Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AD 1. týden květen

Diskusia k L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml

L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml - Sprej na vlasy

Diskusia k L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Tento sprej na vlasy, "ĽORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss" je super pro prilepeni vytisku na sklenenou podlozku 3D tiskarny. 3D model pevne drzi, neodlepuje se, nedeformuje se! Na trhu je mnoho spreju na vlasy, lepsi drogerie ma v nabidce vice nez 70 druhu. Vetsina tech spreju ale neni pro 3D tisk vhodna, modely nedrzi. V zahranici je oblibeny AquaNet, ten vsak v CZ koupit nelze. Prosel jsem nekolik drogerii, zkontroloval slozeni temer 100 spreju na vlasy a nasel pouze dva, ktere maji to, proc je AquaNet oblibeny. Kouzelnou esenci je "VA/crotonates/vinyl neodecanoate copolymer", ta cini tento sprej vyjimecnym. 3D modely jsem prilepoval pomoci lepici tycinky na papir, typicky Kores. Nekolikrat jsem zkusil sprej na vlasy, ale modely nedrzely, vzdy jsem se rychle vratil k lepici tycince. Tento sprej od ĽORÉAL PARIS je jiny, je mnohem lepsi nez lepici tycicka, i velke modely drzi! Mam levnou 3D tiskarnu a tisknu z PLA na sklenenou podlozku, ktera nema vyhrivani...

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií