PET PET

Diskusia k Sengled Boost, WiFi repeater, 6W E27, stmievateľná - matná

Zobraziť katalóg
Sengled Boost, WiFi repeater, 6W E27, stmievateľná - matná - LED žiarovka

Diskusia k Sengled Boost, WiFi repeater, 6W E27, stmievateľná - matná

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sengled Boost, WiFi repeater, 6W E27, stmievateľná - matná, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sengled Boost, WiFi repeater, 6W E27, stmievateľná - matná ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sengled Boost, WiFi repeater, 6W E27, stmievateľná - matná vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, u výrobku "Sengled Boost, WiFi repeater, 6W E27, stmívatelná - matná" (prod. číslo: A01-A60EAE27W) chybí základní informace. Vzhledem k tomu, že se nejedná pouze o žárovku, ale o WiFi repeater, chybí v části "Parametry a specifikace" údaj Standardy. Prosím o informaci, jaká je využívána síť standardu, zda pouze 802.11b/g/n - tzn. pásmo 2,4GHz, nebo i 802.11a či 802.11ac - tzn. pásmo 5GHz. V této souvislosti prosím o zaslání rychlosti WiFi v této žárovce v Mbps v pásmu 2,4 GHz, popř. v pásmu 5 GHz. Nebo obou, pokud zařízení disponuje využitím obou pásem současně. Na závěr prosím o informaci, jak je silná vnitřní anténa v dBi. S přáním hezkého dne Pavel Skala

Chcem sa spýtať či je možné u danej žiarovky zvoliť farbu osvetlenia alebo je len klasicky biela?

Funguje funkcia repeater aj v prípade že žiarovka nesvieti?

Dobrý den, nefunguje žárovka jako repeater pouze v momentě, kdy je opravdu zapnutá a svítí?

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií