Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Vitamíny

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Druh vitamínu
Betakarotén
(2)
Multivitamín
(51)
Vitamín A
(5)
Vitamín B
(45)
Vitamín C
(68)
Vitamín B
B1 (tiamín)
(2)
B12 (kobalamín)
(2)
B2 (riboflavín)
(1)
B3 (niacín)
(2)
B6 (pyridoxín)
(27)
Forma horčíka
Citrát
(20)
Bisglycinát
(20)
Oxid horečnatý
(10)
Malát
(6)
Uhličitan horečnatý
(2)
Účinok
Na posilnenie imunity
(177)
Na únavu a vyčerpanie
(162)
Na stres a nervy
(40)
Na kosti a kĺby
(24)
Pre krásnu pleť
(16)
Pre časť tela
Kostičky
(74)
Zuby
(44)
Svaly
(34)
Mozog
(28)
Pleť
(24)
Pre koho
Pre dospelých
(274)
Pre deti
(74)
Pre tehotné
(17)
Pre dojčiace
(12)
Pre seniorov
(22)
Pre batoľatá
(1)
Počet tabliet/kapsúl
1
290
-
Vlastnosti
Bez éčok
(8)
Bez laktózy
(8)
Bez lepku
(20)
Bez palmového oleja
(7)
Bez pridaného cukru
(13)
Najnovšie objednávky

Dostatočné množstvo vitamínov je nevyhnutné pre správnu funkciu nášho tela, regeneráciu svalov aj činnosť nervovej sústavy. Ako sa vyznať v širokej ponuke týchto ponúkaných produktov, ktoré konkrétne prvky patria medzi najdôležitejšie, aký majú vitamíny prínos a čo všetko dokážu ovplyvniť? Čítajte ďalej a my vám poradíme.

Pokračovať

Prečo sú vitamíny pre náš organizmus nevyhnutné?

Náš organizmus si vo väčšine prípadov vitamíny nevie vyrobiť, výnimku však tvorí vitamín D, ale len za určitých podmienok. Z tohto dôvodu je potrebné ich prijímať v strave. V prípade, že strava nie je dostatočne pestrá alebo je naše telo vyčerpané úrazom, chorobou alebo počas tehotenstva, rastu a podobne, je potrebné tieto mikroživiny do tela pravidelne dopĺňať a na to slúžia doplnky stravy.

Čo sú vitamíny a aký je ich význam

Každý vitamín zohráva v našom tele svoju nezastupiteľnú úlohu a zároveň sa vzájomne dopĺňajú. 

  • Všetky vitamíny sú nevyhnutné na udržanie mnohých telesných funkcií a výstavbu nových tkanív. 
  • Pri ich dostatočnom množstve máme pevné kosti a dobre sa nám hoja rany.
  • Spomaľujú degeneratívne prejavy starnutia a sú schopné posilňovať a obnovovať imunitné reakcie organizmu.
  • V neposlednom rade vitamíny pôsobia ako prevencia najrôznejších ochorení. 

i

Ako vôbec vzniklo slovo vitamín?

Slovo vitamín zaviedol ich objaviteľ – poľský biochemik Kazimierz Funk. Ten sa po objavení prvého vitamínu B1 v roku 1912 domnieval, že aj ostatné obsahujú aminokyseliny, a preto zlúčil slová vita (z latinského život) a amin. Neskôr sa však ukázalo, že nie každý vitamín obsahuje aminokyselinu, názov sa ale ujal a pretrval až do dnešnej doby.

Koľko vitamínov potrebuje ľudské telo?

Nedostatočné množstvo vitamínov v organizme sa prejavuje jeho poruchami, ktoré môžu vyústiť až do vážnych ochorení. Na druhej strane však pri nadbytočnom príjme niektorého z nich môže dôjsť k predávkovaniu alebo hypervitaminóze. Vždy preto dodržujte odporúčanú dennú dávku (DDD) uvedenú na obale výrobku.

Odporúčaná denná dávka vitamínov záleží hlavne na vašej strave. Ak si nie ste istí, čo presne vášmu telu chýba, opýtajte sa radšej svojho lekára alebo nutričného experta a nechajte si predpísať vitamíny na mieru.

Vitamíny sú dostupné v najrôznejších formách

Vitamíny sú na trhu dostupné v rôznych formách, takže si môžete zvoliť tú, ktorá vám bude najviac vyhovovať. 

  • Kvapky alebo tekuté prípravky sa jednoduchšie prehĺtajú a je možné ich tiež dávkovať podľa individuálnych potrieb. 
  • Prášok a vitamíny v ňom obsiahnuté si môžete pridať napríklad do svojich obľúbených jedál alebo nápojov. 
  • Tablety patria medzi najklasickejšie formy a sú primárne určené pre dospelých.
  • Kapsuly obsahujúce vitamíny je možné konzumovať vcelku alebo sa prášok vo vnútri kapsuly môže primiešať do jedla. 
  • Tobolky skrývajú vitamíny v rozpustnom balení. Niektoré ale možno otvoriť a vysypať pre ľahšiu konzumáciu.
  • Želé vitamín je veľmi mäkký a stačí ho ľahko pohrýzť a prehltnúť. Je preto vhodný pre dospelých aj deti.

Vitamíny

Vitamínové nápoje si často môžete zaobstarať v rôznych veľkostiach. Záleží iba na vás, ktorá vám bude vyhovovať viac.

Aké veľké balenie vitamínov zvoliť?

Podľa formy vitamínu sa môže obsah udávať v kusoch, gramoch alebo mililitroch. Pred kúpou sa určite zamyslite, koľko členov bude vitamíny užívať a ako často. Vitamíny majú podobne ako potraviny minimálny dátum spotreby a potom strácajú svoju účinnosť. Obstaraním príliš veľkého balenia tak môžete plytvať peniazmi.

Najdôležitejšie vitamíny pre telo a ich rozdelenie

Vitamíny je možné rozdeliť do dvoch skupín, podľa toho, či sú rozpustné vo vode (hydrofilné), alebo v tukoch (lipofilné). Tie, ktoré sú rozpustné vo vode, teda B a C, nevydržia v organizme príliš dlho a dostanú sa z neho preč močom, preto nie je možné predávkovať sa nimi. Na druhej strane, vitamíny A, D, E a K patria do skupiny, ktorú poznáme ako vitamíny rozpustné v tukoch a naše telo si z nich môže robiť zásoby pre prípad, že by ich v budúcnosti malo nedostatok.

Vitamíny - potraviny

Pestrá a vyvážená strava je základným predpokladom na to, aby vaše telo malo k dispozícii všetky dôležité vitamínové doplnky.

Vitamín A pre zdravé oči aj vzhľad vašej pokožky

Vitamín A alebo retinol je kľúčový pre činnosť pohlavných žliaz a zdravý vzhľad pokožky, pleti aj očí. Pokiaľ je ho v organizme málo, má to vplyv na zrak, zhoršenú imunitu alebo oneskorený rast. Vitamín A je najviac obsiahnutý napríklad v pečeni morských rýb, vaječných žĺtkoch, masle, syroch alebo plnotučnom mlieku. Z ovocia a zeleniny je to potom špenát, mango, mrkva, melón či marhule. 

Vitamín B podporí vašu nervovú sústavu aj fungovanie metabolizmu

Vitamín B je súbor niekoľkých zložiek, ktoré nesú označenie B1 – B12. Sú nevyhnutné pre správne fungovanie metabolizmu, nervového systému aj štítnej žľazy. Pri jeho nedostatku sa môžeme stretnúť s nepríjemnými príznakmi ako je vypadávanie vlasov, nadmerná únava alebo zvýšený výskyt ekzémov. Naše telo sa tiež horšie vyrovnáva so zápalmi. Vitamín B sa nachádza napríklad v hydine, hovädzom aj bravčovom mäse, tvarohu, mlieku, kukurici, fazuli alebo banánoch. 

Na čo sa špecializujú jednotlivé vitamíny B?

Vitamíny B-komplexu delíme na 8 druhov, z ktorých sa každý nachádza v iných potravinách, má iné funkcie a jeho nedostatok sa prejavuje odlišnými symptómami. V tabuľke sa pozrieme na tie hlavné rozdiely vitamínov skupiny B.

Vitamín Zdroj Funkcia Symptómy hypovitaminózy
B1 Bravčové mäso, ryby, celozrnné pečivo, orechy, pečeň a pomaranče Správne fungovanie metabolizmu, CNS a psychickej rovnováhy Nesústredenosť, strata chuti do jedla, únava, mravčenie končatín až choroba beri-beri
B2 Kravské mlieko, čisté jogurty, vajcia, huby, hovädzia pečeň Získava energiu zo živín a dohliada na funkcie CNS, pokožku, oči, sliznice Poruchy kože a ústnej sliznice, boľavé ústne kútiky, tvorba akné, svrbivé oči
B3 Hovädzia pečeň, kuracie prsia, ryby, orechy, strukoviny, vajcia Pozitívny vplyv na metabolizmus, bunky, DNA, CNS a kožu Kožné vyrážky, poruchy trávenia, choroba pellagra
B5 Hovädzia pečeň, huby shitake, slnečnicové semienka, kuracie prsia, tuniak, avokáda Tvorba nových koenzýmov A, bielkovín a tukov Únava, podráždenosť, otupené chodidlá a dlane, kŕče
B6 Cícer, hovädzia pečeň, ryby, kuracie prsia, zemiaky, banány, obohatené cereálie Podpora celkovej imunity a mozgových funkcií, rozklad sacharidov a tukov Oslabená imunita, popraskané pery, opuchnutý jazyk, pocity zmätenia a depresie
B7 Pečeň, obličky, vajcia, ryby, mäso, slnečnicové semienka Tvorba mastných kyselín, podpora zdravých vlasov, kože a nechtov Depresia, vyrážky na tvári, vypadávanie vlasov a ochlpenia
B9 Hovädzia pečeň, špenát, kapusta, kel, brokolica špargľa, ružičkový kel Replikácia DNA, metabolizmus vitamínov a amino kyselín, riadne delenie buniek Slabosť, bolesti hlavy, jazyka a úst, zmeny na koži, vo vlasoch a nechtoch
B12 Hovädzia pečeň, mušle, ryby, mäso, kravské mlieko, jogurty, syry, vajcia Tvorba červených krviniek, metabolizmus bielkovín a tukov, mozgové funkcie Chudokrvnosť, únava, bledosť, slabosť, neurologické poruchy a depresia

i

Označenie B-komplex znamená, že ponúkaný prípravok obsahuje niekoľko vitamínov skupiny B, pričom každý z nich má špecifický prínos pre ľudský organizmus a je nevyhnutný pre správne fungovanie metabolizmu.

Vitamín C je číslo jedna pri budovaní obranyschopnosti

Vitamín C, ktorý nesie chemický názov kyselina askorbová, je veľmi dôležitý pre správnu funkciu imunitného systému a podporuje odolnosť organizmu proti infekciám. Jeho nedostatok sa prejavuje práve zhoršenou imunitou či únavou a zmenou nálad. Vitamín C je bohato zastúpený v potravinách ako sú jahody, kapusta, pomaranč a citrón. 

Viaceré štúdie preukázali, že konzumácia vitamínu C počas choroby a prechladnutia skracuje trvanie a zmierňuje sprievodné symptómy ochorenia. 

Vitamín D má za úlohu vyživiť vaše kĺby a kosti

Vitamín D je v bežných potravinách pomerne vzácny. Jeho najbohatším zdrojom je pôsobenie ultrafialového žiarenia. Nedostatkom Déčka trpia predovšetkým dojčatá, malé deti a starší ľudia. Pri jeho deficite dochádza k oslabeniu kostry, svalov, ale aj celého imunitného systému. Vitamín D má vplyv aj na psychické zdravie človeka. V bežných potravinách je zastúpený v rybách (tuniak, sardinky, makrela, losos), tiež vo vaječnom žĺtku, masle a mäse. 

Vitamíny

Zdrojom vitamínu D je slniečko. Pri nedostatku slnečného žiarenia je dôležité ho pravidelne dopĺňať.

i

Vedeli ste, že...

pre správnu činnosť vitamínu D je dôležité aj magnézium alebo horčík? Pokiaľ je hladina horčíka v krvi príliš nízka, telo nedokáže Déčko absorbovať a zostane v tele neaktívne.

Vitamín E sa postará o správnu funkciu srdca

Vitamín E je výborným pomocníkom pri rekonvalescencii ochorení srdca alebo svalov. Používa sa tiež pri liečbe kožných chorôb, popálenín a jaziev. Celkovo dodáva energiu a chuť do života. Jeho nedostatok spôsobuje poruchy nervového pôvodu a krvotvorby. Vitamín E sa nachádza vo všetkých druhoch listovej zeleniny, rastlinných olejoch, kukurici, vajciach, syroch, hrachu, fazuli alebo špenáte. 

Vitamín K nielen pre silné a zdravé zuby a kosti

Vitamín K je dôležitý pre správnu zrážanlivosť krvi a funkciu pečene. Je preto vhodný pre tých, ktorí často krvácajú z nosa, trpia silným menštruačným krvácaním alebo vnútorným krvácaním. Väčšie množstvo vitamínu K potrebujú aj ľudia, ktorí užívajú antibiotiká a osoby trpiace poruchou vstrebávania tukov či ochorením pečene. Hojne sa vyskytuje v zelenom ovocí a zelenine, hovädzej pečeni, zelenom čaji, masle a syroch. 

i

Pri užívaní antibiotík často dochádza k narušeniu črevnej mikroflóry, čo môže viesť k tráviacim problémom a rozvoju kvasinkovej infekcie. Preto k liečbe antibiotikami pridajte vhodné probiotikum.

Ďalšie dôležité doplnky stravy a vitamíny

  • Betakarotén patrí do skupiny karotenoidov a vzniká z neho vitamín A. Ide o významný antioxidant, ktorý napomáha s neutralizáciou škodlivých voľných radikálov vznikajúcich v dôsledku pôsobenia UV žiarenia.
  • Multivitamíny sú kombinované výživové doplnky obsahujúce väčšie množstvo základných vitamínov a často aj minerálov. Kľúčovým parametrom na posudzovanie ich správneho zloženia je obsah účinných látok. 
  • Vitamíny pre deti sú nevyhnutné predovšetkým v prvých mesiacoch ich života. Spočiatku sú kľúčové zložky D a K, neskôr je vhodné podporiť detskú imunitu Céčkom a celkovo správny rozvoj organizmu riadi Béčko.
  • Vitamíny na kĺby podporujú správnu funkciu kĺbov, šliach a kostí. Zvyčajne obsahujú vitamín D a vápnik. 
  • Vitamíny na imunitu sú nevyhnutné na udržiavanie a posilnenie celkového imunitného systému, ktorý bojuje proti chorobám a infekciám. Často v nich nájdete vitamíny C, D a zinok.
  • Vitamíny proti únave potom bojujú s únavou a dodávajú telu energiu. Medzi kľúčové vitamíny a minerály v týchto komplexoch patria vitamíny B, železo a horčík, ale aj ďalšie.

i

Vitamíny nie sú jediné nevyhnutné živiny pre ľudské telo. Zabúdať by sa preto nemalo ani na minerály, medzi ktoré radíme napríklad horčík, zinok, železo, vápnik a ďalšie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých a pre deti a deti, forma bisglycinát, 90 kapsúl - 0,10 €/ks
8,89 €

2.
Vitamín C - kapsuly, 1000 mg účinné látky, 100 kapsúl, pre dospelých - Od 0,06 €/ks
Od 5,59 €

3.
Magnézium – tablety, pre pre dospelých, forma bisglycinát, 20 tabliet
2,39 €

Ďalšie najpredávanejšie
292 položiek
4,9 52×
Reflex Albion Magnesium, 90 kapsúl
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých a pre deti a deti, forma bisglycinát, 90 kapsúl - 0,10 €/ks
8,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref005
4,9 39×
Reflex Nexgen PRO multivitamín, 90 kapsúl
Multivitamín – kapsuly, 90 kapsúl, hmotnosť 81 g, určené pre pre dospelých - 0,23 €/ks
20,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref002
4,9 77×
Amix Nutrition Vitamín C 1000 mg, 100 kapslúl
Vitamín C - kapsuly, 1000 mg účinné látky, 100 kapsúl, pre dospelých - Od 0,06 €/ks
Od  5,59 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTami0001
4,9 10×
Nutrend Magneslife Strong, 20× 60 ml
Magnézium – tekutina, pre pre dospelých, forma citrát - 0,95 €/ks
Zľavnené -5 %
18,90 € 19,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11269
4,7 50×
GymBeam Multivitamín Vitality complex 120 tbl
Multivitamín – tablety, 120 tabliet, určené pre pre dospelých - 0,07 €/ks
8,20 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym147
4,9 25×
Nutrend MAGNESLIFE, 10× 25 ml, natural
Magnézium – tekutina, pre pre dospelých, forma citrát - 1,09 €/ks
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut11268
4,6 21×
GymBeam Multivitamín Yummies 60 kapsúl, orange lemon cherry
Multivitamín – sirup, určené pre pre dospelých - 0,07 €/ks
Zľavnené -18 %
4,19 € 5,09 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym145
4,1
GS Vápník horčík zinok Premium tbl. 100 + 30
Minerály – zinok na zdravé vlasy, nechty, pokožku, vápnik, horčík, vit. D3 a K na zdravé a silné kosti - 0,06 €/ks
Cenová bomba
7,20 € Ušetríte 3,70 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GSVAP060
4,8 21×
Amix Nutrition Ca + Mg + Zn, 100 tbl
Minerály – vápnik, horčík a zinok, 100 tabliet, bez príchuti - 0,11 €/ks
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTami0007
4,8 24×
Amix Nutrition B-Complex + vit.C, 90 tabliet
B-komplex – kapsuly, 90 kapsúl, určené pre Pre dospelých - 0,12 €/ks
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTami0008
4,7 37×
GymBeam Vitamín C 1 000 mg 20 tabliet
Vitamín C - tablety, 1000 mg účinné látky, 1250 % RHP, 20 tabliet, pre dospelých - 0,10 €/ks
1,90 €
Na sklade > 50 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym144
4,8 12×
GymBeam Vitamín D3+K1+K2 Forte 120 kapsúl
Vitamíny – kapsuly, určené pre Pre dospelých - 0,07 €/ks
Zľavnené -25 %
8,89 € 11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgym146
5,0
GreenFood Nutrition Multi VitaMin Chelate pre mužov 90 kapsúl
Multivitamín – kapsuly, 90 kapsúl, určené pre pre dospelých - 0,11 €/ks
9,70 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0040
4,8
TEREZIA MAGNESIUM + vitamín B6 a medovka 30 kapsúl
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých, forma hydroxid horečnatý, 30 kapsúl - 0,10 €/ks
3,10 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TERVIT648
4,8
GreenFood Nutrition Vitamín C 1 000 mg + Extrakt zo šípok 60 kapsúl
Vitamín C - kapsuly, 1000 mg účinné látky, pre dospelých - 0,13 €/ks
7,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0074
4,8 18×
GreenFood Nutrition Magnézium Chelát 90 kapsúl
Magnézium – kapsuly, pre pre dospelých, forma bisglycinát, 90 kapsúl - 0,18 €/ks
15,79 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0043
4,9 12×
GreenFood Nutrition Vitamín D3 60 kapsúl
Vitamín D – kapsuly, 60 kapsúl, určené pre Pre dospelých - 0,06 €/ks
3,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0032
4,9 22×
Nutrend Multivitamin Compressed Caps, 60 kapsúl
Multivitamín – kapsuly, 60 kapsúl, hmotnosť 70,7 g, určené pre pre dospelých - 0,22 €/ks
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnut0214
5,0
Reflex Vitamín D3, 100 kapsúl
Vitamín D – kapsuly, 100 kapsúl, hmotnosť 38 g, určené pre Pre dospelých - 0,06 €/ks
5,80 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref007
5,0
GreenFood Nutrition Zinok Chelát 60 kapsúl
Zinok – zinok, 60 kapsúl, bez príchuti - 0,06 €/ks
Zľavnené -10 %
3,40 € 3,79 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0064
5,0
GreenFood Nutrition Curcumin + Vitamín D3 60 kapsúl
Doplnok stravy – kapsuly, 60 kapsúl, určené pre Pre dospelých - 0,13 €/ks
Zľavnené -13 %
7,60 € 8,69 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0036
5,0
GreenFood Nutrition B-Komplex Lalmin 60 kapsúl
Vitamín B – vitamín B, 60 kapsúl, bez príchuti - 0,13 €/ks
7,60 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgfn0020
4,8 18×
GS Vitamín C1000 so šípkami tbl. 100 + 20
Vitamín C - tablety, 1000 mg účinné látky, 1250 % RHP, 120 tabliet, balenia 212,6 g, pre dospelých a pre seniorov - 0,08 €/ks
9,89 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GSVIT381
4,9 23×
Reflex Nexgen PRO + Digestive Enzymes 120 kapsúl
Multivitamín – kapsuly, 120 kapsúl, hmotnosť 98,2 g, určené pre pre dospelých - 0,25 €/ks
22,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTref100

Vitamíny

Vitamíny

V kategórii Vitamíny máme práve teraz na Alza.sk celkom 292 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vitamíny Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vitamíny Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vitamíny Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vitamíny recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií