AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Masážne pištole

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Počet hlavíc
1
13
-
Počet rýchlostí
1
30
-
Funkcie
Automatické vypnutie
(28)
Ochrana proti prehriatiu
(4)
Funkcia nabíjania pre smartfóny
(12)
Pohotovostný režim
(1)
Prepojenie s mobilnou aplikáciou
(2)
Pripojenie cez Bluetooth
(4)
Materiál
Plast
(37)
Kov
(17)
Vlastnosti
Protišmyková rukoväť
(35)
Bezdotykový displej
(7)
Dotykový displej
(20)
Ergonomické vyhotovenie
(30)
Indikátor stavu batérie
(20)
Cestovné vyhotovenie
(13)
Bezkefový motor
(19)
Napájanie
Akumulátor
(52)
Bezdrôtové
(5)
Elektrická sieť
(11)
Na batérie
(16)
Cez USB kábel
(9)
Najnovšie objednávky

Masážna pištoľ je moderným riešením na úľavu od svalového napätia a bolesti. Vďaka svojej prenosnosti a jednoduchému ovládaniu je ideálnym pomocníkom nielen pre športovcov. Využíva technológiu hlbokej tkanivovej masáže, ktorá efektívne uvoľňuje svalové uzly a podporuje regeneráciu. 

Pokračovať

Čo ponúka masážna pištoľ?

Masážna pištoľ je moderný prístroj na hlbokú tkanivovú masáž, ktorý pomáha v boji proti svalovému napätiu a bolestiam. Pracuje na princípe rýchlych a cielených pulzácií, ktoré prenikajú hlboko do svalového tkaniva, poskytujú okamžitú úľavu a podporujú rýchlejšiu regeneráciu. Je obľúbená medzi športovcami pre rýchlu obnovu po fyzickom výkone, ale nájde uplatnenie aj u kancelárskych pracovníkov či seniorov na uvoľnenie svalov a zlepšenie cirkulácie.

  • Masážne pištole vynikajú svojou prenosnosťou a ľahkým ovládaním. Vďaka kompaktným rozmerom a ľahkej konštrukcii je možné ich ľahko prenášať. Používatelia ocenia intuitívne ovládanie, ktoré umožňuje jednoduchú manipuláciu a rýchle nastavenie podľa individuálnych potrieb.
  • Masážne pištole poskytujú hlbokú tkanivovú masáž, ktorá je účinná pri uvoľňovaní svalových uzlov a napätí. Pohyby prenikajú hlboko do svalov, čo prináša okamžitú úľavu od bolesti a napomáha regenerácii. Tento typ masáže je obzvlášť užitočný pre športovcov a osoby trpiace chronickými bolesťami.
  • Masážne pištole ponúkajú širokú škálu výmenných hlavíc, ktoré umožňujú prispôsobiť masáž špecifickým potrebám a preferenciám používateľa. Rôzne hlavice sú vhodné na rôzne časti tela a typy tkaniva, čo zvyšuje efektivitu masáže. Navyše si môžete nastaviť aj intenzitu a rýchlosť masírovania.

i

Masážne pištole a ich hlavice

Hlavice na masážne pištole sa líšia tvarom a materiálom, čo umožňuje špecifické použitie na rôzne časti tela a typy masáže. V našom internetovom obchode si môžete zaobstarať pištole s až trinástimi vymeniteľnými hlavicami v balení.

  • Guľová hlavica je ideálna na masáž veľkých svalových skupín, zatiaľ čo plochá hlavica efektívne zasahuje širšie plochy.
  • Bodová hlavica na druhú stranu umožňuje cielenú masáž na uvoľnenie hlbokých svalových uzlov (trigger points).
  • Špeciálne hlavice, ktorými môžu niektoré masážne pištole disponovať, pomáhajú so šetrnou masážou citlivých oblastí.

Masážne pištole s rôznymi typmi napájania

Masážne pištole môžu byť napájané rôznymi spôsobmi, čo ovplyvňuje ich flexibilitu a použiteľnosť. Niektoré modely fungujú na akumulátor, existujú ale aj varianty napájané batériami, ktoré sú vhodné na občasné použitie. Modely s možnosťou nabíjania cez USB kábel prinášajú výhodu ľahkého nabíjania napríklad z počítača alebo powerbanky. Na trhu sú tiež masážne pištole pripojiteľné priamo k elektrickej sieti, čo zaisťuje konštantný výkon, ale znižuje ich prenosnosť. Bezdrôtové modely ponúkajú najväčšiu slobodu pohybu počas masáže. S nabíjaním masážnej pištole ale súvisia aj ďalšie vlastnosti.

  1. Kapacita batérie je kľúčovým parametrom pre pištoľ na masírovanie, pretože ovplyvňuje dobu, počas ktorej je možné prístroj používať bez nutnosti dobíjania. Väčšia kapacita batérie zaisťuje dlhší čas prevádzky, čo je výhodné najmä pri častom alebo dlhšom používaní.
  2. Doba nabíjania masážnej pištole je dôležitým faktorom, ktorý ovplyvňuje jej praktickosť. Rýchlejšie dobíjanie znamená menšie čakanie a rýchlejší návrat k používaniu prístroja. Štandardne sa doba nabíjania pohybuje v rozmedzí niekoľkých hodín, čo je závislé na kapacite batérie a použitej technológii nabíjania.
  3. Výdrž masážnej pištole je zásadným parametrom, ktorý určuje, ako dlho je možné pištoľ na masáž používať bez prerušenia. Výdrž sa môže pohybovať od 30 minút až do viac ako 13 hodín, čo závisí od kapacity batérie a výkonu prístroja. Modely s dlhou výdržou sú ideálne na intenzívne používanie.

Masážna pištoľ bezdrôtová
Bezdrôtová masážna pištoľ

Masážna pištoľ na batérie
Masážna pištoľ na batérie

Masážna pištoľ na USB
Masážna pištoľ na USB

Zaujímajú vás, ktorá je najlepšia masážna pištoľ? Recenzie našich zákazníkov vám s výberom určite pomôžu.

Masážna pištoľ – zaujímavé vlastnosti

Masážna pištoľ je vybavená množstvom vlastností, ktoré zvyšujú jej používateľský komfort a efektivitu. Pri výbere ideálneho modelu je dôležité zvážiť nielen technické parametre, ale aj prvky dizajnu a konštrukcie, ktoré prispievajú k pohodliu a praktickosti prístroja. Medzi tieto vlastnosti patrí ergonómia, materiály, konštrukcia motora a používateľské rozhranie. Tieto aspekty dokopy definujú celkový zážitok z používania masážnej pištole.

  1. Protišmyková rukoväť je dôležitá pre bezpečné a pohodlné držanie masážnej pištole počas používania. Táto vlastnosť zaisťuje, že pištoľ na masírovanie pevne sedí v ruke aj pri dlhších masážnych sedeniach. Protišmyková úprava pomáha predchádzať únave ruky a zvyšuje kontrolu nad masážnym procesom.
  2. Ergonomické vyhotovenie zaisťuje komfort a znižuje riziko namáhania ruky počas masáže. Ergonomicky navrhnutá masážna pištoľ umožní ľahké dosiahnutie rôznych častí tela bez ohýbania alebo naťahovania. Táto vlastnosť je obzvlášť dôležitá, keď prístroj budete používať pravidelne alebo dlhší čas.
  3. Indikátor stavu batérie poskytuje dôležité informácie o tom, koľko energie ešte zostáva na prevádzku. To umožňuje lepšie plánovať dĺžku masážnej seansy a zabráni nečakanému prerušeniu masáže kvôli vybitej batérii. Indikátor obvykle zobrazuje stav batérie pomocou svetelných signálov alebo displeja.
  4. Bezkefový motor zaisťuje tichý a hladký chod, čo je kľúčové pre relaxačný masážny zážitok. Tento typ motora je tiež energeticky účinnejší a má dlhšiu životnosť v porovnaní s tradičnými kefovými motormi. Bezkefové motory prispievajú k spoľahlivosti a nižšej potrebe údržby masážnej pištole.

i

Masážna pištoľ a jej amplitúda

Amplitúda je kľúčovým parametrom, ktorým masážna pištoľ disponuje, pretože ovplyvňuje intenzitu masáže. Amplitúda sa môže pohybovať od 0,6 mm do 100 mm. Väčšia amplitúda poskytuje hlbšiu masáž, čo je vhodné na uvoľnenie hlbokých svalových uzlov a na intenzívnu regeneráciu. Naopak, menšia amplitúda je vhodná na jemnejšiu masáž a na použitie na citlivejších oblastiach.

Aké ďalšie vylepšenia a funkcie môžu masážne pištole ponúknuť?

Masážne pištole sú navrhnuté tak, aby poskytovali nielen efektívnu masáž, ale aj aby boli čo najbezpečnejšie a najpohodlnejšie pre používateľov. Výrobcovia sa zameriavajú na implementáciu pokročilých funkcií, ktoré zvyšujú používateľský komfort a zabezpečenie zariadenia. Tieto funkcie nielenže zlepšujú celkový zážitok z masáže, ale taktiež prispievajú k dlhodobému zdraviu a funkčnosti zariadenia. Medzi tieto inovatívne funkcie patria rôzne bezpečnostné a technologické prvky.

  • Automatické vypnutie slúži ako dôležité bezpečnostné opatrenie masážnej pištole. Táto vlastnosť zaisťuje, že prístroj sa automaticky vypne po dosiahnutí určitého časového limitu alebo keď nie je používaný, čím sa predíde nechcenému prehrievaniu alebo nadmernému opotrebovaniu.
  • Ochrana proti prehriatiu je kľúčová na zaistenie dlhej životnosti a bezpečnosti masážnej pištole. Táto funkcia monitoruje teplotu motora a prístroj sa automaticky vypne, ak dôjde k prehriatiu. To pomáha chrániť ako motor, tak používateľa pred možným rizikom a zvyšuje celkovú spoľahlivosť zariadenia.
  • Prepojenie s mobilnou aplikáciou umožňuje používateľom prispôsobiť nastavenie masáže, sledovať priebeh a históriu používania a prístup k užitočným tipom a inštruktážnym videám. Integrácia s aplikáciou zvyšuje interaktivitu a personalizáciu masážnej pištole, čím prináša ďalší rozmer pohodlia a efektivity masáže.

Všetky ponúkané funkcie nejednej masážnej pištole si môžete prezrieť v parametrickom filtri v ľavej časti rozhrania obchodu.

Aké príslušenstvo na masážne pištole je v ponuke?

Príslušenstvo na masážne pištole zahŕňa nabíjacie zariadenia a rôzne typy adaptérov na rôznorodé použitie. Nabíjacie zariadenie obvykle obsahuje nabíjaciu stanicu alebo USB kábel, ktorý umožňuje ľahké a rýchle nabíjanie prístroja. Adaptéry a ďalšie príslušenstvo, ako sú nadstavce pre rôzne typy masáže, pomáhajú rozšíriť možnosti použitia a prispôsobiť masážnu pištoľ konkrétnym potrebám používateľa. Toto príslušenstvo zvyšuje flexibilitu a efektivitu masážnej pištole.

i

Zaujíma vás lacná masážna pištoľ? Pozrite sa do našej kategórie, kde sme zoradili masážne pištole od najlacnejších.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
LIFEFIT RELAX Na sklade > 5 ks
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, s bezdotykovým displejom, 4 hlavice, batéria, kufrík súčasťou balenia, 20 rýchlostí, amplitúda 9 mm, na batérie, na akumulátor, kapacita batérie 1500 mAh, výdrž 4 h, doba nabíjania 3 h, materiál plast, hmotnosť 720 g, rozmery 15,5 × 6 × 20 cm (V׊×D), hlučnosť 45 dB, čierna farba
46,90 €

2.
Stormred Masážna pištoľ PRO REHAB Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zahrieva svaly, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, s protišmykovou rukoväťou, s dotykovým displejom, ergonomická, 10 hlavíc, kufrík súčasťou balenia, 10 rýchlostí, amplitúda 10 mm, na akumulátor, kapacita batérie 2500 mAh, výdrž 5 h, doba nabíjania 5 h, materiál plast, hmotnosť 1000 g, rozmery 23,5 × 22,5 × 4,5 cm (V׊×D), hlučnosť 40 dB, tehlová farba
77,90 €

3.
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, stimuluje krvný obeh, s dotykovým displejom, vrátane indikátoru stavu batérie, 6 hlavíc, nabíjačka, kufrík súčasťou balenia, 30 rýchlostí, amplitúda 10 mm, sieťové napájanie, kapacita batérie 2500 mAh, výdrž 6 h, doba nabíjania 2 h, hmotnosť 1200 g, hlučnosť 45 dB, čierna farba
84,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
101 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
5,0
Stormred Masážna pištoľ SPORT
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zahrieva svaly, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, s protišmykovou rukoväťou, s bezdotykovým displejom, ergonomická, 6 hlavíc, nabíjačka, kufrík súčasťou balenia, 30 rýchlostí, amplitúda 6 mm, na akumulátor, kapacita batérie 1500 mAh, výdrž 3 h, doba nabíjania 5 h, materiál plast, hmotnosť 800 g, rozmery 22 × 17 × 6,3 cm (V׊×D), hlučnosť 50 dB, sivá farba
Novinka
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTstorma002
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,3 77×
GymBeam - Masážna pištoľ VI Black
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, stimuluje krvný obeh, s dotykovým displejom, vrátane indikátoru stavu batérie, 6 hlavíc, nabíjačka, kufrík súčasťou balenia, 30 rýchlostí, amplitúda 10 mm, sieťové napájanie, kapacita batérie 2500 mAh, výdrž 6 h, doba nabíjania 2 h, hmotnosť 1200 g, hlučnosť 45 dB, čierna farba
84,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym204
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
Bodysonic MG10 PROFFESIONAL
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, eliminuje kyselinu mliečnu, s bezkefovým motorom, cestovné vyhotovenie, 6 hlavíc, kufrík súčasťou balenia, 6 rýchlostí, amplitúda 12 mm, na batérie, kapacita batérie 3400 mAh, výdrž 7 h, doba nabíjania 2 h, materiál plast, hmotnosť 980 g, čierna a sivá farba
216,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTbod010
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,9
Theragun Prime
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, stimuluje krvný obeh, prepojenie s mobilnou aplikáciou a pripojenie cez Bluetooth, s bezkefovým motorom, vrátane indikátoru stavu batérie, 4 hlavice, nabíjačka, kufrík súčasťou balenia, 5 rýchlostí, amplitúda 16 mm, na batérie, na akumulátor, kapacita batérie 2500 mAh, výdrž 2 h, doba nabíjania 1,5 h, hmotnosť 1000 g, rozmery 22,5 × 7,3 × 16 cm (V׊×D), čierna farba
386,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTth04
Bodysonic BS MG03 Black - Masážna pištoľ Varianty
4,0 50×
Bodysonic BS MG03 Black
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zahrieva svaly, stimuluje krvný obeh, s dotykovým displejom, 6 hlavíc, batéria súčasťou balenia, 20 rýchlostí, amplitúda 12 mm, na batérie, kapacita batérie 2500 mAh, výdrž 4 h, doba nabíjania 2 h, hmotnosť 1200 g, čierna farba
+Darček Príslušenstvo BODYSONIC v hodnote 31,90 €
117,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTbod001
4,3 52×
LIFEFIT RELAX
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, s bezdotykovým displejom, 4 hlavice, batéria, kufrík súčasťou balenia, 20 rýchlostí, amplitúda 9 mm, na batérie, na akumulátor, kapacita batérie 1500 mAh, výdrž 4 h, doba nabíjania 3 h, materiál plast, hmotnosť 720 g, rozmery 15,5 × 6 × 20 cm (V׊×D), hlučnosť 45 dB, čierna farba
Super cena
46,90 € Ušetríte 4,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT16452
4,5 25×
NAIPO MGG-2103
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, eliminuje kyselinu mliečnu, automatické vypnutie, s protišmykovou rukoväťou, s bezkefovým motorom, 5 hlavíc, batéria, nabíjačka súčasťou balenia, 5 rýchlostí, amplitúda 12 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, kapacita batérie 2500 mAh, výdrž 10 h, doba nabíjania 6 h, hmotnosť 870 g, hlučnosť 45 dB, čierna farba
104,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT16065
4,2 19×
LIFEFIT SPORTY
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, s dotykovým displejom, 6 hlavíc, batéria, nabíjačka, kufrík súčasťou balenia, 30 rýchlostí, amplitúda 10 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, kapacita batérie 6000 mAh, výdrž 3 h, doba nabíjania 2 h, hmotnosť 740 g, rozmery 20 × 6,8 × 19 cm (V׊×D), hlučnosť 57 dB, čierna farba
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT16453
5,0
Therabody Theragun G5 Pro Black
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zahrieva svaly, prepojenie s mobilnou aplikáciou a pripojenie cez Bluetooth, s dotykovým displejom, s bezkefovým motorom, vrátane indikátoru stavu batérie, ergonomická, 6 hlavíc, batéria, nabíjačka, kufrík súčasťou balenia, 4 rýchlosti, amplitúda 16 mm, bezdrôtové napájanie, výdrž 2,5 h, materiál plast, hmotnosť 1250 g, rozmery 21 × 22,5 × 18 cm (V׊×D), hlučnosť 52 dB, čierna farba
614,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTthe07
Misura MB1Pro Black - Masážna pištoľ Varianty
4,3 12×
Misura MB1Pro Black
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, eliminuje kyselinu mliečnu, automatické vypnutie, s protišmykovou rukoväťou, 6 hlavíc, nabíjačka súčasťou balenia, 5 rýchlostí, amplitúda 12 mm, na batérie, na akumulátor, kapacita batérie 2500 mAh, výdrž 8 h, doba nabíjania 2 h, materiál plast, hmotnosť 1050 g, rozmery 25 × 7,5 × 22 cm (V׊×D), hlučnosť 35 dB, čierna farba - 16,61 €/ks
132,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmis001
Misura MB3 Black - Masážna pištoľ Varianty
3,6 20×
Misura MB3 Black
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, eliminuje kyselinu mliečnu, automatické vypnutie a funkcia nabíjania pre smartfóny, s protišmykovou rukoväťou, ergonomická, 4 hlavice súčasťou balenia, 4 rýchlosti, amplitúda 6 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, kapacita batérie 2000 mAh, výdrž 4 h, doba nabíjania 3 h, materiál kov, hmotnosť 465 g, rozmery 14,5 × 9 × 4,5 cm (V׊×D), hlučnosť 35 dB, čierna farba - 3 €/ks
Cenová bomba
59,90 € Ušetríte 6,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmis005
Misura MB4 Beige/Gold - Masážna pištoľ Varianty
3,4 39×
Misura MB4 Beige/Gold
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, eliminuje kyselinu mliečnu, urýchľuje rast svalov, automatické vypnutie a funkcia nabíjania pre smartfóny, s protišmykovou rukoväťou, s bezkefovým motorom, ergonomická, 4 hlavice súčasťou balenia, 4 rýchlosti, amplitúda 6 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, kapacita batérie 2000 mAh, výdrž 4 h, doba nabíjania 3 h, materiál kov, hmotnosť 485 g, rozmery 14,5 × 9 × 4,5 cm (V׊×D), hlučnosť 35 dB, zlatá farba - 1,90 €/ks
37,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmis008
4,4 13×
Mujetech M2
Masážna pištoľ – zahrieva svaly, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, vrátane indikátoru stavu batérie, 4 hlavice, batéria súčasťou balenia, 3 rýchlosti, amplitúda 11 mm, na akumulátor, kapacita batérie 2000 mAh, výdrž 7 h, doba nabíjania 4 h, materiál plast, hmotnosť 800 g, rozmery 23,8 × 18 × 6,2 cm (V׊×D), hlučnosť 45 dB, čierna farba
87,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTstr34
NAIPO Oyeet Nex Pro Red - Masážna pištoľ
Varianty
4,0
NAIPO Oyeet Nex Pro Red
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, s protišmykovou rukoväťou, ergonomická, 8 hlavíc, batéria, nabíjacia stanica, kufrík súčasťou balenia, 4 rýchlosti, amplitúda 12 mm, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, kapacita batérie 6200 mAh, výdrž 6 h, doba nabíjania 6 h, materiál kov, hmotnosť 630 g, rozmery 17 × 11 × 5 cm (V׊×D), hlučnosť 70 dB, červená farba
Zľavnené -18 %
184,90 € 224,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnai004
Misura MB4 Blue/Green - Masážna pištoľ Varianty
3,4 23×
Misura MB4 Blue/Green
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, eliminuje kyselinu mliečnu, urýchľuje rast svalov, automatické vypnutie a funkcia nabíjania pre smartfóny, s protišmykovou rukoväťou, s bezkefovým motorom, ergonomická, 4 hlavice súčasťou balenia, 4 rýchlosti, amplitúda 6 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, kapacita batérie 2000 mAh, výdrž 4 h, doba nabíjania 3 h, materiál kov, hmotnosť 485 g, rozmery 14,5 × 9 × 4,5 cm (V׊×D), hlučnosť 35 dB, zelená farba - 3,15 €/ks
62,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmis007
Stormred Masážna pištoľ ERGO mint - Masážna pištoľ Varianty
3,7
Stormred Masážna pištoľ ERGO mint
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zahrieva svaly, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, vrátane indikátoru stavu batérie, 4 hlavice, nabíjačka súčasťou balenia, 5 rýchlostí, amplitúda 6 mm, na akumulátor, kapacita batérie 1800 mAh, výdrž 3 h, doba nabíjania 3 h, materiál plast, hmotnosť 580 g, rozmery 12 × 17 × 5 cm (V׊×D), zelená farba
Novinka
45,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTstorma004
Stormred Masážna pištoľ ERGO čierna - Masážna pištoľ Varianty
3,7
Stormred Masážna pištoľ ERGO čierna
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zahrieva svaly, zvyšuje rozsah pohybu, stimuluje krvný obeh, vrátane indikátoru stavu batérie, 4 hlavice, nabíjačka súčasťou balenia, 5 rýchlostí, amplitúda 6 mm, na akumulátor, kapacita batérie 1800 mAh, výdrž 3 h, doba nabíjania 3 h, materiál plast, hmotnosť 580 g, rozmery 12 × 17 × 5 cm (V׊×D), čierna farba
Novinka
45,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTstorma003
3,3
Medivon Gun Pro X2
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, eliminuje kyselinu mliečnu, automatické vypnutie, s protišmykovou rukoväťou, s bezkefovým motorom, vrátane indikátoru stavu batérie, ergonomická, cestovné vyhotovenie, 6 hlavíc, batéria, nabíjačka, kufrík súčasťou balenia, 20 rýchlostí, amplitúda 14 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, bezdrôtové napájanie, kapacita batérie 2500 mAh, výdrž 4 h, doba nabíjania 3 h, materiál plast, hmotnosť 1000 g, hlučnosť 30 dB, čierna farba
138,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmedi002
Misura MB2 Blue - Masážna pištoľ Varianty
4,4
Misura MB2 Blue
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zahrieva svaly, stimuluje krvný obeh, automatické vypnutie, s protišmykovou rukoväťou, s bezdotykovým displejom, s bezkefovým motorom, vrátane indikátoru stavu batérie, 4 hlavice, nabíjačka súčasťou balenia, 5 rýchlostí, amplitúda 12 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, kapacita batérie 1800 mAh, výdrž 6 h, doba nabíjania 4 h, materiál plast, hmotnosť 1050 g, rozmery 14,5 × 9 × 4,5 cm (V׊×D), hlučnosť 35 dB, modrá farba
68,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmis010
NAIPO Oyeet Nex Pro Grey - Masážna pištoľ Varianty
4,0
NAIPO Oyeet Nex Pro Grey
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, s protišmykovou rukoväťou, ergonomická, 8 hlavíc, batéria, nabíjacia stanica, kufrík súčasťou balenia, 4 rýchlosti, amplitúda 12 mm, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, kapacita batérie 6200 mAh, výdrž 6 h, doba nabíjania 6 h, materiál kov, hmotnosť 630 g, rozmery 22,9 × 11 × 5 cm (V׊×D), sivá farba
227,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnai005
4,0
Therabody Theragun mini Black 2nd Generation
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, stimuluje krvný obeh, pripojenie cez Bluetooth, s bezkefovým motorom, ergonomická, 3 hlavice, nabíjačka, kufrík súčasťou balenia, 1 rýchlosť, amplitúda 12 mm, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, výdrž 2 h, materiál plast, rozmery 14,1 × 12,5 × 4,9 cm (V׊×D), čierna farba
218,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTth026
4,0
Medivon Gun Pro X
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, eliminuje kyselinu mliečnu, automatické vypnutie, s protišmykovou rukoväťou, vrátane indikátoru stavu batérie, ergonomická, cestovné vyhotovenie, 6 hlavíc, batéria, nabíjačka, kufrík súčasťou balenia, 20 rýchlostí, amplitúda 14 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, bezdrôtové napájanie, kapacita batérie 2600 mAh, výdrž 4 h, doba nabíjania 3 h, materiál plast, hmotnosť 1000 g, rozmery 24 × 17 cm (V×D), hlučnosť 30 dB, čierna farba
128,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmedi003
5,0
Therabody Theragun mini Desert Rose 2nd Generation
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, stimuluje krvný obeh, pripojenie cez Bluetooth, s bezkefovým motorom, ergonomická, 3 hlavice, nabíjačka, kufrík súčasťou balenia, 1 rýchlosť, amplitúda 12 mm, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, výdrž 2 h, materiál plast, hmotnosť 450 g, rozmery 14,1 × 12,5 × 4,9 cm (V׊×D), ružová farba
183,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTth027
Misura MB2 Alpine green - Masážna pištoľ
Varianty
4,4
Misura MB2 Alpine green
Masážna pištoľ – znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, zahrieva svaly, stimuluje krvný obeh, automatické vypnutie, s protišmykovou rukoväťou, s bezdotykovým displejom, s bezkefovým motorom, vrátane indikátoru stavu batérie, 4 hlavice, nabíjačka súčasťou balenia, 5 rýchlostí, amplitúda 12 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, kapacita batérie 1800 mAh, výdrž 6 h, doba nabíjania 4 h, materiál plast, hmotnosť 1050 g, rozmery 14,5 × 9 × 4,5 cm (V׊×D), hlučnosť 35 dB, zelená farba
Zľavnené -28 %
69,90 € 96,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmis011

Masážne pištole

článokAko cvičiť doma? Prehľad najlepších športov Aký šport vybrať pre cvičenie doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť izbu. V našom článku zistíte, aké sú hlavné výhody a nevýhody domácej posilňovne. A hlavne si predstavíme športy vhodné na cvičenie z pohodlia vášho domova. 
Ako začať cvičiť doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť svoju izbu. V článku vám poradíme, ktorý typ cvičenia pre vás bude vhodný a ako cvičiť, aby ste dosiahli požadované výsledky.

Masážne pištole

V kategórii Masážne pištole máme práve teraz na Alza.sk celkom 101 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné masážne pištole Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie masážne pištole Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie masážne pištole Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii masážne pištole recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií