AD homeoffice PET

Diskusia k Sapphire Radeon RX 5700XT 8G DDR6

Zobraziť katalóg
Sapphire Radeon RX 5700XT 8G DDR6 - Grafická karta

Diskusia k Sapphire Radeon RX 5700XT 8G DDR6

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sapphire Radeon RX 5700XT 8G DDR6, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sapphire Radeon RX 5700XT 8G DDR6 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sapphire Radeon RX 5700XT 8G DDR6 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mozna neprijemny dotaz, ale je nejaky duvod k cene $25 nad MSRP? Napr. u nove vydaneho Ryzen 9 3900X nemate problem mit cenu dokonce $10 pod MSRP. Je pochopitelne ze se zmenou prodejni ceny, kterou AMD ohlasilo na posledni chvili, muze byt nejaky zmatek. Ale ten uz by snad mohl byt vyresen.

Nedávno vyšla nereferenční karta od Sapphire Radeon 5700xt pulse. Kdy by jste jí měli začít nabízet?

Dobrý den, budete mít brzy skladem i AMD RADEON ™ RX 5700 XT 50. VÝROČÍ ? Děkuji za odpověď.

Dobry den, Je v baleni aj DP kabel?

Dobrý deň, máme očakávať ešte zníženie ceny keďže AMD sa rozhodlo znížiť cenu tento karty ešte pred vydaním?

Ako je to s prehrievaním 5700XT ? Videl som recenzie, v ktorých odporúčajú ešte vyčkať s nákupom, nakoľko bola karta hodená na trh s nepochopiteľne problematickým chladením. Teplota blížiaca sa ku 100 stupňov mi s ohľadom na hlučnosť a možnosť zamŕzania celého systému príde strašne vysoká. Aké sú vaše skúsenosti s kartou ?

Podle amd i sapphire bych měl dostat xbox game pass, ale u této karty nic nebylo. Je k tomu nějaký důvod?

zaujímajú ma reálne teploty karty užívateľov ktorý si ju už zakúpili .

Dobry den podporuje tato karta aj crossfire?

Dobry deň moja otázka nie je oriamo k tomuto produktu ale či budú aj iné značky(Asus, msi,gigabyte) RX5700xt a ci bude taky štandardný dizajn? (dvoj alebo trojslotove chladenie) Ďakujem za odpoveď

12
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií