Apple Watch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Apple
(90)
Veľkosť puzdra
40 mm
49 mm
-
Farba puzdra
Čierna
(9)
Strieborná
(35)
Sivá
(18)
Béžová
(18)
Ružová
(6)
Červená
(4)
Bezdrôtová technológia
NFC
(90)
Bluetooth
(90)
LTE
(22)
WiFi
(90)
GPS
(90)
Športové aktivity
Beh
(90)
Cyklistika
(90)
Fitness
(90)
Joga
(90)
Chôdza
(87)
Funkcia merania športu
Detekcia začatia aktivity
(90)
Farba ramienka
Čierna
(28)
Biela
(18)
Béžová
(2)
Ružová
(6)
Sivá
(2)
Modrá
(20)
Oranžová
(3)
Zelená
(4)
Červená
(4)
Materiál remienka
Silikón
(53)
Nylon
(33)
Plast
(3)
Najnovšie objednávky

Apple Watch sú inteligentné hodinky s minimalistickým dizajnom. Sú jasnou voľbou pre majiteľov iPhonov, pre ktorých sú exkluzívne vytvorené a ktorým zaručujú bezproblémovú konektivitu. Prečítajte si, čo všetko Apple Watch dokážu a ako sa medzi sebou medzigeneračne líšia.

Pokračovať

Apple Watch – skutočne inteligentné hodinky

Apple Watch fungujú najlepšie v ekosystéme Apple, teda v spojení s iPhonmi. Práve prepojením s Apple zariadeniami získate inteligentné hodinky s bohatou funkčnou a aplikačnou výbavou, pokročilými pohybovými senzormi, unikátnymi zdravotnými funkciami a celým radom ďalších výhod.


Apple Watch

Smart hodinky Apple Watch nemožno bežným spôsobom spárovať s telefónmi s operačným systémom Android.


Hlavné výhody Apple Watch

Prečo zvoliť práve Apple Watch? Pozrite sa na niekoľko zásadných výhod, ktoré vás pri výbere môžu presvedčiť. Či už ste vyznávačom továrne na jabĺčka, alebo nie, určité výhody nájsť môžete. Záleží iba na vás, či ich považujete za užitočné.

  • Apple Watch bodujú odladeným a pravidelne aktualizovaným operačným systémom watchOS.
  • Výhodou všetkých modelov a generácií je aj elegantný dizajn a konštrukcia z kvalitných materiálov.
  • Nechýbajú ani desiatky alebo stovky na mieru šitých aplikácií a vlastný obchod AppStore.
  • Vhod prídu aj exkluzívne funkcie na sledovanie športových aktivít a zdravotných ukazovateľov.
  • Súčasťou operačného systému WatchOS pre Apple Watch je aj hlasová asistentka Siri.
  • Samozrejmosťou je pri hodinkách Apple Watch aj podpora bezkontaktnej platobnej metódy Apple Pay.

i

Chcete s hodinkami Apple Watch platiť? Najprv sa presvedčte, že vaša banka platobnú metódu Apple Pay podporuje.

Smart hodinky Apple Watch a športové funkcie

Smart hodinky Apple Watch sú skvelé športové príslušenstvo. Vďaka špičkovej technologickej výbave totiž disponujú celým radom funkcií a senzorov, ktoré umožňujú sledovanie alebo záznam vašich aktivít, kontrolu telesných ukazovateľov a mnoho ďalších športových aj zdravotných údajov.

Aké športové funkcie hodinky Apple Watch prinášajú?

Medzi najužitočnejšie športové funkcie, ktoré hodinky Apple Watch majú, patria: krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, rýchlosti, vystúpaných poschodí, vzdialenosti alebo tempa, ďalej tiež záznam trasy alebo intervalový tréning. Môžete si tak ľahko držať kondíciu a trackovať všetky dôležité dáta.

Apple Watch Series 8

Na hodinkách Apple Watch sa dozviete množstvo dôležitých dát ohľadom konkrétneho športu.

Prehľadnú správu vašich športových aktivít a rekordov prináša exkluzívna aplikácia Cvičenie.

Športoví fanúšikovia ocenia edíciu Apple Watch Nike

Apple Watch Nike je špeciálna edícia hodiniek Apple určená predovšetkým milovníkom športu a pohybu všeobecne. Nike edícia prináša niekoľko unikátnych trendy remienkov a športovo zameraných ciferníkov. Ak je teda Nike vaša srdcovka, tak nie je čo riešiť.

i

Smartwatch Apple Watch strážia vaše zdravie

Smartwatch Apple Watch majú okrem športových aj niekoľko zdravotných a bezpečnostných funkcií. Patrí medzi ne predovšetkým rýchle núdzové SOS volanie, automatická detekcia pádu a tiež úplne nová technológia Detekcia autonehody.

Apple Watch Cellular – telefonujte priamo z hodiniek

Apple Watch Cellular umožňujú telefonovanie a posielanie SMS správ bez pripojenia iPhonu. Využívajú na to špeciálnu eSIM, ktorú bohužiaľ v SR nepodporujú všetci operátori. Pokiaľ sa chcete o eSIM a aktivácii Apple Watch všeobecne dozvedieť viac, prečítajte si článok v českom jazyku Ako na aktiváciu Apple Watch.


Apple Watch SE 2022

Akú generáciu Apple Watch vybrať?

Smart hodinky Apple Watch rozlišujeme podľa série a generácie. Najnovšie sú Apple Watch Series 9 spoločne s Watch Ultra 2, ktoré spoločnosť Apple predstavila v septembri 2023. Vyberajte hlavne podľa toho, aký máte na hodinky rozpočet, a ktoré funkcie najviac využijete.

  • Apple Watch (Series) sú originálne hodinky Apple, ktoré sú teraz dostupné už v deviatej generácii.
  • Apple Watch SE je špeciálna edícia hodiniek, ktorá vsádza na nižšiu obstarávaciu cenu.
  • Apple Watch Ultra označuje ultimátne smart hodinky pre najnáročnejších používateľov, potápačov a dobrodruhov.

Výkonné a karbónovo neutrálne Apple Watch 9

Apple Watch 9 sú vďaka čipu S9 SiP výkonnejšie ako kedykoľvek predtým. Zvládnu viac vecí naraz a ponúkajú aj nové funkcie. Rýchlejší procesor umožňuje využitie gesta rúk, pomocou ktorého môžete Apple Watch 9 ovládať. Hodinky majú vyšší jas (až 2 000 nitov) a v určitých variantoch sú karbónovo neutrálne.

Apple Watch 9 a HomePod

Inteligentné hodinky Apple Watch 9 môžu efektívne ovládať vaše Apple HomePod zariadenia.

Elegantné Apple Watch (Series) 8

Apple Watch 8 sú dostupné v dvoch veľkostiach (41 a 45 mm) a dvoch vyhotoveniach (hliník a nehrdzavejúca oceľ). Pýšia sa elegantným dizajnom, odolnosťou voči prachu a vodoodolnosťou až do 50 m hĺbky. Poďme sa spoločne pozrieť na to, aké majú výhody.

  • Apple Watch 8 majú nové a veľmi presné snímače telesnej teploty.
  • Hodinky prichádzajú s najnovším operačným systémom Apple watchOS 9.
  • Vylepšená batéria má výdrž až 18 hodín (36 hodín v Režime nízkej spotreby).

i

Apple Watch 8 sú k dispozícii hneď v ôsmich farebných variantoch. Na svoje si tak príde každý :)

Apple Watch Series 7

Apple Watch 7 sa od predošlých modelov líšia predovšetkým novými rozmermi puzdier, tie sú teraz 41 a 45 mm. Okrem nových veľkostí prekvapí aj titánové vyhotovenie, ktoré kombinuje štýl a odolnosť v ojedinelej a elegantnej kombinácii.


Apple Watch 7 2021

Smart hodinky Apple Watch Series 7 si môžete vybrať v jednom z piatich pestrých a unikátnych farebných modeloch.


Apple Watch Series 6

Apple Watch 6 z roku 2020 poháňa nadupaný procesor Apple S6. Ten je založený na Apple A13 Bionic, ktorý môžete nájsť pri Apple iPhone 11. Inteligentné hodinky sú tak o 20 % rýchlejšie oproti predošlej generácii S5. Series 6 taktiež prináša Always-On displej alebo snímač hladiny okysličenia krvi.

Apple Watch SE – výkonné a dostupné

Apple Watch SE je rad, ktorý prináša tie najlepšie funkcie a vlastnosti inteligentných hodiniek Apple Watch (Series), avšak za nižšiu obstarávaciu cenu. Watch SE sú lacnejšie predovšetkým vďaka dobre zvoleným kompromisom, ktoré nijako neovplyvňujú výkon hodiniek, plynulosť prostredia ani používateľský komfort.


Apple Watch SE

Inteligentné hodinky Apple Watch SE 2022 sú veľmi atraktívne vďaka svojej nízkej cenovke.


Apple Watch SE 2022

Apple Watch SE 2022 sú dostupné v 40 mm a 44 mm vypracovaní. Pýšia sa jasným Retina displejom, výkonným čipom S8 SiP, vodoodolnosťou do 50 metrov a bohatou výbavou pohybových aj zdravotných senzorov, ktoré vás nikdy nesklamú.

  • Apple Watch SE 2022 majú 100 % recyklovanú hliníkovú konštrukciu.
  • Hodinky sú k dispozícii v troch farbách – tmavo atramentové, hviezdne biele a strieborné.
  • Vo funkčnej výbave nechýba SOS vytáčanie, detekcia pádu alebo unikátna Detekcia autonehody.

Apple Watch SE 2020

Apple Watch SE 2020 patrili zároveň so Series 6 medzi prírastky z roku 2020. Čím boli špeciálne? Kombinovali celý rad užitočných funkcií Apple Watch Series 6 s dostupnou cenou. Poháňal ich čip S5, vďaka ktorému boli 2-krát rýchlejšie ako Apple Watch Series 3, mali jemný Retina displej a špičkové spracovanie.

Apple Watch Ultra – nekompromisné hodinky do extrémnych situácií

Apple Watch Ultra sú extrémne odolné a spoľahlivé smart hodinky určené pre najnáročnejších používateľov. Majú titánovú konštrukciu, zafírovú ochranu displeja, vodoodolnosť až do hĺbky 100 m, krytie IP6X, dvojfrekvenčnú GPS, vstavanú sirénu alebo medzinárodnú certifikáciu potápačského vybavenia.

Apple Watch Ultra

i

Apple Watch Ultra sa nezľaknú mrazivých, ale ani extrémne vysokých teplôt, vody, dažďa, prachu, nárazov alebo pádov. Sú tak ideálnym partnerom pre každého dobrodruha, ktorý sa nebojí vystúpiť zo svojej komfortnej zóny.

Inteligentné hodinky Apple Watch v priebehu rokov

Na staršie generácie Apple Watch na predajných pultoch už nenarazíte. Poďte sa však pozrieť, ako sa hodinky postupne vyvíjali a aké nové funkcie pri svojom vydaní ponúkali. Smart hodinky Apple Watch toho totiž majú už dosť za sebou.

Apple Watch Series 5

Apple Watch 5 (2019) prinášajú rýchly procesor S5, ktorý sa postará o bezproblémový chod OS WatchOS. Ponúka 32 GB úložisko pre hudbu a aplikácie. S iPhone ho prepojíte pomocou WiFi alebo Bluetooth 5.0.

Apple Watch Series 4

Apple Watch 4 s procesorom S4 prinášajú svižnejší zážitok z používania WatchOS. Zaoblené rohy displeja dodávajú hodinkám nový rozmer a s internou pamäťou 16 GB si užijete nielen hudbu, ale aj obľúbené aplikácie. Disponujú WiFi, Bluetooth 5.0, GPS a mnohými ďalšími funkciami.

Apple Watch Series 3

Apple Watch 3 sú prvými hodinkami z dielne Apple, ktoré umožňujú telefonovať. Ide o prvý model s podporou duplicitnej eSIM, vďaka čomu dokážu fungovať aj bez iPhonu. Udávajú tak trend, najmä pre hodinky od iných výrobcov elektroniky.

Príslušenstvo pre Apple Watch je bohatá kategória, v ktorej nájdete širokú paletu doplnkov, kde okrem remienkov nájdete aj nabíjacie stojančeky, ochranné fólie, powerbanky a ďalšie. Vďaka tomuto príslušenstvu si môžete hodinky Apple Watch prispôsobiť na mieru.

Neplaťte celú obstarávaciu cenu – vyskúšajte Alza NEO

Apple hodinky sú dostupné aj v rámci programu Alza NEO, ktorý funguje ako moderný prenájom. Za niekoľko eur mesačne získate hodinky a poistenie navyše. Pozrite sa na Apple Watch na prenájom. V dnešnej dobe si už nemusíte produkty kupovať za plnú obstarávaciu cenu ;)

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,78" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h, s ovládaním v češtine
-3 %
309 €
299 €

2.
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,57" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h, s ovládaním v češtine
259 €

3.
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,9" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
-10 %
479 €
429 €

Ďalšie najpredávanejšie
90 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,8 39×
Apple Watch SE 44 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým športovým remienkom – M/L
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,78" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -3 %
299 € 309 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA044se5
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Apple Watch Ultra 2  49 mm titánové puzdro s modrým alpským ťahom – Medium - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s modrým alpským ťahom – Medium
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
849 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2b2
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým prevliekacím športovým remienkom
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,9" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -10 %
429 € 479 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a45n4
Apple Watch Ultra 2  49 mm titánové puzdro s modrým oceánskym remienkom - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s modrým oceánskym remienkom
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
899 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2a1
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým športovým remienkom – S/M
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,9" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -10 %
429 € 479 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a45n2
4,8 45×
Apple Watch SE 40 mm Hviezdno biely hliník s hviezdno bielym športovým remienkom – S/M
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,57" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h, s ovládaním v češtine
279 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA040se1
Apple Watch Ultra 2  49 mm titánové puzdro s čierno-modrým trailovým ťahom – M/L - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s čierno-modrým trailovým ťahom – M/L
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
849 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2g2
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41 mm Hviezdno biely hliník s hviezdno bielym športovým remienkom – M/L
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,69" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -11 %
399 € 449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a45c23
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s modrým alpským ťahom – Large - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s modrým alpským ťahom – Large
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
849 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2b3
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým športovým remienkom – S/M
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,69" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -11 %
399 € 449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a41n2
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41 mm Hviezdno biely hliník s hviezdno bielym športovým remienkom – S/M
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,69" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a45c22
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s indigo alpským ťahom – Small - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s indigo alpským ťahom – Small
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
849 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2c1
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s indigo alpským ťahom – Medium - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s indigo alpským ťahom – Medium
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
849 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2c2
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým prevliekacím športovým remienkom
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,69" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -11 %
399 € 449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a41n4
4,8 45×
Apple Watch SE 40 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým športovým remienkom – M/L
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,57" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h, s ovládaním v češtine
259 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA040se5
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45 mm Hviezdno biely hliník s hviezdno bielym športovým remienkom – S/M
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,9" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -10 %
429 € 479 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a41n11
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41 mm Hviezdno biely hliník s hviezdno bielym prevliekacím športovým remienkom
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,69" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -11 %
399 € 449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a41n1
4,8 39×
Apple Watch SE 44 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým športovým remienkom – S/M
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,78" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -3 %
299 € 309 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA044se4
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s čierno-modrým trailovým ťahom – S/M - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s čierno-modrým trailovým ťahom – S/M
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
849 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2g1
Apple Watch Ultra 2  49 mm titánové puzdro s oranžovým oceánskym remienkom - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s oranžovým oceánskym remienkom
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
899 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2a2
4,8 45×
Apple Watch SE 40 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým prevliekacím športovým remienkom
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,57" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h, s ovládaním v češtine
259 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA040se6
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41 mm Ružový hliník so svetlo ružovým športovým remienkom – M/L
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,69" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -11 %
399 € 449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a41n9
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45 mm Hviezdno biely hliník s hviezdno bielym prevliekacím športovým remienkom
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,9" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -10 %
429 € 479 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a45n1
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41 mm PRODUCT(RED) Červený hliník s PRODUCT (RED) športovým remienkom – M/L
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,69" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
399 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a45n12

Apple Watch

mobilné telefónyXiaomi na MWC 2024 v Barcelone: Spoločnosť ukázala niekoľko zaujímavých noviniek Spoločnosť Xiaomi ukázala nedávno na MWC v Barcelone svoj inovačný potenciál s novým radom vlajkových telefónov Xiaomi 14, tabletov a nositeľných zariadení. V článku sa dozviete o nových produktoch aj o akcii, ktorá produkty sprevádza.
Juhokórejský Samsung predstavil svoje nové želiezka v ohni, čo sa týka strednej triedy. Samsung Galaxy A55 zaujíma populárnu pozíciu v portfóliu značky pre rok 2024 a ponúkne napríklad nový dizajn s hliníkovým rámčekom, 4 nm čipset Samsung Exynos alebo predĺženú...
Hledáte designový vlajkový telefon, který potěší pokročilou fotosestavou, špičkovým výkonem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 a velkým displejem bez rámečků? U nového Asus Zenfone 11 Ultra jste na dobré adrese. Telefon osvěžuje nejvyšší cenovou kategorii portfolia Asus. Při...
mobilSamsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou? Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?
Spoločnosť Nothing sa vytasila so svojím novým telefónom Nothing Phone (2a). Už na prvý pohľad si možno všimnúť úplne prepracovaný dizajn, ktorý pôsobí rovnako odvážne ako tie predchádzajúce. Medzi hlavné prednosti novinky bude podľa všetkého patriť delikátny pomer...
Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich...
Viac článkov Všetky články

Apple Watch

V kategórii Apple Watch máme práve teraz na Alza.sk celkom 90 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné apple Watch Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie apple Watch Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie apple Watch Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii apple Watch recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií