PET AD homeoffice

Diskusia k Pinnacle Studio 20 Ultimate

Zobraziť katalóg
Pinnacle Studio 20 Ultimate - Program na strihanie videa

Diskusia k Pinnacle Studio 20 Ultimate

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Pinnacle Studio 20 Ultimate, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Pinnacle Studio 20 Ultimate ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Pinnacle Studio 20 Ultimate vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den. Dá se aplikovat efekt (např. "Lupa") na více vybraných klipů na časové ose najednou? Zatím jsem na to nepřišel a upravovat to po jednom je zdlouhavé. Taky mi ve studiu 20 oproti verzi 12 chybí volba "Kombinovat klipy."

Dobrý den, poběží Pinacle studio 20 ultimate na tomto počítači ? https://www.alza.cz/hp-pavilion-27-a150nc-d4457240.htm Děkuji

Dobrý den,mám Pinnacle Studio 20 Ultimate verze 20.5 a kameru Sony DCR TRV30E a nejde mi nahrát záznam z ní do programu /stará verze Pinnacle to uměla bez problémů!/Z programu se dá ovládat posun kazety ale to je tak všechno.Kde je chyba?

Dobrý den, je vámi nabízený produkt Pinnacle Studio 20 Ultimate ve verzi 20.5? Díky za odpověď.

Dobrý den, upravím v tomto programu soubor MOV? Tento soubor mi točí zrcadlovka Canon 600D. Děkuji za odpověď

Dobrý den, nainstaloval PS 20 Ultimate a po importu a přetažení do - zvuk/videostopa dolů na řádek nelze přehrávat v časové ose - obraz - video v rámečku časové osy v pravo nahoře - je tam jen šedo - zvuk jede. Mám i7, 16 Gb RAM, graf. karta 4 Gb, DirectX 12. Na jednom fóre som na našiel radu, že treba nainstalovať Direct XDirectX End-Use-User Runetimes (June 2010) ze stránek Microsoftu ( [Odkaz do neznáma ). Bolo to prezentované na PS 17 a je to z roku 2010. Neviem či by to fungovalo na Win 10 a PS 20. Ďakujem.

Dobrý den. Chci se zeptat jestli se dají s tímto programem nahrávat i hry, třeba jako s frapsem. Děkuji

Dobrý den, poběží Pinnacle 20 na tomto počítači? https://www.alza.cz/hp-22-b031nc-d4417001.htm Děkuji

Dobrý den,umí tento program zpracovat video ve formátu xxx.ts,konkrétně nahrané v satelitu AB Cryptobox 652HD Combo?Nemůžu sehnat žádný program,který by video dokázal načíst a zpracovat,děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli když v pinnaclu pracuji je tam čeština, ptám se pro to, že zde je napsaný softwerový jazyk CZ, ale u předešlé kopě to tam též bylo napsáno, že podporuje CZ, ale ve skutečnosti ne.

123
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií