Stellar Blade Alzaboxy

Archív - Hudobné a pohybové videohry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Hudba je už od nepamäti súčasťou nielen filmov, ale aj takmer všetkých hier, pretože udáva tú pravú atmosféru a pomáha hráčovi vcítiť sa do hry. Fanúšikovia hudby si potom obľúbia hudobné a pohybové hry, vďaka ktorým si zatancujú, zaspievajú, zašportujú, či sa naučia hrať na hudobný nástroj. Poradíme vám, ako ich vybrať.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
110 položiek
Lets Sing 2024 + 2 microphones – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0559b
Nickelodeon All-Star Brawl 2 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: arkády a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Nickelodeon All-Star Brawl 2 vám umožňuje zvádzať súboje s dosiaľ najväčšou a najlepšou skupinou bojovníkov zo sveta Nickelodeonu, vrátane celkom nových alebo dočista prepracovaných postav, ako sú SpongeBob v nohaviciach, Korytnačky Ninja, Sépiák Chobotnice, Jimmy Neutron a ďalších.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0432
Samba de Amigo: Party Central – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, párty a pohybový, – Návrat série rytmických akcií s playlistom, ktorý vás aj vašich priateľov rozhýbe vďaka 40 hitom z najpopulárnejších svetových žánrov vrátane EDM, popu, latiny a ďalších. Navyše vďaka širokej škále minihier a výziev.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1203
4,0
Just Dance 2023 Retail Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový, párty a pohybový, – obsahuje kód na stiahnutie hry, prívesok a bonusový obsah
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1086R
Minecraft Realms Plus 6-Month Subscription – Xbox/Windows Digitál
Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Microsoft Store, žáner: párty, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2021
Minecraft Realms Plus 3-Month Subscription – Xbox/Windows Digitál
Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: párty, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2020
Lets Sing 2023 + 2 microphone – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: párty, – ste pripravení užiť si dokonalú kombináciu 20 nových prelomových hitov a celoživotných klasík a ovládnuť scénu? Spievajte sami alebo pozvite kamarátov na súboj hlasov v online aj offline herných režimoch, aby ste raz a navždy rozhodli o tom, kto je tu ten najlepší spevák. Užite si režim „Let's Party“ až s ôsmimi spevákmi alebo sa vyšplhajte na vrchol celosvetového online rebríčka.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0305
Lets Sing 2023 + 2 microphone
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: párty,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1408nad
5,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – ste pripravení užiť si dokonalú kombináciu 20 nových prelomových hitov a celoživotných klasík a ovládnuť scénu? Spievajte sami alebo pozvite kamarátov na súboj hlasov v online aj offline herných režimoch, aby ste raz a navždy rozhodli o tom, kto je tu ten najlepší spevák. Užite si režim „Let's Party“ až s ôsmimi spevákmi alebo sa vyšplhajte na vrchol celosvetového online rebríčka.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1408
1,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – ste pripravení užiť si dokonalú kombináciu 20 nových prelomových hitov a celoživotných klasík a ovládnuť scénu? Spievajte sami alebo pozvite kamarátov na súboj hlasov v online aj offline herných režimoch, aby ste raz a navždy rozhodli o tom, kto je tu ten najlepší spevák. Užite si režim „Let's Party“ až s ôsmimi spevákmi alebo sa vyšplhajte na vrchol celosvetového online rebríčka.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0357
4,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – ste pripravení užiť si dokonalú kombináciu 20 nových prelomových hitov a celoživotných klasík a ovládnuť scénu? Spievajte sami alebo pozvite kamarátov na súboj hlasov v online aj offline herných režimoch, aby ste raz a navždy rozhodli o tom, kto je tu ten najlepší spevák. Užite si režim „Let's Party“ až s ôsmimi spevákmi alebo sa vyšplhajte na vrchol celosvetového online rebríčka.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1149
Yum Yum Cookstar – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: detský a párty, - Ujmite sa úlohy ambiciózneho kuchára v hre Yum Yum Cookstar, ktorou vás bude sprevádzať šéfkuchárka Yum Yum! Naučte sa kuchárske techniky a zábavné recepty a zúčastnite sa kulinárskej súťaže – dokážete svojimi lahodnými maškrtami ohromiť porotu?
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0302
Yum Yum Cookstar – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a párty, – Ujmite sa úlohy ambiciózneho kuchára v hre Yum Yum Cookstar, ktorou vás bude sprevádzať šéfkuchárka Yum Yum! Naučte sa kuchárske techniky a zábavné recepty a zúčastnite sa kulinárskej súťaže – dokážete svojimi lahodnými maškrtami ohromiť porotu?
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1145
Lets Sing Presents ABBA
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1398nad
Lets Sing Presents ABBA + 2 microphones – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – Oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1134
Lets Sing Presents ABBA + 2 microphones – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: párty, – Oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0296
Lets Sing Presents ABBA + 2 microphones – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0344
5,0
Lets Sing Presents ABBA + 2 microphones – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1399
5,0
Lets Sing Presents ABBA – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1133
Lets Sing Presents ABBA – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0295
Lets Sing Presents ABBA – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0343
5,0
Lets Sing Presents ABBA – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1398
Garfield Lasagna Party – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Ako Garfield, Odie, Arlene alebo Nermal sa pustite do súperenia v riadne vypečenej párty hre, na ktorej víťaza čaká výdatná porcia lahodných lasagní.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1394
BRATZ: Flaunt Your Fashion – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a párty, – Začnite vo svojom rodnom meste Stilesville, vyberte si svoju postavu z pôvodného Bratz Packu – Yasmin, Cloe, Jade alebo Sasha – a vydajte sa po stopách, kde budete podnikať dobrodružstvo, aby ste pomohli novým priateľom, a hrať zábavné minihry.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0329
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií