AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kopačky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Pánske
(62)
Unisex
(88)
Detské
(76)
EU
28
46,5
-
Mondo point
175 mm
320 mm
-
Farba
Biela
(56)
Čierna
(23)
Červená
(18)
Limetková
(1)
Modrá
(63)
Oranžová
(111)
Reflexná
(44)
Strieborná
(5)
Sivá
(5)
Tyrkysová
(8)
Zelená
(8)
Žltá
(17)
Najnovšie objednávky

Futbalové kopačky sú najdôležitejšou súčasťou výstroja a majú obrovský vplyv na to, ako veľmi pohodlne sa vám bude hrať. Pochopiteľne sa prejavia aj na bezpečnosti. Lenže nie sú kopačky ako kopačky a na trhu ich je celý rad druhov a typov. Neviete, ako sa v tejto oblasti vyznať? Čítajte ďalej a my vám so všetkým poradíme.

Pokračovať

Prečo mať na futbal poriadne kopačky?

Futbal patrí z mnohých dôvodov k najobľúbenejším športom na svete. A to či už z diváckeho hľadiska, tak z pohľadu hráča samotného. Do lopty sa kope na záhradách, dedinských ihriskách aj na piesku v Afrike. Základom je samozrejme nadšenie, ale aby stál mač za to, kvalitné a padnúce kopačky budú tiež nenahraditeľné. Prečo?

  • Kopačky zaistia pohodlie pri behu po trávniku.
  • Lepšia ovládateľnosť lopty.
  • Väčšia istota pri kľučkách ako v „obyčajných” topánkach.
  • Vyššia miera ochrany nohy pri pohybe.

Futbalové kopačky podľa typu podrážky

Podrážka na futbalové kopačky je ich hlavnou súčasťou. Nájdeme na nej tzv. štuple (kovové či plastové), ktoré ovplyvňujú pohyb hráčov po ihrisku, beh, vedenie lopty a stabilitu. Všeobecne platí, že čím viac štupľov, tým je topánka stabilnejšia a ponúkne lepšiu ovládateľnosť. Existuje celkom päť hlavných typov kopačiek:

Kolíky

Tzv. kolíky sú v oblasti kopačiek úplná klasika. Spoznáte ich podľa kovových alebo plastových kolíkov či štupľov, najčastejšie v zostave dva vzadu a štyri vpredu. Kolíky sú spravidla vymeniteľné, vystačíte si tak s jedným párom topánok na rôzne typy povrchov. Sú to ideálne kopačky na umelú trávu. Pre ich horšie rozkladanie hmotnosti môžu byť ľahko nepohodlnejšie. Pri neopatrnom pohybe môžu byť tiež celkom rizikové k okoliu.

Štuple majú najčastejšie tvar kužeľa. V poslednej dobe sa stretávame aj s tzv. nožovými štupľami, ktoré ponúkajú skvelú ovládateľnosť a sú ideálne pri prudkých zmenách smeru.

Lisovky

Lisovky sú univerzálnym typom kopačiek, ktorý je určený na tvrdé povrchy, ale sú vysoko spoľahlivé aj na tráve. Spoznáte ich na prvý pohľad, pretože špunty sú v podrážke napevno vylisované. Väčšinou ich býva viac ako desať v rôznych výškach, z toho dôvodu sú lisovky aj veľmi pohodlné.

Lisokolíky

Lisokolíky sú moderným typom kopačiek, ktorý kombinuje vylisovanú podrážku so skrutkovacími štupľami. Sú bezpečné ako na suchej, tak mokrej tráve, nešmýkajú a vďaka kovovým kolíkom majú výrazný odpich. Eliminujú aj problém klasických kolíkov s rozložením váhy. Nie sú však vôbec vhodné do telocvične a na umelé povrchy.

Turfy

Turfy spoznáte hneď podľa väčšieho množstva rôzne tvarovaných štupľov na podrážke. Sú určené na tvrdý a suchý povrch, na ňom sú perfektne stabilné a pri riadení pohybu spoľahlivé. Väčšie množstvo štupľov dobre rozkladá tlak na chodidlo, vo výsledku sú tak aj veľmi pohodlné. Nie sú vhodné do telocvične a na mokrú trávu.

Halovky

Halovky sú určené výhradne do interiéru a ako také nevyužívajú štuple. Ich podrážka je rovná s úpravou, ktorá zabraňuje podkĺznutiu. V tomto ohľade sú veľmi univerzálne, hodia sa nielen na futbal či futsal, ale na celý rad ďalších halových športov.

Ďalšie špeciálne kopačky

Okrem týchto základných typov sú dnes na trhu aj niektoré špeciálne kopačky. Ide najmä o špeciálne tvarované členkové kopačky a kopačky bez šnúrok.

Členkové kopačky

Členkové kopačky alebo ponožkové kopačky možno pôsobia ako módny výstrelok, ich vlastnosti spôsobili, že sú čím ďalej tým obľúbenejšie. Ich najväčšou výhodou je väčšia fixácia členku, takže sú ideálne pre tých hráčov, ktorí majú problémy s kĺbmi alebo sú po úraze. Väčšinou sú navyše bezšvové.

  • Zaujímavý dizajn.
  • Vyššia fixácia členku.
  • Nemusia vyhovovať každému.

i

Členkové kopačky bývajú niekedy označované aj ako vysoké. Bežné kopačky sa potom v tomto delení futbalových topánok podľa ich výšky označujú ako nízke.

Kopačky na futbal bez šnúrok

Pánske kopačky na futbal bez šnúrok (k dispozícii sú samozrejme aj dámske kopačky) získavajú na čím ďalej tým väčšej popularite. Okrem pohodlia pri obúvaní je ich najväčšou výhodou fakt, že kontaktu s loptou nič nebráni. Na druhej strane, na nohe musia perfektne sedieť, upevnenie topánky nemožno korigovať šnúrkami.

  • Pohodlie pri obúvaní.
  • Bezprostredný kontakt s loptou.
  • Musia perfektne sedieť na nohe.
  • Nemusia vyhovovať každému.

Určenie: kopačky podľa pohlavia a veku

Aj keď by futbal mohol pôsobiť ako pánsky šport, rozhodne to tak nie je. Na zelenom trávniku sú veľmi úspešné aj dámy. A to nehovoríme o malých futbalistoch. Rozlíšenie podľa pohlavia či veku futbalistu je tak na mieste.

Pánske kopačky

Typicky pánske kopačky, aj vďaka popularite futbalu medzi mužmi, tvoria podstatnú časť sortimentu. Vyrábajú sa vo väčších veľkostiach koncipovaných pre väčšiu nohu. Dizajnovo vsádzajú skôr na jednoduchosť, vo farbách prevažuje čierna s občas použitými farebnými doplnkami, často v reflexných farbách ako je žltá a oranžová.

Unisex kopačky

Unisex kopačky sa pomaly ale iste stávajú najširšou kategóriou. Dámske kopačky majú totiž na trhu iba veľmi malý podiel a ak chcú futbalistky kvalitnú obuv na futbal, musia pátrať práve tu. Unisex kopačky sú oproti klasickým pánskym kopačkám vzhľadovo variabilnejšie. Vyrábajú sa v širokej farebnej palete a v mnohých dizajnových podobách.

Kopačky detské

S futbalom sa často začína v útlom veku a aj v tomto prípade platí, že kvalitné detské kopačky sú základným prvkom výbavy. Vždy platí, že by topánka mala na detskej nohe perfektne sedieť, zamerajte sa preto nielen na kvalitu, ale aj ortopedické vyhotovenie topánky.

i

Dámske kopačky

Špecializované dámske kopačky sa prakticky nevyrábajú. Niektorí výrobcovia túto kategóriu síce ponúkajú, ich produkty sa ale od bežných unisex kopačiek líšia iba dizajnom, kde dominujú žiarivejšie farby. Funkčné rozdiely medzi dámskymi a pánskymi kopačkami nie sú.

Ako vybrať futbalové kopačky?

Ako vybrať futbalové kopačky nie je jednoduchá otázka a rozhodne odpoveď na ňu nepodceňujte. Ak vyberáte nové kopačky, prvým krokom by mala byť úvaha nad tým, na akom povrchu najčastejšie hráte. Potom je potrebné dobre zmerať nohu a vybrať veľkosť. Stranou ale nenechajte ani materiál kopačiek.

Veľkosť kopačiek

Potom, čo sa rozhodnete, aké kopačky na futbal sú pre vás najvhodnejšie, je potrebné vybrať tú správnu veľkosť. Kopačky musia dokonale sedieť, nikde nesmú tlačiť. Zle zvolená veľkosť kopačiek môže v najhoršom prípade skončiť až zranením. Šírka kopačiek býva unifikovaná, takže sa môžete zamerať iba na dĺžku nohy.

  1. Vyberte si vhodné miesto na meranie, napr. schod, miesto pri stene, kraj nábytku a pod.
  2. Na podlahu položte list papiera.
  3. Oblečte si štucne, ktoré budete pri futbale používať.
  4. Na najvzdialenejšom bode, teda pri palci či ukazováku, urobte značku.
  5. Papier vyberte a zmerajte vzdialenosť od okraja papiera k označenému bodu, získate tzv. mondo point, teda dĺžku nohy v najdlhšom mieste vášho chodidla.
  6. Výslednú hodnotu porovnajte s tabuľkami jednotlivých výrobcov kopačiek.
Ako vybrať veľkosť kopačiek

Výsledkom vášho merania bude tzv. mondopoint, teda najdlhšia miera nohy.

i

Mondopoint je hodnota, ktorá vám dá pomerne jasnú predstavu o tom, aká by mala byť topánka veľká. Lenže v obchodoch býva veľkosť topánok uvedená v klasickom európskom číslovaní. Aj tak ale ľahko nájdete správnu veľkosť topánok. Potrebujete len porovnávacie tabuľky, ktoré nájdete napr. v článku Ako vybrať správnu veľkosť topánok.

Hmotnosť kopačiek

Každý gram navyše sa negatívne prejaví, najmä na pohodlie hráča. Ťažšia obuv zapríčiní rýchlejšiu únavu nôh av športe, ako je futbal, to platí dvojnásobne. Voľte preto kopačky čo najľahšie. Najčastejšie sa stretávame s hmotnosťou okolo 250 g na jednu topánku.

K dispozícii sú však aj ultraľahké kopačky, ktorých hmotnosť sa pohybuje od 150 do 200 g. U nich ale pozor: Okrem toho, že bývajú drahšie, majú tiež podstatne kratšiu životnosť. Je to dané najmä použitými materiálmi.

Materiál kopačiek

Materiál, z ktorého sú futbalové topánky vyrobené, je zásadný, pretože na športové topánky je kladený väčší dôraz, čo sa týka ich výdrže aj pohodlia. Podľa použitého materiálu futbalové kopačky rozdeľujeme do štyroch skupín.

Kožené kopačky

Kožené kopačky, to je klasika. Koža je pohodlná aj pri dlhšom nosení, dostatočne priedušná, chodidlu sa výborne prispôsobí a dobre tiež priľne k lopte. Najčastejšie sa vyrábajú z klokanej kože, využíva sa ale aj koža teľacia a kozia.

  • Mäkké a komfortné.
  • Odolný materiál chráni nohu.
  • Vysoká životnosť.
  • Náročnejšie na údržbu.
  • Ľahko nasiaknu vodou.

Syntetické kopačky

Syntetické kopačky sú dnes štandardom, ktorý vytláča kožené varianty. Obrovskou výhodou je šírka sortimentu – na trhu sú modely rôznych typov určené snáď na všetky typy nôh. K nohe sú však syntetické športové topánky oveľa menej prívetivé: trvá dlhšiu dobu, než sa prispôsobia.

  • Ľahké.
  • Jednoduchá údržba.
  • Vodoodolnosť.
  • Nižší komfort.

Pletené kopačky

Pletené alebo aj ponožkové kopačky sa vyrábajú modernou metódou 3D pletenia syntetických vlákien. Výsledkom je zvršok z jedného kusu materiálu, topánka je následne vystužená tenkou vrstvou silikónu. Na šport sú tieto topánky ideálne – sú ľahké, mäkké a veľmi flexibilné.

  • Perfektne sa prispôsobia chodidlu.
  • Ľahké a mäkké kopačky.
  • Komfortné.
  • Nižšia stabilita nohy v topánke.

Gumotextilné kopačky

Gumotextilné kopačky – lacné kopačky, ale menej pohodlné. Od ich používania sa dnes skôr ustupuje, v minulosti ale patrili k veľmi obľúbeným typom. Ich veľkou výhodou je ich nízka cena aj veľmi jednoduchá údržba. Na profesionálne použitie ale nie sú príliš vhodné, a to najmä preto, že sa nohe prispôsobujú veľmi pomaly.

  • Veľmi nízka cena.
  • Veľmi rýchlo schnú.
  • Nižšie pohodlie.

Kopačky na futbal podľa typu povrchu

Pokiaľ vyberáte kopačky na futbal, je dobré si ujasniť, na akom type povrchu hráte najčastejšie. Každý typ totiž vyžaduje odlišný typ podrážky. Aby bola voľba čo najjednoduchšia, výrobcovia svoje modely označujú pomocou skratiek, ktoré dávajú jasne najavo, na ktorý povrch sú dané kopačky určené.

  • FG (firm ground) sú kopačky na futbal určené na pevné a suché prírodné povrchy.
  • HG (hard ground) sa najlepšie osvedčia na tvrdých prírodných povrchoch bez trávy, teda napr. piesku alebo škvare.
  • AG (artificial ground) sú ideálne na umelé povrchy.
  • SG (soft ground) ponúknu najlepšie výsledky na mäkkých prírodných povrchoch, napr. podmáčané ihrisko.
  • IN (indoor) sú futbalové kopačky určené výhradne na halový futbal.

i

Ďalšie informácie k tomu, ako vybrať kopačky nájdete v našom sprievodcovi.

A z čoho sa vlastne futbalové kopačky skladajú?

V jadre sú futbalové kopačky ako každé iné topánky. Jednotlivé časti v konečnom dôsledku ovplyvňujú vlastnosti kopačky a tiež to, na aké použitie sú vhodné. Hlavnými súčasťami kopačky sú:

  • Zvršok je dôležitý pri kontakte s loptou, hráč vďaka nemu môže cítiť loptu na nohe, a tak ju lepšie ovládať.
  • Medzipodošva tlmí nárazy. Pre čo najbližší kontakt s ihriskom je pri futbalovej obuvi veľmi tenká.
  • Podošva zabezpečuje priľnutie topánky k povrchu ihriska.

Kopačky a dizajn

Kopačky sú už z princípu funkčné topánky, ktoré musia dobre sedieť. Málokomu je ale úplne jedno, čo má na nohách a výrobcovia dizajn kopačiek rozhodne nepodceňujú. Na trhu tak nájdeme nepreberné množstvo farieb aj vzorov, z ktorých si vyberie každý – tí, ktorí vsádzajú na funkčnú jednoduchosť, aj tí, ktorí chcú dať na obdiv svoju extravagantnú povahu.

Kopačky Nike, kopačky Adidas

Či už hľadáte vizuálne čistú klasiku, alebo niečo extravagantnejšie, ponuka výrobcov vás spoľahlivo uspokojí.

Staré kopačky, najčastejšie tie gumotextilné v čiernej farbe so žltými doplnkami a šnúrkami, neboli práve stelesnením pohodlnosti. Napriek tomu na ne celý rad futbalistov s láskou spomína.

Hľadáte lacné kopačky? Bazár alebo výpredaj budú to pravé

Ak do lopty kopete len sporadicky, potom si pravdepodobne nebude kupovať tie najdrahšie kopačky. Kvalitné lacné kopačky si určite vyberiete v našom výpredaji. Nájdete tu napr. staršie modely známych značiek, ktoré výrobca zlacnil. Odporučiť môžeme aj bazár, kde sa z času na čas objaví vrátený zánovný tovar, ktorý je ale plne funkčný.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Puma Future Match IT zelené Skladom podľa variantu
Kopačky sálovky, detské, na sálový (IN) povrch, nízke vyhotovenie, zelená farba
83,90 €

2.
Puma Future play TT modrá/oranžová Skladom podľa variantu
Kopačky turfy, na turfy (AT, TT, TF) povrch, nízke vyhotovenie, modrá a oranžová farba
62,90 €

3.
Kopačky turfy, detské, na turfy (AT, TT, TF) povrch, nízke vyhotovenie, oranžová a reflexná farba
37,90 €

226 položiek
PUMA Varion V Jr Puma Black-Ultra Gray-Gum - Halovky Varianty
5,0
PUMA Varion V Jr Puma Black-Ultra Gray-Gum
Halovky Unisex, určenie: futbal, futsal, badminton, squash, florbal, volejbal a basketbal, priedušné, hmotnosť 212 g, veľkosť EU 28
34,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma2530
Puma Future Match+ LL FG/AG modrá/oranžová EÚ 42,5/275 mm - Kopačky Varianty
5,0
Puma Future Match+ LL FG/AG modrá/oranžová EÚ 42,5/275 mm
Kopačky lisovky, na pevný prírodný (FG) a umelý (AG) povrch, nízke vyhotovenie, modrá a oranžová farba, veľkosť EU 42,5
79,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3614
Puma Future Match+ LL FG/AG modré/oranžové EU 44/285 mm - Kopačky Varianty
5,0
Puma Future Match+ LL FG/AG modré/oranžové EU 44/285 mm
Kopačky lisovky, na pevný prírodný (FG) a umelý (AG) povrch, nízke vyhotovenie, modrá a oranžová farba, veľkosť EU 44
79,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3616
Puma Future Match+ LL FG/AG modré/oranžové - Kopačky Varianty
5,0
Puma Future Match+ LL FG/AG modré/oranžové
Kopačky lisovky, na pevný prírodný (FG) a umelý (AG) povrch, nízke vyhotovenie, modrá a oranžová farba
79,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3609nad
Puma Future Match+ LL FG/AG modré/oranžové EU 42/270 mm - Kopačky Varianty
5,0
Puma Future Match+ LL FG/AG modré/oranžové EU 42/270 mm
Kopačky lisovky, na pevný prírodný (FG) a umelý (AG) povrch, nízke vyhotovenie, modrá a oranžová farba, veľkosť EU 42
79,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3613
Puma Future play TT modrá/oranžová
Kopačky turfy, na turfy (AT, TT, TF) povrch, nízke vyhotovenie, modrá a oranžová farba
62,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3649nad
Puma Ultra Play TT veľ. 44 EÚ - Kopačky Varianty
Puma Ultra Play TT veľ. 44 EÚ
Kopačky turfy, na turfy (AT, TT, TF) povrch, nízke vyhotovenie, červená farba, veľkosť EU 44
43,96 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3209
Puma Accelerate Turbo Nitro II žltá/červená EU 43/280 mm - Halovky Varianty
Puma Accelerate Turbo Nitro II žltá/červená EU 43/280 mm
Halovky Unisex, určenie: futbal, veľkosť EU 43
99,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3587
Puma Ultra Match LL FG/AG Jr oranžová/biela - Kopačky Varianty
Puma Ultra Match LL FG/AG Jr oranžová/biela
Kopačky lisovky, detské, na pevný prírodný (FG) a umelý (AG) povrch, nízke vyhotovenie, biela a oranžová farba
Od  47,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3711nad
Puma Ultra Play TT veľkosť 44,5 EU - Kopačky Varianty
Puma Ultra Play TT veľkosť 44,5 EU
Kopačky turfy, na turfy (AT, TT, TF) povrch, nízke vyhotovenie, červená farba, veľkosť EU 44,5
43,96 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3210
PUMA ULTRA PRO FG/AG oranžová EU 44/285 mm - Kopačky Varianty
PUMA ULTRA PRO FG/AG oranžová EU 44/285 mm
Kopačky lisovky, na pevný prírodný (FG) a umelý (AG) povrch, nízke vyhotovenie, oranžová farba, veľkosť EU 44
96,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3279
Puma Future Match TT zelená EU 46,5/305 mm - Kopačky Varianty
Puma Future Match TT zelená EU 46,5/305 mm
Kopačky turfy, detské, nízke vyhotovenie, zelená farba, veľkosť EU 46,5
66,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3791
Puma Future Match+ LL FG/AG modrá/oranžová EU 44,5/290 mm - Kopačky Varianty
5,0
Puma Future Match+ LL FG/AG modrá/oranžová EU 44,5/290 mm
Kopačky lisovky, na pevný prírodný (FG) a umelý (AG) povrch, nízke vyhotovenie, modrá a oranžová farba, veľkosť EU 44,5
79,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3617
PUMA ULTRA PLAY TT oranžová - Kopačky Varianty
5,0
PUMA ULTRA PLAY TT oranžová
Kopačky turfy, na turfy (AT, TT, TF) povrch, nízke vyhotovenie, oranžová farba
62,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3476nad
PUMA ULTRA MATCH FG/AG oranžová/reflexná EÚ 44/285 mm - Kopačky Varianty
PUMA ULTRA MATCH FG/AG oranžová/reflexná EÚ 44/285 mm
Kopačky , na pevný prírodný (FG) a umelý (AG) povrch, nízke vyhotovenie, oranžová a reflexná farba, veľkosť EU 44
73,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3314
PUMA ULTRA PLAY TT Jr Fiery Coral-Fizzy Light - Kopačky Varianty
PUMA ULTRA PLAY TT Jr Fiery Coral-Fizzy Light
Kopačky turfy, detské, na turfy (AT, TT, TF) povrch, nízke vyhotovenie, oranžová a reflexná farba
Od  30,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpuma2603nad
PUMA Varion V Jr Puma Black-Ultra Gray-Gum - Halovky Varianty
5,0
PUMA Varion V Jr Puma Black-Ultra Gray-Gum
Halovky Unisex, určenie: futbal, futsal, badminton, squash, florbal, volejbal a basketbal, priedušné, hmotnosť 212 g, veľkosť EU 30
34,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma2532
PUMA FUTURE Z 4.4 TT Jr Fiery Coral-Fizzy Lig - Kopačky Varianty
5,0
PUMA FUTURE Z 4.4 TT Jr Fiery Coral-Fizzy Lig
Kopačky turfy, detské, na turfy (AT, TT, TF) povrch, nízke vyhotovenie, oranžová a reflexná farba
37,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpuma2736nad
PUMA TRUCO III Jr Bleu Azur-Puma White - Kopačky Varianty
5,0
PUMA TRUCO III Jr Bleu Azur-Puma White
Kopačky sálovky, detské, na sálový (IN) povrch, nízke vyhotovenie, modrá a žltá farba
34,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpuma2641nad
Puma Future Match TT modrá/oranžová - Kopačky Varianty
Puma Future Match TT modrá/oranžová
Kopačky turfy, na turfy (AT, TT, TF) povrch, nízke vyhotovenie, modrá a oranžová farba
Od  65,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3631nad
PUMA Future Z 3.4 NJr TT Jr Fiery Coral-Gold - Kopačky
29
Varianty
PUMA Future Z 3.4 NJr TT Jr Fiery Coral-Gold
Kopačky turfy, detské, na pevný prírodný (FG) a turfy (AT, TT, TF) povrch, nízke vyhotovenie, oranžová, zlatá a žltá farba
58,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpuma2799nad
PUMA Varion V Jr Puma Black-Ultra Gray-Gum - Halovky Varianty
5,0
PUMA Varion V Jr Puma Black-Ultra Gray-Gum
Halovky Unisex, určenie: futsal, badminton, squash, florbal, volejbal a basketbal, priedušné, hmotnosť 212 g
34,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpuma2530nad
Puma King Match FG/AG biela/modrá EU 43/280 mm - Kopačky Varianty
Puma King Match FG/AG biela/modrá EU 43/280 mm
Kopačky lisovky, na pevný prírodný (FG) a umelý (AG) povrch, nízke vyhotovenie, biela a modrá farba, veľkosť EU 43
72,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3726
Puma King Match FG/AG biela/modrá EU 44/285 mm - Kopačky Varianty
Puma King Match FG/AG biela/modrá EU 44/285 mm
Kopačky lisovky, na pevný prírodný (FG) a umelý (AG) povrch, nízke vyhotovenie, biela a modrá farba, veľkosť EU 44
73,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3727

Kopačky

fotbalPravidlá futbalu Futbal je u nás veľmi populárnym športom a nesie so sebou samozrejme niekoľko pravidiel. Tieto pravidlá musí dodržiavať každý oficiálny zápas, ale nič vám nebráni sa nimi riadiť, aj keď nehráte prvú ligu. Pravidlá veľkého futbalu sme pre vás zhrnuli do prehľadného...
Kopačky sú zásadné, ak to myslíte s futbalom vážne. V našom sprievodcovi vám poradíme, ako kopačky vybrať, aké existujú ich druhy a na aký typ sa zamerať v závislosti na vašich potrebách.
Očakávané majstrovstvá Európy vo futbale 2020, ktoré sa mali uskutočniť od 12. júna do 12. júla po celej Európe sa posúvajú na podobný termín na začiatku leta 2021. To už snáď bude zákerný koronavírus preč. Ako sú vlastne vyžrebované skupiny?
článokAko vybrať správnu veľkosť topánok Stojíte pred nákupom nových topánok a chcete zvoliť tú správnu veľkosť hneď na prvýkrát, aby ste ich nemuseli kvôli nevyhovujúcim rozmerom vracať? Poradíme vám, ako najspoľahlivejšie vybrať veľkosť obuvi aj pri nákupe na internete.
Mondopoint označuje najdlhší rozmer chodidla. Pomocou neho môžete skontrolovať, či vám topánka správne padne. V tomto článku vám poradíme, ako ho merať.
Viac článkov

Kopačky

V prípade, že vyberáte kopačky, nemusí hrať pri voľbe hlavnú úlohu iba materiál a tvar topánky ale aj výrobca. Aké kopačky nájdete v ponuke známych značiek obuvi?

Kopačky Nike

Kopačky Nike ponúkajú široké spektrum modelov pre všetky typy hráčov, z ktorých každý môže uprednostňovať iný materiál alebo tvar futbalovej obuvi. Veľmi populárne sú napríklad kopačky Nike Superfly, ktoré si obľúbili aj niektorí svetoví hráči futbalu.

Kopačky Adidas

Kopačky Adidas uspokoja potreby hráčov túžiacich po futbalovej obuvi vhodnej na rýchly pohyb po ihrisku alebo ideálnej pre lepšie ovládanie lopty. Detskí hráči si vyberú juniorské kopačky, profi futbalisti môžu siahnuť napríklad po modeli Adidas Predator, ktorý umožní čo najlepší pohyb na ihrisku.

Kopačky Puma

Kopačky Puma vás nesklamú na žiadnom povrchu – od pevných až po umelý alebo prírodný trávnik. Portfólio značky Puma sa rovnako ako vyššie spomínaní výrobcovia môže pochváliť kopačkami rôznych tvarov, určenia a farebného prevedenia – vyberú si tak ako detskí, tak dospelí futbalisti.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kopačky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kopačky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kopačky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kopačky recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií