AlzaBoxy Q1 Aplikace

Varné dosky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ varnej dosky
Indukčná
(269)
Sklokeramická
(108)
Plynová
(141)
Kombinovaná
(2)
Liatinová
(2)
Počet platničiek
1
10
-
Funkcie a vlastnosti
Detská poistka
(284)
Časovač
(272)
Dotykové ovládanie
(255)
Ukazovateľ zvyškového tepla
(240)
Booster
(191)
Výška
0,4 cm
32 cm
-
Šírka
27 cm
105 cm
-
Hĺbka
35 cm
75,3 cm
-
Vzhľad
Čierne sklo
(406)
Biele sklo
(30)
Antracit
(8)
Nehrdzavejúca oceľ
(44)
Povrch
Nehrdzavejúca oceľ
(52)
Sklo
(445)
Smalt
(13)
Najnovšie objednávky

Varná doska hrá v každej kuchyni veľkú rolu, a preto jej výberu venujte náležitú pozornosť. V ponuke nájdete ako elektrické, tak aj plynové varné dosky, a to s rôznymi vlastnosťami, funkciami a dizajnom. Poradíme vám, podľa akých parametrov vybrať ten najlepší model priamo pre vás.

Pokračovať

Aká je najpoužívanejšia varná doska? Elektrická, jednoznačne

Elektrická varná doska patrí v dnešnej dobe medzi najobľúbenejšie typy spotrebičov. Je typická elektrickým pripojením. Ocenia ju teda domácnosti bez prívodu plynu. Patria sem sklokeramické a indukčné varné dosky.

i

Akým spôsobom sa pripája elektrická varná doska?

Akým spôsobom sa pripája elektrická varná doska? 220 – 240 V pripojenie (teda tradičná zásuvka) sa využíva tam, kde nie je možné trojfázové pripojenie. Najčastejšie sa teda pripája indukčná varná doska na 400 V, čo umožňuje využitie plného výkonu všetkých platničiek súčasne. Najvhodnejšie je, aby bola pripojená k samostatnému obvodu.

Indukčná varná doska

Indukčná varná doska funguje na princípe elektromagnetickej indukcie, vďaka ktorej teplo nevzniká na varnej doske, ale priamo v nádobe. Ide o energeticky najúspornejší variant, ktorý využíva najmodernejšie technológie a ponúka množstvo pokročilých funkcií. Ak varíte radi a často, indukčná varná doska je ideálna.

Indukčná varná doska – výhody a nevýhody

  • Jednoduché čistenie.
  • Nízka spotreba energie.
  • Bezpečnosť (zahrieva sa iba dno nádoby).
  • Okamžitá regulácia ohrevu.
  • Elektronické riadenie a pokročilé funkcie.

Zaujímavou alternatívou je potom kombinovaná varná doska indukcia-plyn.

Sklokeramická varná doska

Sklokeramická varná doska využíva vykurovaciu špirálu, ktorá nahreje varnú zónu a teplo sa potom dotykom prenáša na dno nádoby. Okrem ľahkej údržby a senzorového ovládania ponúkajú tieto spotrebiče veľa užitočných funkcií, napríklad ukazovateľ zvyškového tepla, časovač, minútku, automatické vypnutie a podobne.

Sklokeramické varné dosky – výhody a nevýhody

  • Jednoduché čistenie.
  • Rýchly prenos tepla.
  • Cenová dostupnosť.
  • Elektronické riadenie a pokročilé funkcie.
  • Určené pre všetky druhy riadu.
  • Sklokeramické varné dosky majú vyššiu spotrebu energie ako indukcia.
  • Zvyškové teplo.

i

Elektrická alebo plynová varná doska? Kombinovaná umožňuje oboje

Kombinovaná varná doska v sebe skrýva výhody dvoch rôznych ohrevov. Väčšinou sú súčasťou dva horáky na plyn a elektrická varná doska s dvomi platničkami. Príprava jedla teda môže prebiehať presne podľa vašich predstáv, stačí mať k dispozícii prívod plynu.

Plynová varná doska

Plynová varná doska funguje na princípe spaľovania plynu, pri ktorom plamene priamo ohrievajú dno nádoby. Štandardne sú tieto spotrebiče vybavené elektrickým zapaľovaním horákov a poistkou proti úniku plynu pre prípad zhasnutia plameňa.

Plynové vstavané varné dosky – výhody a nevýhody

  • Jednoduchá a okamžitá regulácia ohrevu.
  • Vysoký výkon s okamžitým zahriatím.
  • Nižšia obstarávacia cena varnej dosky.
  • Varná doska na plyn sa ťažšie čistí.
  • Vyžaduje prípojku plynu.

Máte radi technológie? Čo takto smart varná doska alebo model s digestorom?

Okrem klasického vyhotovenia je v ponuke tiež špeciálna varná doska s digestorom alebo inteligentná varná doska.

  • Varné dosky s odsávaním fungujú na princípe spodného odsávania, kedy je medzi varnými platničkami umiestnený digestor, ktorý odvádza pach aj paru hneď preč. Ide o tichší, efektívnejší a úspornejší variant.
    • Hob2Hood je technológia, ktorá bezdrôtovo spája digestor s kompatibilnou varnou doskou. Nie je teda nutné stále kontrolovať výkon a ovládanie digestora, pretože funkcia upravuje intenzitu automaticky.
  • Inteligentné varné dosky sú súčasťou moderných inteligentných domácností. Vďaka ovládaniu na diaľku pomocou mobilnej aplikácie môžete dohliadať na priebeh varenia odkiaľkoľvek a mať stále dokonalý prehľad o stave spotrebičov.

Koľko platničiek mávajú varné dosky?

Varné dosky môžu mať jednu až osem platničiek, avšak takým štandardom sú štyri. Štvorplatňové varné dosky sú vhodné pre klasickú domácnosť, kde sa denne varí – väčšie modely sú vhodné pre veľké domácnosti.

Dvojplatničkové varné dosky sú optimálne do menších priestorov

Dvojplatničkové varné dosky sú ideálne do malej kuchyne alebo napríklad len na občasné využitie na chate. V našej ponuke si môžete vybrať zo všetkých typov ohrevu – od elektrických, až po plynové varné dosky. Indukčná varná doska dvojplatnička ponúka porovnateľné funkcie ako bežná štvorplatnička a zaberie len polovicu miesta.

Variče sú ideálnymi pomocníkmi na cestovanie/na chatu. Sú skladné, lacné a sú dostupné vo všetkých variantoch – v plyne, sklokeramike i indukcii. Nevýhodou môže byť pomalšie zahriatie.

Dbajte na správne rozmery – varná doska sa totiž zapúšťa

Pri výbere tiež nezabudnite na správne rozmery, varná doska sa totiž do kuchynskej linky priamo zapúšťa. To znamená, že si necháte do pracovnej plochy vyrezať otvor, ktorý presne zodpovedá rozmerom varnej dosky, a následne do neho spotrebič umiestnite. Varné dosky môžete umiestniť kamkoľvek – nielen nad rúru, ako je zvykom.

i

Umiestnenie varnej dosky

Medzi zaujímavé varianty patrí napríklad varná doska v rohu alebo varná doska nad umývačkou. Vo väčších kuchyniach je obľúbená varná doska na ostrovčeku. Rohové varné dosky sú ideálne v prípade, keď v kuchyni potrebujete spotrebič umiestniť do rohu kuchynskej pracovnej plochy. Tieto modely sú na takéto umiestnenie priamo prispôsobené.

Aby bola varná doska rýchla, nepodceňujte jej výkon

Aby varná doska dokázala uvariť pokrm priemerne rýchlo, potrebujete dostatočný výkon – ten sa uvádza pre každú platničku zvlášť, alebo ako súčet všetkých hodnôt. Minimálne by sa mal tento ukazovateľ pohybovať okolo 6 000 W. Pokiaľ by bol výkon nižší, museli by ste na pokrm dlhšie čakať. Najmenej máva jedna varná zóna 1 000 W, najviac potom 2 300 W.

Varná doska a ovládanie – plynové a elektrické modely sa líšia

Elektrická varná doska máva buďto dotykové ovládanie so stupnicou či tlačidlami +/-, alebo dotykový displej. Oboje reagujú zvukovou odozvou. Pri plynovej varnej doske je ovládanie riešené pomocou mechanických tlačidiel a otočných koliesok, ktorými si volíte intenzitu ohňa. Bezpečnosť býva zaistená detskou poistkou/poistkou horáka.

Varná doska Bosch
Dotykové ovládanie

Varná doska Siemens – displej
Dotykový displej

Varná doska Bosch – kolieska
Mechanické kolieska

Z akého materiálu bývajú vyrobené varné dosky?

Materiál sa líši podľa toho, či ide o plynové/indukčné/keramické varné dosky.

  • Elektrické varné dosky sú jasné, tam je materiálom vždy sklokeramika. Líšiť sa môže iba odtieň.
  • Plynové varné dosky sú rôzne – väčšinou sa vyrábajú zo smaltu, nerezu, antracitu či liatiny.

Myslite aj na ďalšie funkcie a vlastnosti varnej dosky

Varné dosky vám ponúknu aj ďalšie funkcie a vlastnosti, ktoré z nich robia tých najlepších pomocníkov na varenie.

  • Ukazovateľ zvyškového tepla vás upozorní, aby ste nechytali stále horúcu varnú zónu.
  • Časovač vám umožňuje nastaviť si konkrétny čas varenia – akonáhle čas uplynie, zaznie signál.
  • Booster zabezpečuje rýchly ohrev tým, že počas chvíle dosiahne varná doska vysoký výkon.
  • Flexi zóna umožňuje prepojenie dvoch varných zón v jednu plochu – hodí sa teda pre veľké hrnce.
  • Automatické vypnutie je funkcia, vďaka ktorej sa varná doska po určitej dobe automaticky vypne.
  • Clean lock umožňuje dočasne zablokovať varnú dosku (cca na minútu), keď ju potrebujete vyčistiť.
  • Recall zanecháva po 10 sekúnd aktívne nastavenie výkonu a času v prípade, že dosku omylom vypnete.
  • Horáky wok mávajú plynové varné dosky a vyznačujú sa dvoma okruhmi plameňa, ktoré môžete regulovať.

Okrem funkcií dbajte aj na príslušenstvo pre varné dosky

Príslušenstvo k varným doskám zahŕňa predovšetkým špeciálne prostriedky, ktoré sa starajú o údržbu/ochranu varných spotrebičov. Plynová varná doska potom na pripojenie potrebuje tiež správnu hadicu, aby nedochádzalo k úniku plynu.

Varné dosky podľa značky ocenia všetci, ktorí chcú mať všetky spotrebiče od jedného výrobcu, zjednotený dizajn alebo z akýchkoľvek dôvodov preferujú určitú značku.

A čo dizajn? Varná doska musí do vašej kuchyne predovšetkým zapadnúť

Všetky modely sú dostupné v niekoľkých farebných odtieňoch i rôznych vyhotoveniach. K dispozícii sú ako klasické biele varné dosky, tak aj modernejšie nerezové či štýlové čierne. Každej kuchyni potom dodajú šmrnc retro varné dosky.


Varné dosky s rámčekom alebo bez neho?

Na trhu narazíte na dva varianty dosiek. K dispozícii sú varné dosky s rámčekom, ktorý chráni pred mechanickým poškodením a prípadným pretečením, alebo bezrámčekové varianty, ktoré perfektne splynú s linkou a vynikajú jednoduchou údržbou. Pamätajte však na to bezrámčekové dosky môžu byť náchylnejšie na odlamovanie hrán.

i

Nepodceňujte spracovanie hrán varných dosiek

Vzhľad varných dosiek navyše podčiarkne spracovanie hrán. Môžete zvoliť skosené bočné, predné, kolmé či šikmé hrany alebo vyberať medzi zaoblenými, rovnými či brúsenými hranami. Každý typ má zároveň aj určité prednosti. Skosené hrany priťahujú eleganciou a pomáhajú predchádzať poškodeniu, brúsené hrany zase umožnia vzájomne kombinovať viac typov varných dosiek.

Kúpou súpravy varnej dosky s rúrou ušetríte

Sety vstavaných rúr a varných dosiek sú ideálne v prípade, že práve hľadáte oboch pomocníkov a chcete niečo málo ušetriť. Okrem toho si tiež môžete byť istí, že máte obaja kúsky zladené – na výber je nespočetné množstvo rôznych kombinácií.

Varná doska a 5 tipov, ako na jej údržbu

Aby varná doska vydržala čo najdlhšie ako nová, je potrebné sa o ňu náležite starať.

  1. Základom je prevencia. S hrncami manipulujte opatrne a v prípade ušpinenia dosku ihneď utrite.
  2. Varné dosky umývajte a čistite pravidelne – nie až vo chvíli, keď sú plné jedla a mastnoty.
  3. Vhodné je umytie ihneď po varení, kým nie sú zvyšky jedla pripečené alebo dlho zaschnuté.
  4. K bežnej údržbe si vystačíte s hubkou a špeciálnym čističom určeným na daný povrch.
  5. Na usadenú mastnotu a zvyšky jedla si kúpte špeciálne silnejšie krémy a škrabky.

Využite našu doplnkovú službu Vynesieme. Zapojíme. a nechajte starosti s inštaláciou na nás.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
AEG Mastery IKE64441IB Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna, Hob2Hood a zvukový signál, možné pripojiť k digestoru, zaoblené hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
505,90 €

2.
MIDEA MIH 653A Posledné 2 ks na sklade
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie a ukazovateľ zvyškového tepla, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V, rozmery 6,2 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
136,90 €

3.
BOSCH PIE651FC1E Séria 6 Na sklade > 5 ks
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie a ukazovateľ zvyškového tepla, skosené hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5,1 × 59,2 × 52,2 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
-12 %
406,90 €
359,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
519 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
3,4 14×
Siguro SGR-HB-I230B Boost
Varná doska – indukčná, počet platničiek 4, Booster a časovač na každú zónu, detská poistka, funkcia stop & go, dotykové ovládanie a ukazovateľ zvyškového tepla, detekcia riadu, predná zosekaná hrana, bez rámika, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 2 × 230V, V × Š × H: 5,6 × 52 × 59 cm, farba čierna, 3 roky záruka
+Darček Služba AlzaPlus+ kvartálne členstvo, darček v hodnote 6,89 €
Super cena
144,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SGR_HB_I230B
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,6 24×
BOSCH PIE651FC1E Séria 6
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie a ukazovateľ zvyškového tepla, skosené hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5,1 × 59,2 × 52,2 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Zľavnené -12 %
359,90 € 406,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FBT500a32
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
SIEMENS EX675LYV1E iQ700 - Varná doska Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 11×
SIEMENS EX675LYV1E iQ700
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna a ukazovateľ zvyškového tepla, kompatibilná s Home Connect, skosená predná hrana, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5,1 × 60,2 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
875,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SIEVARDES2
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
ELECTROLUX ComboHob KCC84453CK - Varná doska Doručenie na
predajňu zadarmo
ELECTROLUX ComboHob KCC84453CK
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna, Hob2Hood, integrované odsávanie pár, prerušenie varenia, ukazovateľ zvyškového tepla a pause, možné pripojiť k digestoru, zaoblené hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 21,2 × 83 × 51,5 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
1 549 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: ELXVD087
4,5 39×
MIDEA MIH 653A
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie a ukazovateľ zvyškového tepla, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V, rozmery 6,2 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
136,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Objednávací kód: MIDVDI001
3,9 13×
MIDEA MIH 616AC
Varná doska – indukčná, 4 platničky, automatické vypnutie, Booster, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna a ukazovateľ zvyškového tepla, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V, rozmery 6 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
136,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MIDVDI003
5,0 28×
ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil EIS62449
Varná doska – indukčná, 4 platničky, automatická detekcia riadu, automatické vypnutie, Booster, časovač, detská poistka, Hob2Hood a ukazovateľ zvyškového tepla, možné pripojiť k digestoru, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 4,4 × 59 × 49 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
392,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ELXVD067
4,7 28×
WHIRLPOOL WS Q2160 NE
Varná doska – indukčná, 4 platničky, 6, zmysel, Booster, časovač, displej, dotykové ovládanie, ukazovateľ zvyškového tepla, KeepWarm a EasyMelt, brúsené hrany, bez rámika, možnosť zapustenia do dosky, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5,4 × 59 × 51 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
272,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WHVD013
4,8 12×
ELECTROLUX LIR60433
Varná doska – indukčná, 4 platničky, automatické vypnutie, detská poistka, využitie zvyškového tepla a POWERBOOSTER, možné pripojiť k digestoru, skosená predná hrana, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 4,4 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
288,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ELXVD060
4,6 45×
BOSCH POH6B6B10 Séria 2
Varná doska – plynová, 4 platničky, elektrické zapaľovanie, horák wok, poistka horáka a smaltová mriežka, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, pripojenie 230 V a ZEMNÝ PLYN, rozmery 4,5 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár, na zapojenie spotrebiča je potrebný plynár
219,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BOVD2
4,7 16×
BOSCH PUE611FB1E Séria 6
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie a ukazovateľ zvyškového tepla, brúsené hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V, rozmery 5,1 × 59,2 × 52,2 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
307,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOVD36
4,9 42×
Electrolux LIR60430
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie a Hob2Hood, možné pripojiť k digestoru, 1 skosená hrana, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 400 V, rozmery 4,4 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
279 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ELXVD042
4,0
BEKO HII64202MTB
Varná doska – indukčná, 4 platničky, automatické vypnutie, detská poistka a dotykové ovládanie, skosená predná hrana, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5,2 × 58 × 51 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Zľavnené -11 %
239,90 € 268,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BEVD011
4,8 27×
ELECTROLUX EHF6547FXK
Varná doska – sklokeramická, 4 platničky, automatické vypnutie, detská poistka, využitie zvyškového tepla a akustický signál, skosená predná hrana, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V, rozmery 3,8 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
299 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FBV3105e
4,8 28×
ELECTROLUX EIV634
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna, Hob2Hood a ukazovateľ zvyškového tepla, možné pripojiť k digestoru, skosená predná hrana, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 400 V, rozmery 4,4 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
437,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ELXVD014
4,4 29×
GORENJE CT43SC StayWarm
Varná doska – sklokeramická, 4 platničky, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, funkcia udržovania teploty a ukazovateľ zvyškového tepla, bez rámika, možnosť zapustenia do dosky, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5,4 × 59,5 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
158,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: GORVD028
4,0
BOSCH PPP6A6B20 Séria 6
Varná doska – plynová, 4 platničky, elektrické zapaľovanie, liatinové mriežky a poistka horáka, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a ZEMNÝ PLYN, rozmery 4,5 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár, na zapojenie spotrebiča je potrebný plynár
338,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOVD42
4,9 13×
ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV63440BW
Varná doska – indukčná, 4 platničky, automatické vypnutie, detská poistka, využitie zvyškového tepla a POWERBOOSTER, skosená predná hrana, bez rámika, vstavaná, vzhľad biele sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 4,4 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
491,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ELXVD016
4,5
BEKO HII64401MT
Varná doska – indukčná, 4 platničky, brúsené hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5,2 × 58 × 51 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
207,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BEVD013
4,8
ELECTROLUX EIS62443
Varná doska – indukčná, 4 platničky, automatické vypnutie, detská poistka, využitie zvyškového tepla a POWERBOOSTER, možné pripojiť k digestoru, skosená predná hrana, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 4,4 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
471,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FBV4112a
4,7 45×
Electrolux EHF6241FOK
Varná doska – sklokeramická, 4 platničky, Booster, detská poistka, dotykové ovládanie a ukazovateľ zvyškového tepla, 1 skosená hrana, s rámikom, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V, rozmery 3,8 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
207,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FBV3105u
5,0
ELECTROLUX EIV835
Varná doska – indukčná, 5 platničiek, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna, Hob2Hood a ukazovateľ zvyškového tepla, možné pripojiť k digestoru, skosená predná hrana, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 4,4 × 78 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
617,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ELXVD020
5,0
BOSCH PVS851FB5E Séria 6
Varná doska – indukčná, 4 platničky, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie a flexi zóna, šikmé zabrúsené hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
546,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOVD52
4,5 18×
WHIRLPOOL WL B8160 NE
Varná doska – indukčná, 4 platničky, 6, zmysel, automatické vypnutie, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna, KeepWarm a EasyMelt, brúsené hrany, bez rámika, možnosť zapustenia do dosky, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5,2 × 59 × 51 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
308,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WHVD015

Varné dosky

etaNové vstavané rúry a varné dosky ETA oslnia osobitým dizajnom aj inteligentnými funkciami Nová generácia multifunkčných vstavaných rúr a varných dosiek značky ETA ponúka moderný spôsob varenia aj zdravú prípravu pokrmov. Vynikajú pokročilými programami aj nadčasovými funkciami, takže sú ideálnym riešením nielen pre začínajúcich kulinárov, ale aj pre...
Zaujímate sa o moderný a efektívny spôsob varenia, ktorý si prispôsobíte presne podľa vlastných potrieb? V tom prípade zamerajte svoj záujem na indukčné varné dosky Whirlpool, ktoré okrem pokročilých funkcií a inteligentnej technológie 6. ZMYSEL novo disponujú...
Chcete si pozrieť náš tovar v reálnom prostredí? Vďaka novej funkcii v aplikácii Alza si môžete vybrané výrobky prezrieť priamo u vás doma, a to ešte predtým, než ich doma vybalíte. Presvedčte sa, že sa všetko zmestí a hodí presne tak, ako má. Návod, ako ovládať 3D/AR...
rúraAko upiecť svätomartinskú hus (RECEPT) Vyskúšali sme si, ako upiecť hus v domácom prostredí, a všetko sme pre vás krok za krokom detailne zmapovali. Inšpirujte sa naším receptom a pripravte svojim blízkym tradičnú lahodnú delikatesu, ktorou svätomartinská hus určite je.
Indukčná doska vs. plyn? Ak práve riešite túto otázku, poradíme vám, ako si vybrať sporák, ktorý vyhovuje vašim predstavám. Predstavíme vám výhody a nevýhody indukčných aj plynových varných dosiek a poradíme vám, ako vybrať indukčnú varnú dosku aj to, ako vybrať plynovú...
Teplovzdušná rúra je základným vybavením každej domácnosti a nemusí slúžiť len na klasické varenie a pečenie. Je skvelým pomocníkom napríklad aj pri sušení alebo zaváraní rôznych druhov potravín, takže sa nebojte pustiť do práce a vyskúšajte naše recepty vhodné pre...
Viac článkov Všetky články

Varné dosky

Varná doska sa stala neodmysliteľným pomocníkom v domácnosti a je základom každej kuchyne. Uľahčí prípravu pokrmov a jej hlavnou prednosťou je snaha o minimálnu spotrebu energie. Ktoré značky varných dosiek sú medzi zákazníkmi najhľadanejšie? Inšpirujte sa.

Varná doska Mora je plná života už od roku 1825

Varná doska Mora je k dispozícii v niekoľkých vyhotoveniach. Jednotlivé modelové rady sa od seba líšia šírkou, farbou dosky a typom hrán. Komfort do vášho varenia prinesie varná platňa Mora vďaka mnohým praktickým a inovatívnym funkciám. Navyše, dokonale sa zladí s ďalšími spotrebičmi v kuchyni.

Kuchyňu osvieži varná doska Electrolux

Varná doska Electrolux je v ponuke s rôznymi typmi ohrevu – indukčná, sklokeramická, elektrická aj plynová varná doska. Nadštandardné funkcie a možnosť okamžite dosiahnuť tú najvyššiu teplotu – v ktoromkoľvek vyhotovení vám významne uľahčí prípravu jedla. Varné dosky Electrolux s funkciou Hob2Hood dokonca dokážu komunikovať s odsávačom pár.

Varná doska Beko – partner na každý deň

Varná doska Beko sa postará o teplo rodinného krbu. Stane sa skutočným pomocníkom v domácnosti, ktorý vás prevedie varením krok za krokom – indukčná varná doska Beko názorne ukáže, kam umiestniť panvicu či hrniec, ktorý potom bezpečne nahreje. Inteligentné technológie využíva tak, aby vám každý deň ušetrili čo najviac práce.

Najrôznejšie spotrebiteľské ocenenie má varná doska Whirlpool

Varná doska Whirlpool ponúkne nadčasové technológie, ktoré si zamilujete. Spája elegantný dizajn čistých línií a dokonale jednoduché ovládanie, vďaka ktorému zvládne obsluhu úplne každý. Varná doska Whirlpool sa ponúka s rôznymi typmi ohrevu, jednotlivé varianty sa od seba líšia špecifickou funkčnou výbavou.

i

Obľúbení výrobcovia varných dosiek sú aj AEG, Amica, Bosch, Candy, Gorenje a Hoover.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné varné dosky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie varné dosky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie varné dosky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii varné dosky recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií