Stellar Blade AD elektro

Archív - Adventúry na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
63 položiek
Luigi's Mansion 2 HD – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – v tomto graficky vylepšenom dobrodružstve sa vydávate navštíviť strašidelné lokácie v Evershade Valley, čo je miesto, kde sa to len hemží problémovými duchmi. Našťastie má Luigi správne vybavenie, aby si s nimi poradil.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1371
Embr – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, adventúra, dobrodružný a logický, – V tomto bezplatnom režime pre 4 hráčov pre viac hráčov pracujte ako tím, aby ste zachránili klientov pred ohňom a zneškodnili bomby nastražené konkurenčnými korporatnými špiónmi. Ale dávajte si na spoluhráčov pozor... Nie všetkým sa dá veriť.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1346
Blue Fire – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, RPG, adventúra a dobrodružný, – Temný svet čaká – Cestujte zničeným svetom Penumbra a preskúmajte jedinečné oblasti plné rozmanitých nepriateľov, ostrých 3D plošinovkových výziev, úloh, zberateľských predmetov a ďalších.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1345
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, – Nech už vás do zeme Gloomhaven priláka túžba po dobrodružstve, alebo vášnivá túžba po zlate trblietavom sa v tme, váš osud bude úplne iste rovnaký. Gloomhaven, digitálna adaptácia uznávanej doskovej hry, v sebe spája taktické RPG a preliezanie dungeónov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1280
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh: Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1219ce
My Time at Sandrock: Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – vydajte sa do púštneho mestečka Sandrock a ujmite sa role začínajúceho staviteľa. S pomocou svojho spoľahlivého náradia zhromažďujte suroviny, stavajte stroje a postupne premeňte svoju schátranú dielňu na dobre fungujúcu výrobňu, s ktorou dokážete zachrániť mestečko pred ekonomickým krachom!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1275ce
Flashback 2 – Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, - Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, - Legendárny Flashback sa konečne vracia v modernom grafickom spracovaní as vylepšenou hrateľnosťou, navyše pod taktovkou svojho pôvodného tvorcu!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1221ce
Noob: The Factionless
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – fantasy RPG s taktickými ťahovými súbojmi zasadené do sveta francúzskej mediálnej franšízy Noob, ktorá pojednáva o epických a predovšetkým humorných dobrodružstvách tímu neskúsených hráčov fiktívneho MMORPG Horizon
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1474nad
Noob: The Factionless – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – fantasy RPG s taktickými ťahovými súbojmi zasadené do sveta francúzskej mediálnej franšízy Noob, ktorá pojednáva o epických a predovšetkým humorných dobrodružstvách tímu neskúsených hráčov fiktívneho MMORPG Horizon
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1215
13 Sentinels: Aegis Rim – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – odhaľte pravdu a ponorte sa do 2D dobrodružstva s úžasným umením a prostredím.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1009
5,0
The Cruel King and the Great Hero: Storybook Edition - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: adventúra a dobrodružný – S mocným ochrancom, ktorý na vás čaká v zálohe, nie je žiadna výzva príliš veľká. Bojujte s príšerami a prechádzajte nebezpečným prostredím – samozrejme s občasnou pomocou!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW996
Disney Magical World 2: Enchanted Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – preskúmajte svety s tematikou Disney plnej zábavných výziev a žite svoj vysnívaný život, kde sa vydáte na zábavné dobrodružstvá; zatancujte si s princeznami Disney; vzlietnite s Mickeym v sprievodoch Magical Dream a ďalšie
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW982
5,0
Astroneer – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW979
Asterix and Obelix: Slap Them All! – Collector's Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: adventúra a detský – Pripravte sa preukázať svoju odvahu v novej akčnej hre s vynaliezavým Asterixom a večne hladným Obelixom v hlavných rolách. Ako naznačuje úsmevný podtitul „Prefackajte ich všetkých“, čaká vás hektická, komická bitka so stovkami nepriateľov, ktorí si jednoducho „nedajú povedať“.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW972c
Variable Barricade – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Hibari, členka prestížnej rodiny a dedička bohatstva, sa dozvedá, že jej excentrický dedko je odhodlaný nájsť jej manžela. Zariadi jej bývanie v luxusnej vile spolu so štyrmi peknými, vybranými mládenci a osobným komorníkom. Kým sa jej nápadníci snažia získať jej ruku všetkými prostriedkami, Hibari znáša nekonečné každodenné skúšky a pokušenia.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW927
Olympia Soiree – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: adventúra – Olympia cestuje medzi jednotlivými krajmi a objavuje ich zázraky aj slabiny, rovnako ako celú podzemnú komunitu odstrkovaných jedincov, ktorým sa rozhodne pomôcť. Ak sa jej podarí nájsť osobu predurčenú stať sa jej spriaznenou dušou, bude môcť konečne otvoriť svoje srdce a odhaliť svoje pravé meno, pokračovať vo svojej pokrvnej línii a zachrániť svet skôr, než bude zničený.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW926
Evergate – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: adventúra
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW848
Chicken Police – Paint it RED! – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – divoký príbeh o láske, smrti, kurčatách a vykúpení! Chicken Police je noirové dobrodružstvo s policajnými parťákmi so starostlivo vytvoreným svetom, drsným príbehom a množstvom absurdného humoru.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW847
5,0
The Silver Case 2425: Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: adventúra – v hre The Silver Case sa v meste začnú objavovať záhadné sériové vraždy, pričom detektívi z 24 Wards Heinous Crimes Unit majú zálusk na jedného muža: Kamui Ueharu.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW837
Worlds End Club: Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: akčný, adventúra a arkády – skupinka japonských študentov, ktorí tak nejako nikam nepatria, sa počas triedneho výletu ocitne uväznená v podivnom zábavnom parku. Aby odhalili záhadu svojho uväznenia a zároveň mali šancu na útek, musia sa zúčastniť „hry osudu“.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW834
5,0
Ashwalkers Survivors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra a dobrodružný, – Rok po geologickej katastrofe sa skupina preživších, ktorá si hovorí „The Squad“, vydáva do spustošeného sveta. Potrebujú nájsť bezpečné útočisko pre svoj ľud, ale aby sa k nemu dostali, musia prejsť postapokalyptickou pustatinou, kde na nich čaká mnoho zložitých morálnych dilem.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW819
Iris Fall – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: adventúra a logický – logická adventúra zameraná na pohrávanie sa s perspektívou, hlavná hrdinka sa totiž dokáže presúvať medzi normálnym, trojrozmerným svetom a plochým svetom tieňov
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW812
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: RPG, simulátor a adventúra – nechajte prejaviť svojho pionierskeho ducha, formujte neskrotnú divočinu, objavujte nové zvieratá aj plodiny a dohliadnite na to, aby sa im na vašej farme darilo.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW802de
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito...
V tomto pravidelne aktualizovanom článku vám ponúkame 25 tipov na kvalitné survival hry naprieč všetkými platformami, od preverených titulov, ktoré pozná asi úplne každý, až po nenápadné čierne kone, ktoré dokážu príjemne prekvapiť.
Všetko, čo vieme (špeciály)Super Mario RPG (RECENZIE – Súhrn) Nintendo je známe obľubou v prerábaní svojich starších hier, tentoraz ale siahlo až po klasike z roku 1996, v ktorej sa Mario prvýkrát vydal do žánru hier na hrdinov a podľa recenzií sa táto stávka na nostalgiu vyplatila. Super Mario RPG okrem prerobenej grafiky a...
Talianske štúdio Elf Games svoje portfólio kreslených adventúr rozšírilo o ďalší kúsok s názvom Children of Silentown. Aké pocity sme si z temného dobrodružstva odniesli, vám objasnia nasledujúce riadky.
Ukrajinské štúdio Frogwares muselo kvôli vojne pozastaviť práce na svojej poslednej veľkej hre, pustilo sa tak aspoň do dlho plánovanej prerábky Sherlock Holmes The Awakened z roku 2007, ktorú vývojári zvládli aj v súčasných ťažkých podmienkach. Zmien prebehlo relatívne...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií