AD elektro Star Wars

L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml

Zobraziť katalóg
L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml
Sprej na vlasy – pre objem, stupeň fixácie 7 - 13,16 €/1 l
Kód:  VLS353 Produktové číslo:  3600521768969
L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml Predaj skončil

L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml

Doprajte vašim vlasom profesionálnu starostlivosť a dodajte im neuveriteľný lesk, objem a hodvábnu jemnosť. Vyskúšajte inovatívny vlasový sprej Studio Line Silk & Gloss od popredného výrobcu L'ORÉAL PARIS s unikátnym zložením, ktoré je obohatené o hodvábne mikrovlákna. Urobte zmenu a vytvorte si extra nadýchaný a objemný účes, ktorý vydrží aj na jemných a nepoddajných vlasoch. Vlasový sprej bol špeciálne vyvinutý pre všetky typy vlasov a udrží ich dokonale zafixované počas celého dňa.

Kľúčové vlastnosti

  • Dodáva vlasom maximálny objem a oslnivý lesk
  • Pre dokonalú fixáciu účesu
  • Zachováva prirodzený vzhľad
  • Vlasy nadvihuje už od korienkov a nezlepuje
  • Vhodné pre všetky typy vlasov
  • Výťažky z hodvábu pre úžasnú jemnosť

S výťažkami z hodvábu pre úžasnú jemnosť aj podmanivý objem

Vlasový sprej pre extra objem aplikujte priamo ku korienkom na suché vlasy. Pre dodanie extrémneho objemu vlasy prečešte v predklone. Ak chcete dosiahnuť maximálny účinok, nadvihujte prstami jednotlivé pramene. Nezabudnite na záverečnú fixáciu, sprej aplikujte na vlasy zo vzdialenosti aspoň 20 cm. Výsledkom bude úžasne nadýchaný účes bez zlepených prameňov vlasov, ktoré môžete kedykoľvek rozčesať. Oslňte svoje okolie podmanivým leskom a vždy perfektne upraveným účesom. Vďaka hydrolyzátu hodvábu vlasy navyše zostanú dokonale jemné na dotyk. Jednou z predností je aj príjemná vôňa. 

Doplňujúce vlastnosti:

Zloženie:
Alcohol denat.
Isobutane
Butane
Propane
Aqua/water
VA/crotonates/vinyl neodecanoate copolymer
Hydrolyzed silk
Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde
Aminometyl propanol
Limonene
Benzyl salicylate
Benzyl alcohol
Butylphenyl methylpropional
Hexyl cinnamal
Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!
Objem
250 ml Hotovo!
Stupeň fixácie
Ľahká fixácia Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie
Ľahká fixácia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento sprej na vlasy, "ĽORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss" je super pro prilepeni vytisku na sklenenou podlozku 3D tiskarny. 3D model pevne drzi, neodlepuje se, nedeformuje se! Na trhu je mnoho spreju na vlasy, lepsi drogerie ma v nabidce vice nez 70 druhu. Vetsina tech spreju ale neni pro 3D tisk vhodna, modely nedrzi. V zahranici je oblibeny AquaNet, ten vsak v CZ koupit nelze. Prosel jsem nekolik drogerii, zkontroloval slozeni temer 100 spreju na vlasy a nasel pouze dva, ktere maji to, proc je AquaNet oblibeny. Kouzelnou esenci je "VA/crotonates/vinyl neodecanoate copolymer", ta cini tento sprej vyjimecnym. 3D modely jsem prilepoval pomoci lepici tycinky na papir, typicky Kores. Nekolikrat jsem zkusil sprej na vlasy, ale modely nedrzely, vzdy jsem se rychle vratil k lepici tycince. Tento sprej od ĽORÉAL PARIS je jiny, je mnohem lepsi nez lepici tycicka, i velke modely drzi! Mam levnou 3D tiskarnu a tisknu z PLA na sklenenou podlozku, ktera nema vyhrivani...

Diskusia a poradňa k L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml
Príslušenstvo pre L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 250 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií