AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Microsoft Office 365 Personal SK (BOX)

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 365 Personal SK (BOX) - Kancelársky softvér

Diskusia k Microsoft Office 365 Personal SK (BOX)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft Office 365 Personal SK (BOX), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft Office 365 Personal SK (BOX) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft Office 365 Personal SK (BOX) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

V marci som kúpil od Vás office 365 personal. Ani vtedy, a ani teraz neviem odkial by som si to mohol stiahnuť. Ďakujem za odpoveď. František Németh.

Dobrý deň, je tento produkt inštalovaný cez cd alebo licenčným kódom bez použitia inštalačného cd, keďže je písané ako box

Dobrý deň, kupil som si ntb a bola k nemu zdarma licencia na Microsoft 365 Personal ale zial ani v mojom konte ani niekde sa k nej neviem dopatrat. Viete mi s tym poradit?

dobrý deň, zakúpila som si notebook acer swift 1 s bezplatným bonusom - kancelársky softvér Microsoft 365 Personal elektronická licencia. ako sa dostanem ku kódu tejto licencie?-v kniznici v alza konte nie je. Dakujem

nainštalujem na môj PC s WINDOWS 7 MS OFFICE 365 Personal?

Čo produkt Office 365 obsahuje ? Uvedená cena 37,90 je jednorazová konečná cena alebo poplatok za nejaké obdobie?

Balik obsahuje najnovsie verzie?

Dobrý deň, je nejaké časové obmedzenie pre registráciu? Napríklad ak zakúpim licenciu teraz, môžem ju zaregistrovať o rok alebo o 2? Ďakujem

Dobry den, zakupil som si tento produkt (Office Personal) k Notebooku s operacnym systemom Linux. Na obale produktu je napisane, ze je len pre win a ios...bude ho mozne nainstalovat aj na notebook s Linuxom?

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií