Alza pre firmy

Vitamíny a minerály

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Druh vitamínu
Betakarotén
(2)
Multivitamín
(51)
Vitamín A
(5)
Vitamín B
(45)
Vitamín C
(68)
Vitamín B
B1 (tiamín)
(2)
B12 (kobalamín)
(2)
B2 (riboflavín)
(1)
B3 (niacín)
(2)
B6 (pyridoxín)
(27)
Forma horčíka
Citrát
(21)
Bisglycinát
(20)
Oxid horečnatý
(10)
Malát
(6)
Uhličitan horečnatý
(2)
Účinok
Na posilnenie imunity
(208)
Na únavu a vyčerpanie
(192)
Na stres a nervy
(42)
Na srdce a krvný tlak
(30)
Na kosti a kĺby
(26)
Pre časť tela
Kostičky
(84)
Svaly
(50)
Zuby
(47)
Mozog
(45)
Srdce
(40)
Pre koho
Pre dospelých
(379)
Pre deti
(82)
Pre tehotné
(20)
Pre dojčiace
(15)
Pre seniorov
(24)
Pre batoľatá
(1)
Počet tabliet/kapsúl
1
290
-
Vlastnosti
Bez éčok
(10)
Bez laktózy
(9)
Bez lepku
(22)
Bez palmového oleja
(9)
Bez pridaného cukru
(14)
Najnovšie objednávky

Vitamíny a minerály sú nevyhnutné na to, aby ľudský organizmus správne fungoval. Niekedy sa môže stať, že telo nedokáže prijímať dostatok týchto živín ani z pestrej stravy, a tak ich človek musí dopĺňať. Existuje celý rad vitamínov, z ktorých každý má iný prínos. Čo všetko by ste mali zohľadniť pri výbere? Poradíme vám.

Pokračovať

4 dôvody, prečo by ste mali dopĺňať vitamíny a minerály

Vitamíny a minerály sú absolútne nevyhnutné pre správne fungovanie metabolizmu. Ľudské telo si vo väčšine prípadov nie je schopné tieto látky samo vyprodukovať a mnohokrát sa aj stáva, že ich príjem z bežnej potravy je nedostatočný. Je teda nutné dbať na pestrú stravu, a prípadne tieto živiny dopĺňať pomocou suplementov.

  1. Vitamíny a minerály sa podieľajú na spracovaní a využití cukrov, tukov a bielkovín zo stravy.
  2. Sú nepostrádateľnou súčasťou ľudského organizmu, pretože zabezpečujú správnu funkciu orgánov.
  3. Zaručujú správny priebeh všetkých biochemických reakcií a metabolických procesov v ľudskom tele.
  4. Ich užívanie pomáha pri zvýšenej fyzickej, či psychickej záťaži, únave, či niektorých ochoreniach.

To, že vášmu organizmu chýbajú vitamíny a minerály, sa prejaví až v prípade, keď je ich nedostatok. Základom by preto mala byť prevencia v podobe pestrej stravy a doplnkov.

Pre koho sú doplnky stravy určené? Rozlišujeme vitamíny pre deti, dospelých a seniorov

Doplnky stravy by ste si mali vyberať s rozumom, pretože každá skupina potrebuje iné živiny. Vitamíny pre ženy a mužov obsahujú látky na správny vývoj organizmu a udržanie celkového zdravia. Seniorom potom vitamíny dodávajú komplexné živiny na aktívny a energický život. Osobitnú pozornosť je potrebné venovať deťom a tehotným a dojčiacim ženám.

Vitamíny pre deti podporujú zdravý vývoj dieťaťa

Vitamíny pre deti podporujú normálny rast a vývoj dieťaťa. V prvých mesiacoch života sú dôležité vitamíny K a D. V predškolskom veku je potom potrebné podporovať detskú obranyschopnosť pomocou vitamínov B a C. U adolescentov sa vzhľadom na fyzickú a psychickú záťaž zvyšuje spotreba vitamínov A, B, C aj D.

i

Aby vitamíny pre deti vašim ratolestiam chutili, majú väčšinou podobu gumových cukríkov. Nie sú to však maškrty, ale doplnky stravy, takže dávajte pozor na nadmerné užívanie.

Vitamíny pre tehotné ženy udržia v kondícii matku i dieťa

Vitamíny pre tehotné ženy dbajú na dostatočný prísun živín na správny vývoj plodu a psychickú i fyzickú pohodu matky. Ide o kyselinu listovú, vitamín B, C a D. Je vhodné užívať aj minerály ako železo, horčík, jód, alebo vápnik. Vitamíny v tehotenstve môžeme odporúčať lepšie ale je, keď ich začnete brať už pred plánovaným počatím.

Vitamíny pre dojčiace ženy zlepšujú kvalitu materského mlieka

Vitamíny pre dojčiace ženy môžu mať pozitívny vplyv na kvalitu a zloženie materského mlieka, ktorú bežnou stravou nezvýšite. Súčasne dodajú mamičke potrebné látky, ktoré dojčením stráca. Patria sem predovšetkým vitamíny B12, D, K a kyselina listová. Ženy by nemali zabudnúť ani na dostatok železa, jódu, vápnika, či zinku.

Najlepšie komplexné vitamíny a minerály v jednom alias multivitamíny – áno, či nie?

Multivitamíny sú prípravky obsahujúce najlepšie komplexné vitamíny a minerály vo vyváženom pomere, ktorý zodpovedá odporúčanej dennej dávke. Nespornou výhodou je pohodlnosť pri užívaní, avšak niektoré obsiahnuté látky môžu spolu nevhodne interagovať a znižovať tak vstrebávanie. Voľte teda multivitamín s čo najmenej zložkami.

Hľadáte vitamíny na vlasy, nechty, či podporu imunity?

Podľa toho, na čo konkrétne chcete vitamíny využívať, sa takéto látky rozdeľujú do mnohých kategórií. Potrebujete vitamíny na vlasy, nechty, či podporu imunity?

  • Prevencia je dôležitá v každom veku. Ak napríklad viete, že vaša strava neobsahuje všetko, čo by mala, sú pre vás vitamíny vhodné. Často sú využívané predovšetkým vitamíny na imunitu.
  • Zdravotné ťažkosti môžu stretnúť každého z vás. Vitamíny sa zameriavajú na konkrétne ťažkosti – veľmi obľúbené sú najmä vitamíny na rast vlasov, proti kŕčom, či napríklad vitamíny na nechty.
  • Starostlivosť o zdravie ako je podpora spánku, či regenerácia organizmu, je tiež častým dôvodom, prečo ľudia siahajú po vitamínových doplnkoch. Myslite však na to, že pestrá strava je základ.

Vitamíny a minerály sú dostupné v rôznych formách

Vitamíny a minerály sú k dispozícii v rôznych formách. Všeobecne ich nájdete v tekutej podobe, alebo vo forme tabliet.

  • Tablety sú výhodné v tom, že neobsahujú žiadne nadbytočné prísady ako sú napríklad sladidlá. Môžu sa klasicky prehĺtať, cmúľať alebo aj žuť, pričom výnimkou nie sú ani šumivé tablety do vody.
  • Sirupy/kvapky sa prehĺtajú buď na lyžičke, alebo sa kvapkajú do vody. Obsiahnuté účinné látky sa ľahko vstrebávajú a sú vysoko koncentrované v malom objeme.

i

Môžete sa stretnúť aj s vitamínmi vo forme prášku, alebo granulátu, ktoré sú buď rozpustné vo vode, alebo si ich môžete pridať napríklad do jogurtu, či iného pokrmu.

Ďalej sa zamerajte na to, ako rýchlo sa vitamíny uvoľňujú do organizmu

Vitamíny sa môžu do organizmu uvoľňovať dvojakým spôsobom. Prípravky s rýchlym uvoľňovaním vám poskytnú optimálnu dávku okamžite (napríklad vitamín C, E), čo oceníte najmä pri únave či záťaži. Naopak prípravky s postupným uvoľňovaním dodávajú telu účinné látky po dobu až 24 hodín.

Čím sa líšia vitamíny rozpustné vo vode a v tukoch?

Rozlišujeme, či sú vitamíny rozpustné vo vode, alebo v tukoch. Aké sú medzi nimi rozdiely?

  • Vitamíny rozpustné vo vode sú charakteristické tým, že ich ľudský organizmus neukladá, ale pri nadmernom príjme ich vylúči močom. Patria sem predovšetkým tieto vitamíny: B1, B2, B6, B9, B12, C a H.
  • Vitamíny rozpustné v tukoch sú podmienené dostatočným príjmom zdravých tukov zo stravy. Stopové množstvo sa môže ukladať v ľudskom tele a preto môže dôjsť k predávkovaniu. Ide o vitamíny A, D, E a K.

Ako vitamíny užívať? Vždy dodržujte odporúčanú dennú dávku

Hoci ide o telu prospešné látky, tak vitamíny nemôžete užívať neobmedzene. Vždy dodržujte odporúčanú dennú dávku (ODD), ktorá je uvedená na obale. Prípravky zapíjajte čistou vodou a najlepšie je užívať ich aj s trochou jedla, ktoré zamedzuje dráždeniu žalúdka. Vyhnite sa podávaniu na noc, mohla by vás páliť záha.

Vitamín Jednotka ODD
A µg 500
B1 mg 1,1
B2 mg 1,4
B5 mg 6
B6 mg 1,4
B9 µg 200
B12 µg 2,5
C mg 80
D µg 5
E mg 12
K µg 75

1 miligram (mg) = 1 000 mikrogramov (mikrogramov, mcg, mikrog)

Nevyhnutnými živinami nie sú len vitamíny, ale aj minerály, ktoré bývajú tiež obsiahnuté v strave. Patria sem horčík, vápnik, fosfor, jód a zinok.

Pre zdravý zrak a podporu imunity si voľte vitamín A

Vitamín A prispieva predovšetkým k udržaniu zdravého zraku, pokožky, pohlavných buniek a normálnej funkcii imunitného systému – nedostatok tohoto vitamínu môže spôsobovať stratu chuti, zastavenie rastu, poruchy imunity a môže viesť až k šeroslepote. Provitamínom je tiež beta-karotén, ktorý udržuje normálny stav pokožky.

Vitamín B je prínosom pre vaše nervy aj pokožku

Vitamín B sa člení do ďalších podskupín, z ktorých každá má špecifický prínos pre ľudský organizmus. Spoločný majú prínos pre nervovú sústavu, či energetický metabolizmus, avšak pomáhajú aj pokožke, či slizniciam. Celá táto skupina patrí medzi vitamíny rozpustné vo vode.

  • Vitamín B1 pomáha pri nervovom vypätí, podporuje činnosť srdcovej sústavy, zlepšuje pamäť a posilňuje chuť do jedla. V ľudskom tele sa neukladá a pri nadmernom pití alkoholu či kávy sa jeho množstvo v tele znižuje.
  • Vitamín B2 je dôležitý pre zdravý stav pokožky, posilňuje nechty, podporuje rast vlasov a prispieva k správnej činnosti obehovej a nervovej sústavy. Znižuje aj mieru únavy, bolesť svalov a vyčerpanie.
  • Vitamín B6 reguluje hormonálnu aktivitu, znižuje mieru vyčerpania a podporuje imunitný systém. Môže do určitej miery pôsobiť ako prevencia proti kardiovaskulárnym chorobám. Jeho nedostatok spôsobuje kŕče či zápaly.
  • Vitamín B9 (kyselina listová) napomáha správnemu vývoju plodu a krvotvorbe. Chráni pred srdcovým ochorením a znižuje aj riziko rakoviny. Patrí medzi vitamíny pre tehotné ženy, ale je vhodný aj pre staršie osoby.
  • Vitamín B12 sa podieľa na procese delenia buniek, či tvorbe červených krviniek, znižuje mieru únavy a podporuje imunitný systém. Nachádza sa predovšetkým v mäse, a tak by ho mali užívať najmä vegetariáni a vegáni.
  • i

    Ako spoznať, že máme nedostatok vitamínu B? Medzi klasické prejavy patrí predovšetkým nesústredenosť, únava, pocit brnenia, svalové kŕče, alebo nechutenstvo.

    Medzi najznámejšie a najvyužívanejšie vitamíny patrí vitamín C

    Vitamín C je obľúbený pre svoje antioxidačné schopnosti, podporuje tvorbu kolagénu, pomáha vstrebávať železo a celkovo posilňuje imunitu. Jeho nedostatok sa prejavuje ako únava alebo bolesť kĺbov, avšak v tehotenstve môže jeho nedostatok spôsobiť až preeklampsiu, alebo predčasné odlúčenie plodového vaku – mal by teda patriť medzi vitamíny pre tehotné.

    Je možné predávkovanie vitamínom C? Jeho prebytočné množstvo vylučujeme močom, takže by k tomu nemalo dôjsť. Pri nadmernom užívaní sa ale môžu dostaviť kŕče, hnačka, či nevoľnosť.

    Vitamín D má na starosti výživu kostí a kĺbov – dôležitý je teda najmä pre deti

    Vitamín D patrí medzi vitamíny rozpustné v tukoch. Je významný pre správny rast a vývoj kostí, zubov a kĺbov. Z tohoto dôvodu je dôležité zaradiť ho medzi vitamíny pre deti, pretože sa jeho nedostatok môže prejaviť zmäknutím kostí. Ďalším prínosom je potom celková podpora imunitného systému a ľudského tela.

    • Vitamín D3 je jediný vitamín, ktorý si telo vyrába zo slnečného žiarenia. Vzhľadom na množstvo spôsobov ochrany proti slnku kvôli obavám z rakoviny kože má však väčšina ľudí nedostatok vitamínu D.

    Vitamín E má za úlohu posilniť vaše srdiečko

    Vitamín E môže do určitej miery pôsobiť ako prevencia proti rôznym ochoreniam srdca a odporúča sa aj pri neplodnosti. Uvádza sa tiež, že vitamín E pomáha spomaľovať starnutie a urýchľuje liečbu popálenín.

    i

    V žiadnom prípade si nemýľte doplnky stravy a lieky. Doplnky stravy sú zdroje látok, ktoré majú za úlohu dopĺňať telu potrebné vitamíny a minerály, ktoré telo nedokáže vyrobiť, alebo ich nemožno získať z bežnej stravy. Oproti tomu lieky majú liečebné, či preventívne účinky.

    Vitamín H pôsobí priaznivo proti kožným ochoreniam

    Vitamín H je skvelým pomocníkom pri kožných ochoreniach. Podporuje aj činnosť nervového systému a pohlavných slizníc. Bonusom je potom rast a kvalita nechtov a vlasov. Pri nedostatku vitamínu H môžete trpieť únavou.

    Pre zdravé zuby a krv využite vitamín K

    Vitamín K je výborným pomocníkom pri nadmernom menštruačnom krvácaní, pomáha pri spaľovaní tukov a môže pôsobiť aj ako prevencia proti zubnému kazu. Jeho nedostatok sa prejavuje poruchami zrážanlivosti krvi a rednutím kostí. Je vhodné zaradiť ho aj medzi vitamíny pre dojčiace ženy, keďže v materskom mlieku je ho menšie množstvo.

    • Vitamín K1 je vyrábaný rastlinami. Využíva sa predovšetkým pri poruchách zrážanlivosti krvi a pôsobí aj ako vitamín na pečeň. Je obsiahnutý v listovej zelenine a v niektorých rastlinných olejoch.
    • Vitamín K2 je produkovaný baktériami v tráviacom trakte, čo znamená, že ho telo dokáže v malej miere samo vyrobiť. Je dôležitý pre mineralizáciu kostí, bunkový rast a aj metabolizmus buniek.

    Pri doplňovaní potrebnej dávky živín nezabudnite ani na svojich domácich miláčikov. Vitamíny pre psov zaručujú pevné kosti, krásnu srsť, pevné pazúriky a zdravé a odolné kĺby.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých a pre deti a deti, forma bisglycinát, 90 kapsúl - 0,10 €/ks
8,89 €

2.
GymBeam Omega 3, 240 kapsúl Na sklade > 10 ks
Omega-3 – kapsuly, 240 kapsúl, určené pre Pre dospelých
9,89 €

3.
Vitamín C - kapsuly, 1000 mg účinné látky, 100 kapsúl, pre dospelých - Od 0,06 €/ks
Od 5,59 €

Ďalšie najpredávanejšie
414 položiek
4,9 52×
Reflex Albion Magnesium, 90 kapsúl
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých a pre deti a deti, forma bisglycinát, 90 kapsúl - 0,10 €/ks
8,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref005
4,9 39×
Reflex Nexgen PRO multivitamín, 90 kapsúl
Multivitamín – kapsuly, 90 kapsúl, hmotnosť 81 g, určené pre pre dospelých - 0,23 €/ks
20,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref002
4,9 77×
Amix Nutrition Vitamín C 1000 mg, 100 kapslúl
Vitamín C - kapsuly, 1000 mg účinné látky, 100 kapsúl, pre dospelých - Od 0,06 €/ks
Od  5,59 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTami0001
4,9 10×
Nutrend Magneslife Strong, 20× 60 ml
Magnézium – tekutina, pre pre dospelých, forma citrát - 0,95 €/ks
Zľavnené -5 %
18,90 € 19,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11269
4,7 50×
GymBeam Multivitamín Vitality complex 120 tbl
Multivitamín – tablety, 120 tabliet, určené pre pre dospelých - 0,07 €/ks
8,20 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym147
4,9 25×
Nutrend MAGNESLIFE, 10× 25 ml, natural
Magnézium – tekutina, pre pre dospelých, forma citrát - 1,09 €/ks
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11268
4,6 21×
GymBeam Multivitamín Yummies 60 kapsúl, orange lemon cherry
Multivitamín – sirup, určené pre pre dospelých - 0,07 €/ks
Zľavnené -18 %
4,19 € 5,09 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym145
4,1
GS Vápník horčík zinok Premium tbl. 100 + 30
Minerály – zinok na zdravé vlasy, nechty, pokožku, vápnik, horčík, vit. D3 a K na zdravé a silné kosti - 0,06 €/ks
Cenová bomba
7,20 € Ušetríte 3,70 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GSVAP060
4,9 18×
Reflex Omega 3, 90 kapsúl
Omega-3 – kapsuly, 90 kapsúl, hmotnosť 126 g, určené pre Pre dospelých a Pre deti - 0,08 €/ks
7,49 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref003
4,8 21×
Amix Nutrition Ca + Mg + Zn, 100 tbl
Minerály – vápnik, horčík a zinok, 100 tabliet, bez príchuti - 0,11 €/ks
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTami0007
5,0
PROM-IN ZM Core 120 tabliet
Minerály – tablety, horčík a zinok, učené pre dospelých, 120 tabliet - 0,09 €/ks
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpro189
5,0
Minerals70 Mineral Drops liquid alkalic, 100 ml
Minerály – multiminerály, kvapky, 100ml, 50 denných dávok, bez príchuti
12,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTovo002
4,8 24×
Amix Nutrition B-Complex + vit.C, 90 tabliet
B-komplex – kapsuly, 90 kapsúl, určené pre Pre dospelých - 0,12 €/ks
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTami0008
4,7 37×
GymBeam Vitamín C 1 000 mg 20 tabliet
Vitamín C - tablety, 1000 mg účinné látky, 1250 % RHP, 20 tabliet, pre dospelých - 0,10 €/ks
1,90 €
Na sklade > 50 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym144
5,0
Nutrend Omega 3 Plus Softgel caps, 120 kapsúl
Omega-3 – kapsuly, 120 kapsúl, hmotnosť 170,4 g, určené pre Pre dospelých - 0,14 €/ks
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut0227
4,8 12×
GymBeam Vitamín D3+K1+K2 Forte 120 kapsúl
Vitamíny – kapsuly, určené pre Pre dospelých - 0,07 €/ks
Zľavnené -25 %
8,89 € 11,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym146
5,0 13×
GymBeam Omega 3-6-9 240 kapsúl, unflavored
Omega-3 – kapsuly, 240 kapsúl, určené pre Pre dospelých - 0,06 €/ks
Zľavnené -18 %
13,90 € 16,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTgym142
4,9 11×
GreenFood Nutrition Omega 3, 120 kapsúl
Omega-3 – kapsuly, 120 kapsúl, určené pre Pre dospelých a Pre deti - 0,07 €/ks
Zľavnené -5 %
8,69 € 9,19 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0026
4,6 18×
Extrifit Omega 3-6-9 100cps
Omega-3 – kapsuly, 100 kapsúl, hmotnosť 170 g, určené pre Pre dospelých - 0,13 €/ks
12,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsupl0582
5,0
Extrifit Multi Chelate 6! 90 kapsúl
Multivitamín – kapsuly, 90 kapsúl, hmotnosť 128 g, určené pre pre dospelých - 0,17 €/ks
14,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsupl0725
4,1 14×
Extrifit Omega 3 1000 mg, 100 kapsúl
Omega-3 – kapsuly, 100 kapsúl, hmotnosť 139 g, určené pre Pre dospelých - 0,10 €/ks
Super cena
9,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsupl0647
4,9 41×
GymBeam Omega 3, 240 kapsúl
Omega-3 – kapsuly, 240 kapsúl, určené pre Pre dospelých
Super cena
9,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym340
5,0
GreenFood Nutrition Multi VitaMin Chelate pre mužov 90 kapsúl
Multivitamín – kapsuly, 90 kapsúl, určené pre pre dospelých - 0,11 €/ks
9,59 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0040
4,8
TEREZIA MAGNESIUM + vitamín B6 a medovka 30 kapsúl
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých, forma hydroxid horečnatý, 30 kapsúl - 0,10 €/ks
3,10 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TERVIT648

Vitamíny a minerály

inteligentné váhyChudnutie je so smart váhami ETA hračka Ako sa môže stať váha pomocníkom, parťákom aj trenérom pri vašej snahe schudnúť? Prezradíme v článku, v ktorom sa bližšie zameráme na osobné váhy značky ETA.
Probiotiká čiže zdraviu prospešné baktérie posilňujú funkciu imunitného systému, zlepšujú trávenie aj duševné zdravie a pomáhajú pri chudnutí.
Vždy je lepšie dbať na dostatok vitamínov a minerálov priebežne než potom riešiť ich nedostatok, keď sa telo ozve v podobe zdravotných ťažkostí. Treba si včas uvedomiť, že bez nich to jednoducho nepôjde. Poďme sa teda pozrieť, aký vplyv majú vitamíny a minerálne...
zdravá výživaAko posilniť imunitu (TIPY A TRIKY) Oslabená imunita je problémem mnoha a lidí, z nichž většina ani netuší, že jejich imunitní systém nepracuje tak, jak by měl. Chronická únava, často se opakující chřipky i zažívací problémy – to vše může souviset právě se sníženou imunitou. Aby došlo k posílení imunity,...
Práca z domu čiže Home office je stále využívanejšou možnosťou práce, ktorú nadšene vítajú hlavne mamičky s malými deťmi alebo ľudia so zložitou dostupnosťou do zamestnania. Nie je však vždy jednoduché pochopiť a prispôsobiť svoj životný štýl Home office, pretože aj ten...
Či už chcete schudnúť, alebo posilniť, bez dodržiavania optimálneho rozmedzia tepovej frekvencie sa vám to podarí len ťažko. Prečo je dobré merať tepovú frekvenciu? A aká hodnota je vhodná práve pre vás? To sa dozviete v našom článku.
Viac článkov Všetky články

Vitamíny a minerály

V kategórii Vitamíny a minerály máme práve teraz na Alza.sk celkom 414 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vitamíny a minerály Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vitamíny a minerály Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vitamíny a minerály Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vitamíny a minerály recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií