Optimalizované hry na Xbox Series

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Typ
Hra
(439)
DLC/herný doplnok
(31)
Herný kredit
(26)
Platforma
PC
(32)
PlayStation 5
(1)
Xbox Series X
(491)
Xbox Series S
(219)
Xbox One
(286)
Play Anywhere
(4)
Licencia
Škatuľová
(276)
Na stiahnutie
(221)
Kľúč pre
Xbox Live
(222)
Microsoft Store
(24)
Žáner
Akčný
(315)
Strieľačky
(99)
RPG
(74)
Simulátor
(56)
Športový
(54)
Next-gen optimalizácia
Xbox Series X optimalizácia
(497)
PlayStation 5 optimalizácia
(2)
Textová lokalizácia
CS
(71)
EN
(485)
DE
(390)
HU
(8)
RU
(11)
PL
(14)
FR
(29)
ES
(12)
IT
(17)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(485)
DE
(298)
RU
(2)
PL
(6)
FR
(16)
ES
(10)
IT
(12)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Optimalizované hry na Xbox Series vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Optimalizované hry na Xbox Series na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Optimalizované hry na Xbox Series?

Ak si chcete zaobstarať Optimalizované hry na Xbox Series, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Optimalizované hry na Xbox Series

Hľadáte najlepšie Optimalizované hry na Xbox Series? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Optimalizované hry na Xbox Series

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Optimalizované hry na Xbox Series, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
497 položiek
Five Nights at Freddys: Security Breach – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Vžite sa do úlohy Gregoryho, malého chlapca uväzneného cez noc v zábavnom komplexe Mega Pizzaplex Freddyho Fazbeara. S pomocou samotného Freddyho budete musieť prežiť nielen takmer neutíchajúci štvanicu organizovanú na vás novo spracovanými postavami zo série Five Nights at Freddy’s, ale aj veľa ďalších desivých hrozieb.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0236
Alan Wake Remastered, Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – v tomto oceňovanom, filmovým štýlom spracovanom akčnom thrilleri sa spisovateľ Alan Wake, trápiaci sa sa nedostatkom tvorivej inšpirácie, púšťa do zúfalého pátrania po svojej nezvestnej manželke Alice. Cestou nachádza stránky hororového príbehu, ktorý podľa všetkého sám napísal, aj keď si na to vôbec nespomína, a v boji s približujúcou sa temnotou dáva napospas svoj zmysel pre realitu. A jeho hororový príbeh sa začína napĺňať .
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0125
3,0
Mount and Blade II: Bannerlord – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Rohy hučia, vrany sa zlietajú. Ríša je rozorvaná občianskou vojnou. Za hranicami vznikajú nové kráľovstvá. Schmatnite meč, navlečte zbroj, povolajte stúpencov a vyrazte dopredu za víťazstvom a slávou na bojisku Calradie. Upevnite svoju vládu a vytvorte nový svet z popola toho starého.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0285
1,5
Taxi Life: A City Driving Simulator – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor; potom, čo do Barcelony dorazíte a nemáte nič viac ako auto a svoj sen, jazdite po rušných uliciach slávneho mesta a prevážajte cestujúcich z bodu A do bodu B, ponúkajte im bezchybnú službu; budete musieť dodržiavať dopravné predpisy, riešiť netrpezlivých turistov, premenlivé počasie aj dopravnú špičku.
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0466
Persona 5 Royal – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – nechajte sa pohltiť RPG zážitkom s hrou Persona 5 Royal, ktorá vás zavedie do jedinečného univerza oceňovanej hernej série Persona. Nasaďte si masku Jokera a pripojte sa ku klanu Phantom Thieves of Hearts. Vymaňte sa z reťazí modernej spoločnosti a preniknite do mysle skazených a donúťte ich tak zmeniť ich ďalšie smerovanie.
Cenová bomba
46,90 € Ušetríte 18,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0293
Ace Combat 7: Skies Unknown – Top Gun Maverick Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – staňte sa pilotným esom a vydajte sa na fotorealistické nebo v ultimátnej sérii leteckých a bojových simulátorov: ACE COMBAT. Nič neprekoná pocit vznášať sa vzduchom s 360 stupňovou voľnosťou, spoliehať sa na svoje lietajúce a bojové inštinkty, aby ste zostrelili nepriateľa v akejkoľvek obťažnosti.
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0291
WRC 10 The Official Game – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky – pri príležitosti osláv 50. výročia šampionátu ponúka WRC 10 plno nového obsahu a senzácií. Pripomeňte si tie najnapínavejšie okamihy od roku 1973 až dodnes! WRC 10 History Mode preverí váš jazdný talent až na samú hranicu vďaka 19 historickým súťažiam, v ktorých sa budete musieť prispôsobiť pretekárskym podmienkam daného obdobia.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0042
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged – Pure Fire Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – ak ste si mysleli, že prvá kapitola bola úžasná, tak sa pripravte, pretože druhý diel vás ohromí vďaka neuveriteľným novým funkciám!
45,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0373pfe
Immortals of Aveum – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Pridajte sa k rádu Nesmrteľných, ochrancov-šampiónov Lucia, a staňte sa Jakom, elitným Triarch Magnusem. Zosíľňujte kúzla so smrtiacou zručnosťou a likvidujte légie nepriateľov.
24,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0349
Way of the Hunter – Hunting Season One – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia, žáner: simulátor a strieľačky, – Obrovský svet hry Way of the Hunter vám umožňuje sledovať množstvo príbehov na loviskách po celom svete, ovládnuť výzvy etického lovu a riešiť zložité prípady neetického správania. Alebo sa môžete vydať na voľný lov a objavovať dych vyrážajúcu krajinu Severnej Ameriky, Európy a Afriky.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0452
Ghostrunner 2 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
+Darček Promo elektronický kľúč Ghostrunner 2 – Traditional Katana – Xbox Series X v hodnote 4,09 €
Zľavnené
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0436
Animal Hospital – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: detský, – Spravujte veterinárnu nemocnicu a starajte sa o svojich rozkošných pacientov v tejto videohre pre milovníkov zvierat!
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0428
Ad Infinitum – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Čože tá nočná mora vojny nikdy neskončí? Dôjde vašej mysli niekedy pokoj? V hre Ad Infinitum hráte za nemeckého vojaka, ktorého prenasledujú hrôzy veľkej vojny. Zatiaľ čo vaša myseľ blúdi medzi spomienkami na rodinný domov a zákopy na fronte, snažíte sa rozbíť nekonečný cyklus utrpení.
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0382
Street Fighter 6 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný,
43,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0312
Lets Sing 2024 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
Zľavnené
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0446
Lies of P: Deluxe Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Tvorcovia sa inšpirovali príbehom o panáčikovi Pinocchiovi, ale drevený hrdina sa v tomto akčnom souls-like RPG ocitne v temnom a brutálnom svete plnom násilia, kde je jeho jedinou nádejou stolár Geppetto.
66,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0336de
1,0
Aliens: Dark Descent – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Budete veliť jednotke ostrieľaných koloniálnych mariňákov, ktorá sa snaží, aby mesiac Lethe nezamorili votrelci. Veďte svojich vojakov v reálnom čase do bojov proti ikonickým votrelcom, skorumpovaným agentom nenásytnej korporácie Weyland-Yutani a hordám ďalších hrôzostrašných stvor.
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0340
Tekken 8: Launch Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – TEKKEN 8 pokračuje v tragickej ságe rodov Mishima a Kazama a vo svetom otrasených zápasoch zášťou medzi otcom a synom. Deštruktívne a ohromujúce vizuálne efekty v celej scéne a pohyby dodávajú každej bitke váhu a atmosféru. TEKKEN 8 premení každý okamžik úderu vo veľkolepý pohľad každé víťazstvo v epický príbeh.
59,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0311
Asterix & Obelix XXXL: The Ram From Hibernia – Limited Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Ponorte sa do úplne nového originálneho príbehu s doposiaľ nevidenými postavami, hrajte za Asterixa s Obelixom a skúmajte trojrozmerne spracovaný svet videný zhora v lokálnom kooperatívnom režime až pre štyroch hráčov na jednej obrazovke.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0282le
Overpass 2 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky, – V hre vodiči súťažia v pretekoch a snažia sa zajazdiť rekord na extrémnych tratiach za volantom silných a oficiálne licencovaných terénnych vozidiel.
41,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0408
Crime Boss: Rockay City – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – nechajte sa sami alebo s partiou priateľov vtiahnuť do sveta organizovaného zločinu v hre Crime Boss: Rockay City, kombinujúca strieľačku z vlastného pohľadu s vojnou o území
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0361
Cuphead Physical Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – v tejto klasickej akčnej hre, kde beháte a strieľate, hráte za bratov Cupheada alebo Mugmana (v režime pre jedného hráča či kooperácii), ktorí skúmajú podivné svety a bojujú proti obrovským bossom, ktorí sa možno ani nezmestia na obrazovku, aby získali späť svoju dušu od samotného diabla!
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0304
Session: Skate Sim – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Hra Session: Skate Sim sa inšpirovala zlatým vekom skejťákov, teda deväťdesiatymi rokmi. Umožňuje ti preto zažiť skutočnú skejťácku kultúru. Žiadne skórovanie, len ty, tvoje miesto a tvoja predstavivosť!
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0219
Jurassic World Evolution 2, Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – pokračovanie hry predstavuje novú podmanivú príbehovú kampaň, skvelé nové funkcie a úžasné nové dinosaury, ktoré pôsobia neuveriteľne ozajstne a živo. K tomu pridajte rozšírené možnosti stavania a viac možností prispôsobenia a dostanete ešte väčšiu, lepšiu a autentickejšiu hru z prostredia Jurského sveta.
Cenová bomba
40,90 € Ušetríte 19,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0123

Optimalizované hry na Xbox Series

V kategórii Optimalizované hry na Xbox Series máme práve teraz na Alza.sk celkom 497 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné optimalizované hry na Xbox Series Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie optimalizované hry na Xbox Series Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii optimalizované hry na Xbox Series recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií