-->
LEGO DOTS kreatívna súprava

Nechajte svoje deti tvoriť a vyjadriť, čo majú rady s radom LEGO® DOTS

Zaujímajú sa vaše deti o módu alebo majú rady nové výzvy v podobe originálneho tvorenia? Súpravy LEGO® DOTS sú ručne vyrábané stavebnice, ktoré po zábavnom zložení nájdu aj využitie ako boxy na tajné priania či prívesky na aktovku. Deti zapájajú nielen kreatívne myslenie a fantáziu, ale aj svoje pocity, nápady, vkus a sebavedomie v tom, čo sa im páči alebo akú majú náladu. Veľká ponuka stavebníc LEGO® DOTS im tak poskytne široké pole na vyjadrenie seba samého.

LEGO® DOTS – pestrofarebné doplnky pre nadšených chlapcov aj dievčatá

V pestrofarebnom svete plnom možností LEGO® DOTS na deti čakajú tvorivé dizajnérske boxy, módne náramky, ozdoby na tašky, ale aj veselé rámčeky, nášivky a mnoho vybavenia na školské potreby a poznámky. Máte doma malých dizajnérov alebo nápadité slečny návrhárky, ktoré sa chcú pochváliť originálnymi vecami, ktoré si sami vyrobili? LEGO® DOTS im ponúkne potrebné náčinie aj vybláznenie.

LEGO DOTS pre deti
LEGO DOTS tvorenie

LEGO® DOTS zamerané na tvorivých školákov a školáčky od 6 rokov

Detská predstavivosť nepozná medze, preto sú súpravy stavebníc radu LEGO® DOTS pripravené ponúknuť širokú škálu doplnkov, ktoré si obľúbia všetci bez rozdielu pohlavia, záujmov i zručností. Jednotlivé doplnky sa ľahko skladajú a majú pestrú škálu farieb i tvarov, ktoré potešia ako najmenších, tak aj veľkých školákov. Súpravy LEGO® DOTS preto tvoria skvelé darčeky, malé odmeny alebo osobité venovania pre kamarátov.

LEGO DOTS umenie pre deti

Modely LEGO® DOTS sú kompatibilné

Jednotlivé dieliky DOTS sú kompatibilné aj s ostatnými súpravami tohto radu. Dajú sa tak nekonečne prestavovať a vytvárať nové diela.

LEGO DOTS doplnky

Séria doplnkov k súpravám LEGO® DOTS

Každú stavebnicu LEGO® DOTS je tiež možné obohatiť veselými ozdobami, ktoré sa dokupujú zvlášť ku každému modelu či šperku.

LEGO DOTS náramok

Kvalitné spracovanie, ktoré rozvíja

Rovnako ako ostatné rady je aj LEGO® DOTS veľmi kvalitne spracované s ohľadom na rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti.

LEGO® DOTS: To nie je len hračka

S LEGO® DOTS sa vaše ratolesti takmer okamžite ponoria do farebného sveta plného zábavy a fantázie. Tieto súpravy neslúžia len na zábavné hranie, ale prinášajú aj množstvo výhod, ktoré vaše deti posunú vo vývoji o kus ďalej.

  • Posilňujú u detí sebavedomie.
  • Budujú ich tvorivé schopnosti.
  • Rozvíjajú fantáziu a kreativitu.
  • Deti môžu zapájať svoje pocity.
  • Prinášajú množstvo nápaditého hrania.

S LEGO® DOTS môžu deti ukázať svoje kreatívne ja

LEGO® DOTS je predovšetkým o kreativite vašich detí, pretože im vkladá do rúk prakticky neobmedzené možnosti, ako vyjadriť svoje ja pomocou farebných dielikov a zvoleného podkladu. Hotové výrobky je možné potom jednoducho kedykoľvek zmeniť tak, aby korešpondovali s aktuálnou detskou náladou či s obľúbeným štýlom.


Čo môžu deti tvoriť s LEGO® DOTS? Náramky patria k najobľúbenejším

LEGO® DOTS náramky patria medzi najobľúbenejšie, pretože oživia každé dievčenské aj chlapčenské zápästie. Tvorivé súpravy obsahujú predovšetkým prázdny LEGO® DOTS náramok (alebo viac náramkov) v rôznych farbách, ktorý deti zdobia farebnými doštičkami podľa vlastnej fantázie a tvorivosti. Súčasťou môžu byť aj ďalšie veselé doplnky.

Nemajú vaše ratolesti rady nudné a jednotvárne veci? Potom je pre nich ideálna LEGO® DOTS ozdoba na tašku, ktorá bude vďaka farebným dielikom veselá a oživí celý vzhľad.


Deti milujú LEGO® DOTS škatuľky, šperkovnice, rámčeky či prívesky

Okrem náramkov sa deťom určite zapáči aj LEGO® DOTS šperkovnica, škatuľka, rámček či prívesok.

  • LEGO® DOTS rámčeky sú ideálne pre všetkých malých milovníkov fotografií či rôznych obrázkov. Pomocou kreatívnej súpravy si môžu ratolesti vyzdobiť rôzne veľkosti rámčekov podľa svojej vôle.
  • LEGO® DOTS šperkovnica sa hodí pre všetky malé princezné, ktoré chcú mať všetky svoje poklady prehľadne na jednom mieste a vďaka zámku aj v bezpečí. Výsledný dizajn je plne v rukách detí.
  • LEGO® DOTS škatuľky predstavujú najrôznejšie stojančeky, zakladače alebo napríklad škatuľky na tajomstvá. Medzi najobľúbenejšie patrí stojanček na ceruzky LEGO® DOTS ananás alebo melón.

Pokiaľ sú vaše deti nad mieru kreatívne a farebné dieliky v danej súprave im ani za mak nestačia, tak im navyše kúpte LEGO® DOTS doplnky, ktoré obsahujú nielen ďalšie farebné dieliky, ale aj dieliky rôznych tvarov či motívov, vďaka čomu budú výtvory úplne originálne.