AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP Extreme

Zobraziť katalóg
ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP Extreme - Grafická karta

Diskusia k ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP Extreme

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP Extreme, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP Extreme ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP Extreme vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Utáhne mi tuto grafiku s procesorem i7 4790k a dvěma monitory zdroj s 600 Wat ? Diky

mám dotaz jen tak pro zajímavost, co kdybych k této grafice připojil ještě gtx 960 4g od gigabyte? jak by to fungovalo? a jakej vliv by to mělo na výkon?

Dobrý den, grafika se mi z ničeho nic začala přehřívat i přes maximální otáčky chlazení to neuchladí a teplota jde na +83 stupně. Je to důvod k reklamaci? Nebo jen někde něco spatně nastavené?

chcel by som sa spitat ci tako karta je poruchová lebo na internete a aj v recenzii u Vás je ze uź pri zapojený bola nefunkčná dakujem za odpoved´

Zdravim,preco nie je u tejto karty moznost predlzit zaruku ?

Dobrý deň, máte na sklade 6ks týchto grafík? Ďakujem

Jak muzete u vraceneho zbozi uvadet "sleva konci...atd" to jako po uplinuti teto doby ji prodate zase jako nove zbozi ? Ani bych se nedivili...

Dobrý den. Zajímalo by mne z jakého důvodu si ke kartě nemohu přikoupit rozšířenou záruku jako u ostatních grafických karet. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den. Bude tato karta u Vás ještě dostupná jako nový kus? Dále na tyto karty byla záruční doba 36měsíců jako na ostatní a u výrobku vidím pouze 24měsíců. Opravdu ? Předem děkuji za odpověď.

12
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií