Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Doručení zdarma Alzaboxy

Hry zo série Life is Strange

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Život je niekedy zvláštny. Prichádzajú nám doň ľudia, ktorých by sme nečakali, stávajú sa veci, ktoré nedokážeme vysvetliť a každý máme svoju superschopnosť. No dobre, superschopnosti (možno) nemáme, ale postavy z hernej série Life is Strange áno. Čítajte ďalej a dozviete sa viac o týchto emóciami naplnených tituloch.

Pokračovať

V skratke o Life is Strange

Life is Strange je séria príbehov, ktorá vznikla v čase, keď sa ľudia začali zaujímať skôr o hry naplnené akciou. Vo všetkých dieloch sa príbehy snažia pôsobiť hlboko na vaše emócie. Vtiahnu vás do deja ako nič iné, čo ste kedy hrali. Je to najmä vďaka možnosti výberu, pretože príbehy Life is Strange sa vyvíjajú podľa rozhodnutí, ktoré v hrách urobíte. Výhodou celej série je dostupnosť. Prvé kúsky si okrem Xboxov a PlayStation zahráte aj na mobilných zariadeniach.

Life is Strange – 1. diel vôbec

Prvý diel Life is Strange uzrel svetlo sveta v roku 2015. Príbeh je zasadený do mestečka Arcadia Bay, kde žije mladá pubertiačka Max Caulfield. Tam na škole stretáva Chloe, svoju najlepšiu kamarátku z detstva. Pokiaľ sa pozrieme na príbeh z pozície hráča, najväčším lákadlom Life is Strange 1 je možnosť spomaľovať, zastavovať alebo vracať čas.

Life is Strange 1

Max a Chloe, hlavné postavy Life is Strange.

Life is Strange: Before the Storm

Life is Strange: Before the Storm sa časovo odohráva pred prvým dielom. Budete v ňom určovať dianie medzi mladou Chloe a jej kamarátkou Rachel. Všetky rozhodnutia sú ale definitívne, nemôžete sa hrať s časom, ako tomu bolo v Life is Strange 1. Napriek tomu vás ale čaká neskutočný a dych vyrážajúci príbeh.

i

Vo februári 2022 vyšla graficky vylepšená verzia prvých dvoch dielov s názvom Life is Strange Remastered Collection. Je dostupná na PC, PS4 a PS5, Xbox Series X a Xbox One.

The Awesome Adventures of Captain Spirit

Bezplatný úvod do Life is Strange 2. Tak sa dá v skratke popísať hra The Awesome Adventures of Captain Spirit. Predchádza totiž nasledujúcemu dielu a dá sa bezplatne stiahnuť na všetky populárne zariadenia. Hlavným hrdinom je Chris, ktorý má ťažké detstvo. Z neho sa snaží uniknúť tým, že si sám seba predstavuje ako superhrdinu.

The Awesome Adventures of Captain Spirit

Superhrdina Chris v hre The Awesome Adventures of Captain Spirit.

Life is Strange 2 – hra plná kontroverzie

Očakávania od Life is Strange 2 boli obrovské. Herné štúdio Dontnod tieto očakávania naplnilo, no nie tak úplne, ako sa predpokladalo. Hlavnými postavami sú bratia Diazovci. Tí kvôli nespravodlivému obvineniu utekajú pred políciou až do Mexika. V príbehu je poukázané na komplikované témy ako sú imigrácia, či rasizmus. Life is Strange 2 si za toto zaslúži pochvalu, problémom je však predvídateľnosť niektorých udalostí, ktoré v hre vznikajú.

Life is Strange: True Colors

Celé Life is Strange: True Colors je postavené na silných emóciách a empatii. Hlavnou hrdinkou je Alex, ktorá sa vie vcítiť do ostatných tak veľmi, že dokáže vidieť svet doslova ich očami. Tým sa počas príbehu dozvedá užitočné informácie. Veľkým prekvapením v Life is Strange: True Colors je postava Steph, ktorú poznáme z Before the Storm.

Chcete sa dozvedieť o tejto hre viac? Life is Strange: True Colors (recenzia) od našich odborníkov vám poskytne odpovede na všetky vaše otázky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra,
10 €

10 položiek
5,0
Life is Strange Complete Season (Episodes 1 – 5) (PC) DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra,
38 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE002861
4,5
Life is Strange 2 Complete Season (PC) DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra,
10 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE003747
Life is Strange 2: Complete Season – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, – obsahuje všetkých 5 vydaných epizód
41,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1402
Life is Strange: Before the Storm – PC DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a dobrodružný,
22 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE004986
5,0
Life is Strange: Before the Storm: Deluxe Edition – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, adventúra a logický,
23,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0556
Life is Strange: Before the Storm: Standard Edition – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, adventúra a logický,
17,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0555
5,0
Life is Strange 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra,
18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX721
Life Is Strange Arcadia Bay Collection – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný,
42,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1107
Life is Strange: True Colors – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponoríte sa do úlohy Alex Chen z mestečka Haven Springs, ktorá už dlho potláča svoju schopnosť, ktorú považuje skôr za kliatbu. Jej psychická sila – empatia jej umožňuje absorbovať a prežiť silné emócie ostatných.
46,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW957
Life is Strange: True Colors – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponoríte sa do úlohy Alex Chen z mestečka Haven Springs – tá už dlho potláča svoju schopnosť, ktorú považuje skôr za kliatbu. Jej psychická sila – empatia jej umožňuje absorbovať a prežiť silné emócie ostatných.
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0070

Hry zo série Life is Strange

V kategórii Hry zo série Life is Strange máme práve teraz na Alza.sk celkom 10 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Life is Strange
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií