AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Ukulele

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Tvar tela
Koncertné
(58)
Sopraninové
(2)
Sopránové
(95)
Tenorové
(12)
Snímač
Áno
(10)
Nie
(162)
Zabudovaná ladička
Áno
(12)
Nie
(160)
Veľkosť
Štandardná
(148)
Určené pre
Pre pravákov
(166)
Pre ľavákov
(5)
Farba
Biela
(1)
Čierna
(10)
Červená
(7)
Fialová
(4)
Grafika
(31)
Hnedá
(9)
Modrá
(19)
Natural
(69)
Oranžová
(2)
Ružová
(5)
Sunburst
(5)
Zelená
(8)
Žltá
(4)
Najnovšie objednávky

Hľadáte zaujímavý hudobný nástroj, na ktorý sa jednoducho hrá? Potom je ukulele pre vás to pravé orechové. Prečítajte si, ako také ukulele správne vybrať a aké sú jeho základné vlastnosti. Hor sa za zvukom havajských pláží, aloha!

Pokračovať

Čo je ukulele?

Viete, čo je ukulele? Ide o brnkací strunový nástroj pochádzajúci z Havaja. Najčastejšie má štyri struny a podobá sa malej gitare. Vzniklo v druhej polovici 19. storočia na Havajských ostrovoch. Odtiaľ sa počas 20. storočia rozšírilo do celého sveta. Tam si rýchlo získalo svoju popularitu, ktorá trvá dodnes.

i

Zvuk ukulele sa mení podľa jeho veľkosti. Rozlišujeme štyri základné typy ukulele: sopránové, koncertné, tenorové ukulele, barytónové.

Ako vyzerá ukulele

Ukulele ako jednoduchý a praktický nástroj

Ukulele má oproti gitarám a ďalším strunovým nástrojom niekoľko výhod, ktoré z neho robia trvalo obľúbený nástroj. Hneď na prvý pohľad si všimnete jeho menšie rozmery. Na ukulele tak môžu ľahko hrať dospelí aj deti. Navyše ho rýchlo zabalíte do batohu na cesty. Vďaka svojej cene je ukulele ideálnym partnerom pre hru v každom prostredí, pri vode aj pri táborovom ohni. 

Ako sa naučiť hrať na ukulele

Pýtate sa, ako sa naučiť hrať na ukulele? Jednoducho. Jednou z jeho najväčších výhod je jednoduchosť a prístupnosť. Štyri struny ukulele dokáže skrotiť naozaj každý a nie sú na to potrebné stovky hodín cvičenia.

Kvalitné ukulele zoženiete rádovo v desiatkach eur. Ale ak ste úplní začiatočníci, nebojte sa siahnuť aj po lacnejších modeloch. Tie zoženiete v cene okolo tridsať eur. 

Užitočnými radcami v začiatkoch vašej cesty s ukulele môžu byť naše články Ako naladiť ukulele a ako zahrať Akordy na ukulele.

Aké ukulele kúpiť

Aké ukulele kúpiť? Koncertné alebo sopránové? S dôležitou otázkou, ako správne vybrať ukulele, vám pomôžeme predstavením základných veľkostí tohto slnečného nástroja.

Sopránové ukulele

Sopránové ukulele predstavuje pôvodný a dlho jediný druh. Je charakteristické svojím jedinečným zvukom, ktorý ho preslávil po celom svete. Jeho struny sú ladené ako G-C-E-A. Hráčov na gitaru môže spočiatku prekvapiť, že struna G je ladená o oktávu vyššie, než by čakali. Struny ukulele nie sú tým pádom zoradené od najhlbšej po najvyššiu. To mu dodáva jeho špecifický zvuk.

i

Pražce na hmatníku sopránového ukulele sú bližšie pri sebe. Hra vo vyšších polohách nemusí byť pre hráčov so širšími prstami úplne komfortná.

Zo štandardných veľkostí je sopránové ukulele najmenšie, jeho tón je tiež najvyšší. Svojou veľkosťou bude ideálnym ukulele pre deti a hráčov s užšími prstami . Určite ho je možné odporučiť ako ukulele pre začiatočníkov. Poteší veľkosťou vhodnou na cesty aj cenou.

Koncertné ukulele

Koncertné ukulele vzniklo ako všetky ostatné druhy z toho sopránového. Ide o väčšiu verziu pôvodného nástroja. Zväčšenie tela viedlo k dvom efektom: jeho zvuk je plnší a hlasnejší ako u sopránového ukulele. Rovnaký princíp platí aj pre ďalšie veľkosti. Čím väčšie je ukulele, tým je jeho zvuk hlbší a hlasnejší, a tým viac sa líši od pôvodného nástroja.

Ak ste úplný začiatočník, vyberajte medzi sopránovým a koncertným ukulele. Ak vyberáte pre svoju ratolesť, zvoľte sopránové.

Koncertné ukulele môžeme odporučiť všetkým začiatočníkom. Širšími pražcami vyhovejú aj dospelým hráčom s väčšími prstami zvyknutými na gitarový hmatník. Zároveň ide o cenovo dostupný variant s veľkým výberom modelov. Ladenie je rovnaké ako pri sopránovom ukulele (G-C-E-A).

Sopránové ukulele
Sopránové ukulele

Koncertné ukulele
Koncertné ukulele

Tenorové ukulele

Tenorové ukulele vzniklo v 20. storočí, je väčšie ako jeho koncertný súrodenec. Má rovnaké ladenie (G-C-E-A) ako predchádzajúce nástroje. Jeho zvuk je hlbší a hlasnejší. Uspokojí aj skúsenejších hráčov, ktorí sa hre nechcú venovať iba rekreačne. Vďaka väčším rozmerom sa lepšie drží dospelým hráčom. Pohyb prstov po hmatníku je tiež komfortnejší.

Barytónové ukulele

Barytónové ukulele je najmladšie a najväčšie zo štyroch základných veľkostí ukulele. O jeho zvuku platí všetko napísané vyššie, iba jeho ladenie je odlišné (D-G-H-E). Struny zodpovedajú štyrom vyšším strunám na gitare. Prechod z gitary na barytónové ukulele je teda intuitívnejší ako u jeho menších kolegov. Jeho zvuk sa viac odlišuje od pôvodných havajských nástrojov.

Tenorové ukulele
Tenorové ukulele

Barytónové ukulele
Barytónové ukulele

Ďalšie veľkosti a druhy ukulele

Okrem toho existujú aj ďalšie veľkosti, malé sopraninové alebo naopak veľké basové ukulele. Záujmu sa teší aj hybrid medzi ukulele a banjom, takzvané banjolele.

i

Za špeciálnu zmienku stojí guitalele, gitarové ukulele. Guitalele svojím vzhľadom pripomína kríženca medzi týmito dvoma nástrojmi. Podobnosť s gitarou sa prejavuje aj na počte strún, ktorých je 6. Býva ladené vyššie, ale platí preň rovnaký prstoklad ako pre bežné gitary.

Ďalšie parametre ukulele

Už ste si vybrali, ktorá veľkosť je pre vás tá pravá? Výborne. Okrem spomínaných veľkostí vám s výberom ukulele pomôžu tieto parametre:

Tvar

U ukulele sa najčastejšie stretneme s tvarom napodobňujúcim malú gitaru. Vyrábajú sa však aj odlišné varianty, napríklad pineapple ukulele typické svojím oválnym tvarom. Niektoré väčšie modely majú navyše podobne ako gitary vo svojom tele výrez. Ten vám umožní lepšie dosiahnuť na pražce vo vyšších polohách.

i

V ponuke nájdete aj ukulele pre ľavákov. Ľavoruký nástroj však nie je taký častý jav, ako tomu býva u gitár.

Počet strún

Počet strún je ovplyvnený veľkosťou ukulele. Klasické štyri druhy mávajú 4 struny. Môžete však nájsť aj nástroje, ktoré majú 6 alebo 8 strún. Okrem guitalele existujú aj ďalšie modely, ktoré majú niektoré struny zdvojené. Pre začiatočníkov však plne postačia struny štyri.

Počet pražcov a menzúra

Počet pražcov a menzúra (vzdialenosť od nultého pražca ku kobylke) sú závislé od jeho veľkosti. Sopránové ukulele máva 12 alebo 15 pražcov. Koncertné modely majú najčastejšie 18 pražcov, väčšie nástroje väčšinou 18 a viac. Menzúra je závislá od veľkosti ukulele, pričom platí, že čím väčšia menzúra, tým pohodlnejšia hra.

Zabudovaný snímač

Sopránové ukulele vyniká svojím akustickým zvukom. U väčších veľkostí sa však môžete stretnúť aj s modelmi, ktoré majú zabudovaný snímač. Ten využijete na zapojenie do aparatúry a zosilnenie zvuku nástroja. Elektrické ukulele je nutnosťou pre hráčov, ktorí chcú vystupovať verejne a potrebujú svoj nástroj kvalitne ozvučiť. Elektrický nástroj využijete aj pri nahrávaní.

Podobne ako u elektroakustických gitár, aj ukulele so snímačom niekedy máva integrovanú ladičku. Tento neoceniteľný pomocník je ideálny najmä v rušných priestoroch.

Materiál

Zvuk je okrem veľkosti ovplyvnený aj materiálom, z ktorého je ukulele vyrobené. Najčastejšie ide o rôzne druhy dreva, ale nájdete aj ukulele vyrobené zo špeciálneho plastu. Vo väčšine prípadov platí úmera, že čím kvalitnejšie a lepšie znejúce drevo, tým drahšie ukulele.

Farba

Veľké slovo pri výbere ukulele má jeho vzhľad, najmä farba. Na rozdiel od gitár, kde bývajú farby skôr konzervatívne, ich nájdete v širokej palete farieb a motívov. Radi by ste hrali na modré alebo ružové ukulele? Nie je problém, vyberte si odtieň, ktorý sa vám najviac páči. Vyberáte ukulele pre deti? Čo napríklad to s detskou grafikou? Vyberie si skutočne každý.

Príslušenstvo vhodné pre ukulele

Spolu s ukulele odporúčame zakúpiť niektoré základné príslušenstvo. Pre bezpečnejšie cestovanie a lepšie uchovávanie v domácnosti poslúži obal na ukulele. S náhradnými strunami nikdy neurobíte chybu, aj keď ich nie je nutné meniť tak často ako u gitár. Čo ale budete určite potrebovať, je ladička. Odporúčame nejakú ľahkú klipovú, s ktorou ukulele ľahko naladíte.

i

Ak ste si vybrali elektrický variant, nezabudnite pribaliť nástrojový kábel, prípadne kombo či iné ozvučenie.

Set ukulele a príslušenstva

Výhodnú ponuku pre začiatočníkov v hre na ukulele predstavujú kompletné sety. Nájdete v nich aj obal a ďalšie užitočné príslušenstvo.

Užitočné odkazy

Ak hľadáte kvalitné, bazárové alebo lacné ukulele, máme pre vás dobré správy:

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Ucoolele UC-002-BL Na objednávku – termín upresníme 2 ks
Ukulele sopránové, 12 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava: mat, predná doska: lipa, zadná doska: lipa, luby: lipa, krk: lipa, hmatník: lipa, menzúra 340mm, šírka nultého podvalu 35mm
21,90 €

2.
Ukulele - koncertné, povrchová úprava mat, balenie obsahuje obal a popruh
89,90 €

3.
Ukulele - koncertné, nylonové struny, vrstvený korpus, predná doska mahagón, zadná doska mahagón, luby mahagón, hmatník palisander, balenie obsahuje ladičku a obal
63,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
172 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
5,0
VINTAGE VUK15 N
Ukulele - sopránové, nylonové struny, 12 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava pololesk, predná doska sapele, zadná doska sapele, luby sapele, krk lipa, hmatník mahagón
38,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: VTG006b
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
ORTEGA RUCOAL - Ukulele Varianty
5,0
ORTEGA RUCOAL
Ukulele koncertné, nylonové struny, 18 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava: pololesk, predná doska: okoumé, zadná doska: sapele, luby: sapele, krk: mahagón, hmatník: orech, menzúra 380mm, šírka nultého podvalu 36mm
85,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OTG006g
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
ORTEGA RUOCEAN - Ukulele Varianty
5,0
ORTEGA RUOCEAN
Ukulele koncertné, nylonové struny, 18 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava: pololesk, predná doska: okoumé, zadná doska: sapele, luby: sapele, krk: mahagón, hmatník: orech, menzúra 380mm, šírka nultého podvalu 36mm
78,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OTG006e
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
ORTEGA RU5CE
Ukulele koncertné, nylonové struny, so snímačom a zabudovanou ladičkou, 18 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava: mat, predná doska: smrek, zadná doska: sapele, luby: sapele, krk: mahagón, hmatník: orech, menzúra 380mm, šírka nultého podvalu 36mm
125,99 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OTG006k
Stagg US GRASS - Ukulele Varianty
4,0
Stagg US GRASS
Ukulele - sopránové, nylonové struny, 12 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava mat, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk nato, hmatník orech, menzúra 349 mm, balenie obsahuje obal
Super cena
33,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: STGGc10
5,0
VINTAGE VUK20N
Ukulele - sopránové, nylonové struny, 12 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava pololesk, predná doska sapele, zadná doska sapele, luby sapele, krk sapele, hmatník palisander, menzúra 346 mm, šírka nultého podvalu 35 mm, balenie obsahuje ladičku a obal
58,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VTG006a
ORTEGA RUDAWN - Ukulele Varianty
5,0
ORTEGA RUDAWN
Ukulele koncertné, nylonové struny, 18 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava: pololesk, predná doska: okoumé, zadná doska: sapele, luby: sapele, krk: mahagón, hmatník: orech, menzúra 380mm, šírka nultého podvalu 36mm
81,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OTG006h
4,7
Ortega K2-SP
Ukulele sopránové, balenie obsahuje ladičku, obal a popruh, 12 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava: mat, predná doska: agathis, krk: okoumé, hmatník: špeciálny plast, menzúra 364mm
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OTG006o
4,7
Ortega K2-VP
Ukulele sopránové, balenie obsahuje ladičku, obal a popruh, 12 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava: mat, predná doska: agathis, krk: okoumé, hmatník: špeciálny plast, menzúra 364mm
69,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OTG006r
5,0
Henry's HEUKE20A-C01
Ukulele - koncertné, nylonové struny, 18 pražcov, celomasívny korpus, povrchová úprava mat, predná doska koa, zadná doska koa, luby koa, krk koa, hmatník orech, menzúra 250 mm, šírka nultého podvalu 35 mm
67,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HENuk03
Stagg US OCEAN modré - Ukulele Varianty
4,0
Stagg US OCEAN modré
Ukulele sopránové, balenie obsahuje obal, nylonové struny, 12 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava: lesk, predná doska: lipa, zadná doska: lipa, luby: lipa, krk: nato, hmatník: orech, menzúra 349mm
30,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: STGGc10b
ORTEGA RFU11Z
Ukulele - koncertné, nylonové struny, 18 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava mat, predná doska zebrawood, zadná doska zebrawood, luby zebrawood, krk mahagón, hmatník orech, menzúra 380 mm, šírka nultého podvalu 36 mm, balenie obsahuje obal
98,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OTG006f
CASCHA EH 3953 Soprano Limewood Ukulele Sada
Ukulele sopránové, balenie obsahuje obal, 12 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava: mat, predná doska: lipa, zadná doska: lipa, luby: lipa, krk: lipa, hmatník: tech wood, menzúra 340mm, šírka nultého podvalu 35mm
35,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CASCH014a
Stagg US NIGHT - Ukulele Varianty
3,0
Stagg US NIGHT
Ukulele - sopránové, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk nato, hmatník orech, menzúra 349 mm, balenie obsahuje obal
35,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: STGGc13l
3,0
Gilmour Concert Classic
Ukulele - koncertné, celomasívny korpus, povrchová úprava mat, predná doska smrek, zadná doska mahagón, luby mahagón, krk okoumé, hmatník orech
59,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: GILMd02
CASCHA HH 2026 Soprano Mahogany Ukulele Sada
Ukulele sopránové, balenie obsahuje obal, nylonové struny, vrstvený korpus, povrchová úprava: mat, predná doska: mahagón, zadná doska: mahagón, luby: mahagón, hmatník: palisander
46,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CASCH009
Stagg US VIOLET - Ukulele Varianty
3,0
Stagg US VIOLET
Ukulele - sopránové, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk nato, hmatník orech, menzúra 349 mm, balenie obsahuje obal
38,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: STGGc13m2
Woodi WU-21F4(WH) - Ukulele Varianty
Woodi WU-21F4(WH)
Ukulele sopránové, 12 pražcov, korpus zo špeciálneho plastu, povrchová úprava: mat, predná doska: špeciálny plast, zadná doska: špeciálny plast, luby: špeciálny plast, krk: špeciálny plast, hmatník: špeciálny plast
Cenová bomba
28,39 € Ušetríte 8,61 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WODa04
CASCHA HH 2026E Soprano Mahogany Ukulele Sada EQ
Ukulele sopránové, balenie obsahuje obal, nylonové struny, so snímačom a zabudovanou ladičkou, 16 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava: mat, predná doska: mahagón, zadná doska: mahagón, luby: mahagón, hmatník: palisander
71,80 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CASCH009a
CASCHA HH 2035 Concert Mahogany Ukulele Sada
Ukulele - koncertné, nylonové struny, vrstvený korpus, povrchová úprava mat, predná doska mahagón, zadná doska mahagón, luby mahagón, hmatník palisander, balenie obsahuje obal
58,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: CASCH008
BAMBOO Sky 23
Ukulele - koncertné, 18 pražcov, vrstvený korpus, povrchová úprava mat, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk okoumé, hmatník orech, menzúra 385 mm, šírka nultého podvalu 35 mm, balenie obsahuje obal
Zľavnené -4 %
66,90 € 69,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: BMBs23
Stagg US-30
Ukulele - sopránové, predná doska sapele, zadná doska sapele, luby sapele, krk mahagón, hmatník orech, menzúra 349 mm, balenie obsahuje obal
Zľavnené -7 %
37,90 € 40,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: STGGc13o
Woodi WU-21F7(BK) - Ukulele Varianty
Woodi WU-21F7(BK)
Ukulele sopránové, 12 pražcov, korpus zo špeciálneho plastu, povrchová úprava: mat, predná doska: špeciálny plast, zadná doska: špeciálny plast, luby: špeciálny plast, krk: špeciálny plast, hmatník: špeciálny plast
37 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WODa05
Henry's HEUKE50P-C01
Ukulele - koncertné, nylonové struny, 18 pražcov, celomasívny korpus, povrchová úprava mat, predná doska mahagón, zadná doska mahagón, luby mahagón, krk mahagón, hmatník orech, menzúra 250 mm, šírka nultého podvalu 35 mm
88,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: HENuk05

Ukulele

audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
Kompresia zvuku využíva to, že sa ľudské ucho nechá celkom ľahko oklamať. Ako sa kompresia zvuku prejavuje, v akých prípadoch je užitočná a kedy je lepšie sa jej radšej vyhnúť?
4K televizeDirect LED: Čo to je a ako funguje? Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Láka vás zahrať si na klavír, gitaru alebo bicie? Kvôli tomu si hneď nemusíte kupovať hudobný nástroj. Stiahnite si aplikáciu a vyskúšajte hru na virtuálny hudobný nástroj, online ladičku, looper či syntetizátor.
Hráte na gitaru či ukulele a hľadáte hudobnú inšpiráciu? V článku nájdete tipy na hudobné príručky (spevníky, školy hry), ale aj odkazy na internetové stránky, kde je možné nájsť akordy na gitaru či výukové videá zadarmo. Inšpirovať sa môžete aj naším zoznamom...
Viac článkov Všetky články

Ukulele

V kategórii Ukulele máme práve teraz na Alza.sk celkom 172 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné ukulele Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie ukulele Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie ukulele Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii ukulele recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií