Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Hry zo série Bioshock

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Bioshock je jednou z najväčších klasík medzi stovkami herných sérií. Trojica úplne odlišných hier vám ponúkne strhujúcu atmosféru dvoch retrofuturistických miest, bohaté príbehy plné zvratov, tajomné postavy a unikátne schopnosti, ktoré v žiadnej inej hre nenájdete. Chcete sa o tejto hernej sérii dozvedieť viac? Poďte sa s nami ponoriť do sveta Bioshock, ktorý vás len tak nepustí.

Pokračovať

O čom vlastne rozpráva Bioshock? Príbeh poteší aj tých najnáročnejších hráčov

Bioshock je herná trilógia vytvorená tímom Irrational Games a publikovaná štúdiom 2K. Ide o strieľačky z pohľadu prvej osoby s unikátnymi zbraňami aj schopnosťami a predovšetkým príbehmi na zamyslenie. Séria Bioshock sa odohráva vo fiktívnych dych vyrážajúcich amerických mestách 20. storočia a často skúma filozofické a morálne koncepty. Veľkú časť príbehu odhaľujete pomocou audionahrávok, ktoré nachádzate v priebehu hry, zatiaľ čo vám idú všetci po krku.

Bioshock

Bioshock (2007) sa odohráva v roku 1960 a hráte za Jacka, ktorý prežil haváriu lietadla a ocitol sa v podvodnom meste Rapture. V priebehu hry zisťujete, že unikátna lokácia mesta nie je jedinou fascinujúcou zaujímavosťou a objavujete schopnosti látky ADAM, ktorá dokáže modifikovať genetický materiál a poskytuje civilistom aj vám superschopnosti. Jack sa postupne prediera späť na povrch, bojuje so zmutovanými obyvateľmi a odhaľuje tajomstvo mesta Rapture.

Bioshock 2

Bioshock 2 (2010) sa odohráva v roku 1968 opäť v podvodnom meste Rapture. Tentokrát hráte za Subject Delta – mohutného a geneticky modifikovaného človeka v potápačskom obleku, ktorým sa kolektívne hovorí Big Daddy a chráni mladé dievčatá známe ako Little Sisters, ktoré majú za úlohu zbierať späť látku ADAM z mŕtvych civilistov. Ako hráč ste poslaní nájsť a zachrániť Little Sister Eleanor, ku ktorej ste boli kedysi priviazaní špeciálnym fyziologickým putom.

i

Kto sú Andrew Ryan, Sofia Lamb a Zachary Comstock? Bioshock ponúkne záporákov s bohatým príbehom

Herná séria Bioshock sa chváli silným príbehom s veľmi prepracovanými antagonistami. V každom titule nájdete záporákov, ktorí sú napísaní a nadabovaní tak dobre, až z nich behá mráz po chrbte v každej scéne.

Bioshock Infinite

Bioshock Infinite (2013) hráčov očarí úplne novým a zdanlivo utopickým mestom Columbia, ktoré sa vznáša v oblakoch. Príbeh pojednáva o detektívovi Booker Dewitt, ktorý má v roku 1912 za úlohu nájsť a priviesť záhadnú mladú slečnu Elizabeth, aby mohol splatiť svoje dlhy. Počas hry na vás čaká nielen úplne čerstvá atmosféra, ale aj nové zbrane, schopnosti, nepriatelia aj nepredvídateľné zvraty a tajomstvá vznášajúceho sa mesta Columbia.

Nestačí vám základný príbeh BioShock Infinite? DLC s novým obsahom a príbehom vás očarí

Bioshock Infinite ponúka niekoľko špeciálnych a úplne unikátnych dodatkov. O aké ide?

  • Bioshock Infinite: Burial at Sea nadväzuje na príbeh základnej hry, ale odohráva sa späť v meste Rapture počas jeho slávy. Vydajte sa znova s Elizabeth na podvodné dobrodružstvo v meste Rapture a zachráňte mladé dievča Sally.
  • Bioshock Infinite: Clash in the Clouds sa zameriava na rozšírenie súbojov. Čaká na vás celkom 60 úrovní so stupňujúcou sa obťažnosťou a odmenami.
  • BioShock Infinite: Columbia's Finest pridáva do hry nové vylepšenia pre zbrane, špeciálnu výbavu a pridá hráčovi 500 hernej meny a 5 šperhákov.

Bioshock Rapture
Podvodné mesto Rapture z hier Bioshock 1 a 2

Bioshock Infinite Columbia
Mesto v oblakoch Columbia z hry Bioshock Infinite

Bioshock Infinite Complete Edition niekedy nazývaná aj ako Bioshock Infinite Season Pass obsahuje základnú hru a všetky DLC.

Všetky diely dystopickej lahôdky Bioshock nájdete u nás

Hernú sériu obsahujúcu Bioshock, Bioshock 2 a Bioshock 3: Infinite nájdete v našej ponuke aj ako BioShock: The Collection, ktorá obsahuje všetky 3 tituly. Hry na seba príbehovo nadväzujú, takže vám odporúčame nepreskakovať. Prvé dva diely boli navyše prepracované do moderného kabátika. Bioshock Remastered sa pýši vylepšenou grafikou, novými efektmi a tiež komentárom tvorcov o vývoji hry.


Bioshock: The Collection

Bioshock: The Collection pridáva k základnej hre jej remastered verziu a zároveň obsahuje aj oba ďalšie diely spolu so všetkými ich DLC.

Je v sérii Bioshock čeština?

Bioshock bol stvorený Kenom Levinom v roku 2007 a na vývoji sa podieľala americká spoločnosť 2K Games. Je teda v hrách Bioshock a Bioshock Infinite čeština? Bohužiaľ nie, herná séria Bioshock nebola oficiálne preložená do češtiny ani slovenčiny. Na internete ale môžete nájsť neoficiálne české aj slovenské preklady vytvorené vernými fanúšikmi. Ide ale iba o titulky – dabing postáv zostane v pôvodnom anglickom jazyku.

i

Merch pre tých najväčších Bioshock fanúšikov

Pre zapálených fanúšikov hernej série Bioshock 1 máme v ponuke aj figúrky, podložky pod myš alebo ďalšie zberateľské predmety.

Kde ešte nájdete Bioshock? Steam vás určite poteší

Aké herné tituly ponúka Steam? Bioshock, Fallout, Borderlands, God of War, LEGO hry a ďalšie populárne herné série nájdete v tejto extenzívnej hernej knižnici. Či už si zaobstaráte inú hru alebo práve Bioshock, download alebo stiahnutie hry je veľmi jednoduché – stačí si u nás kúpiť kód a potom ho aktivovať v platforme Steam alebo si hru zakúpiť priamo na nej. Hra sa automaticky pridá do vašej digitálnej knižnice, z ktorej si titul môžete nainštalovať.

Chcete si Bioshock zaobstarať nielen na PC, ale aj na konzoly? Hernú sériu si môžete zaobstarať aj na PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

Neviete si v hre s niečím poradiť? Existuje Bioshock wiki

Bioshock wiki vám uľahčí postup v hre, ak sa niekde zaseknete alebo sa chcete o príbehu dozvedieť všetky detaily. Herná wikipédia je väčšinou písaná priamo hráčmi, ktorí sa delia o svoje poznatky a skúsenosti. Funguje teda ako návod pre nových hráčov a zároveň aj ako fórum pre skúsených veteránov. V prípade, že vás nadchol jedinečný umelecký štýl série Bioshock sa môžete tiež pozrieť, ako hry vyzerali v priebehu ich tvorby.

i

Ako aktivovať hry Bioshock v službe Steam?

Či už si chcete aktivovať v službe Steam Bioshock 2 alebo Bioshock: The Collection, tak postup pri aktivácii je rovnaký. Pokiaľ si neviete dať rady, tak určite navštívte náš článok Návod na uplatnenie elektronických licencií, kde vás prevedieme celým procesom.

Bioshock Infinite je klasika, ale čo tak pozrieť sa aj na iné tituly?

Bioshock Infinite neomrzí žiadneho fanúšika retrofuturistických strieľačiek, ale čo tak pozrieť sa na ďalšie hry podľa žánru? Hry ako Assassin's Creed, Dark Souls alebo Call of Duty majú na ostatné herné série stále obrovský vplyv. Prečítajte si o nich niečo viac a zistite, či to náhodou nie sú hry práve pre vás.

Neviete, či si zahrať Bioshock? Recenzie od herných fanúšikov a kritikov vám určite pomôžu v rozhodovaní.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
16 položiek
4,9
PS4 - Bioshock Collection
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
22,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX202
5,0
BioShock Infinite
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky,
29,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000017
5,0
BioShock: The Collection DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra - Steam
59,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE001233
BioShock: The Collection – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, RPG a strieľačky,
50,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0718
BioShock Infinite (MAC)
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky,
29,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000076
BioShock 2: Minerva’s Den
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, RPG a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
10 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000161
BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode 2 (MAC)
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
14,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000372
BioShock Infinite Columbia’s Finest (MAC)
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
4,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000078
BioShock Infinite Clash in the Clouds (MAC)
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
4,49 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000077
BioShock Infinite: Clash in the Clouds
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
4,49 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000028
BioShock Infinite Columbia’s Finest
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
4,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000027
5,0
BioShock Infinite Season Pass
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
29,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000026
BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode 2
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
14,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000325
1,0
BioShock 2
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky,
19,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000009
4,8
BioShock
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky,
19,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE000008
5,0
Xbox One - Bioshock Collection
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Kompletná kolekcia všetkých troch kultových strieľačiek z autorského pera Kena Levina. Navštívte podmorskú utópiu Rapture, ktorá sa zmenila na šialený chaos a potom výletné do Columbie - nádherného mesta plávajúceho vysoko v mrakoch. Všetky tri hry sa dočkali grafického vylepšenia, ostrejších textúr a obsahujú všetky DLC.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO238

Hry zo série Bioshock

V kategórii Hry zo série Bioshock máme práve teraz na Alza.sk celkom 16 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Bioshock Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry zo série Bioshock Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry zo série Bioshock Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry zo série Bioshock recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií