MEGA Výprodej březen Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Myši

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Pripojenie
Bezdrôtová
(749)
Drôtová
(458)
Typ
Herná
(563)
Určenie
Pre pravákov
(698)
Symetrická
(472)
Pre ľavákov
(14)
Technológia
Funkcie tlačidiel
Zmena DPI
(699)
(129)
Programovateľné
(101)
Farba
Antracitová
(1)
Béžová
(2)
Biela
(166)
Bordová
(2)
Camo
(1)
Čierna
(757)
Červená
(45)
Fialová
(13)
Grafit
(18)
Hnedá
(6)
Medená
(1)
Metalická
(1)
Modrá
(64)
Oranžová
(3)
Oranžovo-čierna
(1)
Piesková
(1)
Priehľadná
(1)
Purpurová
(2)
Rose gold
(1)
Ružová
(42)
Strieborná
(38)
Svetlosivá
(3)
Sivá
(65)
Titánová
(3)
Tmavosivá
(13)
Viacfarebná
(3)
Zelená
(17)
Zlatá
(13)
Žltá
(4)
Najnovšie objednávky

Myš na počítač je spoločne s klávesnicou úplným základom vo svete informatiky. Hodí sa na ovládanie stolových počítačov, serverov, pracovných staníc, ale aj notebookov, mobilov či tabletov. Na čo sa pri výbere myši k počítaču zamerať a ako sa v širokej ponuke nestratiť? Radi vám poradíme.

Pokračovať

Myš na počítač – najdôležitejšie prvky

Či už vyberáte myš na počítač, notebook, alebo napríklad tablet, musíte prejsť celým radom dôležitých parametrov. Medzi tie najdôležitejšie patrí technológia snímania, typ pripojenia, rozlíšenie senzora a v neposlednom rade tvar myši.

Myš a technológia snímania – optika, laser alebo BlueTrack?

Technológia snímania udáva, akým spôsobom počítačová myš registruje pohyby na podložke. Predtým rozšírené guľôčkové myši dnes plne nahradili varianty s laserovým, optickým alebo BlueTrack snímačom. V čom sa odlišujú?

  • Optická myš využíva na snímanie pohybu senzor s LED diódami. Ten vypočítava posun myši na základe obrazu podložia. Ak je povrch lesklý alebo hrubý, môže mať optický senzor so snímaním pohybu problém.
  • Laserová myš sníma pohyb pomocou sústavy laserových diód. Tie nesvietia, sú drahšie ako LED, zároveň však zaručujú veľmi presné snímanie a poradia si aj s veľmi rýchlymi pohybmi a takmer akýmkoľvek povrchom.

BlueTrack myš ponúka unikátny senzor, vďaka ktorému presne sníma pohyb aj na skle.

Myš na počítač má rôzne veľkosti

Myši sú rôzne veľké, niekomu vyhovuje skôr menšia a niekomu zase väčšia. Všeobecne však platí, že by ste sa pri výbere veľkosti myši mali zamerať na dĺžku od špičky vášho prostredníka po prvý záhyb zápästia. Podľa tejto vzdialenosti zistíte, aká veľkosť myši je pre vás vhodná. Pozrite sa do tabuľky.

Dĺžka Vaša veľkosť
21 cm a viac XL
19 – 21 cm L
17 – 19 cm M
Menej ako 17 cm S

Myšky podľa pripojenia – drôtové vs. bezdrôtové

Myšky môžeme rozdeliť do dvoch veľkých kategórií – na drôtové a bezdrôtové. Ako už názov napovedá, hlavný rozdiel medzi nimi spočíva v spôsobe pripojenia k zariadeniu. Čím ďalším sa drôtová a bezdrôtová myš na PC od seba líšia? 

Drôtová myš k počítaču

Drôtová myš k počítaču na pripojenie využíva kábel s USB konektorom. Ide o veľmi obsiahlu kategóriu, v ktorej nájdete myšky rôznych výbav, tvarov aj farebných kombinácií.

  • Drôtová myška zvyčajne ponúka nižšiu odozvu.
  • V porovnaní s bezdrôtovými je lacnejšia.
  • Limitovaná dĺžkou kábla.

Čo ponúka bezdrôtová myš?

Bezdrôtová myš na počítač sa napája Bluetooth alebo WiFi pripojením. Kvôli potrebným batériám je zvyčajne ťažšia ako drôtové myši a má aj dlhšiu odozvu. Aké sú jej ďalšie výhody a nevýhody?

  • Bezdrôtová myška má dosah až 25 metrov.
  • Môžete ju pripojiť k viacerým zariadeniam naraz.
  • Vhodná aj ako myš k tabletu alebo mobilu.
  • Vyššia obstarávacia cena.
  • Myši s WiFi pripojením vyžadujú USB prijímač.

Bezdrôtové myši ponúkajú dva hlavné spôsoby pripojenia

Drôtové myši sa k zariadeniu pripájajú USB káblom. Bezdrôtové delíme na:

  • Bluetooth myši sa k zariadeniu pripájajú pomocou technológie bluetooth. Tento spôsob pripojenia je veľmi praktický, avšak napríklad na hranie hier môže byť nevhodný kvôli dlhšej odozve.
  • Myši k PC s bezdrôtovým USB prijímačom sú dnes veľmi obľúbené. Súčasťou balenia týchto myší je malý USB adaptér, ktorý zapojíte do vášho zariadenia a tým ho spárujete s myšou.

i

Myš na počítač podľa využitia

Myš je pre počítač, pracovné stanice či servery nenahraditeľná. K notebookom, mobilom alebo tabletom naopak prináša rozšírené možnosti ovládania. Pri výbere myši odporúčame zvážiť, s akým zariadením ju budete používať. Podľa toho delíme myši na:

Ďalšie dôležité parametre myši na počítač

Máte jasno v type snímania a pripojenia? Nezabudnite zvážiť aj niekoľko ďalších parametrov, ktoré môžu používanie myši na počítač ovplyvniť. O aké ide?

  • PC myšky s programovateľnými tlačidlami sa hodia ako na hranie videohier, tak do kancelárie. Často zvládajú zaznamenávať makrá.
  • HyperScroll je užitočná funkcia kolieska myšky, ktorá slúži na rýchlejšie prechádzanie obsahom.
  • DPI (Dots Per Inch) označuje senzitivitu zariadenia. Čím vyššia je hodnota DPI, tým nepatrnejšie pohyby myš registruje.
  • Odozva je dôležitá najmä vtedy, keď má byť myš herná. V milisekundách udáva oneskorenie v prenose dát medzi ňou a počítačom.

Stále neviete, akú myš zvoliť? Zvážte estetiku a vyberajte aj podľa farby. Čo tak napríklad hnedá myš?

Herné myši k PC – pre najnáročnejších používateľov

Herné myši k PC prinášajú skvelú odozvu, vysoké hodnoty DPI, podsvietenie a celý rad ďalších vlastností, ktoré ocenia predovšetkým hráči videohier. Herné myši bývajú najčastejšie drôtové, vďaka čomu nehrozí, že sa im uprostred akcie vybijú baterky alebo stratia spojenie. K dispozícii sú však samozrejme aj bezdrôtové varianty. Ich nevýhodou okrem vyššie uvedeného môže byť aj vyššia cena.

Herná myš k PC Rapture

Herné myši často vsádzajú na výrazný atraktívny dizajn. Výnimkou nie je ani RGB podsvietená myška na počítač, ktorá podporuje viac ako 16 miliónov farebných odtieňov s rôznymi režimami svietenia.

Ďalšie špecializované typy počítačových myší

Hľadáte myš na PC s rozšírenými možnosťami ovládania? Vyskúšajte 3D myši, trackbally alebo vertikálne myši.

  • Trackpad má namiesto mechanických tlačidiel a kolieska dotykovú plochu.
  • Tichá myška má špeciálny mechanizmus tlačidiel, ktorý pri stlačení nevydáva žiadny hluk.
  • 3D myši sú určené pre profesionálov a na prácu s grafickými editormi, ako je CAD.
  • Trackball myšky má ovládanie kurzora pomocou otočnej guľôčky namiesto klasického senzora.
  • Vertikálna a ergonomická myš poskytne prirodzenejší úchop pre zápästie. Pomáha v prevencii proti ochoreniu karpálneho tunela.

Ergonomická alebo vertikálna myš bráni vzniku syndrómu karpálneho tunela

Ergonomická a vertikálna myš je skvelou voľbou, ak trávite pri počítači veľa času. V takom prípade vám totiž hrozí ochorenie zvané syndróm karpálneho tunela, ktoré postihuje oblasť medzi predlaktím a dlaňou. Ergonomické a vertikálne myšky na PC na rozdiel od bežných myší môžete uchopiť spôsobom, ktorý je pre ľudskú ruku oveľa prirodzenejší. Karpálny tunel teda nie je vystavený neustálemu tlaku.


Klasická myš k počítaču
Klasická myš

Vertikálna myš k počítaču
Vertikálna myš

Myšky na počítač pre ľavákov skutočne existujú

Myšky na počítač pre ľavákov sú prispôsobené na ovládanie ľavou rukou. Ak teda patríte medzi ľavákov, nemusíte zápasiť s klasickou myšou. V tejto kategórii nájdete všetky modely od kancelárskych, herných po cestovné.

Chcete ušetriť? Zaobstarajte si myš na počítač v sete s klávesnicou. Pozrite sa na výhodné sety.

Funkcia tlačidiel myši na PC

Niektoré myši na PC ponúkajú špeciálne funkcie, ktoré súvisia s ich tlačidlami. Čo budú jednotlivé tlačidlá robiť, si môžete naprogramovať v softvéri, ktorý k myške dostanete. Na úspešnú inštaláciu softvéru sa riaďte pokynmi výrobcu v priloženom návode. Medzi časté funkcie patria napríklad:

  • Zmena DPI sa môže hodiť, ak používate jednu myš na viac činností (napríklad na hranie hier a zároveň na kancelársku prácu), z ktorých každá vyžaduje inú citlivosť.
  • Dvojklik je kliknutie dvakrát rýchlo za sebou, ktoré si na niektorých myšiach môžete nastaviť.
  • Trojklik je kliknutie trikrát rýchlo za sebou.

i

Nezabudnite na príslušenstvo k myši

Nezabudnite si k myši na počítač zaobstarať aj potrebné príslušenstvo. Či už vám chýba držiak, adaptér, alebo podložka pod myš a klávesnicu, všetko nájdete v kategórii Príslušenstvo.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Myš – bezdrôtová, laserová, pre pravákov, pripojenie cez bluetooth, bezdrôtový USB prijímač, USB-C, na Li-pol batérie, citlivosť 8000 DPI, 7 tlačidiel, zmena DPI pomocou tlačidla, dve kolieska, hyperscroll, koliesko so zotrvačníkom, maximálny dosah 10 m, rozmery 5,1 × 8,43 × 12,49 cm (V׊×H), hmotnosť 0,141 kg
99,90 €

2.
Myš – bezdrôtová, optická, symetrická, pripojenie cez USB, bezdrôtový USB prijímač, na 1 AA batériu, citlivosť 1000 DPI, 3 tlačidlá, klasické koliesko, rozmery 3,9 × 6 × 9,9 cm (V׊×H), hmotnosť 0,08 kg
13,90 €

3.
Herná myš – bezdrôtová, pre pravákov, optická, pripojenie cez bezdrôtový USB prijímač, na 1 integrovanú batériu, citlivosť 25600 DPI, možná zmena DPI, senzor Logitech Hero 25k, 5 tlačidiel, klasické koliesko, rozmery 4 × 6,35 × 12,5 cm (V׊×H), hmotnosť 0,063 kg
+Darček Promo elektronický kľúč Súťažný kód Logitech v hodnote 3,10 €
-5 %
99,90 €
94,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
1 209 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,4 104×
Pridať do PC konfigurátora
Eternico Wireless 2.4 GHz & Double Bluetooth Rechargeable Vertical Mouse MV470 sivá
Myš – bezdrôtová, vertikálna, optická, 1000 - 1600 - 2400 DPI, dosah až 10m (2.4G mode)/8m (BT mode), technológia power saving mode, RGB podsvietenie, 8 tlačidiel, životnosť až 3000000 kliknutí, silent click, Plug & Play, 2.4 Ghz USB-A prijímač/2× BT, USB-C konektor, dobíjacia batéria 900mA, kábel v balení 0.6m
Super cena
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AET004470a
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Logitech Wireless Mouse M185 sivá - Myš Varianty
4,7 1564×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech Wireless Mouse M185 sivá
Myš – bezdrôtová, optická, symetrická, pripojenie cez USB, bezdrôtový USB prijímač, na 1 AA batériu, citlivosť 1000 DPI, 3 tlačidlá, klasické koliesko, rozmery 3,9 × 6 × 9,9 cm (V׊×H), hmotnosť 0,08 kg
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG100i12
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7 441×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech G502 Hero
Herná myš – až 25.600dpi, 400IPS, pamäť pre uloženie profilov, 11 programovateľných tlačidiel, snímač HERO 25k, Omron tlačidlá, podsvietená (G lightsync RGB)
+Darček Promo elektronický kľúč Súťažný kód Logitech v hodnote 3,10 €
57,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG137a6d3
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,7 36×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech G903 Lightspeed Hero
Herná myš – bezdrôtová, symetrická, optická, pripojenie cez USB, bezdrôtový USB prijímač, na integrované batérie, citlivosť 25600 DPI, možná zmena DPI, odozva 1 ms, 11 tlačidiel, hyperscroll, koliesko so zotrvačníkom, RGB podsvietenie
+Darček Promo elektronický kľúč Súťažný kód Logitech v hodnote 3,10 €
Cenová bomba
112,90 € Ušetríte 36,98 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG137a8k
Logitech G305 Recoil čierna - Herná myš Varianty
4,7 462×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech G305 Recoil čierna
Herná myš – bezdrôtová, pre pravákov, optická, pripojenie cez bezdrôtový USB prijímač, na 1 AA batériu, citlivosť 12000 DPI, možná zmena DPI, odozva 1 ms, 6 tlačidiel, klasické koliesko, lightspeed prijímač súčasťou balenia, rozmery 3,82 × 6,215 × 11,66 cm (V׊×H), hmotnosť 0,099 kg
+Darček Promo elektronický kľúč Súťažný kód Logitech v hodnote 3,10 €
47,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG137a8f01
4,5 195×
Pridať do PC konfigurátora
CONNECT IT CMO-2510-BK Vertical Ergonomic, wireless
Myš – bezdrôtová, vertikálna, optická, pre pravákov, pripojenie cez bezdrôtový USB prijímač, na 2 AAA batérie, citlivosť 1600 DPI, 6 tlačidiel, zmena DPI pomocou tlačidla, klasické koliesko, maximálny dosah 15 m, rozmery 6,1 × 6,6 × 12,2 cm (V׊×H)
Cenová bomba
15,90 € Ušetríte 1,80 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD755m2
4,6 77×
Pridať do PC konfigurátora
Xiaomi Mi Dual Mode Wireless Mouse Silent Edition White
Myš – bezdrôtová, optická, pre pravákov, pripojenie cez bluetooth, bezdrôtový USB prijímač, na 2 AAA batérie, citlivosť 1300 DPI, odozva 1 ms, 5 tlačidiel, tiché tlačidlá, klasické koliesko, rozmery 3,68 × 6,27 × 11,27 cm (V׊×H)
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: XIAm03
4,6 231×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech MX Vertical
Myš – bezdrôtová, vertikálna, optická, pre pravákov, pripojenie cez bluetooth, USB, bezdrôtový USB prijímač, na integrované batérie, citlivosť 4000 DPI, 4 tlačidlá, zmena DPI pomocou tlačidla, klasické koliesko, maximálny dosah 10 m, unifying prijímač súčasťou balenia, rozmery 7,95 × 7,9 × 12 cm (V׊×H), hmotnosť 0,135 kg
86,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG125h01
CONNECT IT Vertical Ergonomic DOODLE wireless black - Myš Varianty
4,5 230×
Pridať do PC konfigurátora
CONNECT IT Vertical Ergonomic DOODLE wireless black
Myš – bezdrôtová, vertikálna, optická, pre pravákov, pripojenie cez USB, bezdrôtový USB prijímač, na 1 AA batériu, citlivosť 1600 DPI, 6 tlačidiel, zmena DPI pomocou tlačidla, klasické koliesko, maximálny dosah 20 m, rozmery 6,6 × 7 × 10,8 cm (V׊×H), hmotnosť 0,089 kg
21,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD750m87
4,4 196×
Pridať do PC konfigurátora
CONNECT IT CMO-2500-BK Vertical Ergonomic, wired
Myš – drôtová, vertikálna, optická, pre pravákov, pripojenie cez USB, citlivosť 1600 DPI, 6 tlačidiel, zmena DPI pomocou tlačidla, klasické koliesko, dĺžka kábla 1,8 m, rozmery 6,1 × 6,6 × 12,2 cm (V׊×H)
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD755m1
4,8 49×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech Marathon Mouse M705 Charcoal
Myš – bezdrôtová, optická, pre pravákov, pripojenie cez USB, bezdrôtový USB prijímač, na 2 AA batérie, citlivosť 1000 DPI, 7 tlačidiel, koliesko s naklápaním do strán, unifying prijímač súčasťou balenia, rozmery 4,2 × 7,1 × 10,9 cm (V׊×H), hmotnosť 0,135 kg
33,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG107a4
4,6 136×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech Wireless Mouse M220 Silent, čierna
Myš – bezdrôtová, optická, symetrická, pripojenie cez USB, bezdrôtový USB prijímač, na 1 AA batériu, citlivosť 1000 DPI, 3 tlačidlá, tiché tlačidlá, klasické koliesko, maximálny dosah 10 m, rozmery 3,9 × 6 × 9,9 cm (V׊×H), hmotnosť 0,08 kg
18,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG100i19d
Logitech Wireless Mouse M185 červená - Myš Varianty
4,7 1564×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech Wireless Mouse M185 červená
Myš – bezdrôtová, optická, symetrická, pripojenie cez USB, bezdrôtový USB prijímač, na 1 AA batériu, citlivosť 1000 DPI, 3 tlačidlá, klasické koliesko, rozmery 3,9 × 5,98 × 9,95 cm (V׊×H), hmotnosť 0,08 kg
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG100i14
Logitech G305 Recoil biela - Herná myš Varianty
4,7 462×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech G305 Recoil biela
Herná myš – bezdrôtová, pre pravákov, optická, pripojenie cez bezdrôtový USB prijímač, na 1 AA batériu, citlivosť 12000 DPI, možná zmena DPI, odozva 1 ms, 6 tlačidiel, klasické koliesko, lightspeed prijímač súčasťou balenia, rozmery 3,82 × 6,215 × 11,66 cm (V׊×H), hmotnosť 0,099 kg
+Darček Promo elektronický kľúč Súťažný kód Logitech v hodnote 3,10 €
Cenová bomba
47,90 € Ušetríte 5,81 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG137a8f02
4,8 211×
Pridať do PC konfigurátora
CONNECT IT Vertical Ergonomic Wireless FOR HEALTH LADIES, black
Myš – bezdrôtová, vertikálna, optická, pre pravákov, pripojenie cez bezdrôtový USB prijímač, na 1 AA batériu, citlivosť 1600 DPI, 6 tlačidiel, zmena DPI pomocou tlačidla, klasické koliesko, maximálny dosah 10 m, rozmery 5,8 × 6,7 × 10,5 cm (V׊×H), hmotnosť 0,079 kg
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD755m5
4,6 88×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech B100 Optical USB Mouse čierna
Myš – drôtová, optická, symetrická, pripojenie cez USB, citlivosť 800 DPI, 3 tlačidlá, klasické koliesko, dĺžka kábla 1,8 m
7,49 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG044b4
4,6 48×
Pridať do PC konfigurátora
SteelSeries Rival 3
Herná myš – drôtová, pre pravákov, optická, pripojenie cez USB, citlivosť 8500 DPI, možná zmena DPI, odozva 1 ms, 6 tlačidiel, klasické koliesko, viacfarebné podsvietenie, dĺžka kábla 1,8 m, rozmery 3,79 × 6,7 × 12,06 cm (V׊×H), hmotnosť 0,077 kg
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MX060a30
Logitech Wireless Mouse M185 modrá - Myš Varianty
4,7 1564×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech Wireless Mouse M185 modrá
Myš – bezdrôtová, optická, symetrická, pripojenie cez USB, bezdrôtový USB prijímač, na 1 AA batériu, citlivosť 1000 DPI, 3 tlačidlá, klasické koliesko, rozmery 3,9 × 6 × 9,9 cm (V׊×H), hmotnosť 0,08 kg
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG100i13
HP Wireless Mouse 200 - Myš Varianty
4,6 128×
Pridať do PC konfigurátora
HP Wireless Mouse 200
Myš – bezdrôtová, optická, symetrická, pripojenie cez USB, bezdrôtový USB prijímač, na 2 AAA batérie, 3 tlačidlá, klasické koliesko, rozmery 3,4 × 5,84 × 9,5 cm (V׊×H), hmotnosť 0,078 kg
14,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HPCP0400d
Logitech PRO X Superlight, čierna - Herná myš
Varianty
4,6 371×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech PRO X Superlight, čierna
Herná myš – bezdrôtová, pre pravákov, optická, pripojenie cez bezdrôtový USB prijímač, na 1 integrovanú batériu, citlivosť 25600 DPI, možná zmena DPI, senzor Logitech Hero 25k, 5 tlačidiel, klasické koliesko, rozmery 4 × 6,35 × 12,5 cm (V׊×H), hmotnosť 0,063 kg
+Darček Promo elektronický kľúč Súťažný kód Logitech v hodnote 3,10 €
Zľavnené -5 %
94,90 € 99,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG125f01
CONNECT IT DOODLE Mouse - Herná myš Varianty
4,7 176×
Pridať do PC konfigurátora
CONNECT IT DOODLE Mouse
Herná myš – drôtová, pre pravákov, optická, pripojenie cez USB, citlivosť 2000 DPI, možná zmena DPI, 6 tlačidiel, klasické koliesko, viacfarebné podsvietenie, dĺžka kábla 1,8 m, rozmery 4,1 × 6,9 × 12,3 cm (V׊×H)
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD754u4
Genius DX-110 Calm black - USB - Myš Varianty
4,6 378×
Pridať do PC konfigurátora
Genius DX-110 Calm black - USB
Myš – drôtová, optická, symetrická, pripojenie cez USB, citlivosť 1000 DPI, 3 tlačidlá, klasické koliesko, dĺžka kábla 1,5 m, rozmery 3,7 × 6 × 10,5 cm (V׊×H), hmotnosť 0,085 kg
4,30 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ME123f1
4,6 131×
Pridať do PC konfigurátora
Logitech G703 Lightspeed Hero
Herná myš – bezdrôtová, pre pravákov, optická, pripojenie cez USB, bezdrôtový USB prijímač, na integrované batérie, citlivosť 25600 DPI, možná zmena DPI, odozva 1 ms, 6 tlačidiel, klasické koliesko, RGB podsvietenie
+Darček Promo elektronický kľúč Súťažný kód Logitech v hodnote 3,10 €
86,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MG137a8j
Dell MS 116 čierna - Myš
Varianty
4,5 78×
Pridať do PC konfigurátora
Dell MS 116 čierna
Myš – drôtová, optická, symetrická, pripojenie cez USB, citlivosť 1000 DPI, 3 tlačidlá, klasické koliesko, dĺžka kábla 1,8 m, rozmery 3 × 6 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 0,087 kg
Od  8,45 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ADP2f004

Myši

myšVýhody ergonomických myší Počítačové myši sú rôzne: lacné, luxusné, herné, profesionálne... a tiež ergonomické. Ako vlastne takú správnu myš spoznáte? Hodí sa na hranie, bežnú prácu alebo sú špecializované pre grafikov a ďalších náročnejších používateľov? A čím sa vlastne líšia od populárnych...
Syndróm karpálneho tunela nie je u ľudí pracujúcich v kancelárii ničím neobvyklým. Prejavuje sa brnením, bolesťou a tŕpnutím ruky, a ak prejde do chronickej fázy, dokáže poriadne potrápiť. Čo to vlastne je a hlavne ako tento zdravotný problém riešiť?
Nové monitory od MSI sú určené najmä pre profesionálnych e-sportových hráčov. Ponúknu skvelé vlastnosti, ako je vysoká obnovovacia frekvencia, široké farebné spektrum a technológie šetriace oči. Jedným z nich je monitor 27" MSI Optix MAG274QRF-QD.
článokČo znamená DPI pri myšiach? Zaujímali ste sa niekedy, čo znamená hodnota DPI, keď si vyberáte novú myš? Mnoho používateľov nad tým mávne rukou, ale najmä hráči by mali byť rozhodne pozorní a pozrieť sa na náš článok.
Ak hľadáte cenovo dostupnú, ale kvalitnú a odolnú mechanickú klávesnicu, vôbec nebude od veci pozrieť si portfólio značky Niceboy. Napríklad ich herná klávesnica Niceboy ORYX K440 Mechanicus je skvelým príkladom jednej takej.
Všetko musí preč! CONNECT IT vyhlasuje až 80 % zľavy na myši, slúchadlá, nabíjačky, klávesnica či dátové káble. Vyberie si každý. Ale neváhajte: akcia trvá len do 18. 10. alebo do vypredania zásob. Viac informácií v článku.
Viac článkov Všetky články

Myši

V kategórii Myši máme práve teraz na Alza.sk celkom 1209 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné myši Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie myši Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie myši Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii myši recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií