
Doplnok stravy – 4-mesačná starostlivosť o vaše kĺby, obsahuje 3 typy kolagénov + bosweliu, najväčšie množstvo natívneho kolagénu typu II - 0,12 €/ks
Super cena
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIMPRI205
4,9 56×
Sunar Complex 3 batoľacie mlieko, 6× 600 g
Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 13 mesiacov, bez konzervantov a umelých farbív, bez sóje, bez pridaného cukru a bez prídavku soli - 11,32 €/ks - Od 18,86 €/1 kg
67,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY10203
Nutrilon 4 Advanced batoľacie mlieko 6× 800 g - Dojčenské mlieko Varianty
4,8 37×
Nutrilon 4 Advanced batoľacie mlieko 6× 800 g
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 24 mesiacov, pridané vitamíny a minerály a s prebiotikami - 14,95 €/ks - Od 18,69 €/1 kg
Super cena
89,70 € Ušetríte 7,80 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY7687
4,6 22×
Matcha Tea Bio Premium 20× 1,5 g
Matcha – matcha - 0,65 €/porcia
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkyo0002
4,9 26×
GreenFood Nutrition Vláknina Psylium 96 cps
Vláknina – bez príchuti, 200g, tablety, 96 kapsúl - 0,07 €/ks
6,29 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0105
BEBA COMFORT 4 HM-O (6× 800 g) - Dojčenské mlieko Varianty
4,9 107×
BEBA COMFORT 4 HM-O (6× 800 g)
Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 19 mesiacov, bez lepku, pridané vitamíny a minerály, s probiotikami, s prebiotikami a bez palmového oleja - 18,65 €/ks - Od 23,31 €/1 kg
111,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY7954
HiPP 1 BIO Combiotik 4× 700 g - Dojčenské mlieko Varianty
4,9 75×
HiPP 1 BIO Combiotik 4× 700 g
Dojčenské mlieko počiatočné, - 17,48 €/ks - Od 99,86 €/1 kg
69,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY2965
HiPP BIO Combiotik 2, od ukonč. 6. mesiaca,  4× 700 g - Dojčenské mlieko Varianty
4,9 75×
HiPP BIO Combiotik 2, od ukonč. 6. mesiaca, 4× 700 g
Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 7 mesiacov, bez lepku, s probiotikami a s prebiotikami - 17,48 €/ks - Od 24,96 €/1 kg
69,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY3341
5,0 46×
Sunar Complex 2 pokračovacie dojčenské mlieko, 6× 600 g
Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 7 mesiacov, bez konzervantov a umelých farbív, bez sóje, bez pridaného cukru a bez prídavku soli - 11,32 €/ks - Od 18,86 €/1 kg
67,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY10202
BEBA COMFORT 3 HM-O (6× 800 g) - Dojčenské mlieko Varianty
4,9 107×
BEBA COMFORT 3 HM-O (6× 800 g)
Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 13 mesiacov, bez lepku, pridané vitamíny a minerály, s probiotikami, s prebiotikami a bez palmového oleja - 18,65 €/ks - Od 23,31 €/1 kg
111,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY5302
NESTLÉ BEBA Comfort 1 HM-O 6× 800 g - Dojčenské mlieko Varianty
4,9 107×
NESTLÉ BEBA Comfort 1 HM-O 6× 800 g
Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia, s probiotikami - 22,48 €/ks - Od 28,10 €/1 kg
134,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY8239
GOLDIM Naše Mléko 3,  525 g - Dojčenské mlieko Varianty
4,9 38×
GOLDIM Naše Mléko 3, 525 g
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 12 mesiacov, s kozím mliekom a bez palmového oleja - 32,19 €/1 kg
16,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY9143
4,9 11×
GreenFood Nutrition Omega 3, 120 kapsúl
Omega-3 – kapsuly, 120 kapsúl, určené pre Pre dospelých a Pre deti - 0,07 €/ks
Zľavnené -5 %
8,69 € 9,19 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0026
Nutrilon 1 Advanced počiatočné dojčenské mlieko 6× 800 g, 0+ - Dojčenské mlieko
Varianty
4,5 16×
Nutrilon 1 Advanced počiatočné dojčenské mlieko 6× 800 g, 0+
Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia, pridané vitamíny a minerály a s prebiotikami - 13,95 €/ks - Od 17,44 €/1 kg
83,70 € 122,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY7683

Detská výživa

S raňajkami do rozprávky Hlavnou výhodou našich ovocných kapsičiek je nepochybne ich lahodná chuť. Vieme však aj to, že deti sa často rozhodujú najmä očami. Preto vás pri občerstvení, či už na výletoch alebo doma, budú verne sprevádzať vaše obľúbené rozprávkové postavičky - napríklad Rumcajs so...
Detská výživa Hami ponúka bohatý sortiment detskej výživy tej najvyššej kvality, vďaka ktorej získa vaše dieťatko všetky dôležité živiny na svoj zdravý rast a vývoj. Od výživného dojčenského mlieka, cez prvé zeleninové príkrmy na lyžičku až po pestrú stravu starších...
Naše mamičky a ich malé ratolesti dostali na vyskúšanie nové mäsovozeleninové príkrmy radu NaturNes v BIO kvalite od Nestlé. Potraviny do pohárov sú z kvalitných surovín z ekologického poľnohospodárstva, neobsahujú pridané arómy, farbivá ani žiadne zahusťovadlá. Čo na...
dojčenské mliekoTestované mamičkami: Náhradné dojčenské mlieko Nestlé LITTLE STEPS Štyri mamičky a ich ratolesti dostali možnosť vyskúšať náhradné dojčenské mlieka LITTLE STEPS 3 a LITTLE STEPS 4 s príchuťou vanilky. Umelá výživa Nestlé LITTLE STEPS má špeciálnu receptúru na zdravý rast bábätiek a správny základ do života. Je obohatená o vitamíny,...
Preeklampsia je závažné ochorenie spôsobujúce až 20 % predčasných pôrodov. Týka sa výhradne tehotných žien a súvisí s poruchou funkcie placenty. O tom, čo konkrétne preeklampsia je, aké sú jej prejavy a ktoré ženy patria do rizikovej skupiny bližšie informuje náš...
Dve mamičky sa rozhodli pre zmenu a vyskúšali svojim deťom podať novinku – tekuté náhradné dojčenské mlieko BEBA COMFORT HM-O. Ako mliečko chutilo malým stravníkom a ako s ním boli spokojné samotné mamičky? Dozviete sa v nasledujúcich recenziách.
Viac článkov Všetky články

Detská výživa

V kategórii Detská výživa máme práve teraz na Alza.sk celkom 1396 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detská výživa Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie detská výživa Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detská výživa Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detská výživa recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií