Akčné hry na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Typ
Hra
(196)
DLC/herný doplnok
(14)
Platforma
PC
(1)
Nintendo Switch
(211)
Licencia
Škatuľová
(195)
Na stiahnutie
(16)
Kľúč pre
Steam
(1)
Nintendo eShop
(42)
Žáner
Akčný
(211)
RPG
(42)
Arkády
(32)
Detský
(27)
Adventúra
(26)
Textová lokalizácia
CS
(13)
SK
(2)
EN
(211)
DE
(147)
HU
(2)
RU
(7)
PL
(4)
FR
(29)
ES
(22)
IT
(22)
Zh
(6)
Zvuková lokalizácia
EN
(210)
DE
(82)
HU
(1)
RU
(2)
PL
(3)
FR
(3)
ES
(3)
IT
(3)
Zh
(1)
JP
(2)
Vekové obmedzenie
1 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Akčné hry na Nintendo Switch vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Akčné hry na Nintendo Switch na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Akčné hry na Nintendo Switch?

Ak si chcete zaobstarať Akčné hry na Nintendo Switch, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Akčné hry na Nintendo Switch

Hľadáte najlepšie Akčné hry na Nintendo Switch? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Akčné hry na Nintendo Switch

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Akčné hry na Nintendo Switch, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
211 položiek
Bitmap Bureau Collection – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – kolekcia Bitmap Bureau Collection obsahuje trojicu rôznorodých arkádových hier od anglického vývojárskeho tímu Bitmap Bureau, špecialistov na pixelové retro hranie, v kolekcii nájdete sci-fi strieľačku Xeno Crisis, fantasy rubačku Battle Axe a kombajnu Final Vendetta
Novinka
66,90 €
Dátum vydania: 31. júla 2024
Objednávací kód: NSW1376de
RICO London – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, – prebojujte sa do výškovej veže cez gangstrami z East Endu; prebúrajte sa dverami, vyhýbajte sa guľkám a premeňte zbrane padlých na svoj osobný arzenál; urobte čokoľvek, aby ste dosiahli vrchol
Novinka
9,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: NSW1395
GYLT – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Prežite príbeh dievčatka Sally, jej život nebol nikdy jednoduchý, ale od chvíle, keď zmizla jej malá sestrenica Emily, je ešte horší. Potom, čo musí utiecť pred bandou bitkárov, sa Sally ocitne v pokrivenej verzii svojho domovského mestečka, v ktorom sa jej obavy a nepekné spomienky zhmotňujú zvráteným a veľmi reálnym spôsobom.
Novinka
37,90 €
Dátum vydania: 21. júna 2024
Objednávací kód: NSW1356
Little Nightmares 3 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
53,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1289
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: NSW1400
Jurassic Park Classic Games Collection – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Všetky tituly vychádzajú z rovnomenného populárneho filmu, ktorý svojim stvárnením oživenia dinosaurov a posolstvom príroda vs. veda uchvátil milióny ľudí. Toto vydanie obsahuje rad klasických titulov a pridáva do hier nové funkcie, vrátane stavov uložených na každú hru, nových herných máp a rôznych oprav, ktoré tieto tituly prenášajú do modernej éry hrania! Preskúmajte ostrov Isla Nublar v každom z týchto vydaní a znovu si vychutnajte vzrušenie a napätie historickej série. Hrajte za doktora Alana Granta alebo v niektorých vydaniach za veľciraptora, zbierajte vajcia, prežite nebezpečnú miestnu zver, obnovte napájanie parku, zbierajte nové zbrane a nakoniec utečte!
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: NSW1382
Wild Bastards – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – v hre Wild Bastards od skúseného vývojárskeho tímu stojaceho za hrami Void Bastards a Card Hunter cestujte z planéty na planétu a pri tom rozširujte, spravujte a ovládajte tím trinástich vesmírnych písancov, z ktorých každý sa môže pochváliť jedinečnou zbraňou, unikátne špeciálne schopností a originálnym stromom zručností rozvíjajúcim jeho postavu; na jednotlivých planétach potom hromaďte korisť a púšťajte sa do šarvátok s miestnymi počas intenzívnych, komorne spracovaných prestreliek
Novinka
40,90 €
Očakávame september 2024
Objednávací kód: NSW1379
Wrath: Aeon Of Ruin – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – ste cudzinec, kedysi ste sa plavili po Bezvekom mori a teraz sa ocitáte na brehu umierajúceho sveta, z pohlcujúcej temnoty sa vynorí postava v bielom plášti, Pastier zablúdených duší, ktorý vám uloží ťažkú úlohu uloviť zostávajúcich strážcov Starého sveta, musíte sa vydať do rozľahlého šera a preskúmať starobylé rozvaliny, objaviť zabudnuté tajomstvá a bojovať proti hrôzam, ktoré sa tam skrývajú
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: NSW1337
VED – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – VED je príbehové RPG so strhujúco ručne kreslenou grafikou a animáciami, jedinečným ťahovým bojovým systémom a prvkami rogue-lite. Hra VED, zasadená do dvoch rôznych svetov, rozpráva príbeh o mladom hrdinovi Cyrusovi, ktorý sa vydáva na výpravu, aby sa stal majstrom meča a mágie a zachránil všetko, čo pozná, pred skazou.
Novinka
29,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1336
Blazing Strike – Limited Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – inšpirované klasickými arkádovými bojovými hernými sériami od takých velikánov, ako sú Capcom a SNK; táto nadchádzajúca 2D bojová hra evokuje slávu a nostalgiu priekopníkov žánru 2D pixel art a zároveň zahŕňa jedinečné herné systémy s modernou mechanikou
Novinka
59,90 €
Očakávame 30. septembra 2024
Objednávací kód: NSW1396le
Blazing Strike – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – inšpirované klasickými arkádovými bojovými hernými sériami od takých velikánov, ako sú Capcom a SNK; táto nadchádzajúca 2D bojová hra evokuje slávu a nostalgiu priekopníkov žánru 2D pixel art a zároveň zahŕňa jedinečné herné systémy s modernou mechanikou
Novinka
39,90 €
Očakávame 30. septembra 2024
Objednávací kód: NSW1396
Bitmap Bureau Collection – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – kolekcia Bitmap Bureau Collection obsahuje trojicu rôznorodých arkádových hier od anglického vývojárskeho tímu Bitmap Bureau, špecialistov na pixelové retro hranie, v kolekcii nájdete sci-fi strieľačku Xeno Crisis, fantasy rubačku Battle Axe a kombajnu Final Vendetta
Novinka
51,90 €
Dátum vydania: 31. júla 2024
Objednávací kód: NSW1376
Battle of Rebels – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Zem napadli mimozemšťania! Všetky národy sveta sa proti nečakanej invázii snažia bojovať novo zjednotenými armádami, avšak márne. Mimozemšťania sú oveľa vyspelejší a ich špičková technológia im umožňuje premieňať ľudí na krvilačné zombie. Čeľte vlnám nemŕtvych v multiplatformovej strieľačke Battle of Rebels určenej pre jedného i viacerých hráčov, ktorú môžete hrať z vlastného pohľadu aj z pohľadu tretej osoby.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 2. augusta 2024
Objednávací kód: NSW1354
Diesel Legacy: The Brazen Age – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – Ručne kreslená bojová hra 2v2 – štyria hráči vo dvoch tímoch. Každá krásna scéna obsahuje tri dráhy, medzi ktorými sa môžete voľne pohybovať, a aj keď je hráč porazený, jeho boj nekončí! Spolupracujte, aby ste predĺžili komba, odvrátili útoky zo záhrobia, nasmerovali svoju esenciu na pomoc spoluhráčovi a zaistili si dvojitý knockout!
Novinka
31,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1301
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, ; – pripravte sa zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvo s Grendizerom, slávnym obrím robotom; táto akčná dobrodružná hra vytvorená kultového anime seriálu vás vtiahne hlboko do sveta jeho autora Go Nagaia
Novinka
47,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1222
Blood Bowl 3 Brutal Edition - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a športový, – brutálny, šialený, taktický... taký je BLOOD BOWL! Ikonický šport smrti sa vracia s novou videohrou plnou fantasy futbalu, ktorý je verný najnovším pravidlám doskovej hry a jej novému obsahu.
Novinka
41,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW763
DreamWorks Trolls Remix Rescue – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a detský, – Hrajte za Poppy, Vetvíka a ďalších obľúbených Trollov od štúdia DreamWorks a skúmajte, rozbíjajte, tancujte a bojujte v snahe zachrániť Trollie kráľovstvo pred zákerným majstrom melódií, ktorý by rád zmenil harmóniu trollích piesní!
34,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NSW1288
Skull Island: Rise of Kong – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
34,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NSW1279
One Piece Odyssey – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG,
Novinka
60,90 €
Dátum vydania: 26. júla 2024
Objednávací kód: NSW1381
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
Novinka
56,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1219
4,7 30×
Pokémon Sword – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Tradičná hra zo sveta Pokémonov sa bude odohrávať v Galare, fiktívnom regióne Anglicka, kde budete môcť navštíviť vidiek, mestá, alebo zavítať do zasnežených hôr a hustých lesov.
47,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW137
4,3
LEGO Marvel Super Heroes 2 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a logický,
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW501
4,6 18×
1 2 Switch – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – v prípade použitia s konzolou Nintendo Switch Lite je vyžadovaná sada Joy-Con ovládačov (predávané samostatne).
42,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW001
5,0 12×
Dark Souls Remastered – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – v ktorej budete objavovať pokrivený starodávny svet Lordranu. Kriticky výborne oceňovaná akčná RPG séria tak, ako ešte nikdy predtým. Nechajte sa pohltiť bohatým svetom Dark Souls. Utvárajte si postupne svoju postavu, objavujte hrozné miesta a zhromažďujte a osvojte si rozsiahlu kolekciu zbraní, vybavenia a magických kúziel a vytvorte si tak skutočne jedinečný herný štýl.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW038

Akčné hry na Nintendo Switch

V kategórii Akčné hry na Nintendo Switch máme práve teraz na Alza.sk celkom 211 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné akčné hry na Nintendo Switch Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie akčné hry na Nintendo Switch Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii akčné hry na Nintendo Switch recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií