Alza pre firmy

IP kamery

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Kompatibilné aplikácie
Tuya
(44)
Apple Siri skratky
(12)
Samsung SmartThings
(4)
Xiaomi Home
(7)
Lidl Home
(20)
Použitie
Vnútorná
(559)
Vonkajšia
(626)
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px
(342)
2560 × 1440 px
(152)
2304 × 1296 px
(82)
3840 × 2160 px
(58)
2560 × 1920 px
(28)
Zorný uhol
32 °
360 °
-
Najnovšie objednávky

IP kamery alebo sieťové kamery sú v spojení so zabezpečovacími systémami využívané najmä pre dohľad nad majetkom a budovami. Čo to ale znamená uzavretý a otvorený systém? Aké vlastnosti ovplyvňujú kvalitu obrazu? Na čo slúži sieťový rekordér? Zistite, aké má IP kamera podstatné vlastnosti a na čo pri výbere nezabudnúť.

Pokračovať

Parametre dôležité pre výber IP kamery

Pri výbere IP kamery je podstatných niekoľko vlastností, na ktoré si musíme pri rozhodovaní dať pozor. Pozrite sa, prečo je dôležité vyhotovenie a určenie, čo ovplyvňuje rozlíšenie, aké sú možnosti ovládania a podobne.

Vyhotovenie a určenie

  • Vnútorné IP kamery sú určené iba na použitie v interiéroch. Bývajú náchylnejšie na poškodenie a nie sú nijako chránené proti poveternostným vplyvom, vandalizmu, vode atď.
  • Vonkajšie IP kamery sú určené na sledovanie záhrad, okolia budov alebo pozemkov. Sú odolné voči vplyvom vonkajšieho prostredia podľa stupňov IP. Niektoré modely je možné vybaviť špeciálnym odolným krytom, a zamedziť tak vandalizmu alebo odcudzeniu. Takže ak viete, že niečo také hrozí, je lepšie sa na to pripraviť.

i

IP kamery môžeme ďalej rozdeliť na domáce kamery a firemné. Domáca kamera je ideálna na použitie v miestnostiach, kanceláriách či malých obchodoch. Firemná kamera umožňuje pripojenie do kamerových systémov, sledovanie väčších priestorov aj niekoľkých miestností.

IP kamera – maximálne rozlíšenie

Rozlíšenie udáva, z koľkých obrazových bodov (pixelov) vo vodorovnom a zvislom smere je obraz, ktorým IP kamera disponuje, tvorený. Čím vyššie rozlíšenie, tým detailnejší obraz, čo je pri bezpečnostných kamerách žiaduce – presnejšia identifikácia osôb. Dôležitá je tiež snímková frekvencia, čiže koľko snímok dokáže zariadenie urobiť za 1 sekundu.

  • VGA (640 × 480 px) predstavuje základnú hodnotu rozlíšenia. Obraz nie je príliš detailný, postačí napríklad na sledovanie dopravnej prevádzky, snehových podmienok v zimných strediskách a pod.
  • HD rozlíšenie (1 280 × 720 px) je v súčasnosti už štandard. Umožní identifikáciu osôb v rámci menších miestností, a to už s lepšou rozlišovacou schopnosťou.
  • Full HD rozlíšenie (1 920 × 1 080 px) ponúka veľmi kvalitný obraz a dostatok detailov aj pre monitoring väčších priestorov. Toto rozlíšenie už umožní rozpoznávať tváre a detaily, ktoré by sa inak určovali veľmi zložito.
  • K dispozícii sú aj IP kamery s vyšším rozlíšením, napríklad 2 048 × 1 536 alebo 2 560 × 1 920 bodov.

Sledujte aj údaj o šírke záberu. So širším uhlom záberu získate lepšiu perspektívu. Pri uhloch väčších ako 150° vzniká efekt rybieho oka a klesá kvalita obrazu v detailoch. Pri IP kamerách sa najčastejšie stretnete s uhlom záberu 70 až 180°, takže záleží na vás, na aké účely IP kameru potrebujete.

Nočné videnie a IP kamery

Na kvalitné snímanie v noci a za zlého osvetlenia využívajú niektoré IP kamery IR prísvit. Ten funguje zhruba do vzdialenosti 25 m a je ľudským okom neviditeľný. V nočnom režime sa kamera automaticky prepne do čiernobieleho zobrazenia. Vďaka tomu je zaistená lepšia kvalita obrazu, ktorý by bol inak prakticky nepoužiteľný.

i

S kvalitou obrazu v šere súvisí aj svetelnosť. Tá sa pri IP kamerách pohybuje v rozmedzí f/1,8 až f/2,8. Hodnotu f/2.0 a vyššiu možno považovať za dostatočnú na správne vykreslenie detailov a nízku úroveň šumu aj pri večerných záberoch.

IP kamera a jej možnosti ovládania

Okrem toho, že IP kamera umožňuje prístup na diaľku, niektoré druhy je možné na diaľku tiež ovládať – rozhliadať sa pomocou otáčania a kamery, približovať či zapínať prísvit. Toto umožní buď webové rozhranie (pri použití počítača), alebo prostredie aplikácie (pri použití telefónu alebo tabletu).

Ukladanie záznamov pomocou IP kamery

Sieťové IP kamery snímaný obraz primárne odosielajú na vzdialené úložiská, preto spravidla nie sú vybavené internou pamäťou. Niektoré však disponujú slotom na pamäťové karty SD/micro SD, a sú tak schopné uchovať desiatky hodín záznamu. Čím väčšiu kapacitu zvolíte, tým dlhší bude interval prepísania starších záznamov novšími.

Existuje aj IP kamera na batérie alebo so zabudovaným akumulátorom. Také modely môžu nahrávať aj niekoľko hodín v prípade výpadku elektrického prúdu.

Pripojenie a napájanie IP kamery

  • Bezpečnostné kamery s WiFi umožňujú šifrovaný bezdrôtový prenos obrazu. Nutné je napájanie adaptérom. Problematický je obmedzený dosah, takže si pred výberom radšej skontrolujte, či dosah bude stačiť.
  • Sieťový LAN kábel poskytuje stabilný a rýchly prenos obrazových dát. Veľkou výhodou je možnosť napájania cez sieťový kábel PoE. K takýmto kamerám nie je potrebné privádzať ďalší kábel, ktorý inak rieši napájanie.
  • V súčasnosti je možné už IP kamery prepojiť aj pomocou Bluetooth napríklad so smartfónom a v aplikácii sledovať obraz z kamery. To sa hodí napríklad vo chvíli, keď ste na dovolenke, ale chcete vedieť, čo sa deje okolo domu.

i

Stále si neviete rady, ako vybrať IP kameru? Prečítajte si náš článok, ktorý vám poradí.

IP kamera – otvorený a uzavretý systém

IP kamera funguje buď v uzavretom, alebo otvorenom systéme. Otvorený systém značí, že k obrazu z kamery má prístup ktokoľvek s prístupom k internetu, preto názov otvorený. Ide napríklad o IP kamery na sledovanie dopravy, priebehu stavby, snehového spravodajstva zo stredísk a pod. Pri uzavretom systéme čiže CCTV nie sú žiadne signály verejne distribuované, ale sú sledované s cieľom väčšej bezpečnosti.

Skratka CCTV znamená Closed Circuit Television (uzavretý televízny okruh).

IP kamery s celým kamerovým systémom v jednom balíčku

Ak si nechcete kupovať jednotlivé IP kamery, sieťové rekordéry a ďalšie príslušenstvo zvlášť, existuje možnosť zaobstarať si kamerové systémy ako celok. Pri kúpe kamerového systému máte zaistenú kompatibilitu a istotu, že všetko bude fungovať tak, ako má. Väčšina kamerových systémov má v základe 4 IP kamery a sieťový rekordér.

i

Vybrať poriadny bezpečnostný systém nie je len tak. Prečítajte si, ako vybrať bezpečnostný systém, aby ste neboli zaskočení a nezabudli na nič podstatné.

Kamerový systém

Kamerový systém ako jeden balíček vám ušetrí veľa práce. Navyše máte istotu, že všetko bude fungovať, ako má.

IP kamera a užitočné vlastnosti

  • LED prísvit dokáže osvetliť priestor pomocou bieleho svetla zo zabudovaných LED svetiel.
  • Možnosť otáčania umožní otáčať kamerou pomocou klávesnice alebo potrebného softvéru až o 360°.
  • Kamery s pohybovým senzorom dokážu zachytiť pohyb a po zachytení spustiť nahrávanie na pamäťovú kartu.
  • Bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu zálohujú dáta pre prípad nefunkčnej siete.
  • Pokiaľ je v kryte šošovky umiestnené zväčšovacie sklíčko, kamera IP disponuje funkciou bližšieho priblíženia.
  • Kamera so vstavaným mikrofónom dokáže okrem obrazu zaznamenávať aj zvuk.
  • Vstavaný reproduktor spravidla umožňuje obojsmernú komunikáciu, môžete teda cez kameru aj hovoriť.

Zaobstarajte si bezpečnostné kamery do domácnosti, aby ste vedeli o všetkom, čo sa deje.

Čo je sieťový rekordér

Sieťový rekordér alebo NVR (Network Video Recorder) je jednoúčelové zariadenie, ktoré dokáže zaznamenávať obraz z IP kamery na pevný disk. Pripája sa do siete pomocou LAN kábla. V prípade, že sú na rovnakej sieti aj IP kamery, rekordér ich dokáže vyhľadať a pripojiť. NVR sa dodávajú bez pevných diskov.

i

Aby sa NVR dokázalo spojiť s IP kamerami, musia kamery podporovať protokol Onvif. Bez tejto podpory spojenie väčšinou nie je možné. Pred nákupom si túto vlastnosť skontrolujte.

Sieťový rekordér

Sieťový rekordér vám umožní zaznamenávať obraz z IP kamery priamo na pevný disk. Ide o ďalší spôsob zálohovania dát.

IP kamera – potrebujete pre ňu ďalšie príslušenstvo?

Vami vybraná IP kamera nemusí v balení obsahovať všetko, čo budete potrebovať. Napájací zdroj, diaľkové ovládanie, solárny panel pre pohon kamery a veľa ďalšieho. Jednoducho sa pozrite na príslušenstvo k IP kamerám, ktoré ponúkame a nájdite presne to, čo vám chýba. Vďaka nám si postavíte dokonalý kamerový systém.

i

Hľadáte najlepšie IP kamery? Zoradili sme pre vás kategóriu podľa recenzií zákazníkov.

Alebo vás zaujímajú skôr lacné IP kamery? V bazári možno nájdete presne takú, ktorú hľadáte.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, RJ 45 LAN rozhranie, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 64,3 × 145,3 mm (V׊)
53,90 €

2.
TP-Link Tapo C520WS Na objednávku – termín upresníme 1 ks
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, farebné nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, 360° zorný uhol, s detekciou rozbitia skla, postáv a rozpoznania automobilov, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie e-mailom aj do mobilu, svetelný a zvukový alarm, SD a cloud úložisko, RJ 45 LAN rozhranie, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a ethernet, rozmery 12,4 × 12,3 × 10,7 mm (V׊×H)
76,90 €

3.
TP-Link Tapo C510W Na sklade > 5 ks
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, 360° zorný uhol, motorická rotácia, rozmery 12 × 12 mm (V×H)
64,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
815 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,7 175×
TP-LINK Tapo C310, outdoor Home Security WiFi Camera
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, RJ 45 LAN rozhranie, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a ethernet, rozmery 103,4 × 142,3 × 64,3 mm (V׊×H)
46,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TP633m73
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,8
Eufy EufyCam 2C Kit: 2xEufyCam
Kamerový systém – pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, 2 kamery v sade, napájanie: do siete a USB, rozlíšenie až 1920 × 1080 px, aplikácia pre OS Android a iOS
Zľavnené -1 %
288,90 € 292,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EUf011d
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,4 64×
Netatmo Smart Indoor Camera
IP kamera – vnútorná, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, 130° zorný uhol, s detekciou pohybu, zvuku a tváre, vstavaný mikrofón, cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a ethernet, rozmery 15,5 × 4,5 × 4,5 cm (V׊×H)
206,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: NET006
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,3 29×
EufyCam 2 Pro 2 + 1 kit
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 7,5 m, 140° zorný uhol, s detekciou pohybu a narušenia, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, notifikácie do mobilu, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz
429,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EUF0113
5,0
Seek Thermal RevealPRO Fast Frame
Termokamera pre mobilný telefón
782,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NN950k
4,7 498×
TP-LINK Tapo C200 Pan/Tilt Home Security WiFi Camera 1080P
IP kamera – vnútorné s rozlíšením 1920×1080 px, rotácia 360° horizontálne a 114° vertikálne, nočné videnie s max. dosvitom 9m, detekcia pohybu, PIR senzor, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a cloud platforma, slot na microSD kartu max. 512 GB, kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa, pripojenie cez WiFi, aplikácie pre Android a iOS v češtine, napájanie zo siete
33,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TP820f
5,0
Seek Thermal RevealPRO Fast Frame
Termokamera pre mobilný telefón
743,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: NN950k
4,5 67×
Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt White
IP kamera – vnútorná, s maximálnym rozlíšením videa 2048 × 1080 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 125° zorný uhol, s detekciou pohybu a zvuku, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 108 × 75 × 75 mm (V׊×H)
58,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EUF0111
4,6 90×
TP-LINK Tapo C320WS, Outdoor Home Security WiFi Camera
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, RJ 45 LAN rozhranie, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 64,3 × 145,3 mm (V׊)
53,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TP22_08
4,8
Blurams Outdoor Pro
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 7 m, 129° zorný uhol, s detekciou pohybu a zvuku, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, SD a cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 56,5 × 91,5 × 98,5 mm (V׊×H)
62,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BlrmsMV20_0003
4,3
Netatmo Smart Outdoor Camera with Siren
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 15 m, 100° zorný uhol, s detekciou pohybu, cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 200 × 110 × 50 mm (V׊×H)
331,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NET100
4,6 86×
TP-Link Tapo C100
IP kamera vnútorné s rozlíšením 1920 × 1080, so zorným uhlom 105°, nočné videnie s max. dosvitom 9 m, detekcia pohybov, detekcia zvuku, zasielanie e-mailových notifikácií, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a cloud platforma, slot na MicroSD kartu max. 128 GB, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, pripojenie cez: WiFi, aplikácia pre Android a iOS v angličtine, napájanie sieťové
25,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TP820g
4,4 46×
Netatmo Smart Outdoor Camera
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 15 m, 100° zorný uhol, s detekciou pohybu, cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 200 × 50 × 110 mm (V׊×H)
Cenová bomba
273,90 € Ušetríte 34,30 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NET007
4,7
D-LINK DCS-8627LH
IP kamera – vonkajšia Spotlight s Full HD rozlíšením 1920×1080px a 30fps, uhol záberu 123.8°, LED reflektor, farebné nočné videnie (7m), krytie IP65, detekcia zvuku a pohybu (AI), detekcia rozbitia skla, siréna 100dB, WPA3, bezplatné nahrávanie na cloud, slot (1 rok), slot pre micro SD (256GB), aplikácie pre Android a iOS v slovenčine, podpora ONVIF
Cenová bomba
98,90 € Ušetríte 53 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NN2020Mi019
4,5 48×
Xiaomi Smart Camera C200
IP kamera - rozlíšenie 1920×1080, kompatibilita: Android 8.0, iOS 12 a novší, Micro SD (až 256GB), uhol záberu 110°, clona 2.1, vstupné napätie 5V DC 2A, vnútorné použitie, nočné videnie, rotácia
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: XIA360a1
4,4 12×
IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, 150° zorný uhol, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 89,2 × 38 × 101,3 mm (V׊×H)
90,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Imilab_21_07
4,2 13×
EZVIZ H8C 2K
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, 360° zorný uhol, motorická rotácia, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, svetelný a zvukový alarm, SD a cloud úložisko, RJ 45 LAN rozhranie, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a ethernet, rozmery 150 × 100 × 129 mm (V׊×H)
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EZVIZ22_25
5,0
Ubiquiti UniFi Video Camera G3 FLEX
IP kamera – vnútorná, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 5 m, 87,4° zorný uhol, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón, cloud úložisko, RJ 45 LAN rozhranie, pripojenie cez ethernet, rozmery 107 × 48 × 48 mm (V׊×H)
75,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PW095e3
4,8 67×
TP-Link Tapo C510W
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, 360° zorný uhol, motorická rotácia, rozmery 12 × 12 mm (V×H)
64,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TP23_066
4,6 17×
Solight 1D73S
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 75° zorný uhol, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 6,5 × 6,5 × 19,5 cm (V׊×H)
39,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD2020_26
4,4
iGET HOMEGUARD HGNVK84904 + 4× HGNVK936CAM
Kamerový systém – pripojenie cez ethernet, napájanie: Jack, aplikácia pre OS Android a iOS
649,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: iGt21007
4,5 42×
Solight 1D41 maketa
Atrapa kamery vnútorná,, napájanie: batériami
6,40 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD286c2
4,4 71×
Xiaomi Smart Camera C400
IP kamera – vnútorná, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, 110° zorný uhol, s detekciou pohybu, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a WiFi 5 GHz, rozmery 119 × 78 × 78 mm (V׊×H)
47,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BERxioh04
4,6 44×
Solight 1D40 maketa
Atrapa kamery vnútorná a vonkajšia,
Zľavnené -9 %
5,89 € 6,49 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD286c1

IP kamery

Tipy na zabezpečenie domácnosti S bezpečnostným systémom iGET Security M5-4G môžete pokojne spať alebo odísť na dovolenku. Váš dom, byt, kancelária alebo garáž budú v bezpečí. Inštaláciu základnej jednotky, senzorov a bezpečnostných kamier zvládnete vďaka vzájomnému bezdrôtovému prepojeniu celkom...
Kybernetické útoky nie sú ničím neobvyklým. Práve naopak, podstrčiť niekomu nakazenú prílohu, falošný odkaz alebo záškodnícky softvér sa útočníci snažia prakticky neustále. A pokiaľ sú ich snahy úspešné, môže to mať pre napadnutú firmu katastrofické dôsledky. Ako sa...
Z nastavenia WiFi routera sa často robí veda. Pritom je to celkom jednoduché a stačí sa držať len niekoľkých dôležitých tipov. O aké ide, sa dozviete z nášho článku.
bezpečnostná kameraBezpečnosť vašej domácnosti vyrieši kamerový systém spoločne s cloudovým úložiskom Nepríjemné prekvapenie v podobe nepozvanej nočnej návštevy rozhodne nechce nikto zažiť. Našťastie už dnes existujú inteligentné bezpečnostné kamerové systémy, ktoré dokážu zachytiť a zaznamenať akúkoľvek neštandardnú situáciu u vás doma vo dne aj v noci.
Spoločnosť HikVision je popredným hráčom na trhu so zabezpečovacími systémami. Ponúka riešenia pre domácnosti, kancelárie, ale aj väčšie komplexy, ako sú sklady alebo nemocnice. Poďme sa spoločne pozrieť na jej IP kamery HikVision HiWatch. Akú si vybrať? Poradíme vám.
Spoločnosť D-Link pred niekoľkými mesiacmi uviedla svoj nový prírastok do kategórie sieťových prvkov. Jedná sa o IP kameru Omna 180 HD. Tá ponúka širokouhlý objektív na nočné videnie a vysokú obrazovú kvalitu Full HD 1080p. Je to len ďalšia bežná kamera, alebo dokáže aj...
Viac článkov Všetky články

IP kamery

V kategórii IP kamery máme práve teraz na Alza.sk celkom 811 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné IP kamery Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie IP kamery Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie IP kamery Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii IP kamery recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií