Alza pre firmy

Diskusia k Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový

Zobraziť katalóg
Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový - USB kľúč

Diskusia k Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, rád bych se Vás optal, zda tento flesh-disk bude fungovat v televizi 32PFL3507H/12 ? Respektive, zda bude v pořádku načten a půjdou z něho přehrávat soubory? Zkoušel jsem 128 GB verzi tu zřejmě televize nepodporovala... Děkuji za informaci. S pozdravem M.K.

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií