Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Čítačky e-kníh

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Uhlopriečka displeja
6 "
13,3 "
- 15,24 cm 33,78 cm
Rozlíšenie
QHD 2200 × 1650
(1)
QHD 1872 × 1404
(10)
Full HD 1680 × 1264
(6)
Full HD 1448 × 1072
(9)
HD 1024 × 758
(8)
Vnútorná pamäť
7,81 GB
128 GB
-
Farba
Azúrová
(1)
Biela
(3)
Čierna
(33)
Červená
(2)
Modrá
(4)
Strieborná
(2)
Sivá
(10)
Tmavosivá
(1)
Najnovšie objednávky

Elektronická čítačka kníh je určená na pohodlné čítanie elektronických kníh. Vďačí za to displeju s elektronickým atramentom, ktorý dosahuje podobné parametre ako tlačený text, vďaka čomu neunavuje oči. Nie ste si istí, ako sa vyberá čítačka e-kníh? Čítajte ďalej, poradíme vám.

Pokračovať

Elektronická čítačka kníh a jej výhody

V drvivej väčšine prípadov disponuje elektronická čítačka kníh pokročilým displejom, ktorý vôbec neunavuje oči, obrazom veľmi pripomína text na bežnom papieri a má minimálnu spotrebu elektrickej energie. Všetko to je spôsobené použitím špeciálnej technológie elektronického atramentu (tzv. E-Ink), vďaka ktorej displej čítačky kníh odoberá energiu len vo chvíli, keď prekresľuje jednu stránku knihy na druhú.

  • Nízka hmotnosť.
  • Veľká pamäť.
  • Veľmi kompaktná.
  • Dlhá výdrž batérie.
  • Text vyzerá ako z knihy.
  • Možnosť prispôsobenia textu.
  • Vyššia cena.
  • Iba jedno využitie.
  • Neporiadok vo formátoch.
Cestovná e-book čítačka

Elektronická čítačka na knihy je tu pre každého, kto rád číta a nechce so sebou ťahať ťažkú, niekoľko sto stránkovú bichľu. Obzvlášť ju ocenia tí, ktorí často cestujú a chcú mať po ruke hneď niekoľko svojich obľúbených titulov.

Na čo sa zamerať pri výbere čítačky kníh?

Počas výberu čítačky kníh je dôležitých hneď niekoľko parametrov a vlastností. Poďme sa na ne pozrieť spoločne.

Elektronická čítačka kníh – základom je displej, jeho veľkosť a rozlíšenie

Ak je na vašom zozname elektronická čítačka kníh, nesmiete zabudnúť na rozlíšenie displeja. Všeobecne platí, že vyššie rozlíšenie ponúkne ostrejší a menej rozmazaný obraz, ale zvyšuje obvykle rozmery displeja a celkové rozmery aj hmotnosť čítačky. Záleží teda úplne na vás, čo uprednostníte.

  • HD elektronická čítačka kníh (1 024 × 758 px) sa vyznačuje vysokým rozlíšením obrazovky a poskytuje dostačujúco ostrý a čitateľný text pre pohodlné čítanie. Uhlopriečka displeja obvykle nepresahuje 6", takže býva ľahko prenosná. Je preto vhodná pre cestujúcich čitateľov, ktorí preferujú menšie rozmery.
  • Full HD čítačka e-kníh (1 448 × 1 072 px alebo 1 440 × 1 080 px) prináša vynikajúcu obrazovú kvalitu a očarí ostrejším textom. Uhlopriečkou dosahuje až 8" a radí sa medzi stredne veľké modely. Full HD čítačka elektronických kníh sa bude hodiť ľuďom, ktorí hľadajú kompromis medzi rozmermi a kvalitou displeja.
  • QHD čítačky e-kníh (1 872 × 1 404 px alebo 2 200 × 1 650 px) ponúkajú najvyššiu kvalitu obrazu a zaistia jemný a ostrý obraz. Zároveň sú oveľa väčšie a ich uhlopriečky dosahujú až 13". Najviac ich ocenia čitatelia, ktorí radi čítajú komiksy alebo chcú maximálny detail aj kvalitu bez ohľadu na rozmery.

i

Tablet vs. čítačka? Obe zariadenia majú svoje vlastné výhody a nevýhody. Na čítanie kníh je lepšia čítačka e-kníh. Vďaka špeciálnemu E-ink displeju menej unavujete oči, navyše zaručuje oproti tabletu oveľa dlhšiu výdrž batérie. Väčšina funkcií, ktoré ponúka tablet (fotoaparát, prehliadač, atď.), však čítačka nemá, a preto ste obmedzení iba na čítanie.

Elektronická čítačka kníh a jazyková podpora

Nie každá elektronická čítačka kníh má v ponuke ovládanie v niekoľkých rôznych jazykoch. Niektoré ponúkajú iba základné menu a ovládanie samotného zariadenia v anglickom jazyku. Pokiaľ teda príliš angličtinu neovládate, mohlo by byť ťažké pochopiť, ako funguje čítačka kníh. Platí teda, že elektronická čítačka kníh so slovenským či českým menu je obvykle najlepšou voľbou. Okrem slovenčiny a angličtiny ale často nájdete aj češtinu, ruštinu, nemčinu aj iné svetové jazyky.

Čítačka kníh a jej funkcie

Čítačka kníh môže obsahovať mnoho zaujímavých a užitočných funkcií. Medzi tie najčastejšie patria:

  • Slovník slúži na vyhľadanie neznámeho slovíčka, napríklad pri čítaní v cudzom jazyku.
  • Funkcia poznámok je určená na zapisovanie pripomienok k rôznym pasážam textu počas čítania.
  • Vstavané hry môžu byť zábavným spôsobom, ako si skrátiť čas, keď práve nečítate.
  • Organizačné funkcie umožňujú tvorbu zoznamov pre obľúbené knihy aj záložiek na uloženie pozície v čítaní.
  • Predčítanie mávajú čítačky e-kníh s reproduktorom. Pre úspešné prehranie však súbory kníh musia byť vo formáte TTS (Text-To-Speech).
  • Prehrávanie hudby umožňuje počúvať audioknihy alebo hudbu počas čítania. To je skvelé pre čitateľov, ktorí si radi doprajú multimediálny zážitok.
  • Podpora obrázkov je užitočná pre knihy s ilustráciami, komiksy alebo grafické romány, takže sa do príbehu môžete ponoriť ešte lepšie ako predtým.
  • WiFi pripojenie uľahčuje sťahovanie kníh, synchronizuje pozície v čítaní medzi zariadeniami, umožňuje prístup k internetu a sťahovanie noviniek či článkov.
E-book čítačka s podsvieteným displejom

E-book čítačky kníh s podsvieteným displejom zaručia perfektné čítacie podmienky aj pri slabom osvetlení. Vďaka integrovanému osvetleniu môžete pohodlne čítať knihy večer alebo v tmavých priestoroch bez potreby externého svetla.

Elektronická čítačka kníh a dodatočná výbava

Vďaka dodatočnej výbave môže elektronická čítačka kníh získať ďalšie funkcie, možnosti a zvýšite tak jej flexibilitu pre rôzne čítacie potreby. Pri výbere čítačky kníh je dôležité zvážiť, ktoré z týchto funkcií a výbavy sú pre vás najdôležitejšie, aby sa vaše čítanie stalo čo najviac prispôsobiteľným a pohodlným.

  • Klávesnica je perfektným nástrojom na rýchle zapisovanie poznámok alebo hľadanie konkrétnej pasáže.
  • Dotykový displej je súčasťou väčšiny ebook čítačiek a umožňuje jednoduchú navigáciu v knihe, vyhľadávanie slov aj rýchly prístup k rôznym funkciám.
  • Senzor pohybu môže byť využitý na automatické prepínanie medzi režimami čítania v horizontálnom a vertikálnom smere podľa toho, ako čítačku držíte.
  • Stylus (dotykové pero) môže byť prítomný na čítačkách s dotykovým displejom. Vyznačuje sa presnejšou prácou s obrazovkou a je užitočný na písanie alebo kreslenie poznámok priamo na displeji.

i

V sekcii príslušenstvo nájdete všetko, čo potrebujete pre ochranu aj nabíjanie svojej čítačky kníh. Vyberte si zo širokého výberu puzdier, ochranných fólií aj nabíjačiek, a zaistite tak svojmu zariadeniu dlhú životnosť aj spoľahlivé nabíjanie.

Elektronická čítačka kníh – čo všetko ovplyvňuje výdrž?

Elektronická čítačka kníh je energeticky veľmi nenáročné zariadenie a na jedno nabitie dokáže mnohokrát vydržať aj niekoľko dní. Kapacita batérie sa udáva v mAh a samozrejme platí, že čím vyššia kapacita, tým dlhšia výdrž. Záleží ale aj na extra funkciách aj veľkosti displeja, ktoré môžu výdrž batérie znižovať.

Aké formáty podporuje čítačka kníh?

Čítačka kníh existuje už niekoľko rokov a za ten čas vzniklo aj množstvo rôznych podporovaných formátov. Najčastejšie používané sú MOBI, PDF a EPUB.

  • MOBI formát využíva predovšetkým Amazon. Ostatné čítačky e-kníh tento formát síce dokážu zobraziť, ale iba s textom a bez obrázkov v knihách.
  • PDF je univerzálny formát, ktorý podporuje väčšina výrobcov. Na druhej strane je však pre čítačky najmenej vhodný, a to kvôli malej veľkosti displeja.
  • EPUB je veľmi rozšíreným formátom, ktorý využívajú najmä ebook čítačky PocketBook a používa ho väčšina slovenských kníh.
  • DOC/DOCX, známy wordovský formát, čítačka e-kníh ho zvládne, avšak zobrazí ho v oveľa horšej podobe, než ako sa zobrazuje na počítači. To isté sa týka aj obrázkov s koncovkou .jpg, či .png.
  • TXT je veľmi jednoduchý formát, ktorý obsahuje iba text bez formátovania, a je preto vhodný pre nenáročné textové dokumenty a e-knihy.
  • TTS alebo Text-To-Speech formát zaisťuje, že môžete knihu počúvať aj ako hovorené slovo.

Nie ste si istí, kde do čítačky kníh zohnať nové knihy? Určite neváhajte navštíviť našu rozsiahlu sekciu E-knihy, kde nájdete široký výber titulov, ktoré môžete získať pre svoju čítačku a začať čítať okamžite. Užite si svoje obľúbené knihy alebo objavte úplne nové, nech už ste kdekoľvek. V článku Ako nakupovať e-knihy na Alza.sk vám ďalej poradíme, ako zakúpené elektronické knihy môžete stiahnuť to svoje čítačky.

Koľko kníh pojme čítačka kníh?

Kapacita vnútornej pamäte má vplyv na maximálny počet kníh, ktoré si môžete do čítačky kníh uložiť. Dnes už všetky zariadenia majú limitované vnútorné úložiská, ale niektoré ponúkajú aj možnosť jeho rozšírenia pomocou externej pamäťovej karty. E-book čítačka kníh s úložiskom s kapacitou 8 GB pojme približne 2 000 čisto textových kníh. Pokiaľ čítate komiksy alebo počúvate audioknihy, tak určite odporúčame zvoliť zariadenie s vyššou kapacitou alebo podporou SD kariet.

Najobľúbenejšia čítačka kníh

Elektronická čítačka kníh sa značnou časťou dostala do povedomia ľudí v posledných rokoch. Medzi najpredávanejšie patria čítačky Amazon Kindle a PocketBook.

i

Stále sa neviete rozhodnúť, ktorá je tá najlepšia čítačka kníh? Recenzie zákazníkov alebo náš článok o výbere vám určite pomôžu pri výbere.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Elektronická čítačka kníh – 10,3" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie QHD 2480 × 1860, vnútorná pamäť 64 GB, WiFi a Bluetooth, micro SD a micro SDHC pamäťová karta, konektor USB-C, 3700mAh batéria, reproduktor, mikrofón súčasťou, s možnosťou prehrávania hudby, s webovým prehliadačom
565,90 €

2.
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie Full HD 1448 × 1072, vnútorná pamäť 15,625 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 1040mAh batéria
149,90 €

3.
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie HD 1024 × 758, vnútorná pamäť 8 GB, WiFi, micro SD pamäťová karta, konektor USB-C, 1500mAh batéria, s webovým prehliadačom
119,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
56 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,8 34×
Amazon Kindle 2022, 16 GB, čierny, bez reklám
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie Full HD 1448 × 1072, vnútorná pamäť 15,625 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 1040mAh batéria
149,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050c172a3
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,4 15×
PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver
Elektronická čítačka kníh – 7,80" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie QHD 1872 × 1404, vnútorná pamäť 31,25 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 2000mAh batéria, reproduktor súčasťou, s možnosťou prehrávania hudby, s webovým prehliadačom, stupeň krytia IPX8
258,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050m1
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
3,9
PocketBook 743K3 InkPad Color 3 Stormy Sea
Elektronická čítačka kníh – 7,80" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie QHD 1872 × 1404, vnútorná pamäť 32 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 2900mAh batéria, reproduktor súčasťou
318,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050j2
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,7 11×
ONYX BOOX NOTE AIR 3 C, 10,3", 64 GB
Elektronická čítačka kníh – 10,3" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie QHD 2480 × 1860, vnútorná pamäť 64 GB, WiFi a Bluetooth, micro SD a micro SDHC pamäťová karta, konektor USB-C, 3700mAh batéria, reproduktor, mikrofón súčasťou, s možnosťou prehrávania hudby, s webovým prehliadačom
565,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ON003t
4,4
Bemi Cognita Light 2 black
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený E Ink displej, rozlíšenie HD 1024 × 758, vnútorná pamäť 8 GB, micro SD pamäťová karta, konektor micro USB, 1900mAh batéria
82,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ELbmi001b1
4,3
Bemi Cognita X black
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie HD 1024 × 758, vnútorná pamäť 8 GB, micro SD pamäťová karta, konektor micro USB, 1900mAh batéria
85,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ELbmi002b1
PocketBook 700 Era Stardust Silver - Elektronická čítačka kníh Varianty
4,9 64×
PocketBook 700 Era Stardust Silver
Elektronická čítačka kníh – 7" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie Full HD 1680 × 1264, vnútorná pamäť 16 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 1700mAh batéria, reproduktor súčasťou, s možnosťou prehrávania hudby, s webovým prehliadačom, stupeň krytia IPX8
231,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050l102
4,7 23×
Amazon Kindle Paperwhite 5 2021 32GB Signature Edition (bez reklamy)
Elektronická čítačka kníh – 6,8" podsvietený dotykový displej, vnútorná pamäť 32 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, stupeň krytia IPX8
239,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050c170v
Pocketbook 629 Verse Mist Grey, sivý - Elektronická čítačka kníh Varianty
4,5 27×
Pocketbook 629 Verse Mist Grey, sivý
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie HD 1024 × 758, vnútorná pamäť 8 GB, WiFi, micro SD pamäťová karta, konektor USB-C, 1500mAh batéria, s webovým prehliadačom
119,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050i67
PocketBook 634 Verse Pro Azure, modrý - Elektronická čítačka kníh Varianty
4,4 15×
PocketBook 634 Verse Pro Azure, modrý
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie Full HD 1448 × 1072, vnútorná pamäť 16 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 1500mAh batéria, s možnosťou prehrávania hudby, stupeň krytia IPX8
155,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050i69
Amazon Kindle 2022, 16GB, čierny (s reklamou) - Elektronická čítačka kníh Varianty
4,6 44×
Amazon Kindle 2022, 16GB, čierny (s reklamou)
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie Full HD 1448 × 1072, vnútorná pamäť 15,625 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 1040mAh batéria
134,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050c172a1
Pocketbook 629 Verse Bright Blue, modrý - Elektronická čítačka kníh Varianty
4,5 27×
Pocketbook 629 Verse Bright Blue, modrý
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie HD 1024 × 758, vnútorná pamäť 8 GB, WiFi, micro SD pamäťová karta, konektor USB-C, 1500mAh batéria, s webovým prehliadačom
119,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050i68
4,7
ONYX BOOX TAB ULTRA C PRO, 10,3", 128 GB
Elektronická čítačka kníh – 10,3" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie QHD 2480 × 1860, vnútorná pamäť 128 GB, WiFi a Bluetooth, micro SD pamäťová karta, konektor USB-C, 4600mAh batéria, reproduktor, mikrofón súčasťou, s možnosťou prehrávania hudby, s webovým prehliadačom
Super cena
718,90 € Ušetríte 10,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ON003w
4,9
ONYX BOOX TAB MINI C, čierna, 7,8", 64 GB
Elektronická čítačka kníh – 7,8" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie QHD 1872 × 1404, vnútorná pamäť 64 GB, WiFi a Bluetooth, micro SD a micro SDHC pamäťová karta, konektor USB-C, 5000mAh batéria, reproduktor, mikrofón súčasťou, s možnosťou prehrávania hudby, s webovým prehliadačom
Cenová bomba
422,90 € Ušetríte 97 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ON003q
Kobo Libra 2 Black - Elektronická čítačka kníh
Varianty
4,7 26×
Kobo Libra 2 Black
Elektronická čítačka kníh – 7" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie Full HD 1680 × 1264, vnútorná pamäť 32 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C
Zľavnené -9 %
199,90 € 219,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KOBOb13
PocketBook 634 Verse Pro Passion Red, červený - Elektronická čítačka kníh Varianty
4,4 15×
PocketBook 634 Verse Pro Passion Red, červený
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie Full HD 1448 × 1072, vnútorná pamäť 16 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 1500mAh batéria, s možnosťou prehrávania hudby, stupeň krytia IPX8
155,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050i70
3,7
ONYX BOOX TAB ULTRA, 10,3", 128 GB, FOTO
Elektronická čítačka kníh – 10,3" podsvietený E Ink displej, rozlíšenie QHD 1872 × 1404, vnútorná pamäť 128 GB, WiFi a Bluetooth, micro SD a micro SDHC pamäťová karta, konektor USB-C, 6300mAh batéria a stylus súčasťou, s možnosťou prehrávania hudby, s webovým prehliadačom
535,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EConyx04
4,3 15×
PocketBook 618 Basic Lux 4
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie HD 1024 × 758, vnútorná pamäť 8 GB, WiFi, micro SD pamäťová karta, konektor micro USB, 1300mAh batéria, s webovým prehliadačom
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050i18
PocketBook 700 Era Sunset Copper - Elektronická čítačka kníh Varianty
4,9 64×
PocketBook 700 Era Sunset Copper
Elektronická čítačka kníh – 7" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie Full HD 1680 × 1264, vnútorná pamäť 64 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 1700mAh batéria, reproduktor súčasťou, s možnosťou prehrávania hudby, s webovým prehliadačom, stupeň krytia IPX8
269,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050l103
4,4
Amazon Kindle Scribe 2022 16 GB sivý s prémiovým perom
Elektronická čítačka kníh – 10,2" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie QHD 2480 × 1860, vnútorná pamäť 16 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 3000mAh batéria, reproduktor, mikrofón a stylus súčasťou, s možnosťou prehrávania hudby
Zľavnené -9 %
419,90 € 463,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050c173a2
4,4
Amazon Kindle Scribe 2022 64 GB sivý s prémiovým perom
Elektronická čítačka kníh – 10,2" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie QHD 2480 × 1860, vnútorná pamäť 64 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 3000mAh batéria, reproduktor, mikrofón a stylus súčasťou, s možnosťou prehrávania hudby
Zľavnené -7 %
489,90 € 526,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MD050c173a4
Kobo Libra 2 White - Elektronická čítačka kníh
Varianty
4,7 26×
Kobo Libra 2 White
Elektronická čítačka kníh – 7" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie Full HD 1680 × 1264, vnútorná pamäť 32 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C
Zľavnené -9 %
199,90 € 219,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KOBOb14
4,7 14×
ONYX BOOX PAGE, čierna, 7", 32 GB
Elektronická čítačka kníh – 7" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie Full HD 1680 × 1264, vnútorná pamäť 32 GB, WiFi a Bluetooth, micro SD a micro SDHC pamäťová karta, konektor USB-C, 2300mAh batéria, reproduktor, mikrofón súčasťou, s možnosťou prehrávania hudby, s webovým prehliadačom
269,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ON003p
4,3 15×
ONYX BOOX POKE 5, čierna, 6", 32 GB
Elektronická čítačka kníh – 6" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie Full HD 1448 × 1072, vnútorná pamäť 32 GB, WiFi a Bluetooth, micro SD a micro SDHC pamäťová karta, konektor USB-C, 1500mAh batéria, mikrofón súčasťou, s webovým prehliadačom
Super cena
184,90 € Ušetríte 15 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ON003o

Čítačky e-kníh

mobilné telefónyNastávajúca hviezda strednej triedy? Samsung Galaxy A55 5G ponúkne prémiový dizajn aj 4 nm čipset Juhokórejský Samsung predstavil svoje nové želiezka v ohni, čo sa týka strednej triedy. Samsung Galaxy A55 zaujíma populárnu pozíciu v portfóliu značky pre rok 2024 a ponúkne napríklad nový dizajn s hliníkovým rámčekom, 4 nm čipset Samsung Exynos alebo predĺženú...
Spoločnosť Xiaomi ukázala nedávno na MWC v Barcelone svoj inovačný potenciál s novým radom vlajkových telefónov Xiaomi 14, tabletov a nositeľných zariadení. V článku sa dozviete o nových produktoch aj o akcii, ktorá produkty sprevádza.
Hledáte designový vlajkový telefon, který potěší pokročilou fotosestavou, špičkovým výkonem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 a velkým displejem bez rámečků? U nového Asus Zenfone 11 Ultra jste na dobré adrese. Telefon osvěžuje nejvyšší cenovou kategorii portfolia Asus. Při...
mobilSamsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou? Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?
Spoločnosť Nothing sa vytasila so svojím novým telefónom Nothing Phone (2a). Už na prvý pohľad si možno všimnúť úplne prepracovaný dizajn, ktorý pôsobí rovnako odvážne ako tie predchádzajúce. Medzi hlavné prednosti novinky bude podľa všetkého patriť delikátny pomer...
Odolné telefóny sú jedným z dnešných trendov. Niet preto divu, že sa ich ponuka vytrvalo rozširuje. Svoje zastúpenie pritom už dávno nemajú len medzi jednoduchými tlačidlovými modelmi. Špecifikáciou IP67 či IP68 sa pýšia aj špičkové zariadenia Samsung, Apple a ďalšie....
Viac článkov Všetky články

Čítačky e-kníh

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné čítačky e-kníh Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie čítačky e-kníh Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie čítačky e-kníh Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii čítačky e-kníh recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií