Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Archív - Hry zo série Call of Duty

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Call of Duty séria je jednou z najvýraznejších strieľačiek z prvého pohľadu (FPS) histórie. Svojich fanúšikov si už takmer 20 rokov drží chytľavou hrateľnosťou a módom pre každého. Či už preferujete online prestrelky, skvelý príbeh pre jedného hráča alebo PvE režim, v ktorom kosíte zástupy nemŕtvych, CoD má to pravé aj pre vás.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
137 položiek
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0502
4,0
South Park: Snow Day! Collectors Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0463ce
South Park: Snow Day! Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0588ce
PlayStation 5 + Call of Duty: Modern Warfare III - Herná konzola Varianty
4,8 15×
PlayStation 5 + Call of Duty: Modern Warfare III
Herná konzola - k TV, SSD 825 GB, Blu-ray (4K), možnosť hrania v 4K, menu v češtine, 1x herný ovládač, hra v balení (elektronický kľúč) - Call of Duty: Modern Warfare III, séria Call of Duty
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX0051MW3
Jagged Alliance 3 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – Grand Chien, národ bohatý na prírodné zdroje a hlboké politické rozkoly, sa ocitá uprostred chaosu, keď zvolený prezident zmizne a vlády nad vidiekom sa chopí paravojenská skupina známa ako „Légia“. Prezidentova rodina teraz dala dohromady všetky prostriedky, vrátane dohody s mocnou korporáciou Adonis, aby si najala skupinu skúsených žoldnierov, ktorí sú poverení úlohou nájsť prezidenta a znovu v krajine nastoliť poriadok.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0567
Jagged Alliance 3 - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Grand Chien, národ bohatý na prírodné zdroje a hlboké politické rozkoly, sa ocitá uprostred chaosu, keď zvolený prezident zmizne a vlády nad vidiekom sa chopí paravojenská skupina známa ako „Légia“. Prezidentova rodina teraz dala dohromady všetky prostriedky, vrátane dohody s mocnou korporáciou Adonis, aby si najala skupinu skúsených žoldnierov, ktorí sú poverení úlohou nájsť prezidenta a znovu v krajine nastoliť poriadok.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0450
Lets Sing 2024 + 2 microphones – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0559b
2,0
Call of Duty: Modern Warfare III: Vault Edition – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2164
3,1 14×
Call of Duty: Modern Warfare III: Cross-Gen Bundle – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2163
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C.O.D.E. edícia obsahuje bonusový kód "Direct Action Pack" k aktivácii 3 predmetov Call of Duty Endowment (C.O.D.E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0427b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C.O.D.E. edícia obsahuje bonusový kód "Direct Action Pack" k aktivácii 3 predmetov Call of Duty Endowment (C.O.D.E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0530b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti najväčšej hrozbe; ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C. O. D. E. edícia obsahuje bonusový kód “Direct Action Pack“ na aktiváciu 3 predmetov Call of Duty Endowment (C. O. D. E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1530b
5,0
Call of Duty: Modern Warfare III PlayPak
Herný doplnok –– Balenie obsahuje 4 predmety: nášivku Call of Duty, paralaxný artwork v tieňovanom boxe, litografiu, špeciálne nálepky. Hra nie je súčasťou balenia.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0530pp
PlayStation 5 + Call of Duty Modern Warfare II - Herná konzola Varianty
4,9 25×
PlayStation 5 + Call of Duty Modern Warfare II
Herná konzola – k TV, SSD 825 GB, Blu-ray (4K), možnosť hrania v 4K, 1× herný ovládač, hra v balení (elektronický kľúč)–Call Of Duty: Modern Warfare II, séria Call of Duty
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX0051COD
4,6 16×
PlayStation 4 Slim 500 GB + Call of Duty: Modern Warfare II
Herná konzola - k TV, HDD 500 GB, Blu-ray, menu v češtine, 1x herný ovládač, hra v balení (elektronický kľúč) - Call Of Duty: Modern Warfare II, séria Call of Duty, farba čierna – k TV, HDD 500 GB, Blu-ray, 1× herný ovládač, hra v balení (elektronický kľúč), séria Call of Duty, čierna farba
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX001slf27
4,7
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – CoD Modern Warfare II: CODE. Od menších infiltračných akcií, kedy sa hrá o veľké stávky, po prísne tajné misie – hráči budú musieť ovládnuť nové zbrane, vozidlá a špičkové vybavenie, aby zdolali svojich nepriateľov. Dajte dohromady výbavu a bojujte ďalej od pobrežia, kde budete obliehať nepriateľov pod vodou, preniknete do silne opevnenej nepriateľskej základne, budete infiltrovať nepriateľské línie pozdĺž prielivov a oslobodíte tak veľmi potrebných spojencov na tajnom mieste v horách.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0211
4,7 14×
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – CoD Modern Warfare II: CODE. Od menších infiltračných akcií, kedy sa hrá o veľké stávky, po prísne tajné misie – hráči budú musieť ovládnuť nové zbrane, vozidlá a špičkové vybavenie, aby zdolali svojich nepriateľov. Dajte dohromady výbavu a bojujte ďalej od pobrežia, kde budete obliehať nepriateľov pod vodou, preniknete do silne opevnenej nepriateľskej základne, budete infiltrovať nepriateľské línie pozdĺž prielivov a oslobodíte tak veľmi potrebných spojencov na tajnom mieste v horách.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0250
4,9
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – CoD Modern Warfare II: CODE. Od menších infiltračných akcií, kedy sa hrá o veľké stávky, po prísne tajné misie – hráči budú musieť ovládnuť nové zbrane, vozidlá a špičkové vybavenie, aby zdolali svojich nepriateľov. Dajte dohromady výbavu a bojujte ďalej od pobrežia, kde budete obliehať nepriateľov pod vodou, preniknete do silne opevnenej nepriateľskej základne, budete infiltrovať nepriateľské línie pozdĺž prielivov a oslobodíte tak veľmi potrebných spojencov na tajnom mieste v horách.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1327
5,0
Kontrolfreek Call of Duty Vanguard – XBX
Gripy na ovládač - na lepšie ovládanie analógových páčok, zlepšujú presnosť, originálny dizajn Call of Duty, farebné vyhotovenie: červeno-čierne
Predaj skončil
Objednávací kód: KTF048a
Kontrolfreek Call of Duty Vanguard - PS5
Gripy na ovládač - na lepšie ovládanie analógových páčok, zlepšujú presnosť, originálny dizajn Call of Duty, farebné vyhotovenie: červeno-čierne
Predaj skončil
Objednávací kód: KTF047a
Kontrolfreek Performance Kit COD Warzone - XBX
Gripy na ovládač - na lepšie ovládanie analógových páčok, zlepšujú presnosť, originálny dizajn Call of Duty, farebné vyhotovenie: modro-sivé + 2× Performance Grips, zvyšujú herný komfort, ľahká aplikácia, odvádzajú vlhkosť, farba: čierna
Predaj skončil
Objednávací kód: KTF040a
Kontrolfreek Performance Kit COD Warzone - PS5
Gripy na ovládač - na lepšie ovládanie analógových páčok, zlepšujú presnosť, originálny dizajn Call of Duty, farebné vyhotovenie: modro-sivé
Predaj skončil
Objednávací kód: KTF039a
Kontrolfreek Call of Duty: Black Ops Cold War - XBX/XB1
Gripy na ovládač - zlepšujú presnosť, originálny dizajn Call of Duty, farebné vyhotovenie: čierno-červené
Predaj skončil
Objednávací kód: KTF003a
Kontrolfreek Call of Duty: Black Ops Cold War - PS5/PS4
Gripy na ovládač - zlepšujú presnosť, originálny dizajn Call of Duty, farebné vyhotovenie: čierno-červené
Predaj skončil
Objednávací kód: KTF002a
Alexandra VaníkováCall of Duty: Black Ops Cold War: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL) Rodina akčných FPS Call of Duty sa aj v roku 2020 rozrástla o ďalšieho člena, tentoraz v podobe pokračovateľa série Black Ops. Vývoj titulu s prívlastkom Cold War si vzalo na starosti štúdio Treyarch v spolupráci s Raven Software a hlavnú úlohu v ňom hrajú udalosti...
Call of Duty: Black Ops Cold War je vďaka kvalitám prvého dielu z Black Ops série veľmi očakávanou hrou. A môže za to nielen kampaň zasadená do obdobia studenej vojny a nadväzujúca na prvé Black Ops (2010), nielen tradičný multiplayer, ale aj kooperatívny Zombie mód,...
Úvodný ceremoniál BlizzCon 2019 je za nami. Či sa podaril viac než jeho vlaňajší ročník, čo všetko nám predstavil a aký bol jeho najvýraznejší moment, si môžete prečítať v našom krátkom zhrnutí, ktoré je tu predovšetkým pre tých, ktorí nemali možnosť sedieť počas...
hry na PCCall of Duty: Black Ops 5 (ŠPEKULÁCIE) – 40 rokov studenej vojny Call of Duty: Black Ops 5 k nám podľa doterajších (zatiaľ nepotvrdených) informácií dorazí budúci rok. Vývojári sú na akékoľvek správy týkajúce sa ich diela zatiaľ skúpi, avšak internet nespí a nedávno sa objavili zvesti o období, v ktorom sa nový diel série Black Ops...
Call of Duty je späť. Po minuloročnom návrate ku koreňom série a na bojisko druhej svetovej vojny sa opäť pozrieme na moderné konflikty, kde sa staneme členmi elitných jednotiek špecializujúcich sa na tajné operácie. Stojí za to vydať sa s Call of Duty: Black Ops 4 od...
Cez víkend sme si zahrali posledné vydané DLC ku Call of Duty: WWII. Ako veľmi nás United Front zaujal a či sa kvôli nemu oplatí zakúpiť potrebný celý season pass, sa dočítate v našej recenzii.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií