AD homeoffice PET

Diskusia k Edimax IC-7112W

Zobraziť katalóg
Edimax IC-7112W - IP kamera

Diskusia k Edimax IC-7112W

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Edimax IC-7112W, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Edimax IC-7112W ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Edimax IC-7112W vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, poprosim Vas o inforamciu, ci kamera Edimax IC-7112W nahrava a je mozne cez web prehliadac pocuvat aj zvuk zo sledovanej miestnosti. Dakujem

Dobrý den. Má někdo zkušenosti s touto kamerou a jejím provozováním na SYNOLOGY Diskstation 215j , nebo jiném NAS serveru?

Dobrý den, umí kamera zaznamenávat na SD kartu video vč. zvuku? Děkuji

Funguje někomu dodávaný program "na dálku". Lokákně mi program funguje. Zadám IP adresu kamery, jméno, heslo a vše funguje. Ale vzdáleně na veřejné IP se mi nedaří program zprovoznit. Stále píše "připojuji". Přitom na mobilní aplikaci (né té dodávané) a v prohlížeči přístup ke kamerám funguje v pohodě.

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií