Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Okuliare na počítač

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Druh
Slnečné
(1)
Dioptrické
(134)
Na PC
(396)
UV ochrana
UV400
(269)
UVA
(10)
UVB
(66)
UVC
(2)
Slnečný filter/zatienenie
S0
(116)
UVB
(141)
Bez slnečného filtra
(105)
Farba rámika
Čierna
(239)
Červená
(68)
Modrá
(48)
Zlatá
(43)
Sivá
(28)
Vlastnosti skiel
Ochrana pred poškriabaním
(83)
Panoramatický výhľad
(2)
Polarizačné
(3)
Vodoodpudivá úprava
(3)
Vymeniteľné
(2)
Dioptrie
0
(53)
0,2
(46)
0,5
(27)
1
(34)
1,5
(26)
Najnovšie objednávky

Počítačové okuliare proti modrému svetlu ochránia vaše oči pred poškodením a vysychaním pri dlhom sedení pri monitore či televízore. Minimalizujú nežiaduce odlesky na displeji, zostrujú detaily a zvyšujú kontrast. Okuliare na PC sú určené na nosenie doma, vonku aj v kancelárii. Hoci najčastejšie ide o okuliare na PC bez dioptrií, vyberú si u nás aj zákazníci s chybami zraku. Ako správne vybrať toho pravého pomocníka pre vaše oči sa dočítate nižšie.

Pokračovať

Prečo používať okuliare proti modrému svetlu?

V dnešnej dobe, keď ľudia trávia denne celé hodiny pozeraním do obrazoviek počítačov a inteligentných zariadení, sa okuliare proti modrému svetlu stávajú nevyhnutným doplnkom na ochranu a podporu nášho zraku. Ešte kým sa zameriate na parametre zásadné pre výber toho pravého doplnku, možno vás zaujíma, na čo také okuliare na modré svetlo vlastne slúžia. Tu je niekoľko najväčších výhod a dôvodov, prečo by vám okuliare s modrým filtrom rozhodne nemali chýbať.

  • Ochrana proti modrému žiareniu: Okuliare filtrujú škodlivé svetlo z obrazoviek, znižujú riziko poškodenia zraku a zlepšujú vizuálne pohodlie.
  • Antireflexné filtre: Efektívne obmedzujú odlesky z obrazoviek a ďalších svetelných zdrojov, čo umožňuje ostrejšie videnie bez zbytočného napätia očí.
  • Predchádzajú podráždeniu a bolestiam hlavy: Minimalizujú vizuálny stres a podporujú dlhotrvajúcu koncentráciu bez nepríjemných vplyvov na zdravie.
  • Zmiernenie pocitu suchých očí:  Okuliare na modré svetlo filtrujú modré svetlo a redukujú odlesky, čím udržujú oči vlhšie a menej unavené.
  • Podpora spánku: Nosenie počítačových okuliarov vo večerných hodinách môže prispieť k lepšiemu spánku.

Okuliare s modrým filtrom znižujú expozíciu modrého svetla, ktoré môže narušiť produkciu melatonínu – hormónu dôležitého pre reguláciu spánkového cyklu. Toto opatrenie pomáha používateľom ľahšie zaspať a zlepšuje kvalitu ich spánku po práci na PC vo večerných hodinách.

Herné okuliare na PC

Herné okuliare k počítaču sú špeciálne vyvinuté predovšetkým pre hráčov počítačových hier. Žlté jantárové zorníky výrazne zvyšujú kontrast zvýšeným jasom a vizuálne zdôrazňujú detaily. Súpera v hre uvidíte v kratšom čase a dopomôžu vám tak k rýchlejšej a presnejšej reakcii. Herné PC okuliare zároveň pomáhajú znižovať únavu aj pri dlhých nočných herných seansách a nekonečnom sledovaní displeja.

Kancelárske okuliare na PC

Kancelárske okuliare k počítaču proti modrému svetlu sú špeciálne určené pre používateľov, ktorí pracujú významnú časť dňa na počítači. Číre zorníky neskresľujú výsledný obrazový vnem, minimalizujú škodlivé účinky spôsobované modrým žiarením obrazoviek počítačov a LED žiariviek a taktiež zmierňujú pocit sucha v očiach. Kancelárske PC okuliare s ochranou proti modrému svetlu tak uľahčujú prácu na počítači, a to nielen v kancelárii.

i

Okuliare proti modrému svetlu – dioptrické alebo nie?

V našej ponuke nájdete ako okuliare proti modrému svetlu bez dioptrií, tak s nimi, a to až do 4 dioptrií. Vyberie si tak u nás človek, ktorý okuliare bežne nenosí a chce len znížiť nároky na oči pri práci s počítačom, ako aj niekto, kto korekciu zraku vyžaduje. Nízky počet dioptrií (do 0,25) však môže bezpečne skúsiť aj niekto, kto okuliare bežne nenosí. Také dioptrické okuliare na počítač totiž môžu zaistiť ostrejší obraz.

Okuliare proti modrému svetlu na mieru si vyberú dámy, páni aj tí najmenší

Ak vyberáte okuliare proti modrému svetlu, je dôležité zvážiť, kto ich bude nosiť. V ponuke sú modely špeciálne dizajnované pre mužov, ženy aj deti. Dámske modely často zdobia farebné a tvarové štylizácie, zatiaľ čo pánske okuliare kladú dôraz na nerušivý dizajn. Detské okuliare sú navrhnuté s ohľadom na menšie rozmery hlavy a často obsahujú praktické prvky ako ochranu proti poškriabaniu. Unisex modely potom predstavujú flexibilné riešenie.

Dámske okuliare proti modrému svetlu

Okuliare proti modrému svetlu – dámske, ako už z označenia vyplýva, sú určené primárne pre ženy a zaujmú predovšetkým jemnejšou farebnou aj tvarovou štylizáciou. Tieto okuliare nájdete v lákavých zlatistých a ružových vyhotoveniach a sadnú vám k vášmu trendy outfitu rovnako dokonale ako značkové slnečné okuliare.

Pánske okuliare proti modrému svetlu

Okuliare proti modrému svetlu – pánske sú zamerané na mužskú časť zákazníkov. Vyznačujú sa predovšetkým nerušivým elegantným či športovým moderným dizajnom. Pánske PC okuliare nielen ochránia vaše oči, ale budú aj vkusným štýlovým doplnkom pre každého muža.

Detské okuliare proti modrému svetlu

Okuliare proti modrému svetlu – detské sa ľahko odlišujú konštrukčnými vlastnosťami, majú totiž menšie rozmery, tak aby sedeli na hlavu dieťaťa. Veľmi praktické sú sklá s ochranou proti poškriabaniu, vďaka ktorým budú okuliare proti modrému svetlu pre deti aj po dlhšej dobe používania plniť svoj účel, ako by boli nové.


Dámske okuliare s modrým filtrom
Dámske retro okuliare na modré svetlo

Pánske oranžové okuliare proti modrému svetlu
Pánske okuliare na modré svetlo

Detské okuliare proti modrému svetlu
Detské okuliare na modré svetlo

Unisex okuliare na PC

Unisex okuliare na PC sú dizajnovo navrhnuté tak, aby ich mohli nosiť ako páni, tak aj dámy. Umožňujú tak, aby si ich medzi sebou mohli rodiny požičiavať a neboli obmedzení štýlovými odlišnosťami. Okrem toho, vďaka svojmu neutrálnemu dizajnu, unisex ochranné okuliare k počítaču poskytujú pohodlné nosenie a efektívnu ochranu proti modrému svetlu pre každého, bez ohľadu na rodovú identitu.

Okuliare k PC s UV ochranou budú chrániť vaše oči aj pred slnečným žiarením. Tie najlepšie sklá s označením UV 400 zachytávajú až 100 % UV žiarenia. To sa skladá z troch zložiek – UVA (~95 %), UVB (~5 %) a UVC (minimum) – ktoré okuliare môžu filtrovať aj jednotlivo.

Okuliare na PC a ich sklá

Okuliare na PC disponujú kvalitnými sklami, ktoré nezriedka odolávajú aj poškriabaniu. Ako už bolo spomenuté, môžu byť vybavené aj dioptriami. Farba skiel ovplyvňuje efektivitu odbúravania modrého žiarenia a autentickosť obrazu. Jantárové sklá odbúrajú viac ako 60 % modrého žiarenia, zlepšujú vnímanie farieb a zvyšujú kontrast. Číre sklá zase ponúkajú tú výhodu, že neskresľujú vnímanie farieb a obrazu a sú tak vhodné na prácu.

i

Najviac modré svetlo pohlcujú sýtožlté, prípadne červené okuliare proti modrému svetlu. Tie už ale silne skresľujú vnímanie farieb a obrazu celkovo, a tak nie sú vhodné na každé využitie. Konkrétne percentá ochrany často nájdete na letáčiku k produktu.

Okuliare proti modrému svetlu a ich kľúčové vlastnosti

Ak vyberáte okuliare proti modrému svetlu, je dôležité zamerať sa na vlastnosti skiel, ktoré môžu výrazne ovplyvniť váš vizuálny komfort a ochranu očí. Sklá s rôznymi povrchovými úpravami a funkciami ponúkajú odlišné výhody. Výber tých správnych skiel môže zefektívniť nosenie okuliarov a prispieť k lepšiemu zážitku z používania.

  • Panoramatický výhľad: Táto vlastnosť poskytuje široké zorné pole bez skreslenia, čo je ideálne na prácu s viacerými monitormi alebo na hranie hier. Rovnako zakrivený tvar podporuje lepšie pokrytie a ochranu zorného poľa, znižuje nutnosť neustáleho pohybu hlavy a minimalizuje vizuálny stres.
  • Zlepšenie vnímania farieb: Tieto sklá zlepšujú ostrosť a saturáciu farieb, čo je obzvlášť užitočné pre grafickú prácu alebo sledovanie multimédií. Hodiť sa môže aj zvýšenie kontrastu, ktoré zvyšuje rozlíšenie detailov a zlepšuje viditeľnosť v zlých svetelných podmienkach.
  • Vodoodpudivá úprava: Umožňuje ľahšie čistenie skiel od vody a odtlačkov prstov, čím zostáva videnie neskreslené a čisté. Praktické sú tiež priame ventilačné otvory, ktoré zlepšujú cirkuláciu vzduchu a zabraňujú zahmlievaniu skiel, čo je užitočné v rôznych prostrediach.
  • Polarizačné: Polarizačné sklá redukujú odlesky a zvyšujú vizuálny komfort pri práci v osvetlených priestoroch alebo pri používaní zariadenia vonku. Neskreslené videnie potom zaisťuje čisté a presné vnímanie bez skreslenia, čo je zásadné pre prácu vyžadujúcu vizuálnu presnosť.
  • Vymeniteľné sklá: Poskytujú možnosť ľahko zmeniť sklá podľa aktuálnej potreby alebo preferencií, čo zvyšuje flexibilitu okuliarov.

Okuliare na PC proti modrému svetlu v rôznych štýloch

Okuliare na PC proti modrému svetlu sú v ponuke vo viacerých druhoch trendy dizajnov. Klasické a elegantné štýly oceníte pre ich reprezentatívny vzhľad hlavne v práci. Moderný dizajn vám zase dodá originalitu a nadčasový vzhľad. Nech už zvolíte akékoľvek okuliare na monitor proti únave očí, určite budú vašim obľúbeným štýlovým doplnkom, za ktorý sa nemusíte hanbiť ani v kancelárii alebo pri hraní v partii.

Aby sa vaše okuliare na počítač nepoškriabali a zostali vždy čisté a skvele priehľadné, iste prídu vhod puzdrá na okuliare, handričky a ďalšie príslušenstvo pre okuliare. Niektoré okuliare na modré svetlo majú základné príslušenstvo rovno v balení.

Okuliare proti modrému svetlu a rôzne obrúčky

Okuliare proti modrému svetlu a ich obrúčky sa líšia hlavne tvarom, farbou a materiálom spracovania. Obľúbené sú hlavne obdĺžnikové a okrúhle tvary, ale stále ešte letia aj legendárne „pilotky”. Kovové alebo plastové obrúčky sú v ponuke v elegantnej čiernej alebo bielej farbe, ale aj čierno-červenej a u žien obľúbenej zlatoružovej farbe. Niektoré okuliare s modrým filtrom ďalej disponujú nastaviteľnými sedlami pre maximálny pocit komfortu a ideálne posadenie okuliarov na nose.

i

Okuliare na modré svetlo majú veľkosť udávanú buď klasicky s označením M, L, XL, alebo presnou špecifikáciou dĺžky nožičiek, šírky okuliarov a prípadne aj šírky časti okolo nosa v milimetroch. Konkrétne rozmery využijete, pokiaľ svoje miery pre okuliare už poznáte.

Smart okuliare na PC

Smart okuliare na PC oslnia aj veľmi náročných používateľov. Umožnia vám kvalitné počúvanie hudby zo vstavaných reproduktorov a pomocou Bluetooth pripojenia a mikrofónu môžete aj telefonovať. Takéto smart okuliare s modrým filtrom dokážu na jedno nabitie fungovať aj viac ako 5 hodín a ponúknu vám napríklad aj komfortné dotykové rozhranie. Niektoré modely sú vybavené pokročilými funkciami, ako je sledovanie aktivity alebo upozornenie na notifikácie z vášho telefónu, čo z nich robí nielen užitočného pomocníka pri práci, ale aj inteligentného spoločníka pre každodenný život.

Už ste si urobili predstavu, z akých produktov môžete voliť, ale stále si neviete rady s finálnym výberom? Pozrite sa, čo hovoria na okuliare proti modrému svetlu recenzie našich zákazníkov a vyberte si tie najlepšie, ktoré spĺňajú všetky vaše požiadavky a preferencie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Okuliare na počítač – kancelárske, moderný, ochrana proti modrému svetlu 95 %, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UV400, slnečný filter UVB, zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 138cm, dĺžka nožičiek 135cm
16,14 €

2.
Okuliare na počítač – herné, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.6cm, dĺžka nožičiek 13.5cm
37,90 €

3.
DEV1S SPECTRUM GAMER Na sklade > 5 ks
Okuliare na počítač – herné, moderný, ochrana proti modrému svetlu 55 %, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UVA a UVB, zníženie únavy očí, zlepšenie vnímania farieb, zvýšenie kontrastu a neskreslené videnie, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 15cm, dĺžka nožičiek 14cm
53,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
397 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,5
GUNNAR RUSH Onyx, číre sklá NATURAL
Okuliare na počítač – kancelárske, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 13.3cm
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m5b3
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,1 81×
DEV1S SPECTRUM GAMER
Okuliare na počítač – herné, moderný, ochrana proti modrému svetlu 55 %, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UVA a UVB, zníženie únavy očí, zlepšenie vnímania farieb, zvýšenie kontrastu a neskreslené videnie, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 15cm, dĺžka nožičiek 14cm
53,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DVS005b
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,4 52×
GUNNAR Office Collection Intercept Onyx, jantárové sklá
Okuliare na počítač – na prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
53,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD611g
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,4 32×
DEV1S Wallhack
Okuliare na počítač – herné, ochrana proti modrému svetlu 60 %, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, žltá farba skiel, zlatá farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UVA, zníženie únavy očí, zlepšenie vnímania farieb, zvýšenie kontrastu a neskreslené videnie, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 14cm, dĺžka nožičiek 13cm
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DVS005a2
GLASSA, Blue Light Blocking Glasses PCG 013, +0,00 dio,   čierna - Okuliare na počítač Varianty
5,0
GLASSA, Blue Light Blocking Glasses PCG 013, +0,00 dio, čierna
Okuliare na počítač – kancelárske, moderný, ochrana proti modrému svetlu 95 %, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UV400, slnečný filter UVB, zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 138cm, dĺžka nožičiek 135cm
16,14 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: Bryle2357
4,4 77×
DEV1S Cyclops
Okuliare na počítač – herné, ochrana proti modrému svetlu 60 %, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, žltá farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť XL, UV ochrana UVA, zníženie únavy očí, zlepšenie vnímania farieb, zvýšenie kontrastu a neskreslené videnie, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 14.5cm, dĺžka nožičiek 14.5cm
61,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DVS005a1
OXE okuliare proti modrému svetlu, sivé + ochranné puzdro
Okuliare na počítač – kancelárske, elegantný, pilotky, materiál rámu: kovový, sivá farba skiel, sivá farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, polarizačné, vodoodpudivá úprava a zníženie únavy očí, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 14.4cm, dĺžka nožičiek 14.6cm
15,73 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: OXE005
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 031, +0,00 dio, čierne - Okuliare na počítač Varianty
5,0
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 031, +0,00 dio, čierne
Okuliare na počítač –, okrúhle, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UV400, slnečný filter UVB, zníženie únavy očí
16,14 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: Bryle2451
4,5 37×
GUNNAR Gaming Collection RPG designed by Razer, onyx/yellow
Okuliare na počítač – na prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3a
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 03, dioptrie: +0.00, čierna - Okuliare na počítač Varianty
5,0
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 03, dioptrie: +0.00, čierna
Okuliare na počítač –, okrúhle, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UV400, slnečný filter S0, zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14cm, dĺžka nožičiek 14.2cm
16,14 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: Bryle0063
GUNNAR Vertex Onyx, číre sklá natural - Okuliare na počítač Varianty
4,7 44×
GUNNAR Vertex Onyx, číre sklá natural
Okuliare na počítač – herné, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.6cm, dĺžka nožičiek 13.5cm
37,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m4a2
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 012, dioptrie +0,00   čierna - Okuliare na počítač Varianty
4,4
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 012, dioptrie +0,00 čierna
Okuliare na počítač – kancelárske, klasické, ochrana proti modrému svetlu 95 %, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UVB, slnečný filter UVB, zníženie únavy očí
16,97 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: Bryle1902
4,4 21×
GUNNAR Gaming Collection FPS designed by Razer, onyx/ amber
Okuliare na počítač – na prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
76,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3c
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 02, dioptrie: +0.00, modrá - Okuliare Varianty
4,8 33×
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 02, dioptrie: +0.00, modrá
Okuliare unisex, ochrana UV400, zatmavenie: S0, farba skiel: číra, farba obrúčok: modrá, vlastnosti skiel: Zníženie únavy očí
16,14 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: Bryle0045
4,4 20×
DEV1S TITAN GAMER
Okuliare na počítač – herné, elegantný, ochrana proti modrému svetlu 55 %, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, žltá farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť M, UV ochrana UVA, zníženie únavy očí, zlepšenie vnímania farieb, zvýšenie kontrastu a neskreslené videnie, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 14cm, dĺžka nožičiek 13cm
61,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DVS005a
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 010, dioptrie +0,00  vínovo-zlatá - Okuliare na počítač Varianty
4,5
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 010, dioptrie +0,00 vínovo-zlatá
Okuliare na počítač – dámske, kancelárske, klasické, ochrana proti modrému svetlu 95 %, okrúhle, materiál rámu: kovový, číra farba skiel, fialová a zlatá farba obrúčok, veľkosť M, UV ochrana UVB, slnečný filter UVB, zníženie únavy očí, šírka okuliarov 14cm, dĺžka nožičiek 14.5cm
16,14 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: Bryle1893
GUNNAR Pendleton Slate, jantárové sklá - Okuliare na počítač Varianty
4,7 37×
GUNNAR Pendleton Slate, jantárové sklá
Okuliare na počítač – herné, moderný, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.6cm, dĺžka nožičiek 13.8cm
62,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3c9
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 09, dioptrie: +0.00, čierno-zlatá - Okuliare na počítač Varianty
5,0
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 09, dioptrie: +0.00, čierno-zlatá
Okuliare na počítač –, pilotky, materiál rámu: kovový, číra farba skiel, čierna a zlatá farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UV400, slnečný filter S0, zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14cm, dĺžka nožičiek 14cm
16,14 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: Bryle0176
4,3 13×
DEV1S Wallhack Black
Okuliare na počítač – herné, elegantný, ochrana proti modrému svetlu 60 %, obdĺžnikové, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, v balení handrička na čistenie
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DVS006a
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 03, dioptrie: +0.00, modrá - Okuliare na počítač Varianty
4,4
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 03, dioptrie: +0.00, modrá
Okuliare na počítač –, okrúhle, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, modrá farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UV400, slnečný filter S0, zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie, šírka okuliarov 14cm, dĺžka nožičiek 14.2cm
16,67 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: Bryle0072
GUNNAR Berkeley Onyx, číre sklá - Okuliare na počítač Varianty
4,6 26×
GUNNAR Berkeley Onyx, číre sklá
Okuliare na počítač – herné, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 12.9cm, dĺžka nožičiek 14.2cm
49,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3c5
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 05, dioptrie: +2.00 červená - Okuliare na počítač Varianty
5,0
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 05, dioptrie: +2.00 červená
Okuliare na počítač –, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna a červená farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UV400, slnečný filter S0, zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie, šírka okuliarov 13.3cm, dĺžka nožičiek 13.9cm
16,14 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: Bryle0122
GUNNAR Ellipse Onyx, číre sklá - Okuliare na počítač Varianty
4,4
GUNNAR Ellipse Onyx, číre sklá
Okuliare na počítač – herné, elegantný, okrúhle, materiál rámu: kovový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 14.5cm
54,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3c7
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 208, dioptrie +2,00   sivá - Okuliare na počítač Varianty
5,0
GLASSA Blue Light Blocking Glasses PCG 208, dioptrie +2,00 sivá
Okuliare na počítač – pánske, moderný, ochrana proti modrému svetlu 95 %, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, číra farba skiel, sivá farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UVB, slnečný filter UVB, zníženie únavy očí, šírka okuliarov 13.8cm, dĺžka nožičiek 13.8cm
16,14 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: Bryle1888

Okuliare na počítač

MSI27-palcový MSI Optix: Monitor s najlepším farebným gamutom na trhu Nové monitory od MSI sú určené najmä pre profesionálnych e-sportových hráčov. Ponúknu skvelé vlastnosti, ako je vysoká obnovovacia frekvencia, široké farebné spektrum a technológie šetriace oči. Jedným z nich je monitor 27" MSI Optix MAG274QRF-QD.
Ak hľadáte cenovo dostupnú, ale kvalitnú a odolnú mechanickú klávesnicu, vôbec nebude od veci pozrieť si portfólio značky Niceboy. Napríklad ich herná klávesnica Niceboy ORYX K440 Mechanicus je skvelým príkladom jednej takej.

Okuliare na počítač

V kategórii Okuliare na počítač máme práve teraz na Alza.sk celkom 397 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné okuliare na počítač Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie okuliare na počítač Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie okuliare na počítač Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii okuliare na počítač recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií