Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Doprava a instalace TV zdarma

Gramofóny

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Klasický
(79)
HiFi
(82)
Pre DJ
(10)
Predzosilňovač
Vstavaný s možnosťou vypnutia
(42)
Bez predzosilňovača
(41)
Náhon
S ramienkom
(183)
Prehrávané médiá
CD
(11)
Kazeta
(6)
LP
(219)
SD karta
(10)
USB flash disk
(44)
Rýchlosť otáčok (ot./min)
33,3
(221)
45
(221)
78
(130)
Pripojenie
S RCA výstupom
(187)
Jack 3,5mm výstup
(68)
(43)
AUX vstup
(21)
Typ prenosky
Piezoelektrická (keramická, kryštálová)
(80)
Elektromagnetická (MM/MC)
(104)
Farba
Béžová
(14)
Biela
(23)
Čierna
(122)
Červená
(4)
Fialová
(3)
Hnedá
(64)
Modrá
(6)
Oranžová
(1)
Ružová
(1)
Strieborná
(16)
Sivá
(6)
Zelená
(4)
Zlatá
(2)
Žltá
(1)
Najnovšie objednávky

Ak sa vám páčia gramofóny a pomýšľate na to, že by ste si jeden kúpili, potom by ste si mali položiť nasledovnú otázku: chcete na ňom iba prehrávať dosky, alebo si užívať naozaj kvalitný zvuk? Ak zvolíte druhú možnosť, určite by ste nemali kupovať ako modely pod 150 €, tak ani multifunkčné gramofóny s reproduktormi. Na čo sa ďalej pri výbere sústrediť? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Čo je gramofón a na čo slúži?

Gramofón je mechanický hudobný prehrávač, ktorý číta pomocou ramienka s ihlou analógový záznam z drážok vytlačených do vinylových platní. Nedigitalizovaný zvuk je plnší a teoreticky by ste nemali spoznať rozdiel medzi ním a živou hudbou. Tomu môže brániť iba nedokonalý prenos mechanických kmitov po súčiastkach. Preto, ak túžite po ničím nerušenom počúvaní, je lepšie si priplatiť za kvalitné gramofóny, ktoré vás odmenia úžasným výkonom a malebným zvukom.

Aký gramofón si môžete zaobstarať?

Prvou predstavou mnohých ľudí môže byť starožitný retro gramofón s trúbkou. Tento prehrávač platní však rovnako, ako všetko okolo nás, prešiel od doby svojho vzniku mnohými premenami. Moderný gramofón však dokáže oveľa viac, než len vyčarovať zvuk z vinylových platní. 

Chýba vám gramofónová platňa vášho obľúbeného interpreta? Potom zavítajte do sekcie vinylové platne a LP dosky.

Moderné gramofóny

Moderné gramofóny sa v dnešnej dobe vyrábajú s mnohými zaujímavými funkciami. Dokážu prehrať hudbu aj z iných médií, ako sú vinylové platne. Niektorých ľudí môže potešiť napríklad gramofón s CD prehrávačom, iných zase modely s možnosťou pripojenia bezdrôtových slúchadiel.

Gramofón s reproduktormi (všetko v jednom)

Gramofóny s reproduktormi a zabudovaným zosilňovačom sa hodia skôr pre nenáročných poslucháčov. Okrem prehrávania vinylových platní bývajú tiež vybavené doplnkovými funkciami, ako sú napríklad FM rádio, budík alebo hodiny, a niekedy sú uložené v kufríku, aby bolo zaistené ich jednoduchšie prenášanie.

Kufríkové gramofóny vás môžu sprevádzať na cestách. 

HiFi gramofóny

HiFi gramofóny majú jednoduchý čistý dizajn. Spravidla umožňujú vymeniť prenosku podľa vašich preferencií a tiež prehrávajú hudbu lepšie, než zariadenia typu „všetko v jednom“. Musíte k nim však ešte dokúpiť reproduktory, prípadne zosilňovač či receiver. V prípade, že chcete HiFi gramofón počúvať na slušnej úrovni z viackanálového AV receivera, potom sa poobzerajte po prístroji od 700 eur. K zosilňovaču alebo receiveru ľahko pripojte akékoľvek pasívne reproduktory.

i

V prípade, že máte záujem len o vinylový prehrávač, budú k nemu vhodným riešením aktívne reproduktory. Ku gramofónu vo väčšine prípadov dokážu prijímať signál len z jedného ďalšieho zdroja, čo môže byť limitujúcim faktorom pri budúcom rozširovaní HiFi zostavy.

Gramofóny pre dídžejov

Gramofóny pre dídžejov sú vyhotovené tak, aby zniesli náročné zaobchádzanie. Základom je priamy náhon a motor so silným krútiacim momentom. Tento prehrávač platní maximálne využijete v prípade, že si k nemu zaobstaráte aj mixážny pult, ku ktorému následne pripojíte štúdiové monitory.

Retro prehrávač platní
Gramofón so zosilňovačom

Prehrávač na platne s reproduktorom
HiFi gramofón

DJ gramofón na platne
Gramofón pre dídžeja

Retro gramofóny

Retro gramofóny majú okrem prehrávania hudby jeden úžasný benefit, ktorý s nimi ide ruka v ruke. Ide totiž o skutočne jedinečný interiérový doplnok. Vaša chodba či obývačka sa s jedným z nich okamžite stane mimoriadne štýlovou a zaručene nadchne nejedného návštevníka. Staré gramofóny s trúbkou všetci dobre poznáme aj z rozprávok či z klasických filmov.

Retro gramofóny na kľučku s trúbkou vás vrátia späť v čase do minulého storočia a počúvanie hudby tak nadobudne úplne iný, priam až magický rozmer.

Ako funguje gramofón na kľučku?

Ako obyčajný, tak aj kufríkový gramofón na kľučku funguje na rovnakom mechanickom princípe. Otáčaním kľuky sa natiahne pružina, ktorá následne roztáča vinylovú platňu.

Gramorádio, čiže gramofón s rádiom

Staré gramorádio, čiže rádiogram by ste našli v pivnici či na povale nejednej domácnosti. Kedysi išlo o veľmi populárny prístroj. Gramorádiá dokážu okrem vinylových platní zachytávať aj stanice FM rádia.

Stále si neviete rady s výberom? Prečítajte si náš návod ako vybrať gramofón.

Gramofónové zostavy

V ponuke nájdete tiež gramofónové zostavy, ktoré obsahujú nielen samotný prehrávač, ale aj pokročilú vežu s veľkým množstvom funkcií a možností alebo výkonné reproduktory, ktoré k celej zostave skvele pasujú. Nebudete si tak musieť lámať hlavu s kompatibilitou jednotlivých komponentov.

Ako sa ovláda gramofón?

Gramofón môže mať tri druhy ovládania:

  1. Manuálne ovládanie ponechá začiatok aj ukončenie prehrávania na vás. Gramofón sa nevypne ani na konci dosky a otáča sa, až dokým ho nevypnete. Tento systém využívajú drahé HiFi prístroje.
  2. Poloautomat sa na konci dosky buď vypne, alebo sa zodvihne ramienko, prípadne sa ramienko gramofónu vráti do základne. Na vás zostáva už teda len spustenie prehrávania a položenie ramienka na dosku.
  3. Automat po vložení dosky spustí stlačením tlačidla prehrávanie a gramofón už všetko zariadi za vás. Niekedy je k dispozícii aj funkcia „repeat“ pre automatické opakovanie celej strany dosky.

Gramofónová prenoska

Prenoska sa stará o rekonštrukciu zvuku z drážky dosky. Je jednou z najdôležitejších súčastí gramofónu a jej kvalita sa priamo prejavuje vo výslednom zvuku. Pri výbere alternatívnej prenosky je nutné vždy dodržať rozsah hmotnosti a prítlaku pre konkrétnu ramienko.

Hľadáte náhradné prenosky či ihly? Pozrite sa do sekcie príslušenstvo pre gramofóny.

Piezoelektrická prenoska

Piezoelektrická prenoska (keramická/kryštálová – do 20 eur) je najčastejšia u gramofónov typu „všetko v jednom“ a veľmi lacných riešení. Ponúka však nižšiu zvukovú kvalitu (frekvenčný rozsah približne 50 – 10 000 Hz) v porovnaní s MM/MC. Vyžaduje tiež až trojnásobne väčší tlak hrotu, čím zvyšuje opotrebovanie dosky. Niekedy je navyše fixne spojená s ramienkom, čo znemožňuje výmenu v prípade poničenia prenosky.

Elektromagnetická prenoska

Elektromagnetická prenoska (MM/MC – od 20 eur) je lepším variantom. Najpoužívanejšia je MM (s pohyblivým magnetom), ktorá ponúka výborné zvukové vlastnosti pri priaznivej obstarávacej cene a pokrýva aj širší frekvenčný rozsah než CD (cca 20 – 20 000 Hz). Variant MC (s pohyblivou cievkou) je určený pre „fajnšmekrov“ a zvukový prínos je poznať iba so špičkovým predzosilňovačom a zodpovedajúcou HiFi zostavou v cene stoviek eur.

i

Frekvenčný rozsah prenosky udáva, aké frekvencie (kmitočty) dokáže prenoska sňať z drážky gramofónovej platne a následne ich odovzdať zosilňovaču či aktívnym reproduktorom. Mladý človek do 30 rokov počuje frekvencie v rozsahu 20 – 20 000 Hz, krajné frekvencie však počuje len veľmi potichu. S vyšším vekom sa tento útlm okrajov (basov/výšok) zväčšuje.

Gramofónový predzosilňovač

Elektromagnetické prenosky (MM/MC) vytvárajú zvukový výstup s napätím menším, než vyžaduje bežný analógový vstup. Preto musí byť medzi týmito typmi prenosiek a zosilňovačom ešte predzosilňovač. Ten musí vedieť spolupracovať s prenoskou osadenou v gramofónu. Všetky predzosilňovače dokážu zosilniť signál z prenosiek MM, kvalitnejšie potom aj z typu MC (predzosilňovač Phono MM/MC). Gramofóny s piezoelektrickou prenoskou predzosilňovač nepotrebujú.

Akým spôsobom môže byť riešený predzosilňovač gramofónu?

Predzosilňovač gramofónu môže byť riešený tromi spôsobmi.

  1. Gramofón s predzosilňovačom pripojíte k ľubovoľnému zosilňovaču, AV receiveru či aktívnym reproduktorom.
  2. Gramofón s vypínateľným predzosilňovačom umožňuje použitie externého predzosilňovača aj vstavaného v gramofónu. Predzosilnený výstup je označovaný „Line“ a neupravený signál prenosky „Phono“.
  3. Gramofón bez predzosilňovača je HiFi model. Pri takýchto sa počíta s použitím kvalitnejších stereofónnych zosilňovačov/receiverov so vstavaným predzosilňovačom či použitím samostatne predávaných predzosilňovačov najvyššej kvality.

Vinylový prehrávač: dual zosilňovač
Phono MM/MC

Prehrávač LP platní so zosilňovačom
Phono MM

LP prehrávač s reproduktormi
bez Phono

Aký typ náhonu pre gramofóny vybrať?

Náhon je dôležitý pre to, aby sa doska správne otáčala a gramofóny bezchybne fungovali.

  • Náhon remienkom využívajú gramofóny na domáce počúvanie. Nezáleží pri tom, či ide o cenovo dostupné modely, alebo HiFi výrobky. Ak je motor dokonale oddelený od šasi gramofónu (ideálne uložený úplne mimo tanier), prináša to výhodu minimálneho prenosu vibrácií na dosku. Remienok ale musíte raz za čas vymeniť.
  • Priamy (stredový motor) mávajú hlavne gramofóny pre dídžejov, kde je kvôli presnému riadeniu otáčok, silnému krútiacemu momentu a jemnému nastaveniu rôznych parametrov jediným použiteľným riešením. Nájdete ho aj u niektorých gramofónov na domáce počúvanie.

Zaujímajú vás lacné gramofóny? Vyskúšajte zoradenie podľa ceny.

Najpoužívanejšie rýchlosti otáčok a formáty vinylových platní

Všetky v súčasnosti vydávané dosky sú určené pre rýchlosť prehrávania 45 alebo 33,3 otáčok za minútu a obe tieto rýchlosti podporujú všetky gramofóny v našej ponuke. Rýchlosť prehrávania 78 ot./min vyžadujú iba staré šelakové platne, ktorých výroba skončila v 60. rokoch.

Priemer dosky Rýchlosť otáčok Typ
12" (30 cm) 33,3 ot./min 45 min LP (dlhohrajúca doska)
45 ot./min 12" single, maxi single
10" (25 cm) 33,3 ot./min LP (dlhohrajúca doska)
78 ot./min 3 min doska (*vyžaduje špeciálnu ihlu)
7" (17,5 cm) 45 ot./min Single
45 ot./min Rozšírený single (EP – extended play)

i

Ak gramofón podporuje rýchlosť 78 ot./min, neznamená to, že by ste mohli bez akejkoľvek zmeny púšťať dosky s rýchlosťou 33/45 a 75 ot./min. Vo väčšine prípadov na prehrávanie rýchlosťou 78 ot./min musíte zakúpiť a nainštalovať špeciálnu prenosku alebo minimálne vymeniť ihlu kvôli odlišnej šírke drážky vinylov.

Aké majú gramofóny ramienko?

To, aký typ ramienka majú gramofóny, hrá väčšiu úlohu než sa môže zdať.

  • Rovné ramienka držia dosky lepšie v drážke než tie zahnuté, v zvukovej kvalite za nimi však vo väčšine prípadov zaostávajú.
  • Zahnuté alebo dvojito zahnuté (esovité) ramienko umožňuje lepšie nastavenie snímacieho uhlu, výborne kopíruje drážku dosky a poskytuje lepší zvuk než rovné ramienko. U poškriabaných dosiek horšej kvality môže vyskočiť z drážky.

Hľadáte cenovo dostupnejšie gramofóny? Bazár ponúka rozbalený tovar za zaujímavé ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Technics SL-1500 čierny Na sklade 1 ks
Gramofón – moderný dizajn, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, priamy náhon, poloautomatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko, RCA výstup, slúchadlový výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, hmotnosť 9,9 kg, rozmery 169 × 453 × 372 mm (V׊×H), čierna farba
1 159 €

2.
Sony PS-LX310BT Na sklade > 5 ks
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, náhon remienkom, automatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko, Bluetooth, RCA výstup, hmotnosť 3,5 kg, rozmery 108 × 430 × 367 mm (V׊×H), čierna farba
289 €

3.
Thomson TT350 Na sklade 4 ks
Gramofón – moderný dizajn, vstavaný predzosilňovač s možnosťou vypnutia, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, klasický, náhon remienkom, automatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení podložka Slipmat, prevodník pre 45 ot./min a prevodník RCA, hmotnosť 2,65 kg, rozmery 119 × 387 × 345 mm (V׊×H), čierna farba
158,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
221 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,7 16×
Victrola VTA-270B hnedý
Gramofón – retro dizajn, drevený, s reproduktormi, s krytom, regulácia rýchlosti, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, Hi-Fi, náhon remienkom, automatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko, Bluetooth, rádio, RCA výstup, slúchadlový výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, hmotnosť 8,3 kg, rozmery 380 × 480 × 200 mm (V׊×H), hnedá farba
218,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VICT004a1a4
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Pro-Ject T1 BT Piano OM5e - Gramofón Varianty
5,0
Pro-Ject T1 BT Piano OM5e
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, odolný proti vibráciám, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, Hi-Fi, materiál taniera sklo, náhon remienkom, rovné ramienko, Bluetooth, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení kábel RCA, hmotnosť 3,8 kg, rozmery 100 × 415 × 335 mm (V׊×H), čierna farba
469,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PRO109a3a1
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Pro-Ject Debut Carbon Evo + 2MRed – High Gloss Black - Gramofón Varianty
5,0
Pro-Ject Debut Carbon Evo + 2MRed – High Gloss Black
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, regulácia rýchlosti, odolný proti vibráciám, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, klasický, priemer taniera 300 mm, materiál taniera kov, náhon remienkom, rovné ramienko, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení kábel RCA, hmotnosť 5,6 kg, rozmery 118 × 415 × 320 mm (V׊×H), čierna farba
581,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PRO104e1
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Technics SL-1210MK7 - Gramofón Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Technics SL-1210MK7
Gramofón – moderný dizajn, regulácia hlasitosti, odolný proti vibráciám, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, vhodné pre DJ, priemer taniera 332 mm, materiál taniera hliník, priamy náhon, jednoducho zahnuté ramienko, obojsmerný chod, RCA výstup, v balení podložka Slipmat, hmotnosť 9,9 kg, rozmery 169 × 453 × 372 mm (V׊×H), čierna farba
971,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: TECH002c
4,8 31×
Sony PS-LX310BT
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, náhon remienkom, automatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko, Bluetooth, RCA výstup, hmotnosť 3,5 kg, rozmery 108 × 430 × 367 mm (V׊×H), čierna farba
289 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JW103u2
4,6
Victrola VTA-240B hnedý
Gramofón – retro dizajn, drevený, s reproduktormi, s krytom, regulácia rýchlosti, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, Hi-Fi, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko, Bluetooth, rádio, RCA výstup, slúchadlový výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, hmotnosť 7,98 kg, rozmery 170 × 391 × 391 mm (V׊×H), hnedá farba
151,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VICT004a1a3
Technics SL-1500 strieborný - Gramofón Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4
Technics SL-1500 strieborný
Gramofón – moderný dizajn, odolný proti vibráciám, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, Hi-Fi, priemer taniera 332 mm, materiál taniera hliník, priamy náhon, poloautomatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko, RCA výstup, slúchadlový výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení kábel RCA, hmotnosť 9,9 kg, rozmery 169 × 453 × 372 mm (V׊×H), strieborná farba
Zľavnené -3 %
1 159 € 1 199 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TECH002e
4,4 44×
Sencor STT 212U
Gramofón – moderný dizajn, s reproduktormi, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, Hi-Fi, priamy náhon, rovné ramienko, Bluetooth, funkcia digitalizácie vinylov, rádio, MP3 prehrávač, slúchadlový výstup, hmotnosť 1,9 kg, rozmery 124 × 305 × 288 mm (V׊×H), čierna farba
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GK736fo8
Lenco LS-300 Wood - Gramofón Varianty
4,4 11×
Lenco LS-300 Wood
Gramofón – moderný dizajn, drevený, s reproduktormi, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko, Bluetooth, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení Pribalený AC adaptér, hmotnosť 7,8 kg, rozmery 350 × 152 × 438 mm (V׊×H), hnedá farba
214,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: WZ995a1a1
Lenco LS-10 Wood - Gramofón
Varianty
4,4 10×
Lenco LS-10 Wood
Gramofón – moderný dizajn, drevený, s reproduktormi, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, RCA výstup, slúchadlový výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, hmotnosť 2,2 kg, rozmery 318 × 103 × 329 mm (V׊×H), hnedá farba
Zľavnené -13 %
83,90 € 95,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WZ993a0a1
Denver VPL-120 black - Gramofón Varianty
3,8
Denver VPL-120 black
Gramofón – retro dizajn, kufríkový, s reproduktormi, s krytom, regulácia rýchlosti, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, klasický, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, automatické vypnutie, RCA výstup, v balení USB kábel, hmotnosť 2,2 kg, rozmery 105 × 350 × 250 mm (V׊×H), čierna farba
63,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DENV09b1
Pro-Ject Debut Carbon Evo + 2MRed – Satin Black - Gramofón Varianty
5,0
Pro-Ject Debut Carbon Evo + 2MRed – Satin Black
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, regulácia rýchlosti, odolný proti vibráciám, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, klasický, priemer taniera 300 mm, materiál taniera kov, náhon remienkom, rovné ramienko, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení kábel RCA, hmotnosť 5,6 kg, rozmery 118 × 415 × 320 mm (V׊×H), čierna farba
Zľavnené -1 %
579 € 586,20 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PRO104e2
DENON DP-300F premium silver - Gramofón Varianty
4,4 14×
DENON DP-300F premium silver
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, odolný proti vibráciám, vstavaný predzosilňovač s možnosťou vypnutia, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, Hi-Fi, materiál taniera hliník, náhon remienkom, automatické ovládanie, rovné ramienko, USB, automatické vypnutie, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, hmotnosť 6 kg, rozmery 122 × 434 × 381 mm (V׊×H), strieborná farba
306,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEN115b
DENON DP-450 USB White - Gramofón Varianty
4,5
DENON DP-450 USB White
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, so stojanom na platňu, regulácia rýchlosti, odolný proti vibráciám, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, Hi-Fi, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, esovité ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, automatické vypnutie, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, hmotnosť 5,8 kg, rozmery 132 × 414 × 342 mm (V׊×H), biela farba
517,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEN115h1
DENON DP-400 White - Gramofón Varianty
4,8
DENON DP-400 White
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, regulácia rýchlosti, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, Hi-Fi, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, esovité ramienko, automatické vypnutie, slúchadlový výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, hmotnosť 5,8 kg, rozmery 132 × 414 × 342 mm (V׊×H), biela farba
517,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DEN115g1
5,0
Audio-Technica AT-LP120XUSBSV
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, s elektronickou brzdou, nastavenie anti-skating, regulácia rýchlosti, regulácia hlasitosti, vstavaný predzosilňovač s možnosťou vypnutia, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, Hi-Fi, materiál taniera hliník, priamy náhon, esovité ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, RCA výstup, v balení prevodník pre 45 ot./min, USB kábel, Pribalený AC adaptér a kábel RCA, hmotnosť 8 kg, rozmery 142 × 452 × 352 mm (V׊×H), strieborná farba
Super cena
324,90 € Ušetríte 14,10 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ADT050y3
Crosley T150 - Black - Gramofón Varianty
4,5
Crosley T150 - Black
Gramofón – moderný dizajn, s reproduktormi, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, klasický, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, Bluetooth, RCA výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení podložka Slipmat a prevodník pre 45 ot./min, hmotnosť 4,9 kg, rozmery 300 × 405 × 90 mm (V׊×H), čierna farba
183,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CROSLa16
4,9 10×
Victrola Eastwood
Gramofón – retro dizajn, s reproduktormi, s krytom, regulácia hlasitosti, odolný proti vibráciám, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, Hi-Fi, materiál taniera hliník, priamy náhon, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, Bluetooth, RCA výstup, slúchadlový výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení prevodník RCA, hmotnosť 2 kg, rozmery 131 × 322 × 312 mm (V׊×H), béžová, čierna a hnedá farba
146,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VICT004a1a1e
5,0
Audio-Technica AT-LP3XBT
Gramofón – moderný dizajn, odolný proti vibráciám, vstavaný predzosilňovač s možnosťou vypnutia, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, Hi-Fi, materiál taniera hliník, náhon remienkom, automatické ovládanie, rovné ramienko, Bluetooth, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení kábel RCA, hmotnosť 5 kg, rozmery 128 × 435 × 374 mm (V׊×H), čierna farba
299,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ADT050x7a1
Pro-Ject T1 Piano OM5e - Gramofón Varianty
4,8
Pro-Ject T1 Piano OM5e
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, odolný proti vibráciám, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, Hi-Fi, materiál taniera sklo, náhon remienkom, rovné ramienko, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení kábel RCA, hmotnosť 3,8 kg, rozmery 100 × 415 × 335 mm (V׊×H), čierna farba
356,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PRO109a1a1
5,0
Audio-Technica AT-LP2X Grey
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, regulácia rýchlosti, vstavaný predzosilňovač s možnosťou vypnutia, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, Hi-Fi, materiál taniera hliník, náhon remienkom, automatické ovládanie, automatické vypnutie, RCA výstup, v balení podložka Slipmat a prevodník pre 45 ot./min, sivá farba
Zľavnené -4 %
220 € 229,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ADT050x8
4,0 13×
Crosley Voyager – Washed Blue
Gramofón – retro dizajn, kufríkový, s reproduktormi, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, Bluetooth, RCA výstup, slúchadlový výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, hmotnosť 4,16 kg, rozmery 140 × 295 × 360 mm (V׊×H), čierna a modrá farba
92,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CROSLa22
4,0 13×
Crosley Voyager - Burgundy Red
Gramofón – retro dizajn, kufríkový, s reproduktormi, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, Bluetooth, RCA výstup, slúchadlový výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení prevodník pre 45 ot./min, hmotnosť 2,9 kg, rozmery 140 × 295 × 360 mm (V׊×H), čierna a červená farba
92,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CROSLa20
4,3
Lenco LS-100WD
Gramofón – moderný dizajn, s reproduktormi, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, Bluetooth, automatické vypnutie, RCA výstup, slúchadlový výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení Pribalený AC adaptér, hmotnosť 3,98 kg, rozmery 100 × 340 × 320 mm (V׊×H), hnedá farba
138,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WZ993a0a5

Gramofóny

audioWalkmany a vojny o hlasitosť S masovým nástupom kaziet sa toho v hudobnom svete veľa premenilo. Magnetický záznam audia rozšíril možnosti reprodukcie hudby medzi bežných ľudí. V 20. rokoch minulého storočia sa objavili magnetofóny s oceľovými drôtmi, avšak v 30. rokoch prišla technológia...
Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
audioKompresia audia alebo ako oklamať ucho Kompresia zvuku využíva to, že sa ľudské ucho nechá celkom ľahko oklamať. Ako sa kompresia zvuku prejavuje, v akých prípadoch je užitočná a kedy je lepšie sa jej radšej vyhnúť?
Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Prechod na digitálny rozhlasový signál DAB vzbudzuje u čím ďalej viac poslucháčov obavy. Čo konkrétne DAB znamená? A čo jeho nástup prinesie? Nielen na tieto otázky vám v článku odpovieme. A čo s tým všetkým má čo robiť DAB+?
Viac článkov Všetky články

Gramofóny

V kategórii Gramofóny máme práve teraz na Alza.sk celkom 220 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné gramofóny Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie gramofóny Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie gramofóny Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii gramofóny recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií