Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový

Zobraziť katalóg
Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový
4,5 17 hodnotení
USB kľúč USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A, kapacita 64 GB, s pútkom na kľúče, plast, biela a fialová farba
Kód:  DU352h4f Produktové číslo:  DTIG4/64GB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový Predaj skončil

Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový

Štýlový flashdisk DataTraveler G4 od špičkového výrobcu Kingston predstavuje ideálne riešenie pre všetkých užívateľov, ktorí požadujú čo najlepší pomer ceny a kapacity. Ukladanie a prenos dokumentov, prezentácií, hudby aj videa je ďaleko rýchlejšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Disk totiž podporuje najnovšie rozhranie USB 3.0 , ktorého teoretická dátová priepustnosť je oproti predchádzajúcej generácii mnohonásobne vyššia. K dispozícii je tiež viac farebných variantov ôk na šnúrku, a vybrať si tak môžete tú, ktorá presne sadne vášmu štýlu.

Štýlový a praktický


Zaujímavo riešený zaťahovací dizajn chráni USB konektor bez nutnosti použitia krytky. Odpadá vám tak ich hľadanie v taškách notebookov alebo vo vreckách. Vďaka kompaktným rozmerom flashdisk ľahko pripojíte do USB portov bez toho, aby ste nejako obmedzovali tie vedľajšie a samotné sprevádzkovanie je naviac s technológiou Plug and Play veľmi jednoduché. Nemusíte inštalovať žiadne ovládače , systém všetko behom okamihu sprevádzkuje automaticky. Nechýba ani podpora najpoužívanejších operačných systémov vrátane Linuxu a Apple Mac OS.





Spoľahlivosť a kvalita


 Tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj flashdisky DataTraveler starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou toľko pre túto firmu typickú. Dôkazom toho je nadštandardne dlhá päťročná záruka.


 

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Materiál
Plast Hotovo!
Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Fialová Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
21 mm Hotovo!
Výška
10,1 mm Hotovo!
Dĺžka
55 mm Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB kľúče 3.0
» Všetky USB kľúče 64 GB
» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se Vás optal, zda tento flesh-disk bude fungovat v televizi 32PFL3507H/12 ? Respektive, zda bude v pořádku načten a půjdou z něho přehrávat soubory? Zkoušel jsem 128 GB verzi tu zřejmě televize nepodporovala... Děkuji za informaci. S pozdravem M.K.

Diskusia a poradňa k Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový
Príslušenstvo pre Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston DataTraveler I G4 64GB fialový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Datatraveler I G4 64 GB lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Datatraveler I G4 64 GB lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston DataTraveler I G4 64GB lila.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií